Dagens låt.


En ny provvecka börjar.

Torsdag 26 januari
Så var det det dag för den tredje provveckan att börja. Stack till skolan till åtta och skrev ett engelskaprov. Gick inte superbra precis. Sen utgivning av matematikprovet. Jag hade ett pong från 7½ som skulle gjort att jag skulle fått 8 i kursen så det sved men helt okej väl..
Stack till stan med Katten. Träffade på Ida så vi stack allihop till bibban. Ida pluggade och vi andra bläddrade i lite tidningar.
Så kom jag hem och läsa på geografiprov sen.
Tråkigt som fasen men det stör mej att jag hade ett poäng för lite...

Skolarbete och häng på stan.

Tisdag 24 januari
Skola elva till halv fyra. Säästö med mamma. Måste dit igen någon dag. Så kom jag hem och fixade religionsarbete och övade på matematikprov. Bra gick det inte och sent blev det innan jag var klar men det dög väl endå :)

Onsdag 25 januari
Skola tio till tre ungefär. Skrev matematikprov från klockan 2. Sen stack jag till stan och träffade Jenny, gick runt lite och snackade om det ena med det andra. Så såg vi Tony och Marie så hängde med dem. Det höll på att bli fight utanför bussis. En snubbe hade tagit en hop ekenäsjappar med sig för att reda ut något med en som var skylldig honom lite pengar. Han kunde inte ett ord finska och killen som var skylldig pengar kan inte ett ord svenska typ... lyckat men så hade de en som skulle tolka men han ville tydligen slåss eller något för han ändra om allt :P Så började de hota varandra och hålla på.. voivoi men det blev inget sen heller. Men jag förstår att "kariskillen" blev offensiv för han var ensam omringad av ungefär 10 andra... Och därtill inte förstod vad den andra försökte säga... Men skulle det blivt något så skulle de tre som var där lätt tagit ner bunten med tio pers tror jag... Bara en gissning men i varje fall :P
Underligt folk i varje fall. Surfar på eniro* (eller hur var det Jenny? ;D).
Jenny stack och en stund senare stack Tony och Marie också. Var en sväng till Lidl, påväg därifrån såg jag en kille i min ålder jag känner men han hade glasögon så jag trodde först det var någon förtiåring, stackarn kan ha undrat när jag inte gjorde annat än gapflina när jag snackade lite med honom.. oj liksom.
Sen hem och plugga engelska.

http://1.bp.blogspot.com/-OElNKywpCyA/Th5nVJwrVXI/AAAAAAAAAbs/xlvtW1zqbz4/s1600/foalkeeper-fight-at-goalkeepermagazine.com_.jpg

Hehe :D


Update: *Google maps var det och inte Eniro! :D


Sjukt rolig dag i Helsingfors.

På lördagen var Sara här en stund. Satt och babblade en massa och sånt. Gjorde inte så mycket alls resten av dagen heller. Samma sak med söndagen. Var ut och träffade Tony och Marie en sväng men annars bara hemma. Hade tänkt börja plugga men nej det orkade jag inte med. Så kollade jag lite 90210 också.

Måndag 23 januari
Lite innan nio befann vi oss på tågstationen i Karis och åkte mot Helsingfors. Först gick vi till det zen buddhistiska centret. Fick höra på lite om zen och så fick vi testa på att maditera. Intressant. Så var det matpaus och vi gick och shoppade lite. Hittade en skjorta och topp/tunica/whatever i Gina Tricot. Så och äta en hamburgare i McDonalds som inte smakade särskillt mycke alls. Nästa ställe var moskén. Fick se snubbarna be och så fick vi höra en lång presentation. Inte jätteintressant tyvärr, mycket därför att mannen som berättade var väldigt offensiv och snackade om att alla har fördomar men man märkte även att han själv hade mycket om oss.
Jag och Sara stannade kvar och shoppade mer. Hittade en klänning i HM. Såg inte snygg ut när den hängde där men tänkte att jag kan testa den på skoj och jag gillar den verkligen :)
Så kom vi hem med 19.32 tåget och var så sjukt slöa så det var inte klokt. Gick in till stan en sväng och fick sen skjuts hem :)
Så var det bara att läsa på geografiförhör och förberäda för muntlig presentation av engelskaboken.


Och så lite stöld av Sara som vanligt^^ Haha :D
<3

Roligt värre.

Nästan lite nolot nog att här har varit tyst en vecka men ska försöka ta igen det nu :D

Fredag 20 januari
På geografin hade jag presentation och lyssnade på andras. På religionen hade vi förhör som jag hoppas gick okej och så fick vi ju sluta tidigt också. Passade då på att gå till studiehandlädaren och snacka om min läseorning som hon hade förstört men hon sa att det bra kan hända att jag får den tillbaka som den var då det är bara att hoppas.
Matematiken gick trögt som fan och jag fick inget rätt hur jag än försökte. På psykologin gick vi igenom lite gammla studentprov och en del frågor verkar inte så jättesvåra.
Efter skolan stack jag med Ela och Tony till tågstationen och fixade studiekort. Så runt i stan. Marie kom och Ela stack. Hängde med massa folk hit och dit. Vi stack till tågstation sen. Tog fanemej länge för vissa att samla mod x) De skulle sticka med tåget till Ekenäs så jag började gå men när jag var uppe på bron såg jag kom komma gående tillbaka.. Tåget hade åkt iväg när de gick ditåt. Fail.
Väntade med dem till nästa tåg. Töntar och annat roligt fick vi vara med om. Så stack de och det hände något som gjorde mej lite förvirrad. Sjukt roligt hade vi så whatever men helt stört egentligen :D


Väntade på möte i onödan.

Torsdag 19 januari
Upp klockan åtta. Jag trodde jag skulle vara supertrött men det var jag inte. Engelska i två timmar. Vi skrev bokrecensionerna och tiden flög iväg. Sen en timme geografi med lite presentationer och sist psykologi. Sen skulle jag vänta på möte för skoltidningen ända till klockan 2. Satt mest bara i datasalen förutom en sväng till stan med Katten innan hon gick till brankis. När jag satt där kollade jag på mina läseordningar för de kommande perioderna och de har förstörts massor genom att en kurs har flyttat... Måste gå och snacka med studiehandledaren imorgon.
snillemöte då. Vi var inte många och fick inget ut av det så jag hade suttit där och väntat helt i onödan.
Hemma har jag läst religion, fixat matematikläxa, haft udda diskussioner och annat sånt trevligt.
Nu sova. Dröm söta drömmar<3

http://www.educagratis.org/moodle/file.php/1/Cursos-gratis-de-Historia-y-Geografia.png
En historiekurs har flyttat vilket fuckar upp mina läseordningar rejält.


Jobbig geografikurs.

I den här geografikursen har vi haft hur många arbeten som helt.
-Om ett lands risker (Madagaskar)
-Om en risk (Skogsbränder)
-7 dagars dagbok om ett antal risker vi sett i media.
-3 delförhör
-Prov

Fy fan.
http://madagaskar.tourismus.de/files/2010/10/madagaskar5.jpg
Jag skulle gärna själv åka till Madagaskar. Ett sånt fint och speciellt ställe.

Spring i snön.

Tisdag 17 januari
Började först elva. Hade fem lektioner och gick sen hem. Resten av kvällen bestod av att nörda och läsa över halva boken till engelskan.

Onsdag 18 januari
Började elva. Fick sluta tidigare från matematiken sista timmen så stack och träffade Jenny en stund. Så såg jag Ela också så snackade lite skit med henne innan jag kom hem för att göra mig klar för cirkelträningen. Stack dit och jogginturen var inte kul. Halva kroppen is och andra allt för varmt typ. Själva träningen var riktigt rolig däremot.
Sen hem och duscha, läsa boken klart, fixa geografiarbete och snacka strunt :) Allt för sent och sova som så många gånger förut men jag blev färdig med allt tillslut i varje fall.


Den ser sååå mysig ut. Skulle vara så skönt att krya in i när man kommer in från kylan^^

Carpe Diem.

Stess en tid framöver nu då.

Denna vecka:
Måndag: Plugga till geografi delförhör 2.
Tisdag: Läsa boken och skriva om bränder.
Onsdag: Cirkelträning. Skriva klart om bränder till geografin. Läsa klart boken.
Torsdag: Plugga till religions förhör.
Helgen: Jobba med grupparbetet i religon. Plugga inför provveckan i förväg för en gångs skull (?)
Nästa vecka:
Måndag: Till helsingfors. Förberäda muntlig presentation om boken. Plugga på delförhör 3 i geografin.
Tisdag: Fixa klart grupparbetet i religon. Plugga till matematikprov.
Onsdag: Cirkelträning. Plugga till engelskaprov.
Torsdag: Plugga till geografiprov.
Helgen: Återhänta mig från all stress!

Dear-stress-184559-513-640_large

Det är nog sådär jag kommer känna i slutet av nästa vecka. Kommer säkert vara ganska så osocial tills dess också.

Chill i Tekniset. Jonej!

Måndag 16 januari
Vaknade så sent att jag inte han i duschen som jag egentligen tänkt. Iväg till skolan och på håltimmen satt jag i konstsalen och läste medan de andra ritade. Eller jag fick nog inte mycket läst eftersom jag bara satt och snacka en massa onödigt. På matematiken fick jag ganska mycket gjort och så på psykologin lyssnade vi på de sista presentationerna.
Gick sen till tandläkarmottagningen. Jag hade tid tio före två men slapp in lite efter kvart över. Så där satt jag i 25 minuter och väntade eftersom de var försenade. Själva besöket tog sen högst fem minuter och hon tyckte inte man skulle göra något åt mina vampyrtänder. De stör väl inte mej precis. Visst skulle jag vilja ha raka tänder men det är ingen big deal. Men där satt jag nästan en halvtimmer för ett besök på fem minuter och så klagar folk på vr. Tandläkaren är ju precis lika.
Efter besöket stack jag tillbaka till skolan för gymnastik. De höll på med en hiphop dans de övat in så jag hängde ju inte alls med men så hade vi muskelträning. Tyckte det var riktigt skönt. Jobbade mycket med magen så det kommer väl att märkas imorgon det också.
Han bara in här hemma så skulle vi iväg igen. Till Tekniset eftersom webee:n inte vill samarbeta med mammas dator och hon förstå seig inte på detdär ett dugg så jag var tvungen att gå med. Men de hade problem de också då vi var där i över en timme... Förutom ett varv till Expert och fixa om mitt samtals- och meddelandepaket. Äntligen. Så var jag tvungen att springa hem efter min dator också där ett varv eftersom de behövde den för att få det att funka. Har massa skolarbete och där sitter jag i en butik. Jävla krångel.
Så när jag till slut slapp hem har jag pluggat geografi, läst lite i boken och babblat en massa.


Nu ska jag sova i varje fall. Dröm söta drömmar<3

Carpe Diem.


Tiger's Child.

Söndag 15 januari
Totalt händelselös dag förutom att Nette var här en sväng. Annars har jag gjort absolut inget. Läst i boken till engelskan. Tiger's Child. Den är nog gansak bra bara jag skulle börjat itid och inte skulle vara tvungen att stressa igenom den nu. Men den är intressant i varje fall. Dessutom gillar jag titeln :)

http://covers.openlibrary.org/b/id/13471-L.jpg

Carpe Diem.


Så fint.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lxk0o3sFcS1qjolczo1_250.gifhttp://27.media.tumblr.com/tumblr_lxfg48VeJZ1qe7u5bo1_250.gifhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_lu5q87ESoB1r0we80o1_250.gif

Fick sådan otrolig lust att se på The Last Song nu men jag ska låta bli och istället krypa under täcket och sova.
Dröm söta drömmar<3



True Friends.

Tumblr_lval37zqsb1qbybe8o1_400_large
Ni behövs<3 Så vill du inte lyssna är det bara att sluta fakea sådär som ett tips :)


Besök hos kusinerna.

Lördag 14 januari
Har inte hänt mycket. Duschade när jag steg upp och så satt jag mest här. Tänkte fortsätta med 90210 när mamma sa att hon var påväg till kusinerna så jag stack med. Robin var hemma en stund så han chatcha upp lite med honom innan han satck på filmkväll. Sen satt jag bara och pratade om precis allt mellan himmel och jord med Api och fick höra en massa underligt och roligt x)
Hem igen. Mera underliga meddelanden, korkade konversationer, serie och massa sånt.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx0vsmmzr51r41313o1_500.jpg


Rolig kväll med roligt folk.

Så när Jenny och Madde kom och vi stack till stan berättade Tony att han också var i stan så vi hängde med honom och en kompis till honom från Ekenäs. Satt och babblade och jag och Madde betede oss oerhört löjligt och skrattade åt allt. Madde stack och en stund senare också Jenny. Jag blev kvar med de andra en stund. Vi gick till tågstationen och de stack hem. Nette råkade komma med tåget samtidigt så träffade henne lite snabbt när vi gick hemåt.
Hemma blev det inte mycket annat än att sitta här och ha tråkigt. Kollade vidare 90210 och sånt, fick ett nattligt samtal igen och underliga meddelanden :P

Otursdag? Nejdå.

Fredag 13 januari
Vaknade ungefär kvart före åtta idag... Fy fansen jag får börja lära mej vakna nu redan. Har ju varit i skolan en vecka redan så så svårt borde det ju inte vara. Men idag kan jag skylla på att det var fredagen den trettonde i varje fall. Men en kvart senare defann jag mig endå på lektion. Vet inte hur jag lyckades men det gick tydligen på något vis. Inget ätit och knappt något smink men förutom det så gick de ju fint. Så skrev jag geografi förhör som inte gick jättebra men helt okej. Sen en religionstimme men kurrande mage innan jag äntigen fick gå och äta med mina söta, små vänner^^ Efter det matematik där vi inte fick ut förhören, det stör mej för jag vill veta hur det gick nu. Sist psykologi där vi presenterade grupparbetet och lyssnade på andras presentationer.
Gick hem och höll på att falla precis hela tiden. Har sen dess städat rummet, lyssnat på musik, haft roliga konversationer och fått höra rykten om mig själv. Haha, bra när folk inte kan sköta sina egna liv, men visst det är inte mitt problem :D
Väntar nu på att Jenny ska ringa eftersom jag tänkte hänga med henne lite<3


^^<3

Carpe Diem.

Dagens låt.


Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not spending all of it with you.
Now I'm, wondering why, I've kept this bottled inside,
So I'm starting to regret not telling all of this to you.
So if I haven't yet, I've gotta let you know...

Kort skoldag.

Torsdag 12 januari
Vaknade lite på 20 minuter innan jag skulle befinna mig i skolan. Stressigt blev det men jag han. Två timmar engelska en timme geografi som gick fort. Stack och äta med Robin och så dags för sista timmen. Psykologi. Vi fixade grupparbetet så gott som klart.
Tony var påväg till Karis idag också men han hade tydligen ångrat sig så blev inget med att träffa honom. Har suttit och kollat massa 90210, läst på geografi förhör och snackat strunt.
Dröm söta drömmar<3


Tomorrow isn't promised
Gillar den meningen. Man vet ju aldrig vad som händer. Man kan aldrig vara helt säker på att morgondagen kommer därför ska man ta vara på varje dag som om den vore den sista^^
Carpe Diem.

Ett varv till grannstaden.

Onsdag 11 januari
Stack till skolan till tio. Hade en timme engelska och stack sen och äta med Jenny och Ela bland andra. Religion och psykologi. Sist matematik. Hade förhöret som gick som det gick. Vågar inte varken tro eller hoppas på något.
Räknade vidare timmen efter och när vi slutade stack jag hem snabbt ett varv innan Jimmy var här och vi åkte ett varv till Ekenäs. Snackade massa strunt med honom, körde runt och såg Sebbe lite snabbt också. Tillbaka till Karis sen. Abc snabbt och så kruis runt i ett heldöd stad. Haha. Kom hem sen och mina tår var som isklumpar typ. Inte riktigt men hade kallt i varje fall.
Kollade lite 90210 och babblade med folk. Nu väntar sängen. Dröm söta drömmar<3

Short-life-quotes_large
Precis! Och så lever man kanske bara en gång också så man måste ta vara på det. Hade sjukt roligt idag anyway. Fast så var jag ju övertrött som vanligt också. Skratta åt allt med andra ord :D


Religionsarbete.

Tisdag 10 januari
Svårt med att stiga upp igen men kom i varje fall itid. Började i och för sej elva så det underlättade ju en del. Engelska två timmar sen religion och sist två timmar geografi. Hörde en massa presentationer om krisker i olika länder. Kom hem, gjorde inget, satte mig vid datorn. Även fast jag satt där gick det lång tid innan jag orkade börja med religionsarbetet. Att söka de olika inriktningarna var det som tog dit. Sen att skriva det däremot gick fortare.
Lite telefonsnackas och sen bläddra igenom matematiken ett varv. Förhör imorgon nämligen.

http://hollywooddiet.blogg.se/images/2007/lakshmi4xxxxx_1194372025_1771861.jpg
Bland annat hinduismen.

Carpe Diem.

En timmes försening.

Måndag 9 januari
Vaknade lite före halv nio. Borde ha varit i skolan åtta. Huups. Fixade mig i varje fall snabbt och var där till andra timmen. Så en håltimme då jag var tvungen att springa hem efter gymnastikkläder eftersom jag inte hunnit med det på morgonen. Så matematik och psykologi. Sist gymnastik. Första gången på ett år så det var riktigt roligt och tog på som fan.
Senare på kvällen skulle jag träffa Ela men hon slapp inte till stan sen endå. Men bra var väl det också så jag fick geografi arbetet gjort. Även fast jag satt uppe till alldeles för sent igen.

Fick ett lite roligt meddelande också där jag blev anklagad för att ha fotfetish... hahah, udda! xD
Tumblr_lx2jr15etf1qdttmzo1_500_largeTumblr_lph7lbyafv1r06sa9o1_500_large
Men sådär på tal om fötter har jag ju funderat på att göra en tatuering där.

Carpe Diem.


Alldeles för lite sömn.

Söndag 8 januari
Efter en otroligt rolig natt for vi och sova och vaknade klockan ett. Åt morgonmål och lite sånt sen hem. Jenny följde en bit<3 Kom hem och var så sjukt trött så jag gjorde nog inget annat än lyssnade på musik och försökte kontrolera mitt heta temperament som var ennu hetare på grund av tröttheten. Skrattade åt precis allt och blev irriterad för inget. Precis som vanligt med andra ord men värre :D
Så kom Api hit en stund. Snackade skit och sånt. Men hon stack rätt fort.
Snackade med folk. Hade sen svårt att somna dessutom. Först vaka hela natten, sen fyra timmar sömn, sen igen dåligt med sömn och så iväg till skolan. Inte trevligt.

Quote,funny,sleep,drug,sleep,dp,fun-8fdf8cc9a6d745131d66705b3c4b6f80_h_large_large

Precis så.

Carpe Diem.

Gelé bönorna.

Såhär kan det se ut med oss!:D

Jenny åt mitt godis.


Jag flev helt förvirrad.


Och Sara såg lite längtansfullt på påsen.

Rolig kväll och natt.

Sara kom sen och vi startade vår spelkväll. Alfapet! Musik och babbel. Vi hade tre möjligheter att få skjuts till abc men vi var dumma nog att inte ta någon. Men så började vi vandra dit senare i varje fall. Lite smått kallt var det men vi fick ju bara skylla oss själva.
Där satt vi och åt franskis och babblade. Fick höra lite rykten om mig också. Alltid roligt att få veta saker om mig man inte själv vetat :D Så stack Sara hem men vi satt kvar. Abc stängde så vi tänkte att vi går en sväng över till Shell innan vi kommer hem. Men först träffade vi på Robin så höll honom sällskap enda tills han stack. Sen när han for och vi igen var påväg så hoppade Sebbe ur en bil och precis efteråt kommer Larisza och de andra ut från samma bil så vi blev där med dem istället. Evigheter sen jag såg dem så det var sjukt roligt!<3
Så kom mera ekensäfolk som jag knappt känner men vi blev där med dem och snackade och så stack alla utan två killar. Vi hängde med dem skitlänge, trängdes i en mopobil och annat underligt :D Sjukt roligt hade vi i varje fall och sovadags för Jenny och mig blev först närmare nio på morgonen. Hupps (A) Och skola imorgon... känns ju bra, haha :D


Fota med Nette.

Lördag 7 januari
Sov för länge, duschade för länge och tog alldeles för lång tid på mej att göra mej färdig. Men sen stack jag till stan och träffade Nette. Fota lite och snacka skit som vanligt. Sen var det att skynda hem eftersom Jenny var påväg hit. Så nu sitter vi här och hör på musik och väntar på Sara.

Såå söt!^^<3

In Time hos Sara<3

Fredag 6 januari
Gjorde inte mycket fören ungefär 4-5 tiden då jag stack till Sara. Vi kollade In Time och snackade en massa. Bläddrade i lite tidningar och sånt. Vi hade skitkul i varje fall.
Så när jag kom hem kollade jag Crazy Stupid Love och blev kär i Ryan Gosling jag också som så många andra. När jag började se filmen förstod jag inte vad det var folk såg i honom men ju längre filmen gick desto snyggare blev han. Haha.
Scenen där de efterapade lyftet i Dirty Dancing vad så fin men det finaste i hela filmen var nästan när hon kysser honom på kinden när han somnat.
Imorgon blir det att hänga med Jenny och Sara och så stannar Jenny förmodligen som nattsällskap ;) Haha<3

Tumblr_lvwj2flkdb1r49icto1_500_large
Haha! :D
Carpe Diem.

Har träffat Jenny idag<3

Torsdag 5 januari
Vaknade och gjorde inget. Senare skuttade jag i duschen och så kom Jenny hit. Vi stack till stan. Gick omkring bara lite, babblade massa och sånt. Så kom vi hit och hon anföll min dator vilket resulterade i inlägget under bland annat. Fråga inte för jag vet inte :D Senare låg hon på mitt golv. Haha<3 Följde hem henne så fick dagens motion i varje fall.
Nu har jag suttit och kollat 90210 hela kvällen. Men det är sovdags nu.
Dröm söta drömmar<3

Två söta små teinin jag träffade igår:
Haha<3
Carpe Diem.

Jenny e bäst ♥

Jenny är såå BÄST !♥Älskar henne med hela mitt hjärta
Kom just in , har varit med kära Jenny på stan och träffade hanhanhan ! YEEE är såå glad
nu skall jag fortsätta chilla med Jenny!


Uppdate: Haha, Jenny hade roligt här vilket resulterade i detta inlägg skrivet av henne. Men jo, hon är nog bäst och jag älskar henne självklart<3 :D

Pysko film.

Onsdag 4 januari
Vaknade tio och stack till stan. Träffade Tony och Jamppa. Hade skitroligt eftersom de var smått borta och trötta som fan. Trött var jag också så vi var alla lika slöa. Dom fightades, jag fick underliga kommentarer (Typ att mitt leende är skämmande... Nice...? Kanske inte men whatever :D), vi såg en klasskompis och snackade lite med henne. Sånt hände bland annat. Så kom Nette och vi stack och åt pizza.
Kom hem sen och sextiden for vi till kusinerna :D Api lekte med min kamera medan vi babblade skit med Ellen. Ellen stack samtidigt som Robin kom hem. Med sig hade han Silfver och Martin. Vi kollade filmen The Number 23. Helt sjuk men visst var den ganska bra. Hemma igen satt jag här en stund och så var det bara att krypa under täcket.

Carpe Diem.

Ta chansen då den kommer.

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.
Dröm söta drömmar<3

Reser bland drömmar.

Tisdag 3 januari
Slö dag idag igen då. Kollat två filmer. Inception (Ski-fi där de reser i olika drömmar) och The Blind Side (En helös kille som får bo hos en familj). Båda bättre än väntat. Sevärda i varje fall. Har fotat lite foton men det blev inte något jag tyckte var lyckat.
Imorgon blir det att träffa Jenny förhoppningsvis och senare och hälsa på Api och Robin.
http://resources1.mynewsdesk.com/files/7d66b493c2214c9bc80bab846b8210bc/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/inception_vod_est_packshot_1__new_medium.jpghttp://americansfortruth.com/uploads/2009/11/The_Blind_Side_Movie_Poster.jpg

När jag ju vet att jag bara kommer bli ledsen.

Varför bryr jag mej inte fast jag vet att jag tycker om fel person? Varför kan jag inget göra åt det? Varför vill jag inte ens göra något åt det. När jag ju vet att jag bara kommer bli ledsen, att du kommer såra mej och att jag kommer vara olyckligt kär. Jag tycker det är vart smärtan jo men varför? När det gäller ett förhållade eller nått ens närapå det så förstår jag det men när det bara är någon jag aldrig kommer ha någon chans på. Någon jag knappt ens kommer träffa igen. Någon bara liksom...
Varför vill jag inte ändra på att jag tycker om någon jag aldrig kan få? Visst det kommer gå över snart. För snart förstår även hjärtat att jag är screwed. Jag vet att jag inte kommer känna såhär länge men just nu.. här och nu suger det. Tack och gonatt :)


Samtal i natten.

Måndag 2 januari
Vaknade halv ett. Hade alltså sovit i typ 11 timmar. Borde ju räcka men trött är jag oavsett. Nette var här en stund och så har jag kollar Diary of a wimpy kid. Den var rätt tråkig måste jag säga. Så har jag gjort lite önödiga saker och fortsatte med det genom att lägga på filmen Legion. Skräckfilm, usch..
Nyss fick jag ett samtal så satt i garderoben för att mamma inte skulle vakna, haha. Satt där i nästan en halvtimme och babblade och kallt var det så satt och skakade typ. Så mysigt med random samtal :) Men nu ska jag nog strax sova tror jag.
Dröm söta drömmar<3

Bilar tvåan.

Söndag 1 januari
Vi vaknade vid tolv ungefär. Åt lite innan vi började kolla Cars 2. Den var inte alls som jag förväntat mig men bra endå. Ela och Eve stack någongång mitt i, Sara lite senare och så var det bara jag och Jenny här. Hon satt vid datorn och jag låg i sängen. Haha, så snackade vi om en massa grejer och sånt tills hon stack hem.
Kollade The Proposal. Inte jättebra men humor och slutet var endå rätt så fint. Snackade med random folk och for och sova halv två ungefär.

http://images.screenrush.co.uk/r_760_x/medias/nmedia/18/71/72/07/19650210.jpg

Carpe Diem.


Firat nyår med fina människor<3

Lördag 31 december
Nyårsafton då. Sista dagen va år 2011. Hoppas ni hade en lika sjukt rolig kväll/natt som jag för min var helt jävla bäst!<3 Han tillockmed med att bli kär... helt jävla såld men det kommer snart gå över så det var nog bara något tillfälligt, haha x)

Började dagen med att städa, duscha och göra mej klar. Ela och Eve kom elite före fem någon gång och vi stack in till stan och träffade Nette, Jenni, Beni och såna. Så en stund efter att vi kommit hem igen kom Sara. Vi drack lite olika saker och lyssnade på musik. Lite senare kom Jenny också och vid elva gick vi tillbaka in till stan. Eller egentligen till Kila eftersom Jenni och de var där så när klockan slog tolv så inledde vi år 2012 med  värsta gruppkramen där med folk man knappt visste vem var.
Så kollade vi på när de sköt raketer. Jenny blev rädd där ett varv och det slutade med att vi båda ligger på marken, haha : D
Vi hade skitkul men så sa någon att polisen var påväg så då gick vi alla in till stan istället. Träffade mera människor och hade kul med dem. Vissa påträngande jävlar och andra sjukt gulliga, haha.
Där hände inte så mycket men så nice människor och roliga händelser. Så stack de flesta men vi hängde med tre killar. Mixu, Waltsu och Lassi ehkä? Haha :D Gick till en lekpark bland annat. Annat vi sysslade med var att ligga på gatan och skratta, vara helt vrickade sådär som vanligt och ha sjukt jävla roligt.
Vid halv fem ungefär började de sticka hemåt så vi tänkte göra detsamma men på vägen mötte vi Simme så det blev att snacka lite skit med honom en stund tills han bestämmt sig att han inte skulle någonstans utan bara hem och sova. Haha:D
När vi äntligen kom in i värmen satte vi oss i köket, var helt borta och lade pizzor i ugnen. Nattmat jao! Det var i varje fall och när vi fått dem i oss bäddade vi åt oss och snackade om kvällen.

Min nyårsafton var i varje fall minnesvärd, underbar och helt awesome. Kiitti, tack alla!<3

Hahahahhahah xD<3 (bild tagen av Sara (A) hihi)

RSS 2.0