Alla hjärtans dag med ett riktigt bra slut.

Tisdag 14 februari
Alla hjärtans dag idag. Hoppas ni alla haft en riktigt trevlig och mysig dag.
Min började i varje fall med religion. Två timmar av ansträngning för att tvinga ögonen att hållas öppna. En håtimme som gick åt till möte inför gammlas dans men jag ser framemot fredagen! Historielektionerna var också, "koncentrera sig på att inte somna"-timmar. Finskan gick fort däremot och så uppsatsskrivningen fick vi sluta en timme tidigare från. Den ska vara klar den här veckan den också och jag har ingen aning när jag ska skriva det. När jag slutade gick jag iväg till hälsocentralen för att förnya ett recept. Trodde det skulle ta en stund men hon skrev sitt namn och så satt hon bara där. Jag stod och kollade förvirrat på henne och såg dum ut, var till slut tvungen att fråga om det var klart redan och tydligen var det så stack iväg till stan med Cassu. Ringde sen Nette också som hade hälsat på i skolan nån timme tidigare men hon hade inte tid med mig nu. Träffade Ela en stund istället före hon stack iväg och gjorde sig redo inför balen.
Och så var det detdär med att jag ibland är lite väl positiv. (Eller att min positiva sida  Det visade sig igen. Jag tolkar allt som tecken på att kanske, kanske, kasnke. Logiken säger nej men vad hjälper det?
Så kommer jag hem och sitter och känner mej ful, fet och äklig med en chokladplatta brevid mig... Var på så otroligt dåligt humör just då men tur så har man fina vänner. Även fast en del bor långt borta (t.ex. Vasa? Det är inte rättvist tycker jag! hehe :P) och jag inte kännt dem länge så är dom alla endå guld värda<3 Älskar er :))


Ibland är man på dåligt humör men ni får mej endå alltid att le<3


Kommentarer
Postat av: Sara

Yeah ofcourse ;)

<3

2012-02-15 @ 20:51:56
URL: http://saraora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0