Bra bio!

Vecka 47
Måndag skola, jobb och plugga på prov.. Tisdag bio med fina kusin, Breaking Dawn part 2. Så förbaskat bra!
Så gott som hela onsdagkvällen spenderade jag i Abc. Först med Pernilla och senare med Cappe. Och där var människor jag verkligen inte trott skulle vara där, men inte mej emot! Absolut inte^^ Torsdagen jobb och fredagen var lagom random. Simme skämtade att han inte orkade gå till  butiken vilket jag tog på fullaste allvar och åkte och hämtade honom. Länge sen vi umgåtts så det var skoj :) Och senare till Fé med Cappe, varken Sara eller Simme kom med sen fasten båda funderade på det tyvärr :/ Fruktansvärt... Bara massa 40+:are som var hur äckliga som helst.. Vi stack fort därifrån, kuskade hem och kom sen själv hem för att äntligen få sova.
 

Man märker att jag hade varit kusk i helgen :D
Sjukt bra bio!
 

Skumparty och dålig söndag.

Vecka 46
Under veckan blev det en del historiapluggas men det fastnade inte alls. Lite jobb och lite chill med vänner. Så blev det fredag och jag satt på jobbet. Fick ett meddelande från en vän uppifrån landet att han skulle befinna sig i Ekenäs under helgen så såfort jag slutade drog jag till Ekenäs och Fé för att träffa honom. Skitkul eftersom det var ungefär ett år sen senast. Dansade med honom och alla hans coola kompisar och resten av Santa Fé också för den delen. Träffade på en kompis syster också som jag chillade med. Vi hade superkul!
Efteråt körde jag hem lite fyllon, dom kunde inte bete sig för fem penni! :D
Fick se hur de bodde tillåmed, pajjade på en suupersöt katt, hemst trevligt alltihop (och allihop)^^
Slöade hela lördagen men mot kvällen var det dags att fixa sig och dra till Ettan på skumparty. Full fiilis och skummet var apkul! När de var slut tog vi en snabb runda till Nattfotisen i bollhallen och så körde jag hem folket sen :)
Underlig söndag, konstig fiilis..
 
Såhär kan en helt vanlig söndag i Abc med Cappe se ut när man sitter och funderar på livet.
 

Hundvakt.

Vecka 45

På måndagen träffade jag denna söta trötta vovve och bestämmde att jag skulle vara hundvakt mot slutet av veckan.
Aptråkig bussresa, lyssnade på musik och halvsov.
På onsdagen drog vi till Helsingfors på studiebesök med skolan, rätt så kul var det faktist.
Mitt hundvaktspass började redan då så när jag äntligen kom dit efter att vi hade blivit försenade och alls var det en väldigt glad hund som mötte mej. Men hon var endå sur för att hon tvingats vara ensam så länge så hon totalvägrade att gå ut och gå med sej, hon lade sig bara på rygg och totalvägrade.. Först så kvällen gick hon med på att gå ut och då tog vi en superskön promenad över en timme^^
Sen blev hon supersömni och hoppade upp och lade sig på mej när jag kollade på tv^^

På torsdagen väckte vovven mej äckligt tidigt... Vid fem, halv sex., fy fan, hon fick gå ut på gården en stund så jag fick sova lite till först sen tog vi en liten promenad som bestod av kattjakt i princip. Stack en sväng till hälsocentralen för behöver pencilin once again... Så hålla hunden lite sällskap ennu innan jag åkte till skolan. Slutade och stack direkt tillbaka till vovvisen^^ Vi tog en superlångpromenad och det var hur skönt som helst. Så kvällen bestod av tv, snack, en kortpromenad och mys med vovvis, hon sov med mej också, huuur mysit som helst<3

Ut i pyjamas på morgonen och hon ville hälsa på kissen som gömde sig under huset :)
På långpromenaden tyckte hon vattnet verkade lockande, men alldeles för kallt!
 
På fredagmorgonen sov vi huur länge som helst. När hon varit ut på bakgården en sväng fortsatte hon att sova sött så vi hade mysmorgon men tv-tittas^^ En kort promenad tog vi endå och sen var jag tvungen att lämna vovven och komma hem. Sen på jobb.
Inte kul att säga hejdå.
 
På lördagen drog jag på jobb och befann mig där i åtta timmar så direkt hem och fixa mej och så på förfest med grabbana. De spela kort och hade ölspel men jag vägrade vara med, tror det skulle blivit för mycket än en gång om jag skulle de :D Fast det kanske det blev endå, man vet int.
Iväg till Nox men så kom Nihad springande och tyckte att vi absolut inte skulle dit utan till Klubben så okejdå, iväg dit. Dansa som en idiot som vanligt och hade föbaskat roligt. Så var det slut och dags för efterfest. Målade Cappes och Morres naglar, sååå awesome :D Bra vänner!

Haha! :D
 
Söndag och farsdag. Gick hem i kylan någon gång på förmiddagen. Duschade, fixade mig och så var det bara att börja lada farsdagsmiddag för några timmar senare kom pappa och mofa för att äta. Har gjort trevligare saker på söndagar men det blev sjukligt gott så det var lätt värt det^^ Och pappa verkade också uppskatta det :)
Glad farsdag!<3
Grisinnefilé men rotfrukter!

Stooor firmafest.

Vecka 44
 
På onsdagen bestämde jag och Pernilla oss för att åka till Ekenäs och simma lite. Så skönt och bastu efteråt, perfekt! Så på kvällen drog jag på Halloweenparty till Kårken med grabbana :) Så gott som alla var utklädda, det var awesome! Mest fiilis på dansgolvet var det när det spelades backstreetboys, galet!
Så vägrade de låta mej köra hem min bil eftersom det hade frusit på och jag hade inga vinterdäck. Alla var totalt emot det så gick med på att låna tillsist. Så på morgonen när jag vaknade stod inte min bil där på sin plats :(

På lördagen var det tidigt upp och iväg till Hesa på firmafest. Stor firmafest med hela Varuboden-Osla. Skoj som fan hade vi med god mat, dragqueen, egenblandade drinkar i smyg, trevligt folk, program, långa bussresor, virras runt i Karis och efterfest, Tack alla! :D
 
 
Annars bestod veckan mest av jobb, skola och chill.
 

Excuse me but I might drink a little more than I should tonight.


Halloween och det gick kanske lite mycket men hade superskoj så ingen vits att fundera på det nu mera :D Gick omkring i Affes och pussade alla på näsan MEN jag var i varje fall artig och frågade om lov först så det borde ju varit helt lugnt. Udda samtal också för den delen, udda över huvud taget men så jävla roligt! :D Tack alla!

Lite snö, lite bokmässa och lite fest!

Vecka 43


Liten springtur.
Snön anlände men höll sig inte kvar särskillt länge.

Till bokmässan^^
Udda konst.
Fixade det mysigt i rummet.
Honungsmelon och One Tree Hill.
Ut med söta vänner.

Förfest med Picatu!

Halloween!

 

Saras bilder från Sverige.

 
From Helsinki to Gothenburg.
Trött efter resan.
Bruden leker staty ;)

 

Sverige i bilder.

Kom nog fem från Sverige också, har bara inte blivit några uppdateringar på väääldit länge men nu kommer lite :)
 
Onsdag 17 oktober - Söndag 21 oktober
Drog till Sverige. Hälsade på moster, shoppade och hade väldigt trevligt.




Sjukt vacker skog!

 :DD

RSS 2.0