Takeoff to Sweden in any minute!


Chill med Pernilla, imorgon till Sverige!

Tisdag 16 oktober
Hade sovmorgon men när det är skojigare att snacka strunt om kvällerna och nätterna så försov jag mig endå. Hann itid men hade en kvart att fixa mig på ungefär. Efter en lektion och lite mat gick jag och brudarna till Serendi och chillade lite. Hem en sväng och så en lektion till. Skolan var slut och det var dags för jobb.
Dagen gick fort så det var trevlit. Pernilla hämtade mig sen och vi kom hit hem. Uppdaterade varann om vad som har hänt sen sist. När hon stack packade jag ihop det som ska med till Sverige.
Ojoj, imorgonbitti bär det av dit med fina Sara<3
 

Hösten är här.

Måndag 15 oktober
Stack till skolan och satt där några timmar. Så direkt vidare på jobb hela dagen. Hem och funderade vad som ska med till Sverige och fixade med lite dittan och dattan. Så satt jag uppe alldeles för länge och snackade med skojiga människor. Ojoj :) 
 

Sömnbrist gånger tusen men bra dag.

Söndag 14 oktober
Upptäckte där nått tag när vi snackade att jag hade möte med jobbet tre timmar senare och alltså väckning efter två timmar så kom fram till att det inte var någon bra idé att somna för då skulle jag aldrig klarat att stiga upp. Tvingade stackars tröttingen att hålla mig sällsak och lånade dessutom att par mjukisbyxor för själv hade jag bara en kjol och inte okej att gå omkring ute i klackar och kjol den här tiden på året, sääärskillt inte på viktigt möte x) Men klackarna var jag endå tvungen att ha. Pernilla hämtade mig sen i varje fall och vi var klara för möte. Fick frukost där och satt helt död och försökte koncentrera mig på vad som sades. Hade en paus på vilken jag fick i mig en energidricka så efter det var det endå lite halvmöjligt att lyssna.
Kom hem och sov ungefär tre timmar, hoppade sen i duschen, trevligt folk och sen på kruis med Cappe. Stack till Klinkbacka där jag gick omkring på styltor vilket var skitkul sen en runda i Fiskars också och kolla på den vackra naturen innan han körde hem mej. Hade massor att snacka om och riktit skoj hade vi. Så kom Pernilla hit men bara en kort sväng och med överdriven sömnbrist somnade jag framför datorn.
 
Handsfreesmoking :D

Awesome!

Lördag 13 oktober
Skulle sluta klockan sex så var tvungen att det första jag gjorde på lördasmorgonen gå till Alko, haha, sutki! Direkt på jobb och jobbade en massa timmar igen. Såfort jag slutade kom jag hem, fixade lite, dushade och så kom Pernilla hit och förfesten kunde börja. Vi tänkte få trevligt sällskap men de hann aldrig komma.
Drog till Nox elvatiden och dansade loss. Dansade, snackade med mängder av trevligt folk, sa kanske lite för mycke åt vissa, tyckte inte jag men deras miner vitnade lite om det. Awesome kväll och natt och mängder av sjukt skojjiga människor! Hamnade efteråt där jag minst av allt trott. Jag hade aldrig kunna tro att vi såhär snabbt efter allt som hänt kunde vara såpass bra vänner. Spelade Slender en stund och satt sen och bara pratade om precis allt mellan himmel och jord resten av natten. Det var mycket trevligt. Tvättäkta kompishäng :)
 
Puss Vakring!

Missade gruppbilden.

Fredag 12 oktober
Skolfotografering klockan nio, glömmde lappen man måsta ha hemma så kom fem över ungefär och då hade de redan tagit gruppbilen men får ju bild av de andra i varje fall och det individuella fotot hann jag med på. Så några lektioner vänfoto med brudarna klockan två. Slutade och gick till stan. Stötte på Bello så hängde med henne halva dagen. Mycket trevlit :)
Hade en trevlig myskväll för mig själv med lite godsaker och One Tree Hill.
 

Fiskars med Pernilla.

Torsdag 11 oktober
Morgonen började med en massa textande, löjliga beskyllningar men även en del lite smågulliga saker, haha! Så fick jag ett samtal. Inget ärligt sådant men jag var däremot ärlig tillbaka. Kunde berättat mera för tror ingen annan har sagt särskillt mycket men hade inte tid med det eftersom jag skulle till skolan. Några timmar där och sen hem.
Träffade Pernilla och tog en kruis till Fiskars med henne för att ta några bilder bland annat. Kom hem och fick höra saker som fick ilskan att bubbla, senare blev jag även lite ledsen vilket förvånade mig. Pernilla stack, jag angstade en halvtimme var sen över det, haha, gick och handlade och träffade Cappe en stund.


Ingen fritid.

Tisdag 9 oktober
Skola några timmar så två håltimmar som spenderades med brudarna i Serendi. Glass, kortspel och snack. En sista timma skola och så vidare på jobb.
 
<3
 
Onsdag 10 oktober
Många timmar skola och så direkt efter jobb. Efter att ha haft ungefär noll timmar fritid på två dygn var jag dödstrött och stupade i sängen nästan direkt när jag kom hem.
 

Sarahäng.

Måndag 8 oktober
Många timmar skola och efter skolan hängde jag med Sara. Vi hoppade av hos pappa och kollade in bilen som nog såsmåningom är fixad. Gick hem till Sara och snackade och kollade film. Mirror Mirror, den var rätt så bra.
Stan en sväng, knäppa några bilder, hade skoj och så stack jag hem och sova.
 
Söt Sara och en jag som ser otroligt sliten ut.

Lite kruis en söndag.

Söndag 7 oktober
Sådär när klockan blev en del och vi hade varit vakna en stund, ätit nått smått och så blev jag lämnad ensam så fick äntligen slöa för mej själv i några eigheter tills Cappe kom och hämtade sin bil härifrån som han lämnat innan vi stack till förfesten. Vi sku ta en tobak tyckte han men tog sen en runda till butiken också. Köpte morötter, namnam^^ Vidare till Sääsös parkering och chilla lite. Normal söndag :D Mycket trevligt dock.
Hem och kolla One Tree Hill. Råkade somna och sov bort nästan allt det som fanns kvar av dagen. Vaknade på kvällen, fixade lite skolgrejer, duschade och funderade över gådagen... Ojojoj säger jag bara, världen kan verkligen komma med överraskningar :D Så tillbaka och sova.
 
Söt kooompiiiis!^^

Festa med fina vänner.

Lördag 6 oktober
Ennu en evighetslång lördagstur på jobbet. När den äntligen var över kom jag hem, städade lite och så kom Sara. Båda jag hade tänkt sticka ut med sen ångrade sig och stannade hemma istället så tänkte att jag väl får sitta hemma jag också men så ringde Cappe precis och undrade om jag ville komma på förfest vilket jag självklart ville!
Satt och babblade med Sara en massa medan jag fixade mig och så kom Cappe och Morre här via. Sara stack iväg och vi gick till förfesten. En förfest med Drama (Kissemissen hette så! Huuuur kul? :D), vin, musik och trevligt folk.
Så blev det Nox sen då! Där var massa trevligt folk. Dansa natten lång. Så efteråt blev jag följd hem och eftersom det inte är shycht att låta folk gå hem lååångt mitt i natte, helt ensamma i mörkret och framför allt kylan så jag tänkte jag skulle vara snäll och bjuda på en liten övernattning. Slutade med att vi låg och snackade om allt i några timmar innan vi äntligen sov sen. Så trött!


Lojotripp med mamma.

Fredag 5 oktober
Skola några timmar och så hade jag planer att umgås med både Katten och Bello men båda hade annat så trodde att jag skulle få en supertråkig dag men nejdå när jag kom hem tyckte mamma att vi skulle dra en sväng till Lojo och att jag skulle köra mammas bil.. Lite nervöst nog men det gick riktit bra. Lite shopping och så subwaymacka innan vi kom hemmåt igen.
Så kom Cappe en sväng på tobak (låter väl bara för fjantigt att säga så när jag inte ens röker, haha).
Såfort jag kom in gick jag direkt och sova!
 

Träffade Bello en sväng.

Torsdag 4 oktober
Skola några timmar så tänkte vi hitta på något med Katten men hon hann tyvärr inte men istället fick jag lite gjort här hemma så inte så illa egentligen. Så iväg på jobb och var helt dödstrött när jag äntligen slutade men Bello var i stan så hon hängde med hemma en stund. Snacka om allt och så var den stakarn tvungen att cykla hem i kylan :O Några trevliga diskusioner på facebook och sen sova.
 

Grattis Bello<3

Onsdag 3 oktober
Skrev modersmålsprov. Gick som det allti brukar så inga större svårigheter. Kom hem och duscha. Direkt vidare på jobb och efter sex timmar där avklarade plockade Pernilla upp mig och så stack vi till Serendi och träffade Cappe. Superskoj hade vi och det var alldeles för länge sen sist.
Så hem och äta supermummsig avokado och kolla mera One Tree Hill. Så chattade jag med Cappe, Tony och andra trevliga typer :) Sen sova alldeles för sent.

 
Förresten: Finaste Bello fyllde äntligen 18 <3 Hann ge henne en kram när hon var och handlaa till och med men firandet sköt vi fram :D

Grattis Pappa<3

Tisdag 2 oktober
Inget prov så fick sova lite extra. Men sen förberedande och utgivning. Åtta i matematikprovet så kunde andas ut.
Träffade Pernilla en stund sen, massa snack. Så hem och fixa mig snabbt eftersom vi stack till pappa för att fira hans födelsedag :) Vi stannade rätt länge och (halv)syrran var också där och hade hunden med sig så jag tog en mysig höstpromenix med den.
När vi kom hem fick jag genast börja plugga modersmål och såfort jag ansåg mej vara klar var klockan så mycket så sängen var mitt enda val.
 


plädäpp.

Måndag 1 oktober
Gick iväg och räknade matematikprov klockan åtta. Kom hem såfort det var skrivet och så sov jag bort fem timmar av mitt liv. Vaknade och var sjukt slö så kollade bara lite One Tree Hill, höhö. Sara var vänlig och hämtade mina grejer, snabbt snack med henne innan hon drog igen. Annars var det en otroligt händelselös dag.
 


Slö söndag.

Söndag 30 september
Vaknade och fick sticka hem för Katten hade annat att syssla med. Kom hem och satte mig direkt och kolla på One Tree Hill. Väldigt mys dagar som denna när man är så trött att det är ett under att ögnonen hålls öppna.
Men hade matematikprov att plugga till så mycke tid gick även åt till det. Men struntade lite i det och satt och snackade med trevliga människor på facebook istället :) Bland annat redde vi ut gårdagens meningskiljaktigheter :D
 

Party all night.

Lördag 29 september
Slöade hela mogonen och förmiddagen, gjorde absolut inget alls. Så mot eftermiddagen började jag fixa mig lite.
Mot kvällssidan stack jag till Sara där vi hade tjejkväll med Katten och Cassu. Hade mysigt med supergoda vegetariska tortillas, pizza, lite vin, snack och en assa intressant information ;) Så fixade vi oss klara och drog till Nox. Sjukt feelis och eftersom jag ville dansa mycke mer än de andra (jag är överdriven...) och inte vill tvinga dem (haha :D)dansade jag med Jessica som jag inte pratat med på evigheter, superskoj!
Fjantar som påstår sig försöka reda ut saker men egentligen bara står och anklagar mej för orrelevata saker dom inte har någon aning om... smått irriterad!  Att buffaa till kanske var onödigt men allvarlit, kan man inte snacka nykter ska man inte snacka alls om man är så full att ma knappt vet vad man själv säger :P
Dansade sen med Katten och tryckaren kom. Kom en snubbe och ville dansa med oss båda samtididigt. Andra helgen i rad som det är nån som inte väljer mellan oss utan dansar med båda meeeen det kom en annan snubbe som drog bort mig från trippeltryckaren och dansade med mig sen haha :D
Jag och Katten stack sen vidare på efterfest till någon random. Där var väl ungefär tio presoner men efter en timme verkade folk bli trötta så på morgonsidan gick vi hem till Katten, i regne. Varför regnar det alltid såfort jag går ut.. två senaste träningspassen + tre senaste "gå hem från festen/krogen"-dar...

 

Träning med fin brud.

Fredag 28 september
Engelskaprov klockan åtta sen hem och så kom Sara här via en sväng. Vi betällde biljetterna till Sverige (inte länge kvar!) och så stack hon igen. Sysslade med lite det enda och det andra änta till klockan sextiden då hon kom tibax. Vi stack ut och tränade och självklart började det regna. Vi höll oss mest på sportplan och sprang rundor och om man ska tro på appen Strava så rörde vi oss närmare sex kilometer så inte så illa, har ju trots allt hunnit bli rätt jäkla otränad under de lata sommarmånaderna. Så palla vi inte regnet och kylan mer utan kom hem till mig.
Tog varsin otroligt skön dusch och började sej kolla film. Minns inget, inte ens namnet. Jag stupade nämligen redan vid tio enligt Sara och då hade vi inte hunnit se många minuter. Lite roligt eftersom det oftast brukar vara tvärtom :D När filmen var slut vaknade jag till ett varv av att Sara stängde datorn och stack hem men sov gott vidare.
 
Springande spöken på en regnig sportplan.

Duktig bilförare for sure!

Torsdag 27 september
Gick och skrev ett geografiprov. Kunde ha gått bättre men helt okej endå kanske. Så direkt fortsätta med att plugga engelska. Tog en liten paus tänkte jag och stack och handlade. En sväng till Säästö pörssi också. När jag kom ut kollade jag på min bil och kom fram till att jag tycker om den rysligt mycket. Startade och körde iväg. Tre minuter senare var bilen inte lika fin mer... Jävla dikhelvete!!! Så illa var det inte men harmade som fan endå. Och lite nolo nog också :D Blev oavsett förbannad så in i helvete men hann inte med att vara arg så länge för såfort vi får upp bilen och jag kört hem den till pappa sku jag på litet finskaprov i Abc angående jobbet. Till min stora förvåning blev jag dessutom godkännd. Resten av kvällen ängnades åt engelskapluggas.
 
På säästös parkering när jag stod och beundrade min bil var jag bara tvungen att ta en bild.
 
Fem minuter senare hade den ändrat utseende radikalt....

Skola och sånt.

Onsdag 26 september
Skötte min skolgång mina fyra timmar och kom sen hem för att plugga geografiprov. Hann inte länge ed det för sen hade jag jobb. Såfort jag slutade rymde jag iväg bort till Sara för att beställa biljetterna till vår Sverigetrip. Man var tvungen att betala via netbanken.. jag hade inga koder så vi fick skjuta upp beställande. Sen var det bara att åka hem och plugga vidare. Trevlig natt jeejee..
 
Blubb!
 
Verkar surt dehära inlägge men asså de e ja nog inte :D

Träffade Ela.

Tisdag 25 september
Sovmorgon.. Sure, gick nog och sova för sent för det så utan extra sömn stack jag till skolan. Slutade halv fyra och träffade sen Ela. Vi var till butiken och lite kruis till Abc. Åt mummsig fettomat, stack på besök till en av elas systrar. Kärleken i den familjen är så vacker, verkar så genuint, lättsammt och bekymmerslöst, så fint!
Så stack vi å köpa glass och kom hem till mig.
Ela stack och jag läste en halv jädra bok... tog en liten paus men inte lång heller för en bokrapport skulle också skrivas innan klockan blev sängen. Blev klar men borde gjort mer skolarbete. Ingen tid till det sen så det blir en till natt me rysligt dålligt med sömn..
 
Lika bekymmersfri som himmlen.

Flitigt arbetande.

Måndag 24 september
Lite smådöd tog jag mig upp från sängen och gick väg till skolan för att skriva modersmålsskrivning. Såfort jag var klar stack jag vidare på jobb. Trodde jag skulle komma en timme senare än min egentliga arbetstid började men hann redan till en kvart efter så behövde bara jobba till halv nio^^
Dagen gick superfort och jag sprang runt och gjorde allt möjligt hela tiden. Hämtade vagnar, förde korgar, kollade datum, drog fram varor och snackade strunt med skojigt folk :) När jag kom hem råkade mamma komma precis samtidigt från Sverige så fick lite smått och gott av henne, tidningar och godis mest. Läste lite i boken till modersmålskursen och sen sova.
 
Skojig bulle på skallen med några små flätor som inte syns ens en gång :)


Avsked hos Emmi.

Söndag 23 september
Vaknade efter några timmar tidigare än alla andra så fördrev tiden med några tidningar jag hittade på golvet. Cosmopolitan är inget dåligt sällskap ska ni veta när man helt omöjligt kan somna om. Alla vaknade till slut och vi överloppsgäster skulle ut därifrån. Men först lite Friends :D Utanför dörren här hemma upptäckte jag att telefonen hade blivit glömd så var det bara att gå tillbaka med dödssjuka fötter för att hämta den.
Passade i varej fall på att hjälpa Katten lite med att städa undan så helt onödigt var det ju inte, dessutom intressant snack och sen försök nummer två att komma hem.
Tog bilen och åkte iväg och handlade lite innan jag kom tillbaka hem, duschade och fixade mig eftersom det var avskedsfest för Emmi som sticker till Australien och jobbar typ aplänge, är nog lite avundsjuk.
Vi hade superroligt och spelade ett skitbra spel. Så åkte Katten och en av hennes systrar hem men jag bestämmde mig för att stanna ennu en stund och tur var det för vi hade hur kul som helst. Det slutade med att jag och Kattens andra syster gick hemåt i regnet. Hemma sen var det så otroligt skönt att få ta av sig de kalla, regnvåta kläderna och sova.
Ha en megabra resa Emmi!!
 


Jag enligt de andra på jobbet.

Detta är vad mina fina arbetskamrater tyckte om mej. gillar "spralliger!" :D

Firmafest it is!

Lördag 22 september
Började jobba nio och jobbade till tre. Hem och duscha och fixa mig innan vi sjutiden drog iväg på firmafest. I joggingteam och det var så sjukt roligt! Gratis alkohol är ju aldrig fel och med supertrevligt sällskap och underbart god mat ennu så kunde det inte bli annat än perfekt.
Vi hade massa roliga aktiviteter, till exempel skulle man klippa ett A4:ans papper så det blev så stort att två ur laget rymdes igenom det utan att klippa sönder kanterna. Vi lyckades med att få hela vårt lag genom vårt papper! En annan lek var att man fick ett namn på en annan från jobbet och skulle imitera denna. Pernilla imiterade mig genom att säga "men de e okej" haha :D Ennu ett program var att man skrev sitt namn på ett papper och så skickades pappret runt till alla som de i sin tur fick skriva något om en. Skojskoj^^
Efter några timmar där drog vi vidare till Nox en del av oss. De fanns de som tyckte att vi stack för tidit men många kom dit senare också så vi skiljdes inte åt helt.
Började dansa loss som alltid och min feelis var som vanligt på topp, kanske till och med lite extra bra men ingen ville dansa med mig så fick stå och dansa ensam. Nej så illa var det kanske inte.
Jag behöver inte alkohol för att ha världens feelis och sån jädrars vilja att dansa och nu hade alkoholen gjort sitt så det fanns ingen chans att jag skulle kunna stå stilla men tur nog fick jag sällskap nu och då och ju mer klockan blev desto mer ihållande blev sällskapet så efter så efter en timme eller två var alla med :D
Hade en hejdlöst kul kväll med massa arbetskamrater men även underligt folk. En snubbe gick omkring och försökte smeka på allas lår, alla gick dock undan, haha! Det var nästan så att han tänte få på käften men det blev som tur var inget bråk.
Tog en barfotapromenad i regnet till efterfesten hos Katten, myysmyys^^ Väl där blev det musik, massa snack och hade fortsättningsvis supertrevligt. Alla stannade och sov över eftersom ingen orkade gå hem heller.
Så förutom (tillfälligt) irriterande ex och lite påträngande idioter som alltid så var det en toppen kväll jag sent kommer glömma :)
Tack var enda en, det var helt awesome!
 


Vårrullar och höstregn.

Fredag 21 september
Skola men fick sluta supertidigt. Jag hade trott att jag inte alls skulle hinna besöka ekenäs höstmarknad iår men eftersom jag fick så många timmar ledigt innan jobbet hann jag dit en sväng. Stack hem och duschade, drog sen Katten med mig och en stund senare befann vi oss i Ekenäs. Hittade en plånbok vilket var på tiden eftersom min gammla har varit sönder i snart en månad redan. Annat som jag hittade var ett par väskor och en nyckelring. När vi blev hungriga köpte jag gudomligt goda vårrullar<3
Så hann jag bara innanför dörren här hemma innan det var jobbdags. Timmarna gick superfort och när jag kom hem hade jag så mycket överlopps energi så kunde inte låta bli att sticka och springa trots halsen. Meen den tycks aldrig bli bättre hur länge jag än väntar elller hur många gånger jag än besöker hälsoårdscentralen så kan ju inte låta det hindra mig hur länge som helst!
Sprang bara utan mål men så tänkte jag att varför inte hälsa på pappa om han skull råka vara hemma. På väg dit började det regna och han var heller inte hemma så bara att springa tillbaka men så råkade halvbrorsan också komma dit när jag stod och knackade på. Snackade med honom en stund. Sprang hem i regnet och tog en skön snabbdusch innan jag la mig för att sova.
 

Tupplur i oväsendet.

Torsdag 20 september
Gick till skolan och hade tre lektioner. Geografi och engelska. Såfort jag slutade tänkte jag komma hem och sova eftersom jag var helt slut. Lade mig i sängen och tänkte precis somna när det plötsligt blev ett jädra oväsen. De borrades någonstans precis vid en ventil eller jag tyckte det lät som i en ventil för allt ljud kom precis rakt in i vår lägenhet och det var omöjligt att sova, med det ljudet skärandes i öronen men jag vägrade stiga upp och efter en stund måste de ha haft matpaus för en timme senare vaknade jag och då var det dags att laga att laga sig klar för jobbet.
Eftersom det var marknad så var det väldigt lite folk, alla var ju i granstaden men timmarna flöt endå på fort.

Shopping i Lojo med Sara.

Onsdag 19 september
Äntligen dags för studentskrivning i hälsokunskap. Kändes som att det gick rätt bra men man vet ju aldrig. Satt i varje fall där nästan sex hela timmar så skönt att vara färdig och gå därifrån sen.
Sara och jag hade bestämmt oss för att åka till Lojo när vi skrivit och så blev det. Jag som aldrig kört med treafikljus var nästan lite nervös men bra gick det endå. Feelis hela vägen och så blev det shopping hela eftermiddagen och kvällen. Hittade inte så mycket. En vinterrock bara för den var superbillig och inte alls så tokig, en mössa, en t-skjorta och lite annat smått.
Klockan började bli mycket så vi drog till McDonalds och åt lite mummsiga nuggets och en supergod milkshake så att jag skulle orka köra hem :)
Superrolig dag, borde göras om !
 
Hihi<3

Hälsokunskapsplugg!

Tisdag 18 september
En liten sovmorgon men eftersom jag la mig så sent blev det endå alldeles för lite sömn. Skolan i varje fall. Modersmål, håltimmar, matematik och engelska. Resten av dagen blev det hälsokunskapsboken som fick hålla mig sällskap. Mysmys. Men med mumsiga godheter att äta samtidigt var det helt okej endå.
 

Ingen fritid nej bara skola.

Måndag 17 september
Stack till skolan och väntade på att engelskaskrivningarna skulle börja. Det var den skriftliga delen och den kändes i varje fall betydligt enklare än vad hörförståelsen var. Men har endå inget hopp, språk och min hjärna fungerar inte vidare bra tillsammans.
Efteråt stack jag hem till Sara och pluggade hälsokunskap, läste en hel jädra bok.. Babbel hann vi också med såklart och att trycka i oss godsaker, höhö men sen var ja tvungen att komma hem eftersom jag hade ett geografiarbete att ägna kvällen åt. Sådär passligt ungefär en timme efter midnatt var jag äntligen klar, och väldigt död så det var otroligt skönt att få krypa upp under täcket och sova.
 

Vackra kossor.

Söndag 16 september
Såfort jag orkade mig upp hällde jag i mig lite energidricka för att ork hålla ögonen öppna och så körde jag ner till Båsa. Stanna på vägen och fotograferade lite kossor, ursöta^^
Tvättade bilen, både insidan och utsidan så nu är den fin, eller ennu finare menade jag! Har också världens planer på roadtrips, satt och drömde mig bort, helt underbart, längtar så till nästa sommar<3
Blev senare bjudna till grannarna på kaffe och andra godheter. Sen kom jag hem, pluggade lite engelska, tyvärr bara väldigt lite.. och så sova.
 

Teinifest i Leksvall.

Lördag 15 septmber
En trevlig nio timmars tur igen denna lördag, meen tänker inte klaga, dessutom gick tiden rätt fort, det gör så med trevliga människor nämligen :)
Så hem och duscha och sen direkt iväg till pappa och limma tak/back-spegeln i bilen eftersom den kände för att hoppa ner i famnen på mig när jag skulle ställa in den. Gammalt så ingen överraskning visserligen. Gick fort att fixa och sen stack jag till Sara för att snacka massa strunt och umgås medan jag fixade mig inför kvällen.
Så tog vi lite kruis i stan och ett besök till Abc. Hem till henne ennu en liten stund och så stack jag till Ekenäs.
När jag var i Ekenäs ringde jag Isabelle och Larisza och fick veta att de var i Leksvall så stack och hämtade Isabelle och så skulle det bli Ettan men nope. Hon slapp inte in eftersom vakten ansåg att hennes pass var så gammalt att han säkert inte kunde avgöra att det var hon -.- Vi blev lite pissed of..
Vi bestämmde oss i varje fall för att åka tillbaka till Leksvall på en riktig jädra teinifest. Massa supersmåttingar, endel var visserligen i vår ålder men det var inte många. Jag och Isa dansade hela natten och hade skirroligt nog men det skulle varit roligare på ettan.. Körde sen hem Larisza, Isa och de andra.
Körde hem och när jag steg ur bilen här hemma träffade jag på en brevbärare.. En utlänning som började prata engelska med mig. Hälsade och började sen berätta att jag var vacker.. Kändes lite smått skrämmande när en random snubbe snackar med en när man är ensam mitt i natten, säger att man är vacker och börjar fråga var man bor... Blä så jag svarade otroligt kort, sa tack och gick in foooort! Vad gäller egentligen med mej och postsnubbar?? -.-
Sen sov jag supergott i min varma, trygga säng i varje fall.
 
Ingen spegel och osminkat spöke.
 

Mitt liv består av skrivingar.

Fredag 14 september
Modersmålsskrivning. Textföreståelse som var helt okej men hade tillräckligt och kanske till och med lite för mycket text långt innan klockan var tre och satt inte alls där så länge man får, av den orsaken kändes det heller inte vidare bra sen. Kändes som jag borde suttit och filat lite mer men tror inte det skulle ha hjälpt i och före sig.
Chill resten av dagen. Lite One Tree Hill och lite hälsokunskapsläsning efter att jag fick rummet städat. Inte illa.
Såhär ser min trevliga studiemiljö ut för bädda sängen nej det orkade jag endå inte med :D

Körkoooort!!!!^^

Torsdag 13 september
Började dagen med körlektioner. Uppkörningen hade skjutits fram lite vilket gjorde att jag missade hela skoldagen. Efter att ha kört rätt länge där före så kändes de sådä.. Hade gjort några missar och med tanke på att jag visste att jag skulle vara sjukt nervös sen så tänkte jag att det nog inte kommer gå så bra. Så var det dags för uppkörning i varje fall. Behövde inte köra särskillt länge alls och det gick hur bra som helt tyckte jag, har aldrig kört närheten till sådär bra, ojojoj och körkort fick jag så är typ såååå lycklig! :D Det var verkligen på tiden att ha det undan nu.
Såfort mamma kom hem från jobbet stack hon och fixade försäkring på min bil så vi körde iväg till pappa för att hämta den. Körde mammas bil dit och den koplingen var enkel, inget hoppas men så övade jag lite med min lilla Sierra där på gården bara. DJÄVULSKOPPLING! Hoppade och skuttade och fick kärringstopp hela tiden -.- Meeen man lär ju sig :) Så körde jag hem bilen. Fick sen köra med mammas bil till mofa en sväng, han hade ingen aning om att jag skulle köra upp idag så han blev rätt förvånad när han såg mej :D
På kvällen kom Pernilla hit och kruisade lite smått, en sväng till Abc och tanka. Skoj snack hade vi men fick höra en del löjligheter av andra. Förstår inte hur människor orkar bry sig och ta åt sig hela tiden :D

Skola, köra, jobba, städa, ojoj.

Onsdag 12 september
Stack till skolan några timmar och sen och köra. Gick helt okej, nu är det nära! Hann efteråt hem en sväng, äta lite och chilla innan jag skulle vidare på jobb. Sex timmar senare var arbetsdagen över och jag fick komma hem. Nördade en stund, vek lite kläder som ja ba slängt huller om buller i en korg i garderoben och sen bara sova.

Utvilad för en gångs skull.

Tisdag 11 september
Sov mååånga timmar eftersom jag för en gångs skull gick och sova itid och dessutom hade liten sovmorgon. Så till skolan på några trevliga timmar, när jag slutade åkte vi till ekenäs där jag hälsade på en läkare för min hals som ennu vägrar bli bra. Det enda jag fick veta var i princip att jag skulle sluta harkkla mej och att det tydligen skulle hjälpa. Eftersom jag inte fått ut så mycket av mina besök på hvc så valde vi nu privatläkare... Alltså betalade vi för att få veta att jag inte skulle harkla mig, kändes lite onödigt tycker jag. Svalgprov tog hon också, svaret skulle komma om två veckor. I hvc tar det i varje fall bara ett dygn...
Så handlade vi lite och kom sen hem. Satt och kollade One Tree Hill halva kvällen men fick sen ta tag i geografiarbete men färdig blev jag inte utan gick över till hälsokunskapspluggas istället. Sen var det bara att sova.

Första skrivningen för i höst.

Måndag 10 september
Gick lugnt till skolan och satte mig på matematiklektionen och räknade lite. Ajnej där skulle jag inte alls vara, skulle tydligen ha engelska hörförståelse kom de och sa åt mej. De var rätt pinsamt kan jag säga eller ja, snarare så det kändes dumt mot de alla som var tvugna att vänta. Förlåt!
Men hur kan man klara av att hålla på att missa studentskrivningar?? Det är duktigt tycker jag.
För övrigt så gick det helt som jag hade förväntat mig av engelskan så för min egen del var det inte så stor skillnad att jag inte hade vetat om det i förväg, mindre stress nästan juh.
Gick hem en sväng och så tillbaka till skolan på modersmåls repetition inför de skrivningarna som jag ju tack och lov var medveten om.
Stack och handela och fick mystisk fråga om mystiska människor, roande att höra vad folk hittar på om en :D
 
De visste dock inte mitt namn de heller.

RSS 2.0