Because of you I am afraid.

Torsdag 27 december
Stack på jobb tio och jobbade till fem men dagen gick fort för fick hålla på med så mycke olika hela dagen. Så handla lite innan jag kom hem, beställde två par skor som jag bara vill ha NU! Angstskoshoppning... Kanske inte är så bra men de känns bra för en stund i varje fall, haha.
Pappa, Frey (brorsan) och Danne (morbror) var här. Trevligt. Babblade mycket med Frey halva kvällen men så stack all hem.
Slöade ennu en stund och gick sen och sova inte allt för sent för en gång skulle. Dåligt humör och mängder av snurrande tankar, dålig dag helt enkelt så bra var väl det.
 
Vet inte var jag vill, tänker eller känner...
 
 
Because of you
I'll never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid
 
Men det ordnar sig nog snart får vi hoppas.. :)

Slö morgon och nolifas i Abc.

Onsdag 26 decemer
Superslö mogon och sov länge igen men trevlit det också. Träffade sen Pernilla en sväng innan jag kom hem och äta middag med halva släkten. Sen och sova mer. Hoppade i duschen, så kom Api och Ellen hit en stund. Fixade mig smått under tiden och stack sen till Abc för att träffa Cappe. Nette var också där så vi pratade med henne en liten stund också.
När vi suttit där och nolifeat hur länge som helst drog vi på lite kruis och så kom jag hem.
Lite snack men tidig morgon så sov typ direkt.
 

Min första juldag som myndig! Awesome kväll/natt!

Tisdag 25 december
Sov länger, mysmorgon och hoppade sen i duschen och fixade håret. Träffade Nette en sväng på dagen. Glashalt på vägarna med det gick bra endå som tur. Vi var ett varv till Abc innan jag sen körde hem henne och själv kom hem och började fixa mej mer men brorsan var här så blev att snacka med honom.
Så kom Pernilla hit och jag kunde börja fixa mig (brorsan som råkade vara här sa när jag hade fixat håret att "oj... du sir ut som en söt liten.. HUND!" haha Skitrolit! :D). Var egentligen påväg till Morre med Cappe och de andra på förfest senare men Pernilla bestämde sig för att följa med ut så vi hade en liten förfest bara vi två här hemma istället. Lite synd för dom verkar ha haft en superlyckad fest men å andra sidan så hade vi också hur roligt som helst så det gjorde inget :D
Att ha förfest i samma lägenhet där mamma, pappa, brorsa, mofa å morbror är känns en smula udda kan jag berätta men gjorde nog absolut inget. Kul som fan. Drack supergod toffelikör och så stack vi till Nox redan halv tio ungefär. Vi behöve inte köa men det var nog redan folk där. Lite senare kom Cappe, Simme, hans syskon och massa annat skojigt folk dit och jag rände runt med den ena efter den andra. Mycket med Frida, haha, vimmsade runt som små fjantar. Dansade massa med alla men det var så trångt på dansgolvet så alla bara trampade en på fötterna hela tiden men gjorde inget, feelisen på topp endå. Massa snälla och söta människor och hade över huvud taget en sjukt rolig kväll!
När det var slut gick jag, Simme och Basti (Simmes brorsa) till Catello och beställde en pizza men vi hann aldrig få den innan taxin kom så blev smörgås istället innan sovdags men det var nog precis lika gott :)
 
Förfest med bruden! :D<3

Julafton 2012.

Måndag 24 december
Sov lite för länge så lite morgonchillas hann jag med men sen var det bara att börja med julförberedelserna och allt sånt. Femtiden kom pappa, mofa och morbror hit och vi började med julmaten. Så gott som alla tycks tycka det är håller jag nog inte med om men visst är det gått sådär några dagar per år. Chill och så senare gav vi oss på efterrätten. Risalamalta med plommonkräm, omnom.
På julafton äter man för mycket, det hör till, och det får vara min ursäkt för jag somnade nämligne när vi ätit... Kändes väldigt oartigt men skönt förde, haha!
Vaknade och chillade lite med de andra men de for sen. Ut och kruisa lite. Trevligt nog :) Kändes väldigt underligt att träffa nån annan än familjen på julafton, det är liksom fel, det är en familjehögtid tycker jag men jo det var ju nästan juldag redan så helt okej. Sen hem och tuta.

Med nystädat, färdigpaketerade klappar och juldekorerat var jag redo för julen.
God Jul!<3

Skolutflykter, shopping och utekväll.

Vecka 51
 
Måndagen var ingen bra dag. Fick en minimal sovmorgon som tur för hade läkartid och for inte alls till skolan fören det. Så halv elva befann jag mig i Ekenäs hos läkaren... Tog inte länge så hade han bestämmt att jag skulle operera bort toncillerna. Inge roligt besked... Bättre än att vara sjuk hela tiden visserligen men usch vad äckligt. Hatar nålar och knivar och andra vassa föremål och så kommer jag ha apont i halsen efteråt. Fy satan.
Lite skola hann jag med efteråt och på kvällen till Abc och träffa Cappe och Simme.
Hade allmänt en skit dag och det enda med det andra gjorde att mina nerver inte riktit höll så blev att snacka hela halva natten igen... Bara problem hela tiden, svårt.
 
På tisdagen drog jag iväg till Lojo med Ela direkt när jag slutade skolan. Lite shopping, chillas och kruis. Riktigt trevligt att hänga med Ela. Länge sen det också. Abc en stund sen före jag kom hem och tuta.
 
Onsdagmorgon var det tidig väcknign. Vi som går en religionskurs satt oss i tåget och stack till Hesa för att besöka först ett Iscon-tempel. Rätt intressant. Så matpaus där imellan. Vi gick och äta tortillas. Enorm, efter det kändes det inte som man skulle behöv äta på ett par dagar i varje fall. Så gick vi iväg till Uspenskikatedralen. Snubben var lättstött och sur vilket var lite småroligt men fint var det där. Efteråt stack jag in till stan på shopping. Vicke hängde på en stund men stack sen, gick runt ensam en stund men råkade sen stöta på Robin och några av hans kaverin, sjukt hur det råkade sej att vi var i Hesa samma dag och dessutom råkade stöta på varann av en ren tillfällighet :D Hittade lite såsaker, julklappar och annat. Och arnolds underbarar smooties. Hade druckit en tidigare men var tvungen att gå och beställa en till precis innan vi satte oss på tåget och kom hem igen. Omnom. Nihad steg på så satt och snackade med honom sista halvan av tågfärden. Så hem och sova, var helt död!
 
Torsdag fick jag minimalisk sovmorgon, sen skola och så jobb.
 
Ledig dag på fredagen så sov länge, slöade massa, fixade mig sen och stack på julfest till skolan klockan sex. Bra program och hade trevligt sen bara hem.
 
Lördagen, första dagen av jullovet! Drog på jobb i nio timmar så direkt efter till Abc och träffa Cappe. Simme kom dit senare och så bestämde vi oss att dra till Nox. Var inte heft mycke folk alls där. Jag, Simme, några av hans kaverin, en sjukt skrämmande kille som när dom snackade med honom svara han typ inte utan sa nått helt annat och upprepade de tusen gånger, usch...  Men hade i varje fall sjukt rolig kväll och var nykter så minns allt... Fick höra alldeles för mycket så det kanske inte var så bra. Nu är hela mitt huvud upp och ner, vet inte vad jag ska varken tro eller tänka. Så jävla jobbigt.
Söndagen var riktit slö. Sov hur länge som helst och såfort jag kom hem var det familjemiddag på gång, sov en stund och lekte sen jultomte. Packade klappar och förde Saras julklapp till henne, stannade nästan till klockan var ett och la mej för att sova såfort jag kom hem.
 


 

Kuska fyllon once again men

Vecka 50
 
Skola och sov sen bort halva måndagen, träffade Sara mot kvällen, aplänge sen vi träffaades ordentligt så var mycket trevligt. En sväng till butiken och satt sen i Abc i några evigheter innan jag körde hem henne.
Tisdagen gick åt till hissaplugg, chill i Abc och satt och snackade halva natten med syris.
Onsdagen gick även den åt till hissaprugg.. helt i onödan för klarar det omöjligt för har ingen motivation över huvud taget! Tog en paus och drog till Abc och satt med Cappe och Simme. Vi spelade Wordfound med varann så såg nog ut som riktiga nördar med telefonerna i högsta hugg.
Torsdag bestod av skola, misslyckad omtent, lacka naglar och Abc chill med Bello.
Fredag skola och jobb. När jag slutade hade jag kontakt med gammal kompis så vi träffades, snackade och hade tevligt. Helt otroligt random var det visserligen, haha. Så hem och snacka bort halva natten.. (inte hälsosamt att snacka med folk man tyckt om och är fullständigt medveten om att man inte skulle borda börja tycka om igen...)
 
Hade ledig lördag så sov länge, chillade halva dagen och fixade mig sen. Träffade Cappe en sväng innan jag fick skynda till firmajulfest. Hade inte sett Pernilla sen hon kom hem från Cabo Verde och jädrar vilken pepparkaka hon var... Åt gott och hade kul som fan i vilket fall och så drog jag med mig Cappe och vi stack till Fé och festade loss med Morre och massa andra! Men det var uruselt där så stannade inte länge utan kruisade runt sen iställe med Makkan bland andra. Fy fasiken vad fyllon kan vara irriterande, brukar tycka det är roligt att hänga med fyllon trots att man är nykter men idag var igen sån dag. Körde hem det värsta fyllot för han höll bara på att slockna hela tiden sen kom ti till Karis, körde hem Morre så när Nox stängde var det bara jag och Cappe. Vi ar på tobak med Simme, kuskade runt människor, endel stört jobbiga men andra väldigt trevliga :D
Söndagen skulle jag jobba så drog iväg dit till tolv och trodde jag skulle somna på rullbandet under de sju timmar jag var där.. var verkligen heldöd..
Hem och sova direkt men fick inte sova länge för först kom brorsan och väckte mej och strax därefter var Simme utanför så tobak med honom och så slutade Pernilla jobbet så drog till Abc med henne. Mycket och snacka om för hade inte pratat nästan nått sen hon stack iväg till Afrika.
 

Vovvispromenix och chill.

Vecka 49
 
Jobb, skola och chill. Så onsdagen mera jobb. Träffade sen Cappe och Simme och stack till Serendi och slöade. Vi kom överens om att sticka till klubben så vi gjorde det. Smakade på tequila för första gången, gott! Älskar citron. Dansade tills fötterna värkte och sov sen riktigt gott.
Självständighetsdag på torsdagen så var ledig. Slö morgon, promenad med vovvisen Hilma, fettomat med Simme och senare chill i Abc med Bello.
Fredag morgon när jag gick till skolan var det kolmörkt ute.. som mitt på natten trots snön, kändes overkligt, nästan lite magiskt. Underbart.
Hade mysfredag efter skolan (med världens mushigaste tofflor) och chillade senare med Cappe.
 
Lördagen jobbade jag men slutade redan tre så hann med en hel del. Så fixade jag mej och Bello kom hit på förfest. Påväg till Nox bestämde hon sig tyvärr för att gå hem istället eftersom stackaren hade ont i ryggen och mådde dåligt. Men for endå dit eftersom Cappe, Simme och alla deras vänner var där och hade en sjukt rolig kväll med massa folk!
Söndag var sådär passlig krabbismorgon. Småsur på allt och alla vilket vi försökte lösa senare på kvällen för man ska inte vara sur i onödan.. Fast det kanske egentligen skulle vara bäst att vara lite sur..
 
 

Vänner.

Vecka 48
 
Prov och massa skola över huvu tage. Tisdag var ledig dag så hann med att träffa både Bello och senare Pernilla, måste passa på innan hon drar till Cabo Verde och stecker i ett par veckor.
Snön kom och gjorde mej lycklig. Det är så vitt och vackert. Skola och massa tråkiga timmar.
Jobbade fredag så missade självständighetssupé i skolan vilket var lite synd men inget att göra åt.

På lördag jobbade jag till sex och drog sen till nox med Cappe och Morre och massa skojiga människor. Hade apkul kväll och sen på efterfest till Jens med roliga människor. Udda incidenter, nerver också men mest bara kul. Sen å sova gott, dödstrött. Slö söndag med massa chill.
 

Tacksam för underbara vänner<3

Helg vecka 47.
 
Lördag 24 november
Steg upp och körde mamma och kusinernas mamma till Pojo och omkring där eftersom mamma ville kolla mitt köras antar jag, haha. Senare på kvällen träffade jag Cappe och vi bestämde oss för att vi skulle ut. Simme skulle va nykter (det trodde jag inte innan jag såg det :D) så han var snäll och kuska på oss. Drog till Fé och hade väldit skoj först, dansa och inge pausas här inte! Men så led kvällen mot sitt slut och skulle jag inte haft Pernilla, Cappe och Simme där så vette fasen vad jag skulle tatt mej till! Pallar inte... Är bara lycklig över att jag har så fina vänner<3
 
Söndag 25 november
En riktig angstsönda... Uruselt humör och bara surade. Tog ett misslyckat snack på facebook också men fick inga snälla finkänsliga svar precis. Jag menar jag är fullt medveten om vad som har hänt men det var länge sedan och att fortfarande sitta fast i det låter inte så troligt. Jag kan inte göra något åt det. Känslor ändras och det är inget att göra åt det så hu kan man vara så arg över det liksom.. jaja det är väl snart glömmt igen så inget att bekymra sig över men jag låtsades aldrig och kommer inte att göra det heller.
Annars gick hela dagen åt till att plugga biologi.
 
 

RSS 2.0