Firade Katten (och vappen) i fredags <3

Fredag 29 april
Modersmål, biologi och sist matematik. Så gick jag till lägenheten för att vänta på att Sara skulle komma från sin stafettkarneval-träning så vi skulle kunna gå och köpa precent till Katten eftersom vi helt hade glömmt bort att kolla igår, men hade en liten tanke i skallen efter att ha varit dit och kikat på onsdagen.
Vi köpte presenten och så var jag också tvungen att köpe en t-skjorta till mig som jag blev dödskär i :)<3
En bild stulen av Sara:

(Sexigt.. Men där är t-skjortan i varje fall)

Hemma fixade jag det sista inför övernattningen, packade allt och kollade dessutom de två sista avsnitten av OC så att Cassu kunde få tillbaka sin box :)
Sara kom efter mej fem-sex tiden någon gång och vi for iväg till Backgränd. Till brankis där var vi skulle tillbringa kvällen och natten :)
Vi åt tortillas, badade bastu (över två timmar tror jag...), snackade massa om allt<3 var ut på en kort promenad, kollade film och lite sånt skoj :)
Mycke bilder tog jag tyvärr inte men några kommer det nog senare tror jag.
Fick sova i soffan medan de andra hade madrasser på golvet. Sov faktist gott och somnade förvånansvärt snabbt efter att ha lagt huvudet på dynan.
Hade det sjukt kul där, tack söta Katten för att jag fick komma :)<3

Har självklart mer att berätta men nu måste jag sova för klockan är alldeles för mycket och har tidig väckning imorgon. Mer text kommer inom kort :)
Dröm söta drömmar!<3

Helgplaner

Mitt bloggande är uselt, är medveten om det men det kommer förmodligen inte bli någon förbättring fören nästa vecka. Kanske på söndan men det är inte säkert.

Planer för helgen är:
Fredag - Skola 10-13, stan med Sara en liten stund. Packa och fixa allt inför att fara till Katten och sen åka iväg till Backgränd med Sara för att fira sötnosen Katten!<3
Lördag - Vakna upp hos Katten efter alldeles för lite sömn, ha skoj, hem, fixa lite, Ela kommer hit och så åker vi till Ekenäs. Där ska jag hoppeligen träffa Larisza och antagligen ser man Sebbe och massa andra skoj typer också.
Så nån gång mitt i natten när vi tröttnat på att vara där ska jag antagligen tvinga pappa att komma och hämta oss. Eller hitta på nått annat men förmodligen. Så sover Ela över hos oss... eller hu mycket vi nu får sovit men i varje fall :D
Söndag - Vara med Ela och mer planer har jag inte för tillfället :)

Men nu är min enda plan att dra min bak med och sticka isäng. Godnatt, dröm söta drömmar!<3

Tumblr_lewphxajdg1qcgzjho1_400_large
Älskar flätan och jag vill också ha en såndär helix(tror det heter så :P)

Händelserik dag :)

Måndag 25 april
Sista dagen på påsklovet.
Sara kom hit vid halv två tiden. Vi låt ute på terassen i solen och läste så nu har jag läst halva min bok till modersmålskursen. Och så babblade vi självklart massa :) Ränderna på ryggen syns inte så mycket mer för det jämnades ut lite idag då jag hade bandlöst på dej.
Så orkade vi inte ligga där ute mer utan kom in och satt här en stund. Men bestämmde oss sen för att sticka på en länk. Skitskönt att springa i bara shorts och topp<3 Gick dessutom riktigt bra idag, var inte alls så tungt när man var två och snackade lite under tiden. Vi sprang till svedja-träsk och så ett varv via Sara på en riktigt kort drickapaus. Hem till mej igen utan att stanna eller gå en enda gång, det trodde jag inte :P
Sara gissade på att det blev 4-5 km så får tro på det för själv har jag INGEEEN aning :P
Hemma igen stack Sara nästan dirket och jag började se en film men så ringde Nette och behövde mej i ett fotoprojekt så då var jag tvungen att agera modell... Usch, hoppas verkligen att inga andra än de i skolan som ska bedömma hennes arbete får de det :O Hon hade en kort text som hon skulle visa i bilder men hon hade inte så mycke tid på sej att fundera ut hur det skulle vara, trots det tycker jag vi lyckades få fram budskapet rätt bra.
Jag var dessutom iklädd något lite indieinspirerat med fjäldrar i håret och stuff så de som körde förbi och såg mej kyttade nog lite underligt :D Så när vi skulle ta en av bilderna skulle jag klättra upp på ett väldigt gammalt och ruttet staket och visst gick det bra upp och att stå där men när jag skulle ner... det misslyckades rejält, den "bjälken" jag hängde i tog med sej spikarna ut från de murkna trädet det var fast i så det sa kabooom... Dessutom var där en glasruta lutad mot som föll tillsammans med mej och jag landade på den. Sönder gick den men underligt nog fick jag inge glas i mej bortsett från ett litet sår på baksidan av vaden som jag inte ens märkte då mej såg senare att leggingsarna jag hade på hade blivit nerblodade och fått ett hål. Man kan väl säga att jag hade tur :D Så sprang vi omkring med en spegel i skogen också... Tufft! :D
När hon sen stack hem åt jag och tvättade ansiktet. Nu sitter jag och ser på en film men den är slut om bara ett par minuter och då blir det bums isäng!
Skola imorgon då efter fyra dagars uppehåll och åtta börjar jag ännu till.
Dröm söta drömmar<3

Några fina bilder som jag hittade på weheartit med indieinspiration (egentligen indian) :)

Tumblr_lk2i06yfte1qj3mdgo1_1280_large

Tumblr_liudhucaqt1qhdf3ho1_500_large_large

Tumblrlfjrm37nld1qe8wmx_large
Wow! :)

Kamera utlånad...

Nu raka vägen isäng såfort jag har skrivit detta! Fan vad klockan ska ticka snabbt när man inte vill det.


Sjukt bra låt. (Orginal videon gick inte att bädda in men här är den om nån häldre ser den)

Nette har föresten lånat min kamera så den har jag saknat idag men får den troligen tillbaka imorgon :)
Gonatt, dröm söta drömmar!<3

A walk to remember

Såg filmen A walk to remember tidigare idag. Sjukt bra film. Sorg och glädje och massa kärlek.
Handlar om en utstött tjej som den populära killen tvingas umgås med och faller för henne. Deras kamp mot va de andra tycker. Han får sen reda på hon är dödligt sjuk och lämnar inte hennes sida.
Hon överlever inte men har den mest underbara sista tid tillsammans med honom.


http://3.bp.blogspot.com/_bLfJnKuCIwY/TGVWqNhb69I/AAAAAAAABd0/ZAhnX1VyyoU/s1600/a-walk-to-remember-1.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_bLfJnKuCIwY/TGVWuNDEYwI/AAAAAAAABd8/U2Yyumn3FbQ/s1600/a-walk-to-remember1.jpg

http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/A-Walk-to-Remember-landon-carter-3340266-512-372.jpg

http://mikaellahb.blogg.se/images/2010/a-walk-to-remember-original_124209810.jpg

Sevärd!

Ränder på ryggen

Söndag 24 april
Började dagen med frukost och lita dator nördande. Där mitt på dagen gick jag ut och lade mej på terassen för att läsa lite i en bok. Blev sjukt hett men flyttade efter en stund längre "ut" så där blåste det åtminstone. Sjukt skönt me efter att ha legat där i ungefär en halv timme. Kanske var lite längre men under en timme var det jag låg där och såg senare att jag faktist fått riktiga ränder på ryggen! :O Sjukt juh, efter så pass kort stund endå. Det säger ju en del om hur stark solen är iår. Det är ju för fan nästan lite skrämmande, man vill ju liksom inte förstöra huden totalt genom att ligga i solen :P
Dog där ute i värmen så var tvungen att gå in. Har suttit rätt mycket vid datorn sen dess. Fan vad söta vissa människor är^^
Rörde nog lite på fläsket idag också :D men inte mycke, jävla stign :P
Såg en film för en stund sen och efter det tv. Ska alldeles just sova. Imorgon kommer Sara hit vid ett-tiden och har lite att göra innan dess så skulle ju vara bra att orka upp itid :D


<3

Tristan and Isolde

http://pinartarhan.com/blog/wp-content/uploads/2010/11/tristan_and_isolde-718x1024.jpg
Denna film kom på tv för en stund sen. Slökollade lite, tror den har kommit förut också men då har jag aldrig orkat se.
Ett plus är ju att killen inte ser så dålig ut han heller. Inte "wow" men helt okej :)
http://1.bp.blogspot.com/_1nqNbYHmZlc/TVDW5DZNTyI/AAAAAAAAASs/0SoDcHRbS5E/s1600/james-franco2_111015797.jpg
James Franco

MER

Köpte en MER så då gjorde vi lite MER-reklam :D Riktigt god faktist :)




Haha :P (©Sara)

Underbart väder<3

Lördag 23 april
Steg upp klockan tio. Gjorde mig klar för att sticka in till stan men vi (jag och Sara) for inte iväg fören ungefär halv ett. Gick först omkring där lite men var rätt tråkigt så gick till butiken istället och köpte glass. Senare såg vi Emmi också så stannade och snackade med henne en liten stund :)
Men så körde vi iväg till pumpis en sväng, Sara ville fota och så då där låg vi i solen en stund och gick sen omkring och knäppte lite bilder inna vi körde hem till mej. I bara tröja dessutom och det var inte ens kallt^^
Vi var påväg att sticka vidare till Sara men Robin och Api skulle komma så jag stannade hemma och vi bestämmde istället att jag skulle åka dit sen när dom stuckit. När Robin och Api var här satt vi ute på terassen i solskenet och babblade om massa intressata saker :)
När dom sen stack hem for jag direkt iväg till Sara. Vi gjorde inget speciellt, kollade på lite bilder från dagen, slöade och babblade. Men var inte där länge för de skulle bort utan körde istället iväg till Veka och Stefan eftersom Stefan fyllde och mamma och pappa var där. Fick sjukt god skinkpaj bland annat^^

Älskar föresten att köra när det skymmer sådär lite vilket det gjorde när jag körde hem och hade ordentligt med kläder dessutom så frös inte ett dugg :)








(alla bilder tagna med Saras kamera)

Look through my eyes

Jo föresten, glömde nämna att när jag kom hem kom filmen Brother bear på tv så den kollade jag på. Så gullig och urbra film. Fast i och för sig så är Disney filmer i allmänhet riktigt bra :)
Så blev jag typ förälskad i en av låtarna nämligen denna:

En söt liten groda

Fredag 22 april
Vi åkte till Båsa sen. Påväg ner ångrade jag så att jag inte tagit med kameran eftersom solen lös och vi såg en massa svanar som stod på en åker. Relativt nära vägen dessutom så skulle ha fått "närbild". Så en sjö där isen var halvsmulten på och ljuset från den strålande solen speglade så fint. Men nejdåå, självlart skulle jag råka lämna den hemma just idag -.-
Väl i stugan funderade jag först på att sticka till Ela men så skulle jag vänta på mat och visste inte hur länge det skulle ta så det blev det inget av. Satt istället på trappan (mer en altan) men musik i öronen och solens strålar värmande i ansiktet. Så skönt! Till slut blev det så varmt så jag var tvungen att kavla upp byxbenen och ta bort tröjan men såfort solen gick i moln bara för en liten stund blev det kallt.
Vi åt en påskmiddag bestående av mammas goda hemlagade sill och potatis :P Satt i solen en stund till och sprang sen omkring och fotade (bad nämligen pappa ta med kameran när han kom lite senare). Bland annat årets första groda^^
Så kom vi hem redan lite över fyra, kändes som att klockan var mycket mer. På hemvägen stannade vi vid sjön men det hade blivit mulet så det var inte alls lika fint. Svanarna var inte kvar dom heller.
Efter att ha suttit här en stund stack jag ut på en joggingtur. En ganska långsam sådan i och för sej men det var sjukt skönt :)
Tog en snabbdusch och sitter nu här igen.

Imorgon är det påskmarknad så dit ska jag med Sara men vet inte när. Det är från nio till fyra. Men oavsett så ska jag nog sticka och sova snart för är sjukt sömnig idag också :)




Man kan inte säga annat än att dessa små krabater är sjukt söta<3 Jag tycker grodor är så himla fina på något underligt vis :)

Drömmer om samma

Andra natten nu på bara ett par dagar som jag drömmer om samma människa...? Rätt kul drömmar båda två i och för sej. Inatt åkte jag i en bil och föraren tyckte sig vara cool om vi hela tiden nästan körde ut eller emot något och styrningen var slö som fan så det känndes hela tiden som att vi skulle krocka :P Och så massa annat.

Sitter och lyssnar på the voice nu medan jag nördar här :) Kan händ att vi åker till Båsa en sväng idag också.
Vet inte om jag åker med alls men tror det.


Tippor^^







Älskar att fota fåglar, bara för att dom e så färggranna :) (Bilderna tagna för några dagar sen hon Sara )
Och nu ska jag krypa under täcket, är sjukt sömnig och finns inga skoj människor att snacka med heller.
Dröm söta drömmar!<3

Mamma fyller år<3

Torsdag 21 april
Vaknade vid halv nio och grattade mamma som fyller år idag<3
Så gjorde jag mej klar och stack till skolan. Började egentligen först en och en halv timme senare men vi hade någon periodrapport som jag i och för sej skulle kunnat missa men bestämmde mig endå för att gå på den.
Efteråt satt jag i datasalen med Sara och efter maten hade jag matematik. Sist två timmar geografi.
När det var slut for jag till teckasalen och gjorde ett kort till mamma (Sara och Katten gjorde också varsitt ;D)
Så stack vi alla in till stan. Gick omkring lite, åt glass och satt på gräset eftersom solen lös så skönt men nästan såfort vi satt oss blir det mulet så vi stannade inte så jättelänge. Gick omkring lite med sen till lägenheten. Sara och hennes mamma kom med för att också de gratta min mamma. Vi satt där en stund men så hade jag fått skotern fixade så körde hem den. Hemma duschade jag, åt och lite sånt. Körde sen iväg till Sara. När vi varit där en stund och sysslat med massa humor saker åkte vi med Linda och Jonas (Saras syster och hennes pojkvän) till ABC där vi åt franskis. Helt dött där typ så det var lite smått trist me no kiva att sitta där och babbla endå :)
Så tillbaka till Sara där vi slöa en stund innan jag körde hem.
Här hemma har jag inte gjort mycket. Fick sådär smått panik eller något över att jag inte anmält mej till omtentamen typ tre minuter före tolv (sista anmälningsdagen var idag), loggade snabbt in på Wilma mej hittade inte dedär så började skriva ett meddelande tills tudiehandlädaren men när jag skulle kolla vad kursen hette så såg jag att hon endå höjt åt mej från en femma (som jag fick i provet som sket sig) till en sexa så då var det ingen panik. Skriver om den senare då i så fall :)


Vår<3

Modersmålsuppsats

Igårkväll var det en fyra sidors modersmålsuppsats på gång.
Fick snabbt skriva ihop något skitsmart så det blev färdigt någon gång :)
Skrev med rubriken "En gränslös värld?" och skulle försöka vinkla det på något smart sätt.
Typ något med att man när som hels kan resa vart som helst och att man kan muta, arbeta eller på något annat sätt ta sig upp tilll toppen och dessutom finns det ofta sätta att smita från lagar och syssla med saker som är olagliga. Så tog jag upp rymden och naturesurserna också. Tog inte lika länge att skriva som jag trodde men alldeles tillräckligt länge höll jag nog på.
Så for vi till lägenheten och "sov-invigde" den :)  Satt där och gjorde en matematikläxa innan jag skyndade och sova.

Mina nya skor:




*blink* men... ser mer ut som en fisk^^

Ska äta något och sen blir det off to school :)

make avatar
PussPuss<3 ;)

Haha, fick lust att göra en animation men lyckades inte få den att "ändra" fortare i det programet jag använde så måste försöka hitta ett bättre senare :)
Här använder jag detta program som Sara tipsat mej om :)

Nomy - Cocaine



Vaknade redan åtta men låg och drog mej ganska länge :) Nu har jag suttit och drogat den här låten hela morgonen och kommer nog fortsätta med det. Blir helt hyper av den och vill hara hoppa omkring typ^^
Sitter och drogar Cocaine ;)
Till skolan om två timmar så ska strax sminka mej och kanske bläddra igenom det vi sysslar med i biologin.
Vi hörs<3

Imorgon blir det sovmorgon

Asså den här filmen var rätt trist, tur att det finns skojigare människor att snacka med på facebook, hihi :D
Men ska snabbt fixa läxor nu och sen sova. Börjar klockan tolv imorgon. Lame att sticka till skolan så sent liksom men får se det från den ljusa sidan --> sovmorgon<3


Man blir ju bara så glad av den här låten :D

Wiz Khalifa

Girls fall in love with what they hear.
Boys fall in love with what they see.
That´s why girls wear make up
and boys lie.
- Wiz Khalifa



Snubben är cool och älskar fågeln han hals<3 Nu har han i och för sig fyllt på med massa annat men jag skulle som sagt villa ha de mitt i nacken eller typ fotleden/vristen :)

Underbart joggingväder :)

Det var himla skönt att jogga i solskenet :) Perfekt väder, varken för kallt eller varmt. Såfort jag kom hem hoppade jag i duschen, man vill ju inte känna sig snusk när man får besök heller :D
Efter en liten stund kom Sara körande. Vi gjorde det vanliga - nördade, kollade på tv men framför allt babbla strunt :D
Vi åt lite mer glass, nami :)) Och sen for Sara hem.
Nu har jag snackat med folk men snart kommer en film jag tror jag ska se :)

Jö moj.. äpplet här


Sara min BFF är här just nu. I just ♥ her!

Vi har spelat gitarr, lyssnat på gitarr osv.
Vi ska spela gitarr, lyssna på gitarrsolon och sist men inte minst ska vi kolla på youtube hur man ens spelar gitarr.


Uppdate: Det var min söta vän som fick lust att skriva ett lite gitarr-inspirerat inlägg... Totalt seriöst! :D

Enda dagen jag började åtta den här veckan

Tisdag 19 april
Idag började jag klockan åtta men slutade redan tio :) Satt med Sara i datasalen en timme efteråt och sen stack vi alla och äta. Så stack Katten och Cassu in till stan och jag åkte med Sara till Säästö Pörssi. Köpte typ inget.
Så till lägenheten och kolla om mopon startade men nejdå -.- Vilket ju i och sej är helt förståeligt med tanke på att den stått där hela vintern men pappa får fixa det sen när han kommer hem :)
Så sku mamma och handla och där såg jag Katten och Cassu igen. Köpte glass som jag gluffsade lite av när vi kom hem.
Nu har jag kollat på tv en stund. Bland annat detta:

haha :D

Tänkte ta en kort joggingtur nu och senare kommer Sara hit så då får man se vad vi hittar på :)

Toppen period :)

Måndag 18 april
Började tio med geografi efter som veckans modersmålslektioner blivit inställda som sagt. Geografin verkar helt okej den med så detta kommer nog bli en skitbra period. Sen två timmar biologi och sist en timme matematik.
Gick i stan med Katten och Cassu en stund^^ Sen iväg till Robin och Api. Efter att ha suttit där ute och väntat på att slippa in i några evigheter kom de äntligen hem. Haha, orkade inte börja gå hem heller för trodde att det inte skulle ta så länge. Vi satt och nördade dator och babblade strunt :) Så kom Api och senare när Robin fick dit några tråkiga männiksor stack vi och kolla film (tråkiga för man fick knappt nått svar om man försökte säga något till dem -.-). Filmen handlade om fyra killar och en av dem var dödssjuk så de andra ville förverkliga hans dröm om att se den nyaste Star Wars filmen som inte kommit ut än, och kolla på saker från filmen eftersom de alla var stora fans... Skitunderlig film. Tråkig och dålig om du frågar mej.
Mamma hämtade mig och så blev det inte mycket gjort fören jag stack och sova.

Hittade denna söta sak på trappan här en dag också

Hihi, söting<3

Gonatt :D

Lång dag, sovdags, pusspuss :)
Dröm söta drömmar <3

Städdag

Söndag 17 april
Sov sjukt länge men det behövs ibland det också :)
Har städat och hållit på typ hela dagen. Fixade en räksmörgås också som var mumms! Annars har jag kollat lite på tv mellan varven och så och hann till och hem ut på en liten joggingrunda. Det gick skitdåligt, kändes som jag orkade absolut ingenting och fick stign direkt dessutom men det känns endå alltid så bra efteråt :)
Tog en dusch och har suttit här och snackat med lite coola typer :D
Men nu ska jag sova. Börjar tio imorgon också som tur är med tanke på hur mycket klockan redan har blivit :O
Dröm söta drömmar!<3

9a692f6b001147554d26f825_large

En promenad :)

Lördag 16 april
Hade en slö morgon men så for vi iväg med ett lass till lägenheten igen. Plockade upp det och for sen hem och lagade mat. Kyckling^^
Ett lass till lite senare och så kom mofa också dit för han skulle såga i en bokhylla eller nått och fy fan vad omständigt det skulle vara. Tog säkert över en timme... En halv åtminstone. Så var det dags att lägga upp gardinstången och efter massa funderas då kom dom igång men tog endå sjukt länge så orkade inte vänta utan tänkte att jag kunde passa på att köra hem skotern men det gick inte eftersom det inte var någon nykel i. Orkade inte lyssna på dem endå så gick hem. Skönt att gå också nu när man värkligen känner att våren är här :)
Typ fem minuter efter att jag stigit innanför dörren kom mamma hem.
Jag spenderade kvällen med att kolla några avsnitt av OC och nått som kom i tv:n.

Tumblr_l05p4p8lax1qzi5o8o1_500_large
OC äger!<3

Fick ingen ballerina :(

Fredag 15 april
Började klockan tio med modersmål och fick veta att nästa vecka blir det inga modersmålslektioner men istället ska vi skriva en uppsats. Efter biologin matematik - sista timmen för dagen.
Efter skolan gick jag omkring med Ela och Sara. Vi var bland annat och kollade till ett loppis för jag ville se om en liten ballerina "staty" jag såg förra vecka var kvar för villle såå ha den men nejhepp, den var borta :(
Sara stack hem och vi träffade Nette :) Chillade och gick omkring. Såg Katten och Cassu också men de skyndade snabbt vidare.
Men gah! Så himmla varmt och skönt ute :)
Vi bar upp ennu lite mer till lägenheten med mamma och stack sen hem.

F47fc2c941d64a197769c12166f36288-d3dx607_large

Oj! Äntligen ett inlägg MED bilder ;)

Torsdag 14 mars
Så en till börja-elva-dag. Dessutom bara en enda riktig timme nämligen matematik. Men var först och bar upp ennu en hylla till lägenheten.
Matematiktimmen gick fort och så var det två timmar något de kallade "sex-snack", haha mina klasskamrater hade en del skojiga kommentarer :D För övrigt var det slött men geografi skulle inte varit roligare så :) Så skulle vi egentligen ha musik men på grunt av musikalen vi var på förra veckan fick vi vara lediga men gick istället och lyssnade på en fotograf som kom till vår skola och berättade om foto utbildning, henner jobb och bilder eller bildspråk i allmänhet.
Efter skolan och ett snabbt varv in via stan for vi till Sara. Mummsa choklad-mintglass<3 efter att ha varit ut och fotat en stund. Så frågade Sebbe om Sara ville komma med och kollade på fotbollsmatch så vi alla stack dit och sitta. Så skönt när solen lös en i ansiktet men det gjorde också att man inte såg något. Strunt samma, känslan av våren som är påväg är mer glädjande än att sitta och glo på en fotbollsmatch :)
Men solen försvann och vi började frysa så såfort matchen var slut stack vi hem till Sara igen. Kollade på tv, åt lite och så fören mamma kom och hämtade mej.
Har sett på tv en stund nu men ska dra mig till sängs.

Men först några bilder från idag.





Vilka sötnosar ;)

Dröm söta drömmar!<3

Gimmi, gimmi, gimmi!<3



Klänning från Gina Tricot. Vill ha!<3


Never stop dreaming^^

Haha, bildlösa inlägg belv det och mer kommer inte nu heller för måste sova :P
Men dröm söta drömmar<3
Tumblr_lj6i00egyl1qf7jbio1_500_large

Ny hylla

Tisdag 12 mars
Skrev psykologin och det kändes faktist som att det gick bra. Historieprovet fick vi ut och jag hade fått 7, inte jättebra men hejlt okej :))
Umgicks med Rita eftersom hon skulle sticka hem till Sverige. Men så var vi hem ett varv snabbt innan vi stack till flygfältet.
På hemvägen var vi via Ikea där vi gick runt. Köpte hyllan jag snackat om att jag ville ha^^ Nu behöver jag bara en platt tv för den håller nog inte för klumpel jag har nu, haha :D

OC och bygga hylla

Onsdag 13 mars
Sjukt chill morgon. Duschade länge, fixa hår och smink men for sen till skolan och äta. Den nya perioden inleddes med modersmål. Fick redan välja böcker och jag tog Se till mig som liten är, verkar lite underlig men man får hoppas på att den är bra endå :) Två timmar matematik och så himla svårt verkar det inte som tur är.
Sista timmarna biologi, det däremot tror jag kommer bli lite jobbigt men det ska nog gå bra endå^^
När jag kom hem kollade jag några avsnitt av OC (som jag lånat av Cassu^^) och så stack vi till lägenheten och bar upp en hylla, fan vad det tog i händerna. Så byggde vi också ihop min hylla, hihi. Älskar den :) jag var mycket bättre än mamma på det, hon höll bara på att hamra sönder ytan men tur nog lyckades jag rädda den.
Så kom vi hem och gjorde inte särskillt mycket fören det blev att sova :)

Tumblr_lho8c84yam1qeegeyo1_500_large
Ser så himla mys ut när de sitter där på stranden med elden brinnande :)<3

Finskaprovet gick bättre än engelskaprovet...

Måndag 11 mars
Skrev historian och det gick helt okej.

Sen fick vi ut engelskan... Fy fan vad det sket sig. Okej jag trodde inte jag skulle få bra men bättre än detta åtminstone! Fick nämligen en fyl 5. Blir omtentamen bara då. Men hallo, jag fick bättre i fiskan än engelskan?! Århundradets sensation.
Mamma och Rita gick på loppis så jag for med. Hittade två fejk LeSportsac necessärer så köpte dem. Hade en tidigare som jag köpte när vi var till Thailand men har tappart bort den för kan inte hitta den eller så är den i stugan. HOPPASHOPPASHOPPAS! För den var ennu finare än dessa. Jag har en i en annan modell också men gillar dehä mer.
Efter loppisarna for vi till Sästö pörssi. Hittade ett par skor som jag bara var tvungen att köpa :) Dessutom var de billiga. Köpte ett väldigt bra läppbalm också eller egentligen vaselin med aloevera... :S Gillar inte att vanlligt väppbalm e så glansigt och aloe veran gör dessutom att det luktar gott^^
Hem och läsa på psykologi sen. Lite stressigt blev det men hann tillsist läsa allt och ta mej isäng itid :)

Senaste veckan

Torsdag 7 april
Nette kom till skolan så stack vi till stan och satte oss för att snacka skit. Babblade lite med en kul typ en stund också som kom förbi.
Vid halv-tre tiden gick vi tillbaka till skolan och väntade på att högstadiet skulle sluta. Nette sade sig tycka de påminde om ett zoo med massa apor när de prang omkring där ;)
Så hem och läsa på engelskaprov.

Fredag 8 april
Skrev engelskan. Hade inte läst tillräkligt men tyckte det gick okej (vilket de skulle visa sig att de inte gick men xP)
Så var det att sticka iväg till tågstationen och köpa biljett. Tågresan gick fort. Böt platts så jag satt bervid Sara efter en bit och snackade massa onödigt som vanlligt :D
Väl där visste ingen riktit vart vi skulle så vi irrade runt där men hittade tillslut så det var tur.
När vi satt där inne och väntade på att musikalen skulle börja gick de som spelade runt i publiken, rätt cool idé faktist :) Musikalen i sig var bätter än jag väntat mej. Blev lite tjatigt ibland och själva storyn kanske inte var så intressant men i stort sätt var det bra.
Så strosade vi omkring i Helsingfors. Mest i Forum. Hittade inte så mycket men kul hade vi^^ Tänkte köpa ett par fakrushorts i H&M men kunde inte bestämma mig först och när jag hade bestämmt mej för att köpa dem och gick tillbaka fanns det inga i rätt storlek mer... SNYFT! :(
Så fick vi skjuts hem av Kattens farsa så slapp ta tåget. Hihi.
For till Sara och Cassu var också med. Mamma var och hämta Rita (moster) från flygplatesen.
Vi började kolla på filmen Charlie St. Cloud men hann inte se hela så får göra det någon dag :) Den är i och för sej sjukt mysko :P
Så kom mamma och Rita efter mej :) Fick present av Rita^^ En sjukt gosig filt och en typ "strandväska" men söta motiv som hon köpt i Thailand.

Lördag 9 april
Dagen fick åt till att chilla, umgås med Rita och sånt. Så var vi borta hela kvällen så det blev inget pluggas idag heller.. precis som igår (A)

Söndag 10 april
Gjorde i princip inget annat än läste historia. Känns som jag inte förstår något så man kunde ju undra hur det skulle gå. Så trist ju, hata krig!
På kvällen såg jag filmen Låt den rätta komma in som kom på tv. Det var inget fel på den men bara väldigt underlig.


Slappt schema :)

Nu är provvecka slut och moster har åkt hem till Sverige så bloggpausen upphör förmodligen imorgon :D Orkar inte skriva något länge nu, ska kolla på tv en stund och sen sova. Sovmorgon imorgon<3 Börjar först elva så^^

Läseordningen för nästa period ser ut sådär:

Så skönt efter två jävla perioder med åtta alla dagar :)

Emilia är SKITGLAD!!!

Nu är jag överlycklig! Fick nämligen godkännt i finskaprovet jag skrev igår :D
Hihihihihihihihihi^^
Nu iväg till Helsingfors. Ha en toppen dag!<3

 


Sjukt dålig uppdatering

Har inte alls övat tillräckligt till engelsaprovet så det går som det går :/ Nu ska jag i varje fall strax sova efter en kul dag :D
Imorgon blir det till Helsingfors på teater coh shopping ;) så förmodligen inte mycket till inlägg då heller. Sori, hih.
Söta drömmar allihop!<3

PS.
Nothing ventured, nothing gained

Finskaprov undan^^

Skrev finskaprovet imorse.. Det sjukaste är ju att jag nästan tyckte det var kul att sitta där och försöka få till det rätt :) Dessutom gick det mycket bättre än jag någonsin vågat hoppas på men godkännd tror jag inte endå jag fick så det blir ontentamen sen bara men man får bara hoppas att de går bättre då :)
Så hade vi förberedande till morgondagens engelskaprov och så fick vi ut hälsokunskapsprove där jag fick en 8 så med det är jag nog nöjd :)
Nu sitter jag här och babblar med Nette medan Sara är på Carina-samtal.
Så hem och plugga igen... Trööök!

Tumblr_lj43acmwkl1qcdjp0o1_500_large

Blir underkänd i morgondagens prov...

Tänker inte skriva mycket nu men tänkte bara nämna att jag har försökt förstå finskan... egentligen fattar jag själva grejjen med det där vi håller på men jag kan endå inte böja orden rätt så är förberädd på en fyra så det blir ennu mer finska omtentamen, orka sånt -.-
Men ska sluta angsta över finskan nu och sticka och sova istället :P

Har åtminstone lyssnat på finska musik idag.. xD

Bra låt och är förknippad men massa skojiga minnen :)

Dröm söta drömmar!<3

Pingis spelande och mera pluggande

Funderar på att ta bort föregående inlägg... Mitt humör är tillbaka på vanlig nivå och jag är glad igen så det låter bara sjukt löjligt och underligt alltihop :P Kortvarigt också som tur är :D
Och ärligt så är mitt humör för det nästa skitbra så jag har inget att klaga över^^

Tisdag 5 april
Imorse sa sig pappa ha brott så jag gjorde mig klar lite i förväg men tror ni att han var klar att åka då eller? Ne precis -.- Men jag kan ju inte påstå att jag var vidare ivrig att åka till skolan och kemiprovet heller. Har ingen aning om hur det gick men det får man se imorgon. Räknandet tror jag sket sig rejält men annars var det nog okej.
Sen slutade jag eftersom vi egentligen inte hade någon förberedande till hälsokunsskapen men stannade endå där med mina finingar :D Så fick de ut sina prov och vi gick till stan. någon var i Brankis så Katten gick dit för att babbla lite.. Slutade med att vi var där inne och spelade pingis när de andra stack. skoj var det :D
Så gick jag till lägenheten och läste på prov, tänkte att det kanske skulle gå bättre där för här hemma sitter jag ju endå bara här vid datorn... Och det gick faktist riktigt bra. Läste nästan allt men sen kom mamma och slamrade i kärl och massa så tappade koncentrationen.
Vi åkte och handlade... Vilken syn! Hahaha, så fiiint juh :D haha x) det måste jag bara säga, vad jag snackar om däremot får förbli en hemlighet^^ (Sen så skulle jag ju kunnat vara utan att se vissa saker men... ja :) haha).

Nu efter att ha nördat här får jag läsa klart hälsokunskapen, lite trist kanske men åtminstone intressantare än gårdagens kemi och definitiiivt mycket enklare än morgondagens finska. Usch!

Knapra morötter ska jag också nu, för... det är gott!^^
Tumblr_lg1y7jlqtx1qatpulo1_500_large
De fungerar tydligen perfekt som bukett till en dejt också verkar det som :P

Totalt onödigt inlägg - bör ej läsas :)

Måst avreagera mej lite nu... Ignorera detta inlägg totalt.

Fan säger jag bara! Varför ska vissa saker vara så svåra. Det är inte ens själva personen eller grejjen i sig som är jobbit men det får mej att tänka på en massa olika saker och såfort jag blir ensam och ingen kan se mej är det som alla känslor bubblar upp och jag vet inte vad jag känner. Är jag ledsen, arg, förbannad, ensam, lättad, ogillande,  nedseende (finns det ens ett sånt ord...) eller kanske nån underli form av lycka som har en väldigt underlig uttrycksform? Som det låter här så är jag förvirrad, det är väl kanske det jag känner - förvirring. Oavsett vad det är så är det sjukt irriterande, det slår inte till särskillt ofta så ska inte gnälla men fan vad tröttsamt! :P
Egentligen kännd det som jag ite bryr mej men det verkar ju inte som det är så. Vet inte. Skriver inget mer nu. Jävla skit!

Planer

Planer de närmaste dagarna...

Tisdag:
- Skriva kemipprov
- Plugga hälsokunskap
Onsdag:
- Skriva hälsokunskapsprov
- Plugga finska (Dö!)
Torsdag:
- Skriva massa fel i finskaprovet
- Plugga engelska
Fredag:
- Skriva engelskaprov
- Springa iväg till tågstationen och åka och kolla på musikal - Cabaret
- Stanna i helsingfors och shoppa med sötnötarna^^
- Moster kommer från Sverige
- Kanske plugga (förmodligen inte)
- Känna lycka över att helgen är här<3

Nu sova men först detta.

2961124275_1_3_agpwfs0k_large
Söt! Men diggar inte piercingen, medusa heter den väl :)

Tumblr_lj3h6jstcq1qbuis5o1_400_large
Aaws!

Gonatt! Dröm söta drömmar<3

Moljävlar

Orkar, vill och tänker inte läsa mer på kemi nu! Det fastnar inte mer nu, lika bra att gå och sova.

Dagen inläddes som sagt men en försovning. Kan ju bero på att jag inte fick sovet igårkväll häller eftersom kaninen inte kunde sluta riva i tidningarna så tillsist bar jag ut hela buren ur rummet... haha.
Sista timmen psykologi. Och sen åkte jag hem. Borde ha läst massor på kemin men det blev först senare. Inte för att jag gjorde något vettigt annars heller men orkade bara inte. Jo föresten så gjorde jag en ny header och lade hit den men jag får den inte att synas... :S asså när jag öppnade bloggen i Explorer fungerade det hur bra som elst men i Firefox händer inget fasten jag uppdaterar. Sjukt irriterande -.-
Nu har jag då läst så mycket som jag tänker läsa och man får helt enhelt bara se hur det går. Känns okej, inte bra men tror åtminstone inte jag blir underkänd (får man hoppas!) :D

Som sagt, regnigt och grått hela dagen men inte ska man klaga, bättre än snö åtminstone :D
Men det skulle nog smaka med sommar!
Tumblr_lfiktflgbl1qcfcxyo1_500_large
<3

Kemi pluggande

Söndag 3 april
Mycket av dagen gick faktist åt till att plugga på kemi, det räknas ju som i förväg ju eftersom jag alltid brukar läsa bara dagen innan... Fan jag börjar ju få grepp om det här med gymnasiestudier snart ;)
Annars kollade jag på tv, satt här och lite sånt men läste faktist nästan allt till kemin. Så ett varv till lägenheten också. Vi möblera och flytta in NU! :)

Tumblr_lj1dx5of4r1qzu1fjo1_500_large

Tumblr_l5bt7yhmkx1qzwyfio1_500_large

Tumblr_limuk8ktpo1qze240o1_500_large

Svala

Tumblr_lj3as1such1qchqsoo1_500_large
Vill ha!

En regnig dag

Imorse försov jag mig igen.. Haha, vaknade halv åtta (A) Men hann till historia timmarna gjorde jag så :)
Sen kemi där vi gick igenom ett övningsprov vi skulle ha gjort till idag, och jag hade till och med det gjort!
Nyss hade jag ett samtal med Carina om studieskrivningar och kursval inför nästa år. Först tog hon bort flera kurser men så var det endå förlite.. man kan ju undra varför men ja.. nu får jag fundera vilka jag mer jag ska gå.

Sara och Katten sitter och skriver matematikprov nu, är glad att jag inte behöver göra det. Men imorgon blir det kemiprov så hamnar läsa massa på det idag. Fuck that! :)

Det regnar... sjukt deprimerande. Nä egentligen inte för man får bara hoppas att snön försvinner fort som fan nu då :)
Tumblr_lips4nzjgj1qhjlozo1_500_large

Utlåsta...

Hos Robin gjorde jag ett försök till att babbla med honom men han var så inne i något jävla spel på fb så struntade i honom och gick och kollade filmen "farsan" med Api istället :) Den var helt okej, inte jättebra men går att se.
Så hade Robin fått order om att fixa pasta med köttfärssås så det gjorde han och det blev faktist skitgott!
Vi åt persikohalvor med grädde till efterrätt och gjorde massa onödigt.
När vi var ute och Robin fixade lite på mopeden ständge Api dörren utan att ha nyckel med så... vi blev utlåsta... Hahaha, ingen var hemma så ringde till mamma som kom och hjälpte oss. Vi åkte till deras mammas jobb och lånade hennes nyckel och så for jag hem på samma gång :)
Satt och babbla med Katten en stund<3 (Och så måste jag säga att vissa människor är lite jävla lama och trista men... inte mitt problem :D)

Nyss kom filmen Jumper på Tv Viisi, har sett den förut men fan vad bra den är!
http://no-saint.org/wp-content/uploads/2009/09/jumper2008blu.jpg
http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/jumper-co-stars.jpg

För tillfället sitter jag och kollar på Oskyldigt Dömd med Mikael Persbrandt. Haha, hans rollfigur Markus är rätt humor det också. Men det var slut nu.

En busig men söt kanin

Halv åtta imorse väckte min kanin mej genom att sitta och riva i papper -.- hon va omöjlig att få tyst på så hon fick komma ut och så sött som hon lade sig i sängen brevid mej^^ Det har hon aldrig gjort förut så... Men täcket lite på slängde hon sig till och med med benen åt sidan, sötnöt<3
Nu har jag suttit här och kollat lite på tv men tror jag ska ta en dusch, läsa lite på prov och sen sticka iväg till kusinerna :) Om nu Robin lagar hem sej någon gång...
Vi hörs :)

Här är ett par bilder på några söta jävlar!<3 ;)



Puss på er<3

Folk som mår priiima :D

Hade just några intressanta diskusioner på fb med folk också... Haha när de alla är så nyktra dessutom så blir de så givande samtal. Man säger något och en halv minut senare är det totalt glömmt, några riktiga svar får man inte heller utan det kommer bara något random som inte har med något att göra :D

Är skitsömnig så det blir nog alldeles just att sova, ska ligga och lyssna på musik en stund först bara (intresseklubben antecknar som vanligt^^).

Tänkte bjuda på en himla het bild från Saras födelsedag. Jag ser hög ut men vi är såå söta så^^<3 Står fint gör jag också...

(c) Sara

Gonatt! Dröm söta drömmar!<3

A bitch? :D

Fick just detta av Sara postat på min logg :)

hej... altså du, nu måst ja va helt ärli. ja sejer nu rakt fö ja orkar int förklara myky o sånt. o fölåt att ja tar det på din seinä men mina private meddelanden separ. vi ha havi så jävla härliga och roliga stunder tisammans och ja ångrar int en minut av dom. men liksom på någosett ha du ändrats. ooch ja sejer de hä som din kaveri, bli gamla du tibaks.. du ha liksom blivi lite bitch, du kilahtaa så fort du int får som du vill och om int allt är perfekt. ska bestemma allt o tala skit bakom andras ryggar. Sätt in det här i din kompis logg för att skrämma skiten ur din fantastiska vän som du aldrig i hela helvetet vill förlora! ♥

Haha, det närmaste april-skämt jag kommit idag. Hon fick mej nästan ;)
Vill inte förlora henne heller! Puss Sara!<3

På teater med söta vänner <3

Fredag 1 april
Ny månad har då inletts och dessutom första april, dagen då man får luras. Sara försökte sig på några skämt några gånger men hon kunde inte hålla sig från skratt själv så det lyckades inge vidare :P
Vanlig skoldag med två timmar engelska, en historia och så håltimme. Psycka sen och hälsokunskap. (Finns ju lite saker unter dagen som gjort mig lite halvsur först men det vände till något totalt skrattretande så :D)
Gick några varv runt på stan fören vi åkte hem till Sara, jag Cassu och hon. Kollade filmen Death at a funeral och mummsa lite glass :) Började sen spela lite Geni men efter typ fem minuter tröttnade vi... (Vi är kanske inte sånda genier vi vill tro att vi är :D)
Vid halv sju tiden bar det av in till stan och till tryckeriteatern för att se på Till Fedra. Såg en del folk vi kände där också.
Teatern var ganska så underlig men bra endå. Blev däremot förvånad över hur pass vulgärt språk de hade ibland och intima situationer eftersom jag inte förväntat mig något sånt.
När den var slut gick vi till Varuboden, nog för att det skulle stänga bara några minuer senare men det var varmare där inne juh :)
Föresten så kan jag bli lite små irriterad på mig själv när jag inte kan lära mej att nicka till hälsning som vanligt folk utan det blir alltid men en lyft hand också, hahah :) Ser väl så jävla töntigt ut men det gör å andra sida inget, om inte annat så kan den jag hälsar på ju få något att flina åt :D

Utanför stod vi sen och väntade och Sara tog lite bilder, bland annat denna som jag stal från hennes blogg:

Fan vad söta vi är ;) Haha! Men tyvärr är inte söta Sara med :(

RSS 2.0