Lycka.

Snön har äntligen kommit och ser ut att vilja stanna men vi får väl se.
Men snön e underbar. Jag tänker inte på det som inte finns, typ jag längtar inte jättemycket till snön men när den väl kommer inser jag hur mycket jag älskar den.
Känslan när man går ute, ensam, det är lungt och snöflingorna singlar långsamt mot marken, landare mjukt i ansiktet. De täcker allt med sitt ljus. Allt är så fint just då, så fridfullt och tyst. Så otroligt vackert<3
Det är så underbart när snön knarrar under skorna när man går. Att höra det knarret gör mej lycklig. Hela jag som bubblar av glädje. Det är som jag skulle vara hög. Det är fantastiskt, allt är bara helt underbart. Vackert.

Just nu känner jag bara en sån enorm lycka. Det har inte bara med snön att göra, snön bara förstärker denna lyckokänsla. Det är som när man är kär, riktit kär och man ska träffa personen för fösta gången eller något liknande. Det bubblar i magen av lycka. Man kan inte låta bli att le. Man sitter som en jävla tönt och mungiporna vägrar sänka sej. Ungefär den känslan har jag nu bara det att jag inte är inte kär i någon. Men det är den känslan. Det är som att jag är kär i livet. Underlig men underbar känsla.

Ingen kan ändra på det just nu, även ifall de skulle försöka. Just nu skiter jag i att det finns människor som förväntar sig att jag ska förstå dem och bry mej om dem fast de själva inte bryr sej ett dugg om mig, jag skiter i att många bara tar utan att ge, jag orkar inte med sånt så jag skiter i det för jag är bara en männska, har inga superkrafter, jag skiter i allt som är dåligt för det har ingen betydelse, jag är fan lycklig och jag vet att jag kan ta vara på mitt liv och göra det bästa av det mesta.
Och jag skiter i att jag får höra att jag lever mitt liv fel, att jag borde lära mig se det dåliga i vissa saker för jag är endå så jävla sprudlande lycklig. Och det är det som räknas. Och inners inne håller personer som säger så med mej, de vet att jag tar vara på det jag har och de vet att det är bra. Jag vet också att det inte är illa menat nått av det och jag vet att jag har underbara människor runt mig. Och ibland kan även de som säger sånt stiga av sin höga häst och erkänna att jag har rätt. De vågar visa att jag betyder något för dem. Det betyder<3

Just nu är jag bara så glad att jag älskar allt och alla.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0