Sara var inte i skolan :(

Skola idag då som sagt.. Var ju självklart trist att Sara var borta men dagen var kul endå :) Dubbeltimme geografi, vi hade skriftligt förhör :O jag lovar ingen hade läst ett dugg, ingen visste över huvud taget om att vi hade nått att läsa.. haha. Så var det lunchrast ;) haha. Kemi sen, haha Sara du får en hel del att skriva :P På hälsokundskapen gick vi aldrig egenom "kampanjen" utan bara några trista frågor -.-'
Matematik näst sist lektionen. Lärarna hade hittat en grupp på Irc-gallerian som hette "hatar *" (*=ett namn)
Asså en i klassen hade startat en grupp för de som "hatar" en annan i klassen, men det var liksom på sjuan och dom har hittat det först nu.. ja menar visst är det bra att dom tar tag i saken och så, kan ju inte varit kul för killen att hitta gruppen då men liksom nu är allt lugnt och han är kompis med alla men det tog dom över huvud taget inte reda på fören dom började fråga ut perosoner.. Själv har jag aldrig förstått vad de hade emot killen o.O' asså jag har ju hört motovationen men liskom resten av klassen är ju inte mycke bättre dom häller om man säger så.. asså jag blir så arg, att man stöter ut någon bara för några småsaker liksom. Eller att stöta ut över huvud taget men i varje fall. Men nu var ju grejjen inte så i detta fall eftersom det inte pågor längre :) Aja, alla tyckte det var löjligt att lärarna drog upp det nu och jag håller med.
Så sista timmen religion, tror vi är tvugna att ha muntlig presentation nästa vecka :S Hatar det men jag ska nog klara det :P Man tar det som det kommer bara :P Men idag gjorde vi nått mystiskt som nog mer var psykologi eller nåt sånt än religion :P Läraren läste täxter med frågor till och vi skulle skriva hur vi tycket personerna i fråga borde gjort i de olika fallen. Men rätt kul var det, lätt å slött liksom, ingen ansträngning, haha.
Så var det slut på första skoldagen efter påsklovet :P Gick med Bello till butiken och sen hem. Har fotat, snackat på msn och sett lite tv bara.
Nu har jag nån läxa kvar att göra så hejdå :)
Dröm sött<3

PS. Sara kommer nog inte till skolan imorron heller :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0