Vad bra att luktsinnet får sig lite nya upplevelser, haha.

Igår luktade jag ju som sagt klor men idag är det hund istället, haha :'D
På IT:n idag hade vi typ som ett föröhöd där vi med hjälp av ett kalkyl program typ skulle räkna ut ränta på ett lån och hur länge det skulle ta att betala bort det och sånt... svåårt! Men vi jobbade i varje fall ihop timmarna så vi slutade lite tidigare. Så var det bara att vänta på nette och sen gå och äta :)
Efter maten matematik.. gick rätt bra, hade inge att babbla bort tiden med så kom fram en del :P Men teatern började så vi var tvugba att skynda iväg dit och tack vare det missade vi nästan halva matematiklektion då. Sen teater resten av dagen (missade modersmål och samhällslära).
Jag har inte läst Anne Franks dagbok i bokformat men sm teater var den rätt bra men jag blev skitsönig när jag satt där x) Och så blev det paus. Mina ben uppskattade inte att de fick sträcka på sig i form av att gå ner för trappan, asså trappor och nedförsbackar är det värsta som finns för tillfället x) Helt ärligt så fattar jag inte varför mina ben fortfarande är sjuka, måste ju vara nån jävla förstäckning för inte bara träningsverk väl... (men --><--  :D Sara you know what I mean ;) thaha. soo cute ;) men gäsp liksom, haha).
Typ alla såg föresten helt yrvakna ut när lamporna tändes, hahh x) De bjöds på saft och så var det ju ett ypperligt tillfälle att besöka toaletten så att man skulle klara sig ennu en timme eller vad det nu var kvar av föreställningen :P Sen knallade jag tillbaka till skolan för att vänta på mamma eftersom vi skulle hämta tvättmedel och sånt som vår klass har sålt för att samla in pengar till klassresan. När vi hittat läraren som kunde ge oss grejerna skulle mamma flytta bilen så det inte skulle behöva bäras så långt... men min duktiga mamma klarade ju liksom av att typ gå vilse i vår "stora" skola -.-' haha lyckat.. men hon lyckades navigera sig rätt någorlunda fort så det gick bra endå :)
Vi passade på att föra till en av de som köpt redan idag - Umbi. Dom med den gulliga engelska buldogen ;) haha såå söt men den ville bita i händerna hela tiden, haha.. rolit men tog rätt ont när den hoppa mot mig och fick tag om min näsa :/ haha nedå såna små valpar klarar inte av att skada mej, de ska dom då inte inbilla sig ens en gång ;)
Säästöpörssi  ett varv också, hittade inget speciellt, men såg Robin och Basti utanför. Robin tror han är värsta cool nu bara för att han kommer med mopo till skolan x') lol :P Men säkert kul för honom nog :)
Så slapp man inte hem sen efter det ennu heller utan då skulle vi via mofa också -.- Rätt fint var det där ute så det var synd att jag inte hade kameran med :( Men så äntligen slapp man hem då. Inte för att det har hänt nått speciellt här hemma heller :P Tv och dator bara.. det var trist på msn och inget bra på tv så jag tänkte fota lite men blev inte något vidare bra eftersom det hade hunnit bli för mörkt ute :/
Men, men, men mamma hade fixat ihop räkmackor...! Ääälskar räkor<3 så med lite majonäs, ägg, salad och tomat på ett rostbröd ;) snacka om delikatess liksom! Mumms filibabba är det enda jag kan säga. 
Så nu tv igen men jag är sömnigare än på länge just nu, kan till viss del bero på att jag är typ lite sjuk eller har haft ont i magen tidigare men det börjar släppa så^^

Gonatt alla sötnosar, söta drömmar önskas <3


Haha, kul bild btw, We are the cutiest liksom ;) men det jag egentligen skulle säga var att jag saknar Sara massor för hon var inte i skolan idag heller, buhuuhuhu :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0