Hur kan allt kännas så lika efter så länge?

Fredag 30 december
Vaknade halv tio ungefär och hoppade i duschen. Sen iväg till Ekenäs. Hittade inget annat än hårspray men köpte mat och chips och sånt inför imorgon. Träffade Nette också så gick runt en stund med henne. Såfort jag kom hem kom Ela hit en kort sväng innan vi gick in till stan. Vi chillade med Jenni och Benjam och gick runt hit och dit.
Hemma igen har jag suttit här. Kollat några avsnitt 90210 bara för att jag hade tråkigt och blivit väldigt överraskad.

Hur kan allt kännas så lika efter så länge? Så mycket har hänt, så mycket har ändrats men sammtidigt känns det som att allt är detsamma som förr. Jag vet inte vad jag ska tro så jag ska försöka att inte fundera så mycket just nu :)

Dröm söta drömmar<3

http://static-2.socialgo.com/cache/135219/image/4445.jpg

Bäst :D

Snart är ett nytt år här.

Lördagen är ju den sista dagen på detta år. Sen kommer 2012. Det har hänt mycket det här året och jag har fått en massa underbara och oförglömliga minnen. Träffat fantastiska människor och sånt. Jag hoppas nästa år kommer bli minst lika bra som detta. 2012 är året då jag fyller 18, året då jag får ta ansvar och året då jag blir fri.
Jag ser fram emot nästa år. Jag har mycket att hinna med och stora förväntningar. Den enda önskning jag har är att tiden inte ska gå så otroligt fort, att jag ska hinna uppleva allt jag vill fullt ut :)

2012_181092056_large

Dagens låt.

Låten spelas i filmen A Cinderella Story och är bara sjukt vacker<3

Bara slöat.

Torsdag 29 december
Drömde något underligt om att vi skulle iväg på lägerskola med klassen. Massa roligt folk och helt sjuka händelser  varje fall. När jag vaknade kollade jag Justin Bieber dokumentären som var riktigt bra och sen Karate Kid som var ennu bättre. Haha :D
Jag har i princip bara suttit här eller legat i sängen och kollat på tv. Sjukt slapp dag! Men imorgon blir det Ekenäs en sväng med mamma och så planera lite inför nyår.


Ska försöka somna.

6583_945f_large

Dröm söta drömmar<3

Uncan andra gången i livet.

Onsdag 28 december
Stack och träffade Nette. Vi gick runt en stund men kom sen hem till mig. Hon fick sin julklapp mycket i efterskott och så satt vi och babblade och nördade. Stack sen till stan igen. Uncan och kolla när Tony spela biljard. Andra gången nånsin som jag varit in dit tror jag. Men Nette stack hem så sen stod jag och fattade inget när jag lyssnade när han snackade med några finnar, haha. Men vi gick omkring lite där en stund och snackade skit sen innan han stack hem igen. Då gick jag till kusinerna. Robin han jag inte se mycket innan han fick besök men satt och snackade med Api och kollade film. Mamma hämtade mig när hon kom från jobbet.
Nu har jag bara suttit här och snackat med Sara som åker på kryssning imorgon. Hoppas hon får det sjukt roligt (samma Katten)! Och Jenny som åkte idag.

Hittade en gitarrversion av River Flows In You. Och den är precis lika bra juh.
Carpe Diem.

En vacker och solig dag.

Halv ett lade jag mig i sängen men först två timmar senare fick jag sömn. Telefonen började plinga precis när jag höll på att somna. Blev lite irriterad först men med tanke på allt fint som stod där så var textandet lätt värt lite tröttheten.
När jag vaknade och kollade ut så sken solen och det gör den fortfarande. En sån underbart vacker dag.
Ska äta och börja göra mej klar nu. Tänkte nämligen träffa Nette idag :)

1260472_700b_large

Vissa beslut kan vara svåra att ta men inners inne vet man endå alltid vad man vill.
Carpe Diem.

Hur kan man ångra kärlek?

Allt tjat om att falla för fel person, att falla för någon man inte borde falla för. Jag förstår inte... fel person? Det finns väl ingen som är "fel" heller. Visst den kan vara fel för en, man kanske inte funkar ihop med den och så men man faller för den man faller för. Inget man kan välja. Det är bara att acceptera och det handlar inte om att man faller för någon man inte borde, det handlar bara om att man inte passar ihop. Men man kommer över personen med tiden. Man får erfarenhet och kunskap. Och jag tror man sällan kan hitta den man passar med på första försöket. Man måste "prova sig fram" och våga ta risker. Ge de man älskar en chans men funkar det inte så funkar det inte...
Tumblr_lwuwp67bwf1r8bq34o1_500_large

Jag är trött så det blev mest en massa flum men det jag försöker säga är att jag inte förstår hur man kan ångra kärlek.
Hur kan man ångra att man älskat någon?
Hur kan man ångra att man blivit älskad?
Hur kan man ångra att man varit glad med någon?
Hur kan man ångra att någon gjort en lycklig?
Hur kan man ångra att man gjort någon annan lycklig?
Kärlek är det vackraste vi har på jorden. Hur kan man ångra något sådat... Det är för mig helt oförståeligt.

Dagens låt.

Sitter och lyssnar på Yiruma. Hans musik är så vacker. Brukar inte gilla musik utan text men hans lyssnar jag gärna på. Självklart är den kända River Flows In You favoriten.
Vacker<3

Stormandet fortsätter.

Tisdag 27 december
På vägen hit låg det en massa omkullfallna träd på vägkanterna. Och stormandet fortsätter.
Såfort vi kom började vi äta. Julgröt till efterrätt. Och denna var GOD! Länge kokad så inga hårda bitar i, mycke grädde och ingen plommonsoppa som alla ska ha hela tiden utan mamma hade gjort typ en glöggkräm med blåbär i och det var sjukt gott för att vara gröt.
Så skuttade jag i duschen och stack sen ut och träffa Jenny<3 Vi gick till stan en stund och satt där och snackade sen hem till mej. Lyssna på musik och sånt. Så följde jag henne en bit hem. Funderar om jag borde gå och lägga mej men har inte kommit fram till något svar ennu.. x)

Sara har tydligen varit till Ekenäs där de har sjukt högt vatten. Vatten överallt. (Bild snodd från hennes blogg).
Carpe Diem.

Stömmen gillar mig.

Goddag.
Strömmen gjorde samma idag som igår. Precis lite efter att jag vaknade kom den tillbaka. Den gillar tydligen mig.
Snart ska vi till lägenheten och äta till mamma och sen tänkte jag bli där. Nu ska jag bara packa ihop grejerna och lite sånt. Vi hörs senare<3

148267012701883792_n35wrsbg_c_large

Aws.
Carpe Diem.

Dagens låt.

Det är tyst, det är kallt, det är mörkt överallt.
Endast skuggorna dansar på väggen.

Älskar hennes röst<3

Dra upp dig när du faller.

Jag trodde det var någon förändring på gång. Jag trodde du började se ljuset någonstans på andra sidan. Men jag trodde väl fel... det är fortfarande samma mörker, samma tankar. Men du kommer ta dig genom mörkter och dimman, du kommer se ljuset. Jag kan inte ta dig dit men jag kan hjälpa dig på vägen. Hålla din hand och dra upp dig igen när du snubblar och faller. Jag ser hoppet, jag ser ljuset och det är dit du ska.
Ibland kanske du behöver ta några steg tillbaka för att bättre se var du är men i slutändan är det endå framåt du är påväg. Jag tror på dig, jag vet att du kan<3

Friendship,quotes,happiness,wordy,quote,words-92bc6f83b4a4f85b0a9848c0eecfadec_h_large
Take my hand, let me in and don´t be afraid anymore.

When you believe in yourself, everything is possible.

Måndag 26 december
Vaknade först efter tolv... Då var vi utan stöm, det var nästan som att jag kände det på mej för så länge brukar jag endå inte sova. Men han vara uppe i cirka en halvtimme om ens det innan den kom tillbaka. Haha.
Satt hela förmiddagen och lite till och snackade om massa tunga saker typ. Sen har jag kollat film, ätit lite julmat för tredje dagen irad. Börjar kännas tillräckligt snart.
Lyssnat på underbar musik medan lamporna blinkar och jag är rädd att strömmen ska försvinna igen men hittills har den inte gjort det i varje fall :)

Tumblr_lm2m21hae01qaj5jro1_500_large
Kung Fu Panda kom bland annat. Helt underbar film<3
Carpe Diem.

Saltig julgröt.

Söndag 25 december
Förmiddagen gick åt till att sova länge och sen inte göra något. Pappa fixade julgröt sen men han lade köttbujong  för att han.. jaa jag vet faktist inte varför. Helt sjukt juh. Men han läste slaviskt ett recept tror jag och trodde blint på det MEN såg på fel recept...
Mamma och mofa kom hit senare och vi åt julmiddag. Nam. Julgröten som jag alltid brukar stå över förutom när jag är tvungen att äta måste jag bara smaka lite på. Det var inte gott men den enda skillnaden var egentligen att det smakade salt. Lite som aromsalt. Men fasen så äckligt var det x)
När de ätit klart fick jag skjuts till Sara och var där några timmar. Bara chillade. Slökollade någon film, bläddrade lite i en tidning, snackade en massa vilket behövdes, musik och sånt.
När jag kom hem följde hon med en stund. Vi kollade lite kläder på netet, snackade och sånt.
Hon stack och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på. Funderar på om jag kanske borde gå och lägga mej i tid för en gångs skull men vet inte riktit. Stömmen for ett varv medan jag skrev detta så den verkar hålla med.
Får väl se. Dröm söta drömmar i varje fall<3

http://www.scifi-movies.com/images/data/0001579/affiche2.jpg

Den här tror jag det var vi såg.
Carpe Diem.

Julfirandet.

Lördag 24 december
Så var det julafton då. Sov länge och snackade sen skit med folk. En vän hade skrivit en sjukt fin dikt till en annan. Personen som fått den kan omöjligt fått någon bättre julklapp, så vacker :)
Så var det att hoppa i duschen, packa ihop lite grejer och så kom pappa och hämtade mig. Förde Saras julklapp till henne och klädde sen vår gran. Fixade mig och nördade innan vi stack och fira med släkten. Åt massa gott och hade kul. Mamma kom en sväng när hon slutat hon också.
Julklapparna är jag nog nöjd med. Fina smycken, en plånbok som jag är överförälskad i, godis och lite pengar. Och så ett stativ av Sara! Bästa julklappen typ ever. Älskar henne annars också men nu ennu lite extra mycke, haha<3
När vi kom hem igen var jag sjukt trött en satt mej här en stund. Fick veta saker jag aldrig kunnat gissa och det väckte både sorg och glädje samtidigt som jag blev väldigt rörd. Älskar<3
Så det var en händelserik och rolig dag med många överraskningar.
Hoppas ni alla hade en lika trevlig jul som jag<3

Vår gran^^ Brukar inte vilja ha så mycket i den så förutom att glittret ser lite ojämt ut så är jag nöjd :D
Carpe Diem.

Trevlig jul!

Hejdå nu sticker jag iväg och firar jul! Ha en trevlig julafton allesammans!<3

Gott nytt jul!

God jul! :D
Jul redan... ingen snö och ingen direkt julkänsla men får bara hoppas de kommer imorgon. Om inte snön så åtminstone julkänslan :)
Dröm söta drömmar<3

Såhär skulle det gärna få se ut när jag vaknar^^ (Fotat förra året.)

Blomma som inte blommar.

Fredag 23 december
Vaknade och lite efter det ringde Jenny och ville ha mig till stan så jag gjorde mig snabbt i ordning och så stack vi. Köpte en blomma som mamma ska få i julklapp. Den jäveln blommar inte ens men det fanns ingenstans, bara knopp men det får va bra så då :) Hängde med Jenny där. Och träffade Nette lite senare. Grauiga miner jauu, hihi! Så stack Nette och jag kom hem. Jenny for hem hon också. Nette skulle komma sen men hon slapp aldri. Får se henne en annan dag då bara. Istället tog sig Api och Tonja hit. Två väldigt kalla små saker kan man lugnt säga. Händer av is ungefär.
Jag har städat och packat presenter. Och babblat med människor om en massa konstigeheter och sånt.

Tumblr_lvw2oj1tso1qewb7ro1_400_large_large

Typ om sånt här har vi snackat :D
Carpe Diem

Jakten på tröjan - inte rätt storlek nu heller...

Torsdag 22 december
Fick julklappar fixade i Ekenäs och mamma köpte en julklapp till mig. Så den där tröjan som jag hittade i Iso Omena som inte fanns i min storlek, den fanns inte heller i Ekenäs :/ Bara i vitt men den ville jag ju inte ha... Nu ångrar jag mig nästan men får bara fortsätta sökandet.
Så hem och fixa sig klar och sen iväg till julfesten med tomteluva på. Först var det grötätning och den var inte jättegod men smakade bättre än det brukar men det kan också ha berott på att jag var rysligt hungrig. Programet började i festsalen med luciatåget och Jenny var så söt^^ Sen fina låtar, frågesport, trollkonster och annat skoj.
Riktigt bra hade de lyckats :)
Så hem och snckade med Nette, Jenny och Tony. Till alldeles för sent som vanligt :D


Jenny näst längst till höger^^(Bild tagen av Sara.)
Carpe diem.

För lite sömn.

Tumblr_lwl185yejo1qkxcjio1_400_large

Satt uppe många timmar för länge inatt. Nästan ända in på morgonen blev det. Satt och snackade om livet men en vän. Om rädsla och om att våga leva. En hård yta som är svår att komma genom men när man väl lyckas så finns där en helt underbar person. Fick höra nått utav det finaste någon nånsin sagt till mig också.
"Du ger mig hopp i live tack♥♥". Haha, jag är en blödig jävle så mina ögon tårades nog lite. Älskar mina vännar<3
Så vaknade jag renda halv elva, var pigg och kunde inte somna om. Nu börjar tröttheten däremot komma lite smått men det tänker jag inte tillåta. Sticker till Ekenäs nu lite sanbbt med mamma och så om ungefär tre timmar är det julfest som gäller.
Ha en trevlig dag!
Carpe diem.

Viska i örat.

Tumblr_lwj2rpkn2g1qhioqno1_500_large

Sjukt söt bild. Att ligga och viska saker i örat på varann<3


Dagens låt.

It's cold outside, is there someone there tonight?
It's cold outside, would you let me come inside, and make it right?

Underbart vacker låt<3 Blev tipsad om den idag och har lyssnar på den se dess ungefär.

Lycka.

Snön har äntligen kommit och ser ut att vilja stanna men vi får väl se.
Men snön e underbar. Jag tänker inte på det som inte finns, typ jag längtar inte jättemycket till snön men när den väl kommer inser jag hur mycket jag älskar den.
Känslan när man går ute, ensam, det är lungt och snöflingorna singlar långsamt mot marken, landare mjukt i ansiktet. De täcker allt med sitt ljus. Allt är så fint just då, så fridfullt och tyst. Så otroligt vackert<3
Det är så underbart när snön knarrar under skorna när man går. Att höra det knarret gör mej lycklig. Hela jag som bubblar av glädje. Det är som jag skulle vara hög. Det är fantastiskt, allt är bara helt underbart. Vackert.

Just nu känner jag bara en sån enorm lycka. Det har inte bara med snön att göra, snön bara förstärker denna lyckokänsla. Det är som när man är kär, riktit kär och man ska träffa personen för fösta gången eller något liknande. Det bubblar i magen av lycka. Man kan inte låta bli att le. Man sitter som en jävla tönt och mungiporna vägrar sänka sej. Ungefär den känslan har jag nu bara det att jag inte är inte kär i någon. Men det är den känslan. Det är som att jag är kär i livet. Underlig men underbar känsla.

Ingen kan ändra på det just nu, även ifall de skulle försöka. Just nu skiter jag i att det finns människor som förväntar sig att jag ska förstå dem och bry mej om dem fast de själva inte bryr sej ett dugg om mig, jag skiter i att många bara tar utan att ge, jag orkar inte med sånt så jag skiter i det för jag är bara en männska, har inga superkrafter, jag skiter i allt som är dåligt för det har ingen betydelse, jag är fan lycklig och jag vet att jag kan ta vara på mitt liv och göra det bästa av det mesta.
Och jag skiter i att jag får höra att jag lever mitt liv fel, att jag borde lära mig se det dåliga i vissa saker för jag är endå så jävla sprudlande lycklig. Och det är det som räknas. Och inners inne håller personer som säger så med mej, de vet att jag tar vara på det jag har och de vet att det är bra. Jag vet också att det inte är illa menat nått av det och jag vet att jag har underbara människor runt mig. Och ibland kan även de som säger sånt stiga av sin höga häst och erkänna att jag har rätt. De vågar visa att jag betyder något för dem. Det betyder<3

Just nu är jag bara så glad att jag älskar allt och alla.




Bara julfesten kvar.

Onsdag 21 december
Sista skoldagen avklarad då. Inte jättekul att stiga upp men tur så var jag inte tvungen att vakna klockan sju i varje fall. Engelska, religion, psykologi och sist matematik. Fick sluta en timme tidigare. Läraren kände väl sig snäll såhär precis före lovet.
Nette var och mötte mej så vi gick omkring lite, Api hängde också med en tid. Nette köpte ett par fina skor. Jag följde henne halvvägs hem ungefär. Har fått sjukt ont i knät idag också, känns som det drar från alla håll och det värsta är att sätta ner sig eller att gå uppför i trappor. Har skrikit till rätt ordentliget ett par gånger, folk runt mej kan undra men då får de göra det, haha.
Skype:at med Nette, snackat med Jenny, Tony och Krille och sånt.


Och så en cp bild jag tog i morse bara därför att jag är lite störd :D

Dagens låt.

http://data.whicdn.com/images/10803681/tumblr_lml4yolSnw1ql1v4wo1_500_large.jpg?1308078327

Bara för att den är så vacker. Och Miley själv är också sjukt vacker!

Snart är julen här.

Tisdag 20 december
Vaknade och hoppade i duschen, sen när jag satt och sminkade mej ringde Api. Eve hade håltimmar så hon kom hit en stund innan vi stack till skolan för att äta. Så var det engelska för min del. En timme religion och sist geografi. Hörde bara på några presentationer. Skulle ju sticka med Robin någonstan men han hade redan varit dit tidigare på dagen så det blev inget. Nette hade ringt till mej hon med men när ja ringde tillbaka till henne hade hon stuckit iväg bort så ska se henne imorron istället.
Så jag har inte gjort mycket. Lyssnat på underbar musik, läst massa bloggar, druckit glögg, snackat om livet.
Det är snart jul och borde ha haft julklapparna färdiga redan... Stress men har inte mycket kvar så imorgon ska jag ta det sista. Inga fina eller något men det får duga. Annars stressar jag ihjäl.

Ha en trevlig kväll! Imorgon är det sista skoldagen innan jullovet. Bara julfesten kvar på torsdag sen. Så skönt<3Tumblr_ls0zcivvio1qgsvrbo1_500_large
Så en random bild bara därför att tatueringen är sjukt fin.

Dagens låt.


Mä haluun antaa mielihyvää, iloa ja nautintoa.
En aio sua omistaa, vaan elämääsi somistaa,
Niinkuin enkelit tekee
.
Mä haluun antaa mielihyvää, lisää lempee sun päiviin

Anna mun nostaa sut pilviin, sillä enkelit tekee niin.
<3

Ett minne.

Minnen som dras upp till ytan. Hela tiden... Jag älskar minne, oavsett om de är sorgliga eller lyckliga så är de endå allti vackra och en del av mig. Utan minnena skulle jag inte vara jag.

Det var en riktigt bra dag. Allt var bra, alla var glada.
Men så plötsligt står han framför mej och säger att han inte behöver hämta sina saker för han behöver de inte dagen därpå. Han behöver dem aldrig mer säger han. Jag frågar varför och han säger att det är för han kommer sova. Jag frågar var och han pekar neråt... Jag ser hur ont de tar i honom att säga det. Jag vet ju vad han menar så jag bara säger nej och kramar honom hårt och länge. Först står han bara där stel som en pinne men efter en stund känner jag hur han släpper taget, slutar försöka verka stark, låter tårarna rinner ner längs kinderna och kramar tillbaka. Ingen säger något, vi bara står där.
Han säger att inget har nån betydelse, jag säger att det visst har det, det finns många som bryr sej om honom och älskar honom, det är det som betyder, det är det som räknas<3


Har haft Jenny på besök.

Måndag 19 december
Upp klockan sju och väg till skolan en timme senare. På religionen berättade vår lärare som är från Indien om hinduismen och så fick vi smaka på nått konstigt snacks. Typ någon blandning mellan chips och nudlar. På håltimmen satt jag i konstsalen, fixade med en matematikläxa och började lite på några julkort som nog aldrig kommer bli färdiga. Matematik och psykologi sist. Sen hem. En stund senare kom Jenny. Vi snackade och lyssnade på sjukt bra musik<3 Följde henne hem sen så fick lite motion också.
Nu har jag suttit och lyssant på Promoe och Jukka Poika. Så bra!
Det blir tydligen ingen utflyckt till en av granstäderna imorgon som vi först tänkt. Istället ska jag umgås lite med fina kusin. Han ville att jag skulle komma med någonstans så varför inte.



Glad och ledsen samtidigt.

Söndag 18 december
Har gjort absolut inget. Blivit dissad på många vis, gluffsat i mej supergoda plättar som mamma stekt, snackat med Nette och lyssnar på musik. Borde gjort en massa men har inte orkat. Har vait jätteglad och småledsen på samma gång... Vet inte vad jag känner riktigt. Känns bara konstigt. Känns som jag vill fel men endå rätt. Känns som det inte finns något hopp samtidigt som jag hoppert är stort. Tycker mycket nu bara. Åhh vad dummt... Men det reder nog ut sig snart.

Ett foto från Apis och Ellens egofotoshoot igår :)

Såg idiotiska saker...

Lördag 17 december
Vi vaknade vid tolv och ungefär en timme senare stack Ela hem. Senare om Nette och vi färgade hennes hår :)
Fick även julklapp. Fortune cookie och ringar^^ Senare stack vi till stan. Träffade Api och Ellen och lite senare även Tony. sträckte runt med honom. Såg idiotiska saker, snacka skit och sånt en stund innan han for hem. Nu får man väl inte se honom på en tid då...
Api och Ellen förljde med hem hit. Fick höra en massa intressant och så tog de en massa egobilder. Haha, sällan.
De stack hem och jag satt och snackade skit med folk. Och fick som sagt höra en del idiotiska saker som att jag litar för mycket på folk.


I den stod det "Today is a lucky day for those who remain cheerful and optimistic".


Och denna vackra ring. Så har jag målat naglarna också.

Ela gnyr i sömnen.

Fredagen då. Vi hängde på stan lite. Tony var påväg till Karis men kom aldrig. Men vi hängde med lite av Elas vänner, alla de snackade finska. Haha, jou jag vill också kunna. Men det gick nog riktit bra endå. Sjukt trevliga människor i varje fall :) Men så stack de. Vi gick hem till mej en stund. Musik och sånt innan vi for till ABC. När vi gick förbi Robin och Apis tänkte vi att vi kunde fråga om hon ville med och de ville hon. Robin och Martin kom med de också och Robin berättade för mej om lite skojigheter han varit med om :)
De andra stack så var det bara jag och Ela kvar. Hon blev påkollad när hon höll på att rammla på näsa och det var för gullit. Själv blev jag superglad av en grejj och svävade på små rosa moln hela hemvägen (idiotiskt men sant)^^ Satt och snckade med Ela lite sådär och nördade tills hon somna. Då satt jag och babblade med Tony istället. Ela låg bervid och hade underliga ljud för sej i sömnen. Låg och gnydde och ryckte x)


<3

Jag kommer aldrig komma över dej helt, alltid älska dig på något vis.


Min och Jennys gråtlåt. Ibland är det bara så skönt att snacka med någon som kan förstå saker som många andra inte alls förstår. Tack gumman :)<3

Förresten, jag fick just höra "du litar fö myki på alla o sir fö myki "gott" i dom"också... men va fan som menas med det blir inte berättat för mej... Du kan inte bara slänga ur dej dumma kommentarer utan att motivera vad du menar, de e orättvist.

Dagens låt.

It's a beautiful day,
The sky falls and you feel like
It's a beautiful day,
Don’t let it get away

Touch me, take me to that other place
Teach me love, I know I’m not a hopeless case

Touch me, take me to that other place
Reach me, I know I'm not a hopeless case

Presentationer avklarade. Skönt!

Fredag 16 december
Vaknade sju efter alldeles för få timmars sömn. Men var endå inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Drog mej till skolan och fick undan Madagaskar presentationen så nu behöver jag inte bekymra mej om den mer. Så tre lektioner till varav vi på en av dem presenterade grupparbete. Så två presentationer idag avklarade. Nu sitter jag här men ska strax tillbaka till skolan och träffa Ela och så får vi se vad vi hittar på :)

Puss min fina gurka<3 ... ööh joh :D

Ta vara på livet!

Jag trodde en tid att denna person var en av de ärligaste människorna som verkligen vågade vara sig själv också men det är som det oftast är, att när man lär känna människor bättre så märker man att de inte alls är som man tror. Så även i detta fall. Ju lägre tiden går desto bättre kan man urskilja att det inte stämmer det man trott. Egentligen finns där en massa osäkerhet, inget mod till att säga vad man verkligen tycker, många undanflykter och nonchalitet. Man blir helt enkelt besviken. Men visst det är väl inte ens eget fel om man ar osäker och så så man kan inte skylla på personen i fråga men det att den inte försöker jobba på det utan bara ser livet negativt. Det är det som frustrerar mej. Själv kan man inte göra något åt saken och den som kan, alltså personen själv vill inte ens försöka. Det är frustrearnde och tar ont att se att ens vänner inte tar vara på livet och inte bryr sej...

Tog nyss en lång, varm dusch.

Torsdag 15 december
Börja åtta då. Usch. Efter att ha drömt att jag berättat om Madagaskar... Vilket jag trodde jag skulle göra idag. Haha. Men sen på geografin så hann vi inte med mitt land så det blir säkert imorgon. Sista timmen psykologi, vi gjorde klart grupparbetet så den timmen bara rusade fram.
Slutade efter det och hängde med Ela. Så när man går där och trycker i sig en banan och ennu till tror folk man skrattar eller värre, typ fnissar åt dem. Naaas.
Så såg vi Tony och hängd med honom. Men han stack iväg någonstans sen.
Ela stack hem och Tony kom tillbaka så var med honom, Jenny, Nette, Api och Tonja.
Vi satt bland annat i bibban när Simon och Faruk kom dit för att ha lite picknick. Simon tycktes i och för sej tycka det var genant... Haha varför vet jag inte riktigt men okejdå :D
Vi gjord de vanliga, gick omkring, babbla och sånt. Men så stack alla hem utom Api och Tonja. Sträckt med dem en stund innan jag också kom hem.
Tog en lång, skön, varm dusch och skypade med Nette lite. Kollat igenom läxor och försökt förstå mej på människor. Fasen vi är svåra. Nu ska jag snart krypa under täcket och imorgon är det fredag^^
Dröm söta drömmar<3

Tumblr_lvzdpevvet1r2cktpo1_500_large


Dagens låt.


I will find something more
someone I am made for,
shame on you, baby, forever yours.

Jakten på tröjan. Denna fanns inte i min storlek...

Stack till Iso Omena när jag slutade då som sagt. Tänkte ändra oss men åkte endå. Påväg dit ringde Nette och under tiden jag snackade med henne ringde Jenny tre gånger, så en liten stund senare ringde Api. Fasen jag var populär idag då.
Väl där började jakten på julklappar. Det gick inge vidare så alla kan förberäda sig på att presenterna från mej suger. Fan jag hatar julklappar, vem fan kom på dem. Skapar bara en massa stress när man har så dålig fantasi som jag. Födelsedagspresenter förstår jag bra och den idén gillar jag men julklappar? Nee bara stress :P
Så hittade jag en väska till mej. Och den där perfekta stickade tröjan som jag sökt så länge kom in i mitt liv. Men självklart med min tur så var det bara en kort, kort stund eftersom de ju inte ha i min storlek. Fanns bara L och XL. Det är inte min dag idag!
Så kom vi hem. Har ont i magen och är trött, ennu en läxa kvar och börjar åtta imorgon. Skitdag!
Men imorgon slutar jag tidigt och får sen träffa massa roliga människor så ser fram emot det. Men ibland har man dåliga dagar även fasten mina kommer rätt sällan tur nog (eller jag tillåter dem väl inte att komma oftare heller :P) men idag är en sådan så nu ska jag stäga av här, skita i allt, kolla snabbt på läxan och sen sova i väntan på en ny och bättre dag. När jag fotade väskan satt jag mej på golvet och kom fram till att det behöv dammsugas. Pyh! Det skiter jag i nu, orkar inte bry mej det minsta. Får bara hoppas på att ingen kommer på besök.
Dröm söta drömmar<3

Ful bild fin väska. Den var i och för sig finare i butiken. Jävla skitdag!
Nu borde jag sluta angsta...


Julklappsinhandlande snart.

Onsdag 14 december
Steg upp upp, duschade och gjorde mej klar på ungefär 45 minuter. Trodde inte att jag skulle hinna men tur så han jag. På psykologilektionerna höll vi på med ett grupparbete. Det var roligt, imorgon en timme sen ska det vara klart.
Nu två timmar matematik och sen till Iso Omena med mamma för julklappshandel.

http://data.whicdn.com/images/19285852/tumblr_lw54x57BhI1qli06ko1_400_large.jpg

Och så en ful bild eftersom jag har brottom till lektionen.

Lucia idag.

Tisdag 13 december
Lucia idag så Jenny som är tärna har gått omkring och sjungit dagen lång. Trevlig Lucia i varje fall!
Fick sluta skolan en timme tidigare eftersom det var många som skulle gå och skriva omtent.
Snackade lite med Ela och blev som vanligt snurrad av Robin. Börjar bli perus O_o
Stan med Sara och Cassu sen. Träffade Api, Eve, Tonja och Ellen så hängde med dem en stund. Vi satt i bibban och drack glögg som de bjöd på. Gott! Och så lite pepparkakor.
Hem och packa ihop saker och sen till lägenheten. Hade störda konversationer, gjorde läxor och behövde papper outprintade så fick kompla printern som sen skulle föras bort igen. Jobbigt men vi har ingen plats för den för tillfället så den får hålla sej i skrubbern när den inte används.
Så sova gott efter att ha legat och lyssnat på musik en stund.

Luss_178723163_large



Dagens låt.


Livet är så orättvist
men på nått sätt
klarar du varenda kris.
Du är den typ av vän
Som jag alltid vet
inte springer
när sittuationen är
ganska het.

Morgongymnastik berstående av spring i korridoren.

Måndag 12 december
Till skolan klockan åtta. Två timmar religion där vi började med att tänja och sen skulle alla ut och springa ett varv ner för trappan. Morgon gymnasitk och alla kollade sett, haha. På håltimmen gick jag och ritade grodan jag ska trycka på tyg större så snart kan jag börja trycka.
Efter psykologilektion gick jag och ritade vidare på grodan lite på en timme tills Ela slutade. Till stan och träffade på Tony så hängde med honom. Även med Elas syrra en stund. Gick runt och satt och babblade massa som vanligt. Blev dessutom sjukt mobbad. Kallad fet och dum och allmänt cp hela tiden.
Inte är livet enkelt inte :D
Och fasen vad vissa kan va söta, och vilka leenden sen sådär btw ifall det skulle råka intressera någon, haha.
Så feidade vi i varje fall Tony vid sextiden och for via lägenheten innan Ela stack hem och jag kom hit till pappa.
Stack till Hesburger och åt med pappa. Blev ju endå kallad fet så många gånger idag så kunde lika gärna styrka påstående genom att äta lite skräpmat :D
Hem och hade ett tjugo minuters samtal med Jenny om allt och inget, har inte snackat på riktigt med henne senaste tiden så det var kul. Så försökte vi fortsätta på skype men mitt internet ville inte sammarbeta.
Blev chatt istället då. Jenny och på torsdagen har jag dejt inbokad med henne verkar det som<3 Ela om allt, Api, Tony, Krille om droger och svensk drogkpolitik, fan inte normalt men rätt jävla intressant! Och Bello, undrar när man får se henne, hon håller sej i Ungern hon bara. Snart ett och ett halvt år sen jag sist såg henne om jag inte tänket helt fel...<3
Nu ska jag fixa en läxa och sen sova. Imorgon börjar jag elva så det är skönt men har endå suttit här för länge så jag kommer inte fåf jättemycket  extra sovet, som vanligt då, haha.
Dröm söta drömmar<3

Intressanta grejer, liksom hur de påverkar kroppen och varför folk använder sig av det :P

Drömde att jag hade en hund.

Söndag 11 december
Sov hur länge som helst vilket jag måste säga att var riktit skönt. Så drömde jag att pappa hade köpt en liten gulli boxervalp till mig. Helt underbar dröm som gärna skulle få vara verklig.
Sen har jag som vanligt inte gjort något vettigt. Snackat om lite planer för nyåret i varje fall och som det verkar nu kommer vi ha det jävla kul.
I Taket Lyser Stjärnorna kom för en stund sen i tv:n så kollade lite på den. Vissa saker är lite underliga men annars är den väldigt bra. Nyss blev jag klar med matematikläxan eller blev klar kan man väl inte säga eftersom jag bara lyckades lösa en av tre uppgifter men försökte i varje fall. Nu blir det att krypa under täcket och sova. Imorgon skola igen.
Dröm söta drömmar<3

http://idaamandam.blogg.se/images/2009/b5df4f84-dce8-41a2-8d8c-eb353f4df6bd_66186522.jpg


Ojski Pojski.

Lördag 10 december
Stack och handla med pappa sen och hoppade av vid Robins sen. Han va inte alls påväg till Ekenäs runt fem som han igår sa till mej utan mycket tidigare så när jag kom var han ungefär påväg. Jag och Api stack med honom till tågstationen. Catchade upp lite om vad som har hänt den senaste tiden.
Till butiken och vänta på skjuts. Hemma hos dem gjorde vi inte mycket alls. Chill bara. Men en lite äcklig grej hände. Mario (deras katt) verkar nämligen ha varit i strid men någon annan katt eller något så den har nästan bara legat och sovit konstant nu senaste dygnet i varje fall. Api hittade något i pälsen hon trodde var ett sår men när jag se kollade noggrannare märkte jag att det var en klo som satt fast i huden!?? Fy fasen så sjukt det måste tagit. Vi drog självklart ut den och det blev bara ett litet märke så det var ju bra men den andra katten då, som fått klon låssriven, det kan ju inte heller varit vidare trevligt. Nu hoppas vi i varje fall på att Mario piggnar till fort :)
När jag kom hem kollade jag en film, änglagård den där senaste och har nu suttit här. Blivit jämförd med Sasha från Noaks ö bland annat. Haha, ojski pojski<3

http://annaspratshow.blogg.se/images/2011/sasha-1_143406832.jpg

Söt jag var då.

Just nu sitter jag bara här och gäspar så ska nog krypa under täcket alldeles strax.
Dröm söta drömmar<3

Kanske sticker och hälsar på kusierna.

God morgon!
Regnet öser ner fortfarande och snö ser man inte mycket av mera. Lockar inte att sticka till Ekenäs då ju men funderar på att endå sticka och hälsa på kusinerna nu tidigare på dagen innan Robin sticker till grannstaden.
Sitter och kollar på Animal Rescue nu och fan vad kul det skulle vara att ha ett litet marsvin. Så otroligt söta med sina underliga ljud.

http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1548634!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg


Ingen tidig läggning idag heller?

Tänkte imorse att ikväll ska jag gå och lägga mej tidigt men jag tror inte det blir något med det. Förmodligen sitter jag endå uppe halva natten. Det brukar bli så men ska endå försöka att få lite sovet.
Strömen far föresten med jämna mellanrum igen. Snöstormen har gått över i regnstorm och det blåser otroligt så det förvånar ju inte heller.
Imorgon funderar på att sticka till Ekenäs med kusin. Vet inte riktigt skulle ju inte ha någon lust om det bara är slask. Och så sticker vi väl så sent att inga butiker är öppna längre. Får helt enkelt se. Skulle vara kul att hänga med Robin i varje fall för det har jag inte gjort på en tid. Och självklart massa annat ekenässhakk.


Lite storleks skillnad? Så gulligt i varje fall^^

Stormar så man tror man ska flyga iväg.

Fredag 9 december
Inga positiva tankar när klockan ringde men drog mej upp endå och stack till skolan. Första timmarna geografi. Vi fixade klart det sista på grupparbetet. Hade inte mycket att göra så satt mest och snackade med Emmi om Nya Zeeland och lite sånt.
Efter skolan var jag hem en sväng. Åt lite och kollade tv innan jag sen lite före tre gick till skolan för att möta Ela. Världens snöstorm att gå i och så smälter snön i ansiktet och man har maskaran utkletad runt halva ansiktet men annars rätt mysigt med storm förutom att det ibland kändes som man skulle flyga iväg. Vinden är otroligt stark. Så påväg till bussis kom Robin med. Han verkar gilla snurrar för denna gång han snurrade runt mej på den hala isen så jag knappt hölls på benen x) Sen var jag med Ela och Eve på stan en stund och Matte hängde på han också.
Kom hem, och nördade lite. Skypea med Nette och nu slökollar jag på Bad Boys 2 men hänger inte alls med.

Typ sådär såg hon säkert ut när hon satt och babblade skit med mej^^

Mitt flås skulle gärna få bli bättre.

Onsdag 7 december
Började tio. Två sista timmarna matematik. Jag får räkna varenda uppgift sjukt många gånger men lösningen får jag ju nog tillsist.
Efter skolan blev det stan med Ela en stund. Hennes reaktion när hon såg en viss kille var klockren! Helt underbar och sjukt rolig :D När hon stack kom jag hem, åt och böt om innan cirkelträningen.
Sara var sen så det var bara jag och Kika (som för övringt blev vald till Lucia. Grattis!) som var ut och joggade och fan den tjejen har flås, inget överraskande i och för sej men fan jag hade problem med att hänga med när man åkte bakåt för varje steg på grund av isen...
Så på själva träningen var jag så slö så de muskler som används när man skrattar fick minst lika mycket träning som de jag var där för att träna. Dock kändes det som det gick mycket bättre än förra gången.
Hem och duscha och sancka med Nette. Jag fick bland annat lyssan lite på hennes höga tankar om dej själv x)
Läxor har jag fått gjorda och nu börjar det bli sovdags.

Ps. Jag blir bara så irriterad på ninchalanta jävlar. Vissa av dem beter sej dessutom väldigt two-faced.

Voldemort_by_jerekalle-d33n26p_large

Gillar idén och känslan i bilden.

Sleeping awake.

Drömde inatt att jag vaknade och så efter en stund drömde jag att jag vaknade igen och då var klockan ett och jag tänkte att -Oj nej nu har jag försovit mej genom nästan hela skoldagen-. Så vaknade jag en tredje gång men denna gång vaknade jag påriktigt. Var helt confuced eftersom jag ju trodde de två andra gångerna också varit verkliga och förstod ingenting först. Haha, tror jag aldrigt förr drömt att jag vaknade och definitivt inte två gånger efter varann. Lite roligt var det ju.

Tumblr_lpysayqarm1qe0i88o1_1280_large



Vill ha!

Helt underbar klänning<3

Finlands självständighetsdag idag.

Tisdag 6 december
Trevlig självstädighetsdag alla!
Så nu har jag fått städat och sånt gjort. Blev inte att träffa Nette så får ta det en annan dag. Filmen Eight Below kom på tv tidigare idag så den kollade jag på. Inge speciellt, helt sevärt. Om inte annat så på grund av Paul Walker och de söta hundarna :)
Åt nyss omelett. Mamma hade gjort den så den höll ihop och var supergod denna gång. Så när jag skulle duscha hade pannan stannat så det fanns inget varmt vatten men det fixades fort tack och lov.
Pappa kommer hem från Ungern ikväll han också och imorgon är det skola och cirkelträning som gäller.


Dagens planer.

Idag ska jag städa och sånt här, fixa läxor och massa annat. Så ska jag dessutom försöka hinna träffa Nette.  Vet varken hur jag ska komma till eller från stan så vet inte men vi får se.
Måla naglarna tänkte jag också. Tog bort glittret för några dagar sedan och fy fan så jobbigt det är att ta bort...

Dagens låt.

Api tipsade om denna. Lite angstig men vacker. Dröm söta drömmar<3

And I just keep on trying, but I don't know what for
'Cause trying not to love you

Only makes me love you more


Bara slask.

Måndag 5 december
Man kan ju inte annat än älska det här vädret... Fy fan. Bara en massa slask. Så otoligt skönt att få komma hem och ta bort sina genomblöta skor. Hoppas det blir riktitg snö snart.
Dagen började i varje fall med en försovning men han itid i varje fall. På håltimmen fixade jag matematikläxan och förstod den trots att jag missade lektionerna. Sista timmarna gick jag till konstsalen. Ska börja med tygtryck men ver inte riktigt vad jag ska trycka. Funderar just nu på en groda men vet inte riktigt. Nette kom dit sen också och vi träffade Pinja. Gick med henne och lite andra människor till pizzeria. Själv delade jag bara en taldrik med franskis med Nette. Omnom. Sträckte sen runt lite mer med henne innan jag stack hem.
Nu har jag fått filmen sedd också. Alltså Rise of the planet of the apes som jag snackade om. Innan jag sett första halvan hade jag redan hunnit gråta ett antal gånger. Sjukt angst på vissa ställen. Allmänt var den riktigt sevärd men första halvan var bättre än resten och slutet var underligt...
Resten av kvällen har jag fördrivit med att snacka med Api och andra töntar.


Modig mobbad kille.

Jag tröttnade. Nu har jag ennu ungerfär tjugo minuter kvar av filmen. När jag kommit så långt totalvägrade det så får se den imorgon. Har suttit och babblat med Api istället.
För övrigt kollade jag vädret och de har lovat snö till nästa vecka så det är ju kul. Sådär passlit till jul. Det har stört många att det kommer senare än vanligt men själv är jag mest rädd för att det ska stanna längre än vanligt :P

Nu ska jag sova men först måste jag visa denna video som jag hittade på fb. Om killen verkligen känner sådär så är han sjukt modig och kan inget annat säga än wow!

Dröm söta drömmar<3

Kisse med klös.

Söndag 4 december
När jag äntligen vaknade åt vi frukost och lite annat. Så kollade vi filmen Puss In Boots. Übersöt kisse och annars också helt okej. Mamma hämtade mej innan hon stack på jobb och sen dess har jag inte gjort mycket. Kollat på tv, nördat här och lite sånt. Har försökt se Rise of the planet of the apes men den vill inte riktigt så har fått ha den att ladda om väldigt många gånger. Ska fortätta med försöken nu och sen fixa lite läxor.


Gör mat en lycklig i längden?

Kommer ett program för tillfället och där hade de ett inslag om en tioårig kille som var överviktig så det kunde bli riktigt farligt eftersom hans mamma matade i honom en massa onyttigheter. Han var mobbad och mådde dåligt. Det idiotiska var mammans förklarig till varför hon inte gjorde något åt det utan fortsatte med samma vanor. Hon sa att mat gjorde honom glad så eftersom hon inte kunde ge honom vänner eller bra själförtroende så därför gav hon mat. Logist eftersom det är enkelt jo men dummt. Jag menar om han skulle äta normalt skulle han ju bli noralviktig och då också piggare och få bättre självförtroende. Med bättre självförtroende skulle han säkert ha lättare att få vänner också. Jag menar inte nu att man måste vara smal men i hans fall var det mamman sa helt idiotiskt som sagt :D

Jag förstår inte varför man vill förstöra sej själv (eller sina barn) genom att äta skräpmat varenda dag...?

Photoshoot med Nette.



Cooling<3 Sista är bara för rolig!

Chill hos Nette.

Lördag 3 december
Vaknade vid elva ungefär och packade ihop lite. Några timmar senare körde mamma mig till Nette. Vi satt och snackade skit och nördade en massa. Åt gott och skvallrade. Hade en liten fotoshoot också eftersom Nette ville ha lite nya bilder.
När det blev dags för filmkollas valde vi Dolphin Tale. Har tänkt se den förut men har inte blivit av eftersom jag trodde den skule vara tråkig men det var den verkligen inte. Sjukt bra. Baserad på en sann historia om en delfin som hittades på stranden i Florida 2005. Hon hade skadat sin bakfen så hon fick en protes. Gullig film.


Hallo där kött och blåbär, det är Nette här!

Tja de är Nette här! Emilia ligger och läster Solo nu men jag tänkte pimppa upp hennes blogg lite genom att gästblogga här. Jadå. Ikväll skall det kollas film, ätas smaskens och talas så att stämmbanden är sjuka imorgon.
Ha ett bra veckoslut och kolla även min blogg ~ http://dropmylife.blogspot.com/

Supé.

Supén sen då. Efter att har kommit hem, bytt kläder och lite sånt var det klockan sex dags att sticka till skolan. Förrätten bestod av grönsalladmix med krutonger och Cesar sås. Helt prefekt. Huvudrätten bestod av helstekt grisfilé men kryddig rödvinssås och potatis- rotsaksgratäng. Helt gudomligt gott trots att köttet föll sönder lite för mycket. Och till efterrätt kladdkaka med vispgrädde. I pauserna fick vi underhållning bestående av bra musik och gästtalare var Janne Grönroos. Han var otroligt rolig.
Efteråt såg vi Robin som hade varit och serverat. Han tog i mej och snurrade mej ett varv. Hade inte förväntat mej det så blev typ skiträdd! :D
Stack en stund till Sara sen med Cassu innan vi förde henne till Ekenäs och så fick jag skjuts hem. Nördade lite dator, läste bloggar, talade med folk och sånt innan jag somnade.
Klicka på bilden för att komma till hans blogg :)

Vilken dag...

Fredag 2 december
Api och hennes kompis hade smält choklad när de bakade i skolan. De drog på stort och passade på att smälta slickepotten också. Först efter att de ätit märkte de att de ätit plast. I och för sej var det ingen stor mängd men endå...x) Var ju på läkargranskningen sen också. Jag trodde det var mycket som skulle kollas, typ syn, blodtryck och sånt men nej han frågade mej bara några frågor och lyssnade på mina lungor, det var allt så de gick på ungefär tio minuter.
Stack till stan med Ela klockan ett när jag slutade. Massa randome händelser. Det var en snuskig gubbe som var überäcklig mot Ela. En tant jag aldrig sett förut kom plötligt fram till oss och frågade om vi vill ha banan för tobak sa hon att hon inte skulle ge...? Så såg vi lite urgulliga människor och ennu mer snuskar.
När Ela skulle sticka hem stod jag med henne på busstationen. Robin var där och fick för sej att det skulle vara roligt att hålla i mina armar och buffa omkring mej baklänges där så att jag höll på att snubbla på varenda kant. Så jag skrek till av rädsla med jämna mellanrum :D Där var Api och hennes kompisar också så gick en sväng runt med dem innan jag kom hem. Såg också min andra kusin som trodde han var cool eftersom han hängde med vissa människor så han kunde inte snacka med mej över huvud taget. Han som i vanliga fall babblar om det mesta. Moget? Ja men såklart :D
Mer ointressant info får ni imorgon för nu ska jag krypa under täcket. Dröm söta drömmar<3


Godkännd! :D

Torsdag 1 december
Nu är vi redan inne i december och inte en skymmt av snön ser man. Stormandet bara fortsätter just nu sitter jag här utan ström.
Skolan till tolv sen hem. Hämtade ut finskaprovet och är superlycklig eftersom jag är godkännd! :D Kollade på The Switch. Totalt förutsebar, inte mycket spänning men endå bra. Packade igop lite grejjer och kom till pappa sen direkt vidare till Sara. Vi kolla underliga Youtube klipp, spelade spel, snackade, skrattade och åt lite godheter. När jag kom hem igen hoppade i duschen. Plötsligt gick strömmen. Tur så hade jag skölt ur håret då redan men hela armen var helt nertvålad... Inte kul. Försökte skölja bort snabbt som ögat när strömmen för en sekund kom tillbaka igen men han inget vidare så fick nöja mej med att gnugga med handduken men imorgon är min arm antagligen prickig eller något av att ha haft tvål på sig hela natten... Nu är jag sur och trött så ska sova. Imorgon blir det kort skoldag med supé på kvällen. Nice.
Dröm söta drömmar<3


RSS 2.0