Första provet för terminen utgivet.

Fredag nu då. Helgen är rätt full så jag är glad att jag läst rätt så mycket i psykologin redan. Det blir nog ingen Konvent i Tenala idag för min del tyvärr men tror endå jag åker med Sara till Ekenäs och kollar på programmet de har där innan de åker iväg.
Provveckan började igår och nästa torsdag skriver jag sista provet. Matematik. Det provet jag ser absolut minst fram emot.. Biologiprovet fick jag just ut. Fick 8-. Visst är rätt nöjd men det är sjukt frustrerande att jag får åttor (och en sjua) i biologi som jag ska skriva i studenten men nior i geografin som jag inte tänker skriva. Funderar nog lite på att ta den istället men får se. Vet inte ens om jag får in kurserna...
Ikväll blir det att hänga med Sara och Jenny :) Annat vet jag inte.

Om en person inte ens vågar säga till mej vad den tycker utan bara plötsligt ignorerar mej då är den fan inte värd min respekt. Säger inte att jag har något emot personen i fråga heller men respekt? Nejfan! Sen dessutom ger sej på en av mina bästa vänner. Varför har jag ingen aning om men moget skulle jag inte kalla det... Men jo visst lev dit liv som du vill, helt okej med mej, det är nog till största del du själv som lider av det :)
Tumblr_lqi6z2hbtm1qj38q5o1_500_large

Kvinna i fönstret på tredje våningen?

Torsdag 29 september
Imorse vaknade jag av min väckarklocka med äckligt högt ljud. Ni vet sådär när det skär i öronen och man vill bara få det att sluta. Gick till skolan och skrev biologiprovet. Satt där i nästan två timmar. Gick nog helt bra, åtminstone två av de tre frågorna. Hoppas på det bästa. Så jobbade jag lite på två inlämningsarbeten innan det var mat. Åt och väntade sen med Sara på hennes skjuts. Vi inspekterade den nya parken vi fått hit. Parkour sägs det vara. Fattar inte vad hälften är gjorda för men så där i ett hörn är det som lite gyminspirerade saker och en del saker var riktigt roliga :D
Så kom jag hem och började läsa på psykologin. Läste nästan allt. Har bara lite på tio sidor kvar att läsa imorgon och så en snabb genomgång. Sen får det bli att koncentrera sig mer på häftet tror jag. Jenny kom hit när hon slutade men innan det hann jag till och med städa lite. Damsuga och torka damm. Garderober är fortfarande inte upprädd men det får bli en annan dag.
Så var jag påväg att duscha också men när jag kommer in på toaletten är det en kvinna i fönstret. Vi bor på tredje våningen... Nej men de fixade något på fönstren. Håller ju ennu också på med renoveringen. Men sen hade jag inte tid mer eftersom Jenny kom hit. Vi stalkade okända typer på irc, skvallrade och snackade om allt möjligt men fick sen tråkigt så vi stack ut.
Gick omkring några varv och träffade på Eve, Api och Tonja. Hängde med dem. Tony uttryckte sitt extrema behov av energidricka och till slut lyckades han få åt sej. Api och de andra stack så vi gick omkring lite mer med Tony. Han sprang iväg sen så vi gick hem till Jenny för att gå ut med hennes hund. Kvällspromenad<3 Kom hem, åt lite, kom på att det var för sent att duscha så måste stiga upp tidigare imorgon, började med inlämningsarbeten, snackade med folk mm. Nu måste jag snabbt göra klart skolarbetet innan jag får krypa ner under täcket och drömma söta drömmar.

Biologi och Api.

Onsdag 28 september
Modersmål två timmar. Gick igenom det sista till provet och hörde på den sista bokpresentationen. En timme biologi, en timme psykologi och sist två timmar matematik. Gick igenom övningsprovet och jag hade typ det mesta fel.. Trevligt. Så räknade vi vidare på andra uppgifter och fick sluta lite tidigare. Gick hem för att plugga på biologiprov. Läste ungefär 20 sidor innan jag somnade. Vaknade sen av att Api skicka meddelande att de är påväg till oss. Just jo, det går bra med läsandet. Men läste endå fast hon var här, hon fick nörda dator under tiden. Ny profilbild tog vi också till henne och lite annat.
Så när dom for läste jag klart och vi beställde också flygbiljetter till Sverige. Jag, mamma och mofa åker till Rita på höstlovet nämligen.
När jag äntligen läst allt var det bara att krypa under täcket.

<3

Matematik och Eve.

Tisdag 27 september
Religion två timmar. Hörde de två sista presentationerna. En om eutanasi och en om abort. En massa död med andra ord. Men det var intressant, man vet bara inte riktigt vad man ska tycka eftersom det ju egentligen är både rätt och fel på samma gång.
Sen hade vi ingen modersmålstimme så en håltimme istället. Försökte prenta in växterna som jag skulle skriva förhör på på biologin. Stack hem efter en bok jag glömt också. Så var det mat och sen biologiföhör. Det gick helt okej. Sist psykologi innan jag stack hem. Tänkte att jag skulle städa, plugga, plugga och plugga mer och kolla någon film. Blev inte så mycket av det... Jo jag pluggade nog en del men inget städas eller film. Eve ringde nämligen så istället stack jag ner på stan med henne. Snackade och gick runt. Blev nog nästan lite kallt men Eves mamma var sen snäll och körde hem mej, hihi tack^^
Så försökte jag mej på att göra klart övningsprovet i matematik men det gick inget vidare. Usch. Jag kommer inte att orka öva men måste.

Smurfar och Sara.

Måndag 26 september
Först två timmar psykologi, gick igenom det sista till provet vi har nästa måndag och fick provsidorna. Sen religion, en presentation om dataspel. Alla andra visste allt om sånt men jag har knappt ens hört om hälfen. Massa namn på spel och annat - jeeps...
Så två håltimmar. Vi gick till konstsalen och målade i två timmar. Fick bara bakgrunden fixad. Det är sjukt vad det tog tid. Matematik sen. Fick övningsprov som vi började på... Fan jag måste öva... Kan inget känns det som.
Sen borde vi väl gått till konstsalen igen men vi hadeju varit där tidigare så vi sket i det. Istället gick jag till studiehandledaren och snackade med henne eftersom jag missade min tid som jag hade förra veckan. Kommer förodligen skriva biologin i studentskrivningarna men egentligen borde jag skriva geografin eftersom jag nästan alltid får bättre i det. Men biologi är intressantare. När jag snackat klart gick Sara dit och när de var färdiga åkte jag med till Sara.
Vi mummsade smörgåstårta som blivit över efter festen de hade på lördagen och åt annan kaka. Riktigt tjockiga med massa tårtor, godis och kex :O Så såklart dator och skvaller innan vi såg filmen "The Smurfs". Den var mycket bättre än jag förväntat mig. Trodde att den skulle vara helt fjantig och wannabe rolig men den var ju bra. Så visade hon mej lite fula bilder på tråkiga växter som jag skulle lära mej till biologin.
Mamma hämtade mej innan hon for på jobb och så funderade jag på att jag borde städa men fy fan vad jag inte orkade med det. Snackade istället med underbara vänner och hörde på på finsk musik som äger som Ela tipsade om^^



Kommer aldrig sluta älska denna låt. Helt underbar och massa minnen<3

Vänner? Pyh...

Söndag 25 september
Vaknade någorlunda tidigt. Fick veta ennu mer intressant, detaljer och sånt. Fan vilka fega jävlar det finns i vår värld säger jag bara. Försökte snacka med den som inte riktigt är modig nog att berätta sanningen för mej... men fick fanemej inget ordentligt till svar så inte blev det något bättre av det heller. Skit samma då jag menar.. vänner? Jo men säääkert... -.-
Vid fyratiden ungefär kom Jenny till mej<3 Senare gick vi in till stan. Träffade en av Jennys vänner och hennes pojkvän så satt och snackade med dem. Och så lite närvis på en stackars PELKURII!
Hände i princip inget och kallt var det också så vi stack hem. Duschade och lite annat innan det blev sova.

Tumblr_ls1xcpuovc1qcrsn7o1_500_large


Dance until you die.

Lördag 24 september
Vi vaknade och gluffsade i oss något innan vi började de film. Fick inget att fungera först så det fick bli Narnia - Prince Caspian. Sen stack Eve hem. Jag såg klart filmen och fixade lite med lite olika saker innan jag gjorde mej klar för festen. Där lite före sju körde mamma och pappa iväg mej till Tenala. Vi var först via efter Cassu. Påväg dit fick jag också reda på lite intressanta saker men vägrade låta de försämra min kväll och det gjorde det inte heller^^ Programet var bra. En del saker var kanske lite elaka men det var väl å andra sidan meningen. Men sjukt roligt var det att kolla på dem. Så började festen. Var lite segt först. Inte så många på dansgolvet men det strömmade till fler och fler hela tiden.
Dansade som fan där men det var otroligt varmt så man var tvungen att gå ut och svalka sig rätt ofta. Men tack Larisza, Alisa, Isabelle, Cassu och alla andra för en lyckad kväll! Tyvärr stängde poliserna festen redan halv ett så fick vänta länge på skjuts hem eftersom de ju inte ens hade startat då ennu. Stog där ute och frös och lyssnade på när repliken "Alkohol! Å TPS!" blev utropad ett antal gånger. Voivoi :D Hemma var jag apsömnig så blev att sova direkt efter att ha kollat snabbt på datorn.

Nästa vecka är det ekenäs Konvent. Alltså ungefär samma som vår gulnäbb fast den Ekenäs ordnar brukar vara lite värre :P Men vet inte hur jag ska slippa dit, dessutom pågår provveckan då och pappa fyller så vet inte när jag ska hinna plugga... Får helt enkelt se om det blir något alls men det skulle vara himla kul.


Är riktigt glad att jag tog bekväma skor istället för dessa. Mina fötter skulle inte riktigt tyckt om mej i så fall.

Marknad 2011 - Dag 2

Fredag 23 september
Efter tandläkaren sprang jag iväg till skolan, hade psykologi en timme och efter håltimmen en matematiklektion. Sista timmarna modersmål där vi lyssnade på resten av bokpresentationerna. Väntade på Eve eftersom hon skulle till mej och med till marknade. Åt lite och sånt innan vi åkte med mamma till Ekenäs och marknaden.
Vi gick omkring lite, Eve hade inte varit dit på torsdagen så hon ville ju se vad som fanns :) Köpte lakun såklart. (Men vi delade för att få det billigare så jag trodde tanten som sålde skulle bli sur men hon var istället gullig och gav i varsin påse åt oss, awws^^)
Så träffde vi en massa folk. Ela, Jenny, Zaida och deras vänner. Sara, Larisza, Isa och alla dem, massa folk från högstadiet, Fredo, Tony, Nette m.fl.
Så gick vi omkring lite till och hade sjukt kul. Kameran hade jag bara en liten stund så det blev tyvärr inte så många foton.
Så skulle sista tåget gå så alla stressade till tågstationen. Vi var bara där si sådär lite på en halvtimme innan tåget ens skulle komma... -.- Jaja nog hade vi det roligt där också (Fredo lekte bög bland annat, kommer alltig glömma det :D), babblade om allt och det kom bara mer och mer folk hela tiden. Tåget var helt proppat. Voivoi med folk endå... Nej men tur att dom flesta kan bete sig i varje fall :D
Så kommer jag och Eve upp på bron. Där är det slagsmål. Eller ja... Ena slog och den andra gjorde inte mycket för att försvara sej så man kan nog inte kalla det slagsmål. Känner killen som blev slagen (egentligen båda) så man kunde ju liksom inte bara gå iväg... Dessutom var två andar där som försökte få isär dem så jag hjälpte till. Sådär lagom mysigt blodig tröja efter det. Blää! Så ringe de polisen. Vet inte vad jag tycker om det. Egentligen hjälper det ingen så idén var inte så stor men hopperligen förvärrar det inte heller något så whatever, haha :)
Hemma uppdaterade vi oss lite om vad som hade hänt på facebook innan vi tänkte se en film men det blev inget med det eftersom jag var trött som fan så jag somnade... xD


Eve<3 (Mer bilder kommer senare - förhoppningsvis)


Kiva kiitti moi mä oon silti jee-es!


Sååå fiilis låt! "nice tack hej jag är endå je-es" :D

...

Det är när kvällen och mörkret kommer som det tar ont.

Ingen lappning! :D

Ni vet inte hur sjukt glad jag är nu :D Jag var rädd att jag kanske sku ha till och med två hål i tänderna men nej. Jag hade inte ett enda! Fick bara en tand slipad lite men det känndes knappt. Så fick jag också en tid till "tandregleraren" eller vad hon nu är. Eftersom jag ju har min vampyrtand så hon ska kolla på den och se om något behöver göras men tandläkaren trodde inte det var något problem utan bara utseendemessigt typ men jag har inget problem med den så inte vill jag utsätta mej för nått jävla skit bara för att få en finare tand. Okej sen kan de ju kanske vara så att den ställer till problem senare i livet och då borde men ju passa på att ändra på den nu när man får det gratis så får se lite men förmodligen blir det inget med det.
Idag är en dag jag tycker riktigt bra om tandläkare^^
Snart ska jag springa till skolan och så senare blir det marknad med massa folk.
Vi hörs<3
http://tinkerbelle86.files.wordpress.com/2011/08/cartoon-tooth-and-brush.jpg
Glada tänder!

Marknad 2011 - Dag 1

Torsdag 22 september
Upp lite tidigare så att jag skulle hinna i duschen också. Kom sen i god tid till skolan indag igen... Börjar ju nästan bli en vana. Haha nej så långt kommer det aldrig att gå men visst är det ju bra att vara itid. Sara hämtade biologi pappren precis innan timmen började. Gick igenom de sista arterna och förhöret nästa vecka ser jag inte fram emot. Lämnade in arbetena fören vi gick. Så på håltimmen printade jag ut religionsarbetet och rättade lite, det innehöll en sjuk massa stavfel. Sen matematik. Räkna, räkna, räkna. Till slut äntligen dags för religion. Jag tänkte att äntligen ska jag få det överstökat men nej, självklart fick jag ha min presentation först andra timmen. Nåja, det gick helt bra egentligen. Sa "liksom" säkert hundra gånger men jo annars så :) Jag stod nog där uppe i nästan 25 minuter tror jag, något sådant trodde jag aldrig att jag skulle överleva. Så fick vi sluta lite tidigare och jag skyndade hem. Tog lite mer kläder, packade ner kameran i väskan och gluffsade i mej en smörgås innan jag blev hämtad av Sara. Vi alla fyra, jag, Sara, Katten och Cassu stack iväg till marknaden i Ekenäs och gick omkring där lite. Träffade en massa folk. Bland andra Elin, Larisza, Robin, Sebbe och en hel hög med andra skojiga människor. Såg ennu fler.
Så köpte jag en nyckelring. En söt liten sak som har handbojar och ett hjärta fast i foten. Ett par örhängen. Och en drömfångare. Jag är nog lite vidskeplig av mej eftersom jag tror att om man tror på den så funkar den och själv tror jag nog lite på den men det är bara det att jag aldrig har drömmt en mardröm så den har ju inget att ta bort? Kanske den då istället gör så att jag börjar drömma mardrömmar? Nej men den ska väl filtrera bort mardrömmarna är det väl tänkt så den kan ju inte lägga till något som inte finns... :P Men jag var bara tvungen att köpa den för den va så fin och inte dyr ens en gång.
Sen så hände det inte så mycket där senare på kvällen verkade det som och Sara var påväg hem så jag for med henne. Så blev jag där hos henne enda tills mamma kom från jobbet och plockade upp mej på samma gång.
Vi hade en del varierande samtal och diskusioner men med väldigt udda ämnen... Haha^^
Så kom jag hem och nu börjar det bli dags att sova.

Imorgon ska jag till tandläkaren halv nio... Hatar tandläkare så kommer typ dö (hittills har jag överlevt men man vet aldrig xD). Dessutom tror jag de ska borra uppe i övre käken så bedövningen kommer gå enda upp till näsan. Det är bara så äckligt. Fy fan. Jag vill inte! :(
Dröm söta drömmar<3

Sötis^^

Skolarbete.

Onsdag 21 september
Kom i bra tid till skolan igen. Inte likt mej :O Så började vi med två timmar modersmål där vi fick höra en massa bokpresentationer. Sen en timme biologi. Vi gick igenom arterna vi ska kunna och bestämmde att vi har förhör på dem nästa tisdag. Fy fasen. Efter maten psykologi en timme och sist två timmar matematik. Jobbigt med matematik. Orkar inte tänka på sånt tråkigt juh. Så en snabb sväng till butiken med Sara och Katten innan jag kom hem, slängde i mej lite mat och började med skolarbetena. Jodå, jag äger på att börja itid... Först satt jag och skrev biologi, den där forskningen. Tog sin lilla tid det också eftersom jag inte fick ihop tillräckligt mycke text men så när jag hade nästan två sidor fick det räcka. Skickade den till söta Sara som var snäll och printade ut den åt mej. Dessutom var rättade hon alla mina hundra stavfel, gullit av henne<3
Så fort det var färdigt var det bara att börja med religionsarbete. Gick någorlunda snabbt tack och lov. Så fixade jag ihop en power point presentation av alltihop och sökte upp ett youtube klipp som jag tänkte visa under presentationen. Den ska vara mellan en kvart och tjugo minuter lång och så länge klarar inte jag av att stå där och babbla. Haha undrar om jag ens klarar fem minuter innan jag börjar stamma allt. Så när jag var klar ser jag ut genom fönstret och där nere står en gestalt :P Jag fick med andra ord besök^^ Lite före tolv stack han och jag kryp ner under täcket.

Barnarbete.
http://futuristas.files.wordpress.com/2010/05/barnarbete.jpg?w=400&h=444
http://www.youtube.com/watch?v=aLTPk0VdtHs&feature=fvsr
(den gick inte att bädda in tyvärr.)

Exkursion med biologin.

Tisdag 20 september
Vaknade lite för sent som vanligt så för att hinna via butiken fick jag skippa att tvätta håret. Det var rätt äckligt men jag överlevde så skit samma :D När jag gjort mej klar på så kort tid som möjligt och packat väskan tvingade jag med mamma till butiken för att köpa majskolvar, dricka och bananer. Kom sen till skolan med allt med mej i god tid.
Vi hoppade in i bilarna. Fick lätt åka bästa bilen, alla var på sjukt gott humör jöh :D
Började med att besöka Mörby gård, ett ekologiskt jordbruk. Fortsatte till Källviken - Dagmars källa där vattnet rinner genom Lojoåsen och skall därför vara väldigt rent. Så åkte vi till Tvärminne zoologiska station. Gick omkring där inne och kollade och sen ut. Såg maneter. Coola djur dedär men småäckliga på samma gång. Vidare till någon fågelstation på Hangö udd. Började med att grilla lite mat. Jag grillade min majs och mummsade i mej den. Lika jävla gott som alltid dendär majsen<3 Så var det någon som berättade om fågelstationen och vi gick runt lite där. Sen var det dags för sista stationen. Vindmöllor. Alla var trötta och lite griniga så vi tog det rätt fort där och åkte sen hem.
Hemma satt Sara och Katten i tamburen ;O Haha nä men mamma skulle köra den till Saras så jag åkte med. Stannade en stund hos pappa på väg hem igen. Såfort jag kom hem hoppade jag i duschen och fick mitt hår tvättar. Så sen dess har jag slöat (fy skämms!) och jobbat med skolarbeten, har biologin nästan färdig och lite, lite, liiite har jag börjat på religionsarbete. Blir mycket att göra imorgon men får bara klara det. Vet inte hur mycket tid jag kommer att ha över tyvärr... Skulle borda hinna träffa *honom* också juh. Gah! Jag kommer dö av stress imorgon... Usch vilken dag.
Har föresten fått en helt del positiva överraskningar idag men mina nerver for nyss totalt när det finns folk som ska tro de är så jävla tuffa. Har bara lust att slå till dem... hårt -.-
Nu kryper jag isäng och sover gott så jag orkar med all stress imorgon och hoppeligen är mina nerver åtminstone lite återställda när jag vaknar. Dröm söta drömmar<3

Möte inför gulnäbben.

Måndag 19 september
Började med psykologi två timmar. Satt i grupper och diskuterade en massa. Så på religionstimmen var det dags för en presentation. Om prostitution, riktigt intressant och man fick fram hur hämst det verkligen kan vara och hu dåligt det kan gå för vissa. Så två håltimmar. Hade egentligen tänkt gå och måla men ingen annan gillade riktigt den idén så vi gick en sväng till butiken istället. Andra håltimmen hade vi gulnäbbsmöte där vi planerade lite program och sånt. Efter en timme matematik fortsatte vårt möte och då planerade vi i princip det mesta färdigt. Vad som behövs till programmet, vem som drar det och vem som är med. Vårt program äger och jag tycker synd om dem som missar det :D
När det var slut gick jag med Sara till butiken snabbt innan jag fortsatte hem.
Planerade lite inför exkursionen, jobbade lite med skolarbeten, läste lite i boken Innan du somnar och satt här och ugglade.
Ämnet jag valt att forska om i biologin suger men det får duga för jag kan inte komma på något bättre.

Denna fina blomma ingår i min forskning :P

Krypa under täcket.

Försökte mej på en matematikläxa men det gick sådär. Orkar inte försöka med den mer så nu ska jag krypa under täcket. Börjar åtta imorgon... Usch helt enkelt.
Dröm söta drömmar<3
Tumblr_loow3vzkqn1qizeajo1_500_large

Söta Jenny<3

Söndag 18 september
Vaknade någon gång lite efter tio och pysslade med lite saker innan Nette kom hit vid ett-tiden ungefär. Vi kollade lite klipp på youtube och så började vi färga hennes hår. Första gången jag färgar någons hår men visst blev det helt okej. Förövrigt så färgade hon ögonbrynen också och jag klarade nog knappt av att se på henne när hon hade färg överallt... Såg ut som nån som försökt göra sina ögonbryn snygga genom att förstärka dem lite för mycket med lite för mörk färg och dessutom helt bakåtslickat hår, hon såg ut som en pervers gubbe xD (förlåt sötnos<3). Så blev det färg över som jag testade att göra en randig slinga i mitt hår också. Visst nu är den där men den syns knappt. Stör inte mej eftersom jag inte tycker det är vidare snyggt ens. Bara något jag fick lust att prova på :P
Annars chillade vi bara. Hon nördade medan jag läste lite i en bok och sånt. Lite senare stack hon hem sen. Jag lade mej och började kolla på en film men den sög så jag somnade... Haha. Ungefär en och en halv timme senare vaknade jag med ett ryck när telefonen ringde. Det var Jenny som undrade om jag ville komma till stan och träffa henne så en halvtimme senare gick vi omkring på stan lite. Satt och och snackade om lite allt möjligt innan hon var tvungen att gå hem.

Mer webcambilder med überbra kvalitet... Jag vet att det uppskattas x)

Ouuu maaaai gaaaaad.


Inga kommentarer. Jag vill knappt se resultatet :P

Totalt osevärd film.

För nån timme sedan fick jag besök. Vi såg bland annat på en helt otroligt underlig och dålig film. Vinyan. Helt absurd och inte sevärd! Vi båda var rätt tysta idag av någon anledning, antar att båda var lika trötta men mysigt endå juh.
Det är en sak jag vill veta men jag får det inte förklarat för mej så får väl bara leva med i ovetandet :P Haha, eller kanske jag får det utlirkat en annan gång. Så för lite på en halvtimme stack han hem. Nu blir det bums isäng.
Imorgon skall Nettes hår färgas så det ska jag hjälpa till med. Religionsarbetet måste jag börja med och ennu viktigare är biologiforskningen och så lite annat. Så fullt upp skulle jag tro. Dröm söta drömmar<3

http://www.cinemagora.co.uk/images/films/19/126619-b-vinyan.jpg


Med klockan på fingret.

Lördag 17 september
Klockan ringde åtta så då var det inget annat att göra än att stiga upp. En timme senare efter att ha fixat mej och tryckt i mej en smörgås befann vi oss hos Robin och de andra. De hoppade in i bilen och vi åkte iväg. Alla var sömniga så vi satt bara helt apatiska och lyssnade på musik. Framme i Salo hoppade vi tre av vid Plaza och gick omkring där. Hittade inte mycket. En valig grå tröja i H&M och en ring från J:C. Sen kom de andra (som hade gått på en massa loppisar) dit de också men inte långt efter åkte vi till ABC och åt. Lövbiff med franskis. Sjukt gott och när vi var klara var jag mättare än på länge. Till efterrätt stoppade jag dessutom i mej en massa konstgjorda ämnen. Köpte nämligen en såndär "iskross-dricka-sak" som skulle föreställa blåbär och den var typ neonblå. Tungan fick dessutom samma färg sen. Api tog en sån hon me men ville inte ha den så drack nästan halva hennes... Usch :D Så bar det av hemmåt. Alla var nästan ennu tröttare än när vi startade imorse så inte mycket prat nu heller. Bara musik och tror Robin sov en stund till och med.
Vi släppte av dem och sså kom vi hem. Nu sitter jag här, mätt, trött och med lite sjuka ben. Inga speciella planer för dagen så vi får se helt enkelt.

Salo med kusiner imorgon.

När jag äntligen fick duscha var klockan såpass mycket att det nog inte blev att träffa någon idag. Har fixat lite olika saker men nu är jag så sömnig så det som känns mest lockande är att bara krypa ner i min nybäddade säng och sova riktit djupt och länge. Det blir dessutom tidig väckning eftersom vi sticker till Salo klockan nio så skulle vara bra med lite sömn. Ska sträcka omkring i Salo med sötaste kusinerna så det blir nog riktigt roligt.
Fick föresten visst träffa den där någon jag skrev tidigare. Det är andra kvällen irad nu som jag fått spontanbesök^^ Gotta love it. Snackade lite snabbt innan han skulle hem.
Nu under täcket och imorgon umgås med kusinerna och sen förhoppningsvis lite annat trevligt sällskap :)
Dont-cry-over-the-past-it-is-gone_large
Lev i nuet!

Dröm söta drömmar<3

En sunkig jag i ett städat rum.

Nehepp, Jenny hade inte tid med mej utan stack istället hem och packade. Jag kom hem och pappa var här ännu så vi åt en riktig hela-familjen-samlad middag. Så sprang jag ner till stan och träffade Nette. Hon rullade runt lite, vi snackade om hennes intressanta skoldag bland annat och sånt. Lite senare köpte hon bröd och stack hem. Haha :D Hemma igen var Saras mamma efter lite saker jag hade till henne. Annars har jag städat rummet. Dammsugat, torkat skrivbordet och hyllor, var till och med ut och dammade mattorna. Nu känner jag mej sunkig och vill duscha men tvättmaskinen är igång nu igen och då ska man tydligen inte få duscha eftersom eluttaget är rätt nära -.- Så nu sitter jag här sunkig och tycker synd om mej själv sammtidigt som jag väntar på att den där jädra maskinen ska tvätta klart...

0b1d686f37ea43bad89f64a7403581b1_large


Någorlunda lyckad presentation.

Idag vaknade jag till och med i tid. Gick till skolan för en timme psykologi där vi presenterade grupparbetetna och så på håltimmen gick jag hem eftersom jag inte orkade duscha imorse så tänkte göra det då istället men nejdå det gick inte eftersom pappa skulle komma och lägga upp en duschvägg så då fick inte govet vara bött.. Tvättade hårret i lavuaren istället bara. Så tillbaka till skolan, matematik en timme. Sista timmarna modersmål och på rasten innan skrev jag om min presentation eftersom den var för detaljerad enligt mej. Så var jag den första som skulle presentera. Gick faktist bättre än väntat, bättre än nånsin förut nästan. Eller jag sa "och" säkert femhundra gånger och hade ingen aning om vad jag försökte läsa på pappret, usch men det gjorde ju att jag var tvungen att berätta fritt istället så det var väl positivt och jag var inte heller riktigt lika nervös som jag brukar vara. Men det känndes väldigt kort tyvärr. Så hade fem andra sina presentationer och många var borta så vi fick sluta tidigare. Men först fick vi ut en textkompitens i vilken jag fick 4/6 så det var okej och en uppsats där jag fick en 8:a. Helt okej liksom.
Ska träffa Jenny nu när hon slutar så det är henne jag sitter här och väntar på.

PS.
http://doubleswagga.blogg.se/images/2010/sick-1_89094068.jpg
Stackars Sara är sjuk. Hoppas bara hon slipper med till Åland på någon tävling hon ska ha där. KRYA!<3

Pizza med Manda och Ela.

Torsdag 15 september
När jag kom tillbaka till skolan hade jag matematik. Inte särskillt svårt precis om man orkar tänka lite. Så två timmar reliogion på vilka vi såg filmen Saved! som jag i tyvärr sett förut. Men den är helt okej. Början är bara överdriven och konstig men den blir bättre sen. Den tar upp en del olika frågor och ifrågasätter kristendomen syn på olika saker. Efter att vi sett filmen hade vi ett Snille möte där vi gick igenom vem som skulle skriva vad och jag skriver om exkursionen i biologin som vi åker på nästa vecka. Får ta kameran med och försöka få några fina bilder att ha med. Så gick jag ett varv med Cassu innan hon stack hem med bussen men själv gick jag inte hem eftersom jag på vägen träffade Manda, har inte snackat med henne på en tid så det var riktigt roligt. Vi satt och babbla en stund innan Ela kom, sen bjöd hon mej och Ela på pizza<3 Nån kyklinggrej som jag bara inte kunde smälla i mej hela. Usch vad otacksam jag kände mej men det gick inte :P Väldigt mätta gick vi sen till Jysk. Manda köpte lite grejer och gick sen omkring med en enorm kasse, haha. De väntade på att Paula (deras storasyster) skulle komma ner hit från österbotten så jag väntade med dem. Blev förvånad över uppriktigheten i en typs ansikte.
Så satt vi bara och babblade strunt innan Paula och de två andra systrarna kom och skrämmde vettet ur Ela och Manda. Deras miner var allt bra roliga :D Handlade och så åkte de så jag kom hem. (Gud vad inväcklat och nogrant besrivet dedär blev men orkar inte ändra). Här snackade jag med Sara om det mesta, snackade med lite andra och så fick jag besök en liten stund. Fick en del förklaringar, rätt dåliga men bättre än inga i och för sej :D Sen dess har jag läst klart boken till bokpresentationen och skrivit bokrapporten och snackar med lite folk. Men nu blir det att sova. Tur nog börjar jag först tio men endå.
Dröm söta drömmar<3

http://angelicalundberg.myshowroom.se/files/2011/02/saved.jpg


To much drama!

Killar som int kan bestämma sej.
Vänner som feidar.
Vänner som blir sura väldigt enkelt.
Two faces människor.
Skadeglädje.
Folk som drar alla över samma kam.
Påträngande typer.
Oförmögenhet till att förstå mina tankebanor.
Underliga fågor.

Och lite annat trevligt...  Händelserikt helt enkelt.

In a rush.

Inte fan vaknade jag itid idag heller men så farligt sent var det inte heller tur nog. Hade biologi två timmar och sen ett möte om gulnäbbsfesten. Allt verkar gå enligt planerna och på måndagen ska vi träffas och ha ett längre och ordentligare möte. Kom hem nu på håltimmen men ska snart springa tillbaka. Borde läsa lite nu innan jag sticker menhinner inte så får läsa den när jag kommer hem och sen skriva en bokrapport. Presentation imorgon. Usch och fy! Får bara överleva den.
Vi hörs<3
Tumblr_l7z9avqkno1qbbwzio1_500_large

,,|,_

Onsdag 14 september
Försov mej som vanligt... Vaknade 25 före åtta men hann endå itid. Började med två timmar modersmål där grupparbetena presenterades. Vi var självklart tvugna att ha vårt sist. Förutom att det var kort ocg att jag höll på att berätta samma sak två gånger gick det bra :P Så en timme biologi där vi fortsatte med artkännedom. Usch. Okej många kan jag men de andra ser alla lika ut... Efter maten psykologi där vi gjorde klart det grupparbetet och så sist två timmar matematik. Var inte lika svårt som det varit den senaste tiden men höll endå på att dö av tristess.
När vi slutade gick vi till butiken. Köpte glass. Kallt och äckligt ute och vi köper glass? Jaja gott är det endå. Så såg jag en feg liten jävel... Idiot liksom :)
Sara följde med hem till mig sen. Snackade om allt mellan himmel och jord och stackaren fick lyssna på mina riktigt arga ord<3 Men självklart mycket skratt också. Så kollade vi filmen Go For It.. Eller den spelade men ingen av oss följde med utan si satt bara och babblade mer. Läxor fick vi förundransvärt nog också gjorda.
Efter att hon stuckit har jag inte gjort så mycket. Duschat, redigerat lite bilder och snackat med söta människor.


Sara gick och gömde sej men jag hittade henne, sen bestämmde jag mej för att det var min tur att görmma mej. Hon hittade mej rätt fort... Voivoi x)

Dröm söta drömmar<3

Pelkuri vai?

Pyh... Ei vittu sånt folk de finns. Så sjukt fega. Säg saningen åt mej iställe för att försöka undvika. Det är bara otroligt löjligt och barnsligt. Ta ansvar för dina handligar och låt bli att bete dej som en stor idiot.. Bara ett tips inför framtiden...
Varför gör du inte det bästa av ditt liv istället för att bara förstör det och slösa bort en tid på massa onödigt. Samtidigt som du gör andra besvikna... Hoppas bara att du hittar dej själv en dag.


Hår eller ögon? - Ögon<3

Om dig.
Är du singel? - Har ingen jävla aning men tror det.
Är du lycklig? - Jo, bara jag inte håller på att bli sjuk.
Är du uttråkad? - Ja, men har saker att göra så jag borde inte vara det.
Är du ledsen? - Nejdå.
Är du cool? - Klart jag är! Så cool att jag har kallt.
Är dina föräldrar fiórtfarande gifta? - De har det aldrig varit men flyttade från varann för inte så länge sen.

Kärlek.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jo
Har du någon gång blivit sårad? - Självklart, det har väl alla?
Har du gillar någon utan att berätta det? - Gillar jo men inte varit kär i.
Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Jepps.
Har du haft en hemlig beundrare? - Skulle jag veta skulle den inte vara hemlig.
Är du kär? - Kan hända, vet faktist inte...
Vill du gifta dej när du blir äldre? - Ser inte meningen i att man måste byta ringar för att bevisa sin kärlek till varann så nej, troligtvis inte.

Alternativ.
Hår eller ögon? - Ögon<3
Få nära vänner eller många vanliga kompisar? - Få nära vänner<3
Coca-Cola eller Pepsi? - Coca Cola.
Utekväll eller Hemmakväll? -  Beror helt på humör och sällskap.
Pengar eller lycka? - Lycka.
Dag eller natt? - Blir piggare till natten oftast så antagligen det. Är verkligen ingen morgonänniska.

Har du någonsin...
...blivit påkommen när du smugit ut? - Ja en gång.
...brutigt något? - Nej, har aldrig brutigt ett enda ben i min kropp.
...gjort något du ångrar? - Jo, bland annat att inte altid tagit vara på tillfällen som kommit framför mej.
...ljugit för någon du tycker om? - Hatar lögner men visst har små vita lögner sugit sig ut då och då.
...ätit en hel tårta? - Inte vad jag kan minnas.
...gjort bort dej offentligt? - Beror på, har inte tagit det så hårt men visst har det hänt :)
...gråtit när ett husdjur dött? - Jo, min söta hamster och min agressiva kanin.
...velat försvinna? - Nej? :S
...svimmat? - Nej.

Jo jag har tråkigt eftersom jag inte har någon som helst lust att göra matemaikläxan :P Får gå och göra den nu endå... Sen sova. Imorgon kommer Sara hit efter skolan och sen får jag se vad jag hittar på.
Dröm söta drömmar<3

Har haft den på repeat typ hela dagen<3

Läxor och lite ösregn.

Gick ju sen in till stan och träffa Nette. Snackade med några andra och gick sen hem - i ösregnet... Var sådär mysit genomsur när jag kom hem. Tack och lov var jag smart nog att ha rock på mej åtminstone. Nu har jag ennu en matematikläxa som måste göras och kanske läser jag lite vidare i boken till bokrapporten också. Fast det tror jag inte att jag orkar med.
Vi håller på att planera gulnäbbsfesten i skolan också och det verkar som vi fått problemet med myndig som skriver under fixat nu. Tack så mycket för det^^
Somtimesiwishyourmindwaslikegoogle_161091811_large
PS.
Sjukt irriterande när man inte får något svar på meddelanden :P


Försenat tåg.

Tisdag 13 september
När jag steg upp hoppade jag som sagt i duschen. Så klockan nio till skolan och ha en timme psykologi, lyssnade på en presentation om ateism - Efter en kvarts väntan eftersom de hade problem med datorn så det blev inte riktigt som de ville. Sen en timme modersmål där vi jobbade vidare på grupparbetet som ska vara klart imorgon. Vi blev inte riktigt färdiga men Sara lovade att skriva det sista<3 Så efter maten hade jag dubbeltimme biologi. Snackade om lite olika saker och började sen med artkännedom. Fy usch endå :D På rasten där emellan snackade jag lite med Eve.
Sist en timme psykologi där vi också jobbade vidare med ett grupparbete. Hoppeligen får vi det klart nästa gång.
När jag sen skulle gå hem han jag inte mer än ungefär femton meter innan det började ösa ner vatten... Väl hemma var jag så trött och frusen att jag kröp under täcket direkt. Tror att jag nästan slumrade till där en liten stund men så när mamma kom hem åkte vi till Säästö Pörssi för att köpa konceptpapper och eltandborste men det blev ingen dera eftersom de inte hade papper och eltandborsen känndes lite onödig en vi får se. Kan hända att vi ennu köper en.
Så åkte vi snabbt via bokhandeln och köpte papper innan vi kom hem. Här hemma ringde jag till Nette. Hennes tåg var försenat så jag skrev detta inlägg men av någon anlädning publicerades det inte.


Fuck off! I´m tired...

Börjar nio imorgon.

Fick fint besök ikväll också^^ Vi kollade Fast Five och myste. Tänkte hoppa i duschen när han stack men blev inget med det eftersom jag kom på att man ju inte får duscha efter tio... Får göra det imorgonbitti istället. Börjar nio så jag överlever det nog. Slutar sen två och får se vad jag hittar på för roligt. Nu sova.
Dröm söta drömmar<3

http://www.iwatchstuff.com/2011/03/18/fast-five-poster-clouds.jpg


Flamingo.

Måndag 12 september
Vaknade lite för sent som vanligt men han endå itid till psykologilektionerna. Vi jobbade med ett grupparbete. Så hade jag tre håltimmar efter det. En inställd religionstimme vilken jag spenderade i datasalen. De andra timmarna hade Sara och Katten också håltimmar så första timmen satt vi i konstsalen och andra gick vi till stan. Självklart skulle det börja ösa ner där ett tag så vi blev rätt blöta. Efter en tråkiga matematiktimme gick vi tillbaka till konstsalen där jag nästan målade klart min flamingo^^ Först var den bara helt hämsk eftersom jag inte fick till rätt rosa nyans så vingen blev typ röd.. Usch men den blev endå helt okej till slut. Har bara benen och bakgrunden kvar så är den färdig sen.
När vi slutade regnade det igen så Sara var snäll och lät mej åka hem med dem^^ Har inte fått något vettigt gjort här hemma ennu och tror inte jag kommer få det heller. Borde börja med arbetet i religion men det är ointressant.
http://www.organicgringo.com/wp-content/uploads/2011/05/American-Flamingo.jpg
Denna var min inspiration... Särskillt lik är den inte och hade den bara i svartvitt så färgerna är helt upp åt skogen^^

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör endå.

Söndag 11 september
Vaknade när mamma åkte till Båsa i morse. Sen hoppade jag i duschen och solen lös rakt in på mej genom fönstret^^ Lite senare träffade jag Nette i stan, gick en sväng och for sen till henne. Där åt vi god mat, nördade och kollade på massa ointressant på tv:n. Stack in till stan igen men stannade inte länge. Satt och nördade och gjorde lite allt möjligt här hemma innan jag på kvällen fick besök :) Vi kollade på Step Up bland annat. Så bästa filmen.

Grattis Api!<3

Lördag 10 september
När jag vaknade hade mamma stuckit till stugan. Satt här och gjorde inget typ hela morgonen. Och läste lite i modersmåls-boken. Så kom mamma hem, vi åt och jag gjorde mej klar så åkte vi till Api som fyller år!<3 Stort grattis till henne!^^ Satt och babblade med Robin en stund sen gick vi en sväng till ABC. Tillbaka till Robin, babblade igen om det mesta men så kom vi hem. Snackade lite med typer... Tänk att folk alltid måste lägga sej i. Jag förstår att det är bara för att de bryr sej men jag kommer inte att ändra mej oavsett så det är liksom ingen idé om man inte ens försöker se det ur min synvinkel. Men så finns det också underbara människor som lyssnar också. Och även de som gör både och :P Så fick jag ett fyllesamtal också.. trevligt. Sån skrikig typ helt plötsligt... :D
Nu sitter jag och lyssnar på msn men ska gå och lägga mej ju. Dröm söta drömmar<3

Min fina kusin<3

Ennu kortare skoldag och besök.

Fredag 9 september
Steg upp tidigare för att gå i duschen. Så första timmen psykologi. Diskuterade och lämnade in grupparbete. Undrar verkligen hur det gick, hoppeligen bra :) Håltimme vilken spenderades i datasalen med Sara. Internet slutade plötsligt fungera så då fixade vi en ogjord matematikläxa. Bra det med. Så när lektionen började fick vi ut förhören... Hade lite på hälften av poängen så ingen sensation precis men enligt läraren var det helt acceptabelt endå :) Modersmålsläraren var på kurs så vi skulle bara lämna in uppsatsen under dagen sen fick vi gå hem. En skoldag bestående av två lektioner med andra ord.
Efter skolan blev det stan med Sara och Cassu en stund men dom for och jag gick hem. En stund senare fick jag besök^^ Vi snackade en massa och allt möjligt. Min finska är ju som bekant rätt begränsad men helt okej gick det trots det.
Så stack han och jag gick lite senare och träffade Nette. Gick ett varv i stan innan vi började gå hon henne men Jari (hennes styvpappa) kom emot så vi for till butiken med honom. Sen hem till henne, fick godis, haha^^.
Var inte länge där innan vi gick in till stan. Jag hämtade kameran och så tog vi lite bilder. Bland annat ny profilbild åt henne.
Chattande och textande på kvällen, aaws vilka söta människor der finns^^

 



Kort skoldag och roligt folk.

Torsdag 8 september
Vaknade rätt pigg förvånansvärt nog. Efter två timmar biologi satt jag på håltimmen och snackade men Cassu medan jag försökte plugga in matematiken i skallen. Timme efter var förhöret. Fick det framför mej och första uppgiften gick ju bra men sen... Asså textuppgifterna var svåra att förstå sig på. Sket sig helt enkelt. Så fick  jag sluta sen, vi skulle haft religion men eftersom vi håller på med det där arbetet fick vi jobba hemma. Ennu har jag inte gjort mycket tyvärr :P Gick till polisen eftersom vi skulle söka polislov till en fest men det var stängt så det gick ju inget vidare.
Såfort jag kom hem började jag skriva på en uppsats men for sen och träffade Nette. Hon feidade hem men kom sen tillbaka lite senare igen. Gick omkring, snackade med skojigt folk och sånt. Hon for hem men jag blev kvar en stund till. Fy fan det var kallt det var sen när jag skulle hem. Hemma skrev jag klart uppsatsen. Om könroller som överskrids i dagen läge, rätt intessant egentligen men usch jag var inte på humör för såntdär :D Sen var det bara att gå och lägga sej.

Rätt så bra^^

Inte många timmar sömn.

Onsdag 7 september
Vaknade lite tidigare eftersom jag skulle i duschen vilket ju inte var vidare trevligt efter sådär fyra,fem timmars sömn... Så gick vi i varje fall till skolan sen. Eve skulle till grantorp med sjuorna som vänelev.
Modersmål två timmar, ena timmern skrev vi uppsats och andra jobbade vi på grupparbete. Biologi och så grupparbete på psykologin. Sista två timmarna matematik. Tråkigt... Så träffade jag Nette en stund.
Hemma fixade jag lite läxor och sånt. Försökte läsa på mateatikförhör också men så blev det att försöka snacka finska och det tar sin tid när jag ska försöka få det rätt. Men läste sen igenom alltihop en gång innan jag gick och sova. Hade inga höga förväntningar inför förhöret eftersom jag inte fattade typ hälften.

Sötis<3

Eve övernatt.

Tisdag 6 september
Efter att ha stigit upp allt för tidigt gick jag till skolan. Hade en timme mordersmål, två biologilektioner och så en timme psykologi innan jag fick sluta. Väntade en timme på att Eve skulle sluta eftersom hon skulle hit övernatt. Vi for hem ett varv med väskorna men gick sen tillbaka till stan. Gick till Kela för att hämta papper åt Nette, blev besviken, träffade Nette en stund, snacka lite om allt möjligt men så stack hon hem. Vi gick omkring en stund men for sen hem igen. Kollade film. The last song<3 Den är ju bara helt underbar. Snackade en massa om allt, har inte snackat så mycke med henne nu på en tid så det fanns en del. Så gick vi till butiken och köpte energidricka.. Rätt gott ibland men inget för mej. Min kropp reagerar allt för starkt på det :P Så skulle vi kolla på Step Up 3 senare en det stävade så vi orkade inte hela :P Lade oss och sova men blev inte att sova fören långt senare eftersom såfort det blev tyst började någon av oss babbla om något :D

http://naannaaa.blogg.se/images/2010/the-last-song-poster_88650264.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_OuOy0cQjk8k/TToCQjQivqI/AAAAAAAAA3A/4bW0rItiV50/s1600/step-up-3d_123866057.jpg

Jag är glad.

Har inte tid att skriva ne men har en del att berätta och det har hänt ennu mer :) Jag är glad. Lite blandade känslor väl men mest glad^^ Nu ska jag plugga lite matematik eftersom vi har förhöret imorgon och sen blir det att sova.
Dröm söta drömmar<3


Har lyssnat på denna en del idag (flera dagar nu faktist) och den är riktit bra!

Ingen överhettad dator mer.


Minidatorbordet eller underlaget eller vad man vill kalla det :)

Allt för tidig uppstigning.

God morgon!
Vaknade av att mamma ropade och sa att klockan redan var tjugo före, jag rysa upp, river på mej kläder och sminkar mej snabbt. Så går jag förbi en klocka... Klockan var tjugo före åtta inte tjugo före tio som jag trodde hon menade. Hon trodde ju att jag började åtta men eftersom vi ska göra det där arbetet så får vi vara hemma och jobba. Sen kunde jag inte somna om så det blev att sitta här istället :)
Nu tänkte jag skriva lite i grupparbetet i psykologin men kom på att jag tror att vi aldrig gjorde upp om vem som skulle skriva vad. Eller så har jag bara glömmt det... lyckat :D Så tar nog och läser lite i tidningarna mamma hämtade hem igår istället :)


För bara döda fiskar går med strömmer.

Måndag 5 september
Började med att se klart filmen på psykologin och sen började med ett grupparbete om det så nu kommer en sak till in på min skolarbete-lista. Vi satt och skrev lite kortfattat och diskuterade. Klart ska det vara på fredagen.
På religionstimmern gick vi igenom det sisat eftersom det var vår sista riktiga timmer. Nu är det bara hemma arbetstimmar och presentationer kvar.
På håltimmarna gick jag och Sara hem till mej. Satt och kollade på tv och snackade. Via butiken och tillbaka i skolan för en timme matematik. Ser inte särskillt lovande ut inför förhöret på torsdagen. Men imorgon får jag i varej fall bok skaffad åt mej :)
Gick till konstsalen och ritade två timmar. Har ungefär en halv uppgift gjord i en kurs. Fick min fjäder färdigritad och så en karta var jag hittade de (Ska bli som en liten story om ett bortglömmt föremål, i mitt fall en fjälder).
Gick sen med Sara in till stan innan hon åkte hem. Här hemma hann jag inte vara speciellt länge innan jag igen stack och träffade Nette. Vi gick omkring och snackade typ bara. När hon stack hem bestämmde vi att vi skulle träffas senare men det ställde hon in. Hade ett kort samtal med Sara och hon undrade om jag ville komma dit men jag orkade inte gå och förstod inte hur jag skulle slippa dit så tänkte inte bli något med det men så påminde min smarta lilla vän mej om att jag ju faktist äger en skoter vilket jag inte hade en tanke på. Kollade mopon och råkade ha bensin också så åkte dit. Först satt vi ute och snackade (massa skit men om vad säger jag inte (A) hihi, ibland måste man). Gjorde inte mycket annat än chillade helt enkelt.
Åkte till bäljars och packade ihop mina saker när mamma ringde och sa att hon var hemma. Hon hämtade sakerna och vi åkte hit. Fick mina polly godisar och tidningar och så ett ortoligt praktist såntdär "mini-bord" till datorn så man kan ha den i sängen eller famnen utan problem :) Tack så mycket mamma<3
Nu är klockan skitmycket och jag måste sova. Imorgon kommer Eve hit så vi ska ha kul, bara ja inte dör av trötthet vill säga :D


Fixade denna för ett par dagar sen. Gillar :)

Luke Worrall

Paaaagkekixfsiy4fjmnrgm0t9vlyhpjgppqwkelmumomsqhi4ed-9g1vcvjcxjqkqbhhd9ifv-2lhyzuqdfzbpi_ngam1t1ue5hrsrmiunidfh7v7kvre85xqvk_largeTumblr_lnw0kdwn0q1qfb3c5o1_400_large

Ashandlukeforfiasco4_largeTumblr_l6lo5yb42m1qzx74yo1_500_large
Vacker kille<3 Nära på perfektionism.
Dröm söta drömmar<3

Änglarösten.

Söndag 4 september
Blev inte mycket städat. Näsan rinner och ett tag mådde jag illa också. Borde sova nu men det känns som det är det enda jag gjort de snaste dagarna :P Föresten så har jag visst fått något gjort. Har nämligen läst till över halva i modersmålsboken. Änglarösten av den isländska författaren Arnaldur Indriðason. En kriminalroman om en lite ensam man som blivit mördad. Hittills helt okej.
Så såg jag sista episoden av Vampire diaries och fy fan vad det var bra. Lipade en del, haha :D
Var nyss i duschen och sitter nu och snackar med en killer från Kokkola som jag träffade förra sommaren i Fagervik. Sällan jag träffar folk där :) Men har inte snackat med honom på evigheter så det var kul att få veta lite hur han har det nu för tiden. Underbart med sådana människor. Även fast man inte snackat på en tid så har man endå inte någon jobbig distans mellan varann utan kan prata helt vanligt om allt och inget.
Imorgon kommer mamma från Sverige också :)

Massa skolarbete.

Goddag. I motsats till gårdagen då jag vaknade åtta och inte kunde somna om sov jag idag enda till halv elva. Betydligt skönare. Halsen är på bättringsvägen men snuvan vill inte lämna mej. Borde städa idag. Borde göra en hel del saker faktist.
Har en del skolarbeten bland annat.
Modersmålsuppsats som ska skrivas denna vecka.
•Öva till matematikförhör som vi skriver på torsdagen.
Modersmålsboken skall läsas och liten muntlig presentation ska förberädas till nästa vecka (v. 37).
•Veckan efter ska religionsarbetet vara gjort, rätt stort arbete så borde börja "förhandsforska" redan nu.
Tidingsartiklar ska kllippas ut till biologin.
Någon liten forskning inom biologin. Jag är rädd att min idé inte kommer funka så jag vet inte riktit hur det ska gå till.
En artikel till skoltidningen, behöver inte vara klar ennu på länge men borde fundera ut vad jag ska skriva om.
Nu ska jag läsa lite och så påbörja städningen. Vi hörs senare<3
http://www.karisbillnas.fi/snille/2011_host_snillered_web.jpg
Snillegänget - vi som kommer att jobba med skoltidningen. (Fan jag ser liten och kort ut :D)
.

Liten söt unge och ödla i örat.

Tumblr_lqanlq8xml1qhlzeao1_500_large
Råkade också hitta denna underbara bild^^ Hämst om den skulle vara äkta, jag menar tatuera och töjja ut en liten unges öron men han är bara för gullit. Sån attityd<3

Tumblr_lj8lngyzyh1qi84c7o1_500_large
Att töja ut där uppe verkar bara knäppt och skrämmande men ödlan är skitcool :D Tänk om man endå fick den att stanna där när man ville, haha. Nej men ett vanligt örhänge föreställande en ödla sådär skulle vara coolt :)

Gonatt, dröm söta drömmar<3

Förkyld.

Slö dag. Ingen röst, halsen värker som fan, snuva och sådana trevligheter. Har bara legat under täckert och kollat på någon tråkig serie eller nått skit på tv:n. Knarkar halspastiller och haft tråkigt. Solig dag och det enda jag gjort är suttit inne. Underbart att vara sjuk... Usch, hoppas det går över snart i varje fall :)
Annars har jag suttit här. Snackat med Jenny, Robin och Tony. Kollat massa piercingar och uttöjningar. Vill ha helix och så en vanlig uttöjning på någå mellan 4 och 6 millimeter. Men jag pallar inte att inte kunna använda långa örhängen så då skulle ja typ vara tvungen att ta ett till hål ovanför också :P Haha, nej men får se. Det tar ju ont juh så det slutar antagligen med att jag inte gör något alls, kanske ett extra ovanför de jag redan har bara, om ens det.
Pappa fixade ärtsoppa idag föresten, så enkelt och så gott :)

Tumblr_lju0tucnur1qa56iio1_1280_large

Kapten Röd - Saknade Vänner.

Ringde Robin och jodå han var hemma så gick dit men när jag kommer fram säger han att nejdå han stiker visst till Ekenäs. Pyh. Satt och spelade något spel med Api och dom sen. Kom nyss hem. Kallt var det men tur nog hade jag fått låna en rock så. Mötte för övrigt en padda. Haha :)
Pappa sa att han nog är hemma mellan nio och tio men inte är han hemma än inte.
Tänkte kolla sista avsnittet med vampyrerna men det blir inget för jag är så himla slut. Näsan är täppt och halsen svider.
Nästsista avsnittet är så spännande och jag vill verkligen se hur det går men jag orkar inte.
Ska gå och tvätta ansiktet och sen blir det att sova gott många timmar och förhoppningsvis drömma söta drömmar.
Sitter för tillfället och lyssnar på Kapten Röd.



Killen är riktigt jävla bra :) Gonatt<3

Samma namn.

Fredag 2 september
Började tio. Men vaknade åtta och kunde inte somna... Fast steg upp gjorde jag inte fören en timme senare endå. På psykologi timmen (som jag kom itid till) började vi se en film. Den bästa sommaren. Tror jag sett den förut men det var skitlänge sen och minns nästan inte alls. Så på håltimmen stod jag först med Sara, hennes syster och mamma och väntade på en buss hon skulle ta till Lovisa var skolmästerskapet i friidrott hålls. Hoppas det går bra för henne :)<3 Så gick jag hem och åt lite glass. Matematik en timme sen. Och sist modersmål. Vi snackade om nordiska språken och så började vi förbereda oss för en uppsats vi ska skriva.
När vi slutade gick jag med Katten och Cassu till butiken. Stod sen på bussis och snnackade med Katten, Api, Vicke och lite andra . Hängde med Api en stund sen innan pappa kom. Handlade och åkte till mofa och tömde postlådan (han åkte med mamma till Sverige). Föresten såg jag Robin också (två stycken faktist xD). Jag har varken sitt eller snackat med honom på evigheter.
Snackade tidigare i telefon med Nette som är hemma från tältandet med klassen. Kanske träffar henne idag men vet inte. Tänkte nämligen sticka till Robin (Kusin alltså. Tre Robin på samma dag? Haha :D). Om jag orkar. Är snuvig som fan och har ont i halsen. Tryck i bihålorna och annat trevlit -.- Men får se :)
Snacker för tillfället med Nikke och ser på 70s show.
Vi hörs<3
http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/04/07/01/82/3/19ab20a6-f1ff-48ab-89d3-958fce187b13.jpg
Film och en söt kusin.

Jag Gråter Bara I Regnet

Torsdag 1 september
Skinkfrestelse. Mums. Så matematik och två timmar religion. Som vanligt beståede av intressanta diskussioner och delade åsikter :) Så gick jag till studiehandledaren och fick lite ändringar i schema men tror jag måste gå och ändra igen för det blev bara värre. Slutade men jag och Sara gick en timme och fota för konstkursen om fotografering. Känndes ju bara lite dummt att gå på stan och kolla omkring efter saker att fota... Haha, kolla upp på alla väggar och så :) Förde kameran tillbaka till skolan och for och träffade Evelina. Vi stötte på Ela så hängde med henne och en av hennes vänner. Senare också hennes syster. De alla stack och pappa kom och hämtade mej. Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Kollat vampyrer och nu är slutet (på säsongen) nära :( Här i slutet är det så mycket olika saker som händer och jag förstår inte hur allt ska hinna redas ut.
Nu måste jag hoppa i duschen.

Har drogat denna idag:

<3

Försovning.

Klockan tio före åtta imorse knackade det på dörren. Det var Sara eftersom jag tänkte åka med henne. Men nu råkade det vara så att knackningen var det jag vaknade av så var ju inte riktit färdig... Hon stack och en kvart senare hade jag gjort mej klar så då fick pappa endå köra mej. (Han har opererat ena ögat och ska hälst inte köra så mycke så därför tänkte jag åka med Sara men det gick ju inte så bra). Så kom jag till biologin, men bara tio minuter sen :D De hade bara snackat om exkursionen som tydligen inte endå blir av nästa tisdag. Det är tydligen någon fotbollstävling eller något den dagen så det blir förmodligen den tjugonde istället. Nu har jag håltimme och sitter och väntar på att få gå och äta. Hann ju inte med något imorse precis.
Egentligen har jag lust att gå till teckasalen men det blir inte en timme så jag tror jag låter bli.
Tumblr_lkq34p2exq1qb97vko1_400_large
Tänk att vara katt, få sova hela dagen :)

RSS 2.0