Känslan när glassen är den bästa du har.

Fredag 24 augusti
Stack till skolan nio. Vaknade en kvart innan jag skulle starta så det blev lite brottom men han itid så inga problem. På håltimmaarna fick jag passa på att handla lite och sen komma hem och plocka lite för rummet ser igen ut som ett bombnedslag...
Efter skolan stack jag på stan en stund med Katten, sen hem och äta och iväg på jobb. Slutade nio och kom hem. Dejt med Pernilla halv tio. Vi stack till Serendi och spelade lite kort med Simme och Cappe. Sen en sväng till Abc och så hem. Nu borde jag verkligen ligga under täcket och sova så jag orkar med det fortsatta firandet av Pernilla imorgon men här sitter jag bara. Fy på mig, men nog ska jag nog krypa upp i sängen alldeles strax och orka kommer jag oavsett att göra :)
 
Fiiin koompis!
 
Sådär som lite extra bara för att få ur mig lite tankar:
Ibland funderar man nog hur fan man ska orka... Jag känner mig själv och vet att jag lätt kommer att orka men ibland känns det bara så hopplöst. Just nu känns det till exempel så, så nyss satt jag och tröståt lite glass. Usch vad gott det var! Men jag skulle vilja veta så mycket just nu, förutspå framtiden skulle inte vara så illa heller men det går inte så det är bara att vänta och se men jag vill veta vad folk tänker och känner typ NU... Det här är ju jobbigt ju..
Meeeen å andra sidan har jag själv valt detta så har ingen orsak att klaga :)

Bara skola och jobb.

Torsdag 23 augusti
Gick till skolan till klockan åtta och slutade elva. Stack och handlade och sånt innan jag kom hem och fixade lite läxor och gjorde inget vettigt alls i några timmar tills klockan blev tre för då var det dags att gå på jobb. Jobbade till kvar över nio och gjorde inget alls efter jobbet heller förutom satt här och la mig sen och sova.
 

Pernilla fyller 19 år!

Onsdag 22 augusti
Idag fyller finaste Pernilla år. Stort grattis hördu bruden!<3
Stack i varje fall till skolan. Hemma igen fixade jag med lite saker innan Ela och hennes pojkvän kom hit en sväng. Gick till stan med dem men så skulle vi åka till Ekenäs och fira Pernilla så stack hem.
Pernilla, Cappe, Erika och jag stack till Ekenäs. Satt först på La Vida där vi bjöd Pernilla på drinkar så när vi senare stack till Fé var Pernilla redan lagom i smeten :D Så sjukt roligt<3 Men vi hade alla skola och jobb att stiga upp till så vi stannade inte särskillt länge utan kom hem och sova i vettiga tider.
 
Ett superglatt födelsedagsbarn!<3

Chill med Pernilla.

Tisdag 21 augusti
Veckans längsta skoldag, hela sex timmar (sa ju att denna perioden är löjlig), men började tio. Hade tyvärr suttit uppe så länge så man kan inte räkna det till sovmorgon för det. Nästan direkt när jag kom hem stämmde vi dejt med Pernilla i Abc så hom kom och hämtade mig och så stack vi. Efter massa snack och trevligheter bestämmde vi oss för att sticka till Ekenäs. Åkte till Fé och täffade lite folk. Så började klockan närma sig läggdags så vi og oss sakta men säkert hemåt. Sen gonatt!
 
Skojig låt^^

Lövbiff på Knäppen.

Måndag 20 augusti
Försov mig över en timme och hade bara två lektioner över huvud taget så det tyckte jag var duktigt gjort :D Stack dit för bara lite mer än en halvtimme. Matematik så fick stor läxa eftersom de hade hunnit en bit. Så hem. Hade tänkt sova men blev inget med det för hittade på allt möjligt onödigt att pyssla med istället. Tvåtiden ungefär stack vi ut och äta. Jag, Simme, Tommi och hans flickvän Sara. Till knäppen och åt lövbiffshamburgare. Trevligt hade vi och gott var det. Kikade senare film och lite konst och sånt.
Hem och nördade fasten jag borde gått och sova long ago...

Hamburgare och film.

Söndag 19 augusti
Massa slöas hela morgonen men så slog hungern in så vi stack till Hesbuger och åt fettomat, kände inte riktigt för sånt men det var faktist rysligt gott. Så mera slöas och kolla film innan jag kom hem. Fixade med det ena och det andra, sen sova, såå skönt!

Sömntuta, jobb och ut.

Lördag 18 augusti
Vaknade och fixade mig snabbt men en jädra sömntuta höll på att göra mej försenad till jobbet endå. Kändes inte alls bra när arbetsdagen började att jag hade nio timmar framför mig men det gick faktiskt mycket snabbare än vad jag väntat mig. På matpausen han jag ut och ta lite frisk luft också så piggnade till lite av det. Så slutade jag äntligen och kom hem. Duschade, fixade mig och så var Cappe superdupersnäll och kom och hämtade mig. Vi satt på La Vida i Ekenäs med lite folk innan vi senare drog till Ettan där vi även mötte upp Simme bland annat. Hem tog vi oss men en lite överfull bil... Via shell och sen efterfest hos Simme.
Var trött dom fan sen så sjukt skönt att krypa under täcket och sova.
 

Min San Fransico. Och så var det en kund som klagade på hur opraktiska de nya tobakspaketen är och att de smular så Cappe ville visa att nejdå, de smular inte :DDDDD

Bildlös fredag.

Fredag 17 augusti
Skola åtta till halv fyra. Men på håltimmarna fick jag både dammsugat, lite handlat och annat nödvändigt. När vi slutade gick jag en stund på stan med Katten innan jag var tvungen att sticka till jobbet. Jobbade kvart över tre till kvart över nio sen hem och så kom Pernilla. I satt i Serendi med S och C väldigt länge, sen tog vi ett ordentligt snack som verkligen behövdes så nu är allt bättre igen :) Men sen var det dags att sova så kom hit.
 
 

Såttigt ätande av franskis.

Torsdag 16 augusti
Stack till skolan och hade bara några timmar. Dessutom fick jag sluta ennu en timme tidigare eftersom jag bytt matematikkurs så nu är min läseordning ennu fjantigare. Kom hem och gjorde inget alls innan jag senare på kvällen stack till Alban med Pernilla, Simme och Cappe. Jag och Pernilla delade på supergoda franskisar och vi fick höra att vi inte åt särskillt fint, särskillt inte jag men skit samma, det smakade ju bra i varje fall!
Konstit humör hade jag dessuotm men det reder nog ut sig inom kort igen för jag fattar som vanligt ingenting.
Sen sova gott.

Hihi^^

Med Pernilla och Erika på Alban.

Onsdag 15 augusti
Stack till skolan några timmar. så första riktiga skoldagen var inte jobbig precis. Min läseordning är nästan löjlig den här perioden. Nästan bara korta dagar.
Senare åkte jag till Ekenäs med Pernilla där vi träffade Erika. Satt i Alban en stund och babblade om allt mellan himmel och jord. Mys. Så när vi kom hem stannade jag en stund i Abc och snackade med Simme. Pernilla var tvungen att sticka iväg men kom tillbaka sen. Så bara hem och sova.

Supersociala..

En sväng till Lojo.

Tisdag 14 augusti
Så var sommarlovet slut men så sjukt många roliga minnen kvar! Har haft ett superroligt sommarlov som har gått rysligt fort och idag var det dags att gå tillbaka till skolan. Så om de kommande månaderna går lika fort så är jag alldeles snart ute ur gymnasiet om allt går som planerat. Och vem vet, om ett år kanske jag befinner mig i Åbo (eller Hesa eller Vasa) för att påbörja mina studier till socionom, hoppas får man ju alltid :)
Anyway, klockan tio samlades vi alla i festsalen och tre timmar senare fick vi gå hem.
Då följde jag med Cassu, Sara och Katten till Lojo på en helt spontan roadtrip. Shopping, chill, hesemat och catcha upp, sjukt roligt var det. Så hittade jag ett par jeans i HM som jag bara älskar. Så hade de andra lite andra planer senare på dagen så vi började styra hemåt. Bokhandeln och sen stannade jag på stan med Katten :)
Kom hem och städade undan lite omkringslängda kläder innan jag ringde Pernilla. Hon kom hit och efter lite chillas bestämde vi oss för att sticka och simma så åkte till Bastsjön. Ganska kallt vatten men så otrolit skönt! Så massa snack och så stack vi och utövade våldgästande en liten stund och var supersniiky innan vi stack :)
Sen hem och sova.
<3

Ingen klädbeställning.

Måndag 13 augusti
Vaknade plötsligt med lampor och dator på, smink eller kläder hade jag inte heller fått av mig så ingen fin syn när jag steg upp och mötte min spegelbild :D Åt lite, slöade mycke och hoppade sen i duschen.
Sista dagen innan skolan börjar så passade på att göra så gott som inget men senare stack jag endå en sväng till Sara för att beställa hem lite kläder men eftersom jag inte varit till banken och skaffat koder till nätbanken gick det inte. Men vi snackade och hade skoj i varje fall.
Kom hem och började kolla The Hunger Games men det var så lång så jag ser den en annan dag. Istället blev det snack med massa typer och lyssnade på musik.

Slö dag med massa film.

Söndag 12 augusti
Vi vaknade och slöade superlänge men magarna börja skrika så det var bara att snällt gå iväg till butiken, handla och laga mat. Nuggets, fiskpinnar och franskis, nam! Kollade skräckfilm, usch och fy, The Midnight Meat Train, äcklig och jag tycker över huvud taget inte alls om skräckfilmer. Men den va såå sjukt bra att.. ja... vi somna x)
Vaknade tillslut och kollade sista minutera så kom det mer folk och chilla, de stannade inte superlänge och vi kollade mer film. Sen blev klockan seent och jag gick hem. Hade en del att göra men blev inget med det eftersom jag somnade poff-pang direkt.
Mys... -.-

Lite onödiga tankar.

Lättstötta människor är sjukt irriterande och jobbiga men samtidigt otroligt underhållande att lyssna på.
Ute på Ettan stod en tjej och gormade på en snubbe för han hade tydligen sagt att hon var fet. Alla tycker olika om var fet är så enligt endel var hos fet enligt andra var hon bara stadig. Oavsett så sto hon och skrek honom rakt i ansiktet och rev och slet i honom och alla stod bara och såg på. Helgalet såg de ut så jag förstår det helt och hållet men det jag började tänka på var om det skulle varit ombytta roller.
För det första skulle en tjej troligt inte kalla en kille fet sådär bara och skulle hon det skulle han antaligen inte bry sig eller åtminstone inte visa det. Men själva situationen bara.
Tänk er att en tjej sitter lugnt på en stol och en full kille hänger över henne, gormar henne i ansiktet och river i henne. Skriker skälsord och håller på, då skulle folk lagt sig i, då skulle människor inte tyckt han var galen men endå roligt utan de skulle tyckt han var en elak mansgris som tror han är något extra och borde få stryk.
...världen är allt bra orättvis och jag tycker det är fel att tjejer får göra vad de vill men såfort en kille står på sig eller kanske ens bara nuddar en tjej blir det rena kalabalik och han anses rentav vara farlig och våldsam.
Visserligen tror inte jag att denna tjej kunde ha gjort killen fysiskt illa även om hon hade försökt men det finns heller inget som säger att killen skulle göra tjejen illa i en omvänd situation.
Sånthär irriterar mig! Vårt samhälle är helt enkelt helvrickat. Folk anser att flickor har det så svårt på alla möjliga vis och kanske det men egentligen tror inte jag att pojkar har det enklare så jag tycker det i grunden endå är rätt jämnställt om man ser helheten.
 
Och ett tips bara.. kan du inte stå ut med dig själv så måste du göra något åt saken. Acceptera dig själv så blir allt så mycket lättare ska du se. Fasten det är svårt att kunna acceptera den man är så går det endå till slut.

Chill i Vitträsk och dansa loss natten lång.

Lördag 11 augusti
Efter plättätandet drog vi en sväng till Vitträsk och satt där och chillade på berget i solskenet. Sen var det bara att städa och plocka undan i stugan och så upp till Karis för de andra hade andra planer för dagen. Själv kom jag hem och sova. Vaknade ett varv och tänkte stiga upp men bestämmde mej för att sova ennu ett par timmar. Sjukt skönt.
Åt mummsiga tonnfisksmörgåsar, duschade och fixade mej. Så kom Nette och Perilla hit. Chillade här en stund innan det bar av till Ekenäs. Satt vid vattnet en stund innan vi stack vidare till Ettan. Dansade för fullt, massa snackas och sitta ute och kyla ner sig lite. När vi kom till Karis somnade alla typ direkt.
 
Söta vänner i Vitträsk!

Plättstekning.

Det blev lördag morgon och jag steg upp. Jag och Pernilla hade bestämmt att vi skulle steka plättar till morgonmål men månne det inte blev så att jag själv stod ensam i köket.. Jodå de andra orkade ju fasen inte stiga upp, pyh!
Men plättarna blev rätt lyckade och de andra verkade uppskatta dem så det var lätt värt det :D

Uppe på loftet låg två och sov, mamma som var hem en sväng satt bara och pajja katten och den sista låg i rummet blevid och snarkade, huhu sånt folk! :)

Tusans rolig trip till stugan.

Fredag 10 augusti
Stack på jobb tio och slutade klockan fem. Hem direkt och så kom Pernilla hit. Cappe och Simme hämtade oss och vi åkte och handla innan vi drog vidare ner till Båsa. Packade upp och chillade en stund innan vi for till Bruksträsket. Jag var, inte helt oväntat.. den enda som var och simma men fy fasiken så skönt det var. Satt där och snacka skit och drack supergod Last Mango. Klättra i träd hann vi också med.
Vi hade en boll med och den kände för att hoppa i vattnet så vi lånade en random båt och rodde efter den, sjukt roligt :D
Så mer chillas på stranden innan vi gick tillbaka hem till stugan igen. Vi hade kräftor med när vi kom ner och när vi sen kom från stranden hade min mamma varit supergullig och dukat fram allt jättefint, till och med sånadär röda bollar hade hon hängt i taket och så hade hon stuckit över till grannen för att sova så hon inte skulle behöva höra på oss. Älskar min mamma<3
Senare spelade vi kortspel och satt ute och grillade majs och korv, omnom. Vi funderade på att kolla film sen men det blev inget, iställe gick vi och sova men sovas blev det heller inte mycket av eftersom alla bara låg och snackade och kunde inte hålla mun :D Men chill det med att bara ligga i mörket och prata. Vi kom fram till lösningar på problem i livet och... hann också med en kort liten modersmålslektion om vad bisatser är :D

(många av bilderna ©Cappe.)
Sjukt awesome hade vi det och frågar ni mej så tycker jag lätt att vi borde göra om det! :)

Nya shorts.


Jobb mellan hyllorna och trevligt i Abc.

Torsdag 9 augusti
Jobbade nio till halv fyra och då två sista timmarna stod jag mellan hyllorna och plockade varor och hade roligt med Malin men massa intressant snack. Det var jättemånga kunder som kom och frågade underliga saker som jag int visste något om, så blev de självklart supersura på mej men det kunde ju inte jag göra något åt. Men usch har så svårt att hålla mej från skratt när folk kommer och är sura på mej av helt (enligt mej) löjliga orsaker, haha!
Handla lite guta inför stughängandet och så påväg hem in ett varv i Canny och hittade två par shorts. Har shoppat en del senaste tiden så nu gäller se sen bara att hitta jeans så är gaderober rätt full sen.
Hem för att städa och byka innan Nette kom. Hade en helstörd men underhållade konversation med nån störding på facebook, snacka massa skoj och så stack hon hem. Själv stack jag till Abc och satt och snacka med Pernilla, Simme och Cappe. Hemma hoppade jag i duschen, packade ihop lite och kröp sen under täcket och sov gott.
 
Jag tycker vi ser mycke finurliga ut allihop men jaja där satt vi i varje fall, snackade och hade trevligt. (Första bilden snodd av Cappe).

Det mesta av det som fick följa med hem.


Påträngade geting.

Denna rakarre försökte antasta mej i tåget men då kom Ela till min räddning och mördade den obarmhärtit med sin telefon! Usch :D

Shopping med Ela.

Onsdag 8 augusti
Riktigt äckligt tidig väckning för oss. Fixade oss, stack via butiken och satte oss sen på tåget mot Helsingfors för att shoppa dagen lång.
Väl där shoppade vi loss fullt sen, några timmar senare var vi båda utsvultna så vi stack och äta. Kände barnsinnet i mej så beställde en happy meal, haha.
Gick i H&M, Gina Tricot, JC, Cubus, Monki och alla andra skojjiga butiker. Hittade faktist en hel del. Toppar, en hoodie och bikini. Så tog sig Elas pojkvän till Hesa så vi sökte upp honom och efter ennu några timmar var vader och hälar rejält sjuka så vi bestämmde att det började bli dags att kolla vilket tåg vi skulle ta hem. Såg att vi hade en timme till att slösa bort så vi satt oss ner och vila fötterna lite för ingen orkade gå om sura miner såg man också.
Tog tåget hem, gick ett varv runt stan och stack sen till Abc med Pernilla och massa andra söta och skojiga typer. Efter lite fixas här hemma blev det sen äntligen att sova efter en lång och rolig dag.

Denna sötnos fick jag med min Happy Meal^^

Jobb och övernattning.

Tisdag 7 augusti
Blev inget morgonkaffe med Pernilla som vi tänkt så blev en lugn förmiddag för min del sen iväg på jobb. Sura kunder var det dessutom. Slutade nio och kom hem. Ela kom hit, vi stack ut och träffa Max en stund sen kom jag he och fixade lite. Duschade och så kom Ela tillbaka och vi for och sova för att orka shoppa.
 

Uppfriskande simtur med Ela.

Måndag 6 augusti
Vaknade efter tolv och en halv timmes sömn men var endå trött. Planerade kvällen och fixade lite. Sen till Vitträsk och simma med Ela<3 Äntligen fick jag träffa henne på riktigt. Sjukt skönt i vattnet.
Käkade massa bär. Så hem till henne. Snacka, chilla, bläddra i lite tidningar och planera. Så blev klockan så att det var dags att gå hem och plocka ihop allt igen och hem till Karis. Snabb dusch innan jag tog snålskjuts med mamma till Ekenäs när hon for på jobb. Till Baywatch och träffade Pernilla och Cappe. Snack, skoj folk och svåra beslut.
Bland annat träffade vi också Jenny och Zaida en stund. Eviheter sen sist!
Fick skjuts hem och kollade när jag skulle jobba. Har hela tiden trott jag skulle jobba morgon men tydligen inte.. Börjar 14.15 så får sovmorgon. Men nu är klockan mycket och imorgon ska jag träffa Pernilla och borde också städa så blir nog endå inte mycke sovet för min del tyvärr... Inte de kommande dagarna heller misstänker jag för har rätt fullspäckat.
Men nu gonatt! Dröm söta drömmar<3

 

Barfotadag.

Söndag 5 augusti
Vaknade och steg upp men bestämmde oss för att sova ennu lite till vilket var riktit skönt. Sen kurrade magar så vi gick till Kotipizza för att äta. En skinkpizza och blev riktigt, äckligt mätt. Sen till Ekenäs med Simme, Tommi och Kyngäs. Satt på Baywatch där tydligen alla var så kände mej sjukt obekväm. Morkkis eller kände mig typ som en dålig människa. Utan ordentlig orsak egentligen men endå.
Var barfota hela dagen för hade tappat bort ena strumpan så skulle fått skavsår. Det kändes som äkta sommar.
Så tillbaka till Karis. Vi skulle kolla film men blev bara snack men det behövdes så tur det. Men så började klockan bli mycke så jag var tvungen att springa hem och slänga lite saker i väskan för mamma slutade jobbet så vi åkte till Båsa. Datorn en stund men somnade redan runt halv elva O_o

Fullt ös.

Lördag 4 augusti
Otroligt skönt med sovmorgon. Iväg och handla mat sen. Och Last mango för har hört att det är riktigt gott. Så hem och duscha och fixa. Sjutiden var jag i Ekenäs och fick skjuts med skoter till Larisza där de hade förfest. Hade sjukt roligt med folk jag inte sett på länge. Ölspel, snack och annat trevlit.
Runt tolv for vi in till stan och jag gick till Ettan med Sara och Katten. Superkul med massa folk och dansas. Fullt ös. Så när de stängde hade jag och Frida bestämmt oss för att vi ennu skulle simma så vi gick alla ner till standen och vi två sprang i. Så sjukt skönt. Sen på efterfest till Simme.Vi satt och åt korv med makaroner och jag fick hjärtan, en sol och en svamp ritad på benen av konstnärerna Frida och Rani, haha!
Sen totta.
En nästan totalt borttrvättad sol!

Kul med Pernilla.

Fredag 3 augusti
Satt och bloggade ikapp lite men nu ligger jag efter igen.. Fixade i varje fall mat och blev supermätt innan jag slöade lite till så dusch och jobb med roligt babbel. När jag slutade stod Pernilla och Daniel utanför och väntade så vi åkte till Abc på kaffe och senare iväg till Ekenäs. Kruisa runt lite och så hem och sova.
Fiilis i bilen!<3

Äta jordgubbisar med Nette.

Torsdag 2 augusti
Jobbade nio till halv fyra och även denna arbetsdag flöt fram relativt fort. Nette stod och sålde jordgubbar när jag slutade så stod där och snackade med henne länge. Så hem en sväng och tillbaka igen, handla och så stod jag där i evgheter och väntade på att hon skulle sluta. Men fick lite smakprov av både hallon, jordgubbar och ärter under tiden så det var lätt värt det. Sjutk gott! Så hjälpte jag henne städa undan så det skulle gå fort och när allt äntligen va klart gick vi till ängen och satt och babblade en stund. Och såg på när folk försökte ställa till med fight. Lyckades inte helt men knivar var inblandade såg det ut som så verkligen tur att det blev något.
Blev kallt så kom hem, slöade lite och stack sen till Simme och kolla på film. Han höll sej för en gångs skull vaken så det var inte illa. Due Date kollade vi på, den var bra. Så lite babbel en stund inna jag kom hem igen. Satt och fixade med lite saker till alldeles för sent som vanligt men sen sova.

Simma till Tenala.

Onsdag 1 augusti
Vaknade tidigt, packade ihop allt och kom upp till Karis. Städade lite till och så funderade Simme vad man kan göra en fin dag som denna. Simma var mitt enda och första förslag. Snackade med Nette och Cappe och simma skulle det bli. Stack dit och så väntade vi på slöfockarna, och när alla var med for vi till butiken. Köpa vindruvor<3 Så startade vi och tappade bort oss enda till Tenala. Vikstrand. Mysig liten strand men stor gräsplan.
Jag och Nette simmade och trivdes som fiskar i vattnet medan de andra var triktiga badkrukor.. Cappe kände knappt på vattnet och Simme var i till typ knäna... Fjantar! Som straff blev de såklart totalt nedstrittade, så går det när man fegar :)
Det fanns gungor uppe på stranden så dom lekte vi med, haha, som små barn. När vi tröttnade på det spelade vi volleyboll. Blondinerna mot brunetterna och vi ägde såklart !
Så hem till Karis och direkt vidare till mofa med mamma för att säga hejdå åt Danne. Morbror som åkte tillbaka till
Sverige.


Första augusti och en superrolig start på den nya månaden :)
 

Grillning med familjen.

Tisdag 31 juli
På jobb nio och enda till halv fyra. Dagen gick fort. Så snabbt hem och packa ihop lite grejer som skulle med till stugan. Stack och handla med mamma och så åkte vi ner. Solade superlite men klockan var mycket så var kappt ens särskillt varmt. Så kom Danne och mofa ner och vi gillade. Efter ätandet var vi ut på kruis till Barösund bara för att morbror ville visa upp sin nya bil, en helt vanlig bil så inget speciellt men kul var det endå.
Hem och snacka en massa skojigheter och sen sova efter lite Lost.
 
Hann inte träffa Ela nu heller eftersom morbror var här... Usch jag börjar sakna den ungen rejält :(<3
 

En träff med fina Sara.

Måndag 30 juli
Satt och fixade med lite bilder och annat under morgonen, sen städa lite. Vika in alla kläder som hamnat i en hög i min garderob, plocka undan massa och dammsuga. Runt tre ungefär kom Sara hit, en tid sen sist. Snacka massa intressant och så stack vi in till stan, handla lite och satt och åt godsaker. Ett par timmar senare gick hon iväg till bilskolan och jag tog en snabbträff med Nette innan jag kom hem och duschade. Fick skjuts till Abc och satt där med Sara och Pernilla men Sara stack rätt fort. Vi satt och snackade en massa om allt. Försöka sammarbeta med att få tankar uträtade :D
Hem och snacka skit med folk, sen sova.
<3

Fruktigt halsband.

Fick detta sjukt fina halsband av Nette när hon varit i Estland. Älskar den söta ananasen<3

Shöshbär!

Äta shöshbär på stranden med kompis, detta är livet<3

Jobb igen efter allt för lite sömn.

Sändag 29 juli
Vaknade med ett fyjädrars humör. Arg, ledsen och glad samtidigt... Chillade en stund och blev på bättre humör i varje fall innan jag stack hem, hälde i mig lite energidricka och tog en löjligt supermegasnabb dusch innan jag sprang iväg till jobbet. Dagen gick fort och mitt humör steg till toppnivå. När jag slutade sextiden träffade jag Nette och så cyklade vi iväg till Svedja och simmade. Helt underbart skönt vatten och så satt vi och åt körsbär. Till Abc där jag stötte på Pernilla. Lite snack med henne och så satt jag och prata massa strunt med Nette och Lena. In till stan och direkt och snacka lite grejer som behövde redas ut. Kändes så skönt att bara sitta och kunna prata om allt mellan himmel och jord. Superviktiga och kanske lite jobbiga saker blandat med helt fjantiga och onödiga saker. Efteråt kände jag äntligen mej lugn. Ska inte fundera så mycket, det är bättre att bara följa livet :)
 
 
Absolut helt klart bästa helgen på sjukt länge med helt underbara människor! En del skit men fy fan va kul jag haft de!

Blixtar och dunder.

Lördag 28 juli
Vaknade och direkt iväg på jobb. Bello kom där via en sväng och säga hejdå eftersom hon stack tillbaka till Ungern. Usch vad tiden hon varit här har gått fort, vi har knappt hunnit träffas ens. Men snart kommer hon hit igen så då ska jag se till att umgås massor med henne<3
Såfort jag slutade efter att dessutom tvingats bli på övertid kom jag hem och duschade och fixade mig innan jag skyndade vidare på förfest med Pernilla, Erika och grabbarna, trevligttrevligt. Sen vidare till Ettan. Dom andra sa att jag var full och det brukar dom verkligen inte så vem vet, passlit tycker jag, bara lite överglad kanske :D
När vi kom dit var det inte ennu så livat och dansgolvet var nästan tomt men det sket jag och Pernilla i och gick och dansade för fullt endå. Att andra inte vågar hindrar ju inte oss :D
Senare började det åska, blixtra och ösregna och det var helt otroligt najs att vara där vid vattnet eftersom man såg blixarna och fy fasiken vad jag älskar det. Så vackert, blir helt lycklig av att se det<3
Dansa, dansa, dansa hela kvällen och natten var det som gällde, förutom några andningspauser så man fick gå ut och svalka sig lite.
Sista dansen var en lugning men dom jävlarna stängde av ljudet efter inte ens en minut.. Men det trotsade vi och stod alla fyra kvar och dansade ennu en lite stund. Så Pernilla och jag var nästan de första och helt klart de sista på dansgolvet, det är så det ska vara! Så när vi kom ut och jag skulle hem hade hon sen bara dragit iväg men fick skjuts med grabbarna så det var lugnt. Så skulle det vara film sen men blev inte mycket av det, inte trevligt med snarkningar i örat heller.. Men lika bra var det för jobb som väntade på morgonen igen.
 
Så awesome kväll! Tack alla<3
 

Så grymmt bra!

Karisnatten och dansa loss.

Fredag 27 juli
Började morgonen med en cykeltur till Säästö pörssi. Visste nämligen att där fanns ett par superfina skor som jag ville ha men självklart fanns de inte i min storlek så blev inget med det.
Så kom jag hem, duscha och fixade mig så kom Ela hit. Chilla här en stund innan vi drog ti ängen.
Ela stack med sina vänner men jag träffade själv också en massa. Robin, Bello, Eve, Sara, Katten, Cassu och massa fler. Kul var det. Sen träffade jag Pernilla. Vi for runt lite och bestämmde oss sen för att sticka till Ettan och dansa loss. Vi tog Erika med och åkte dit. Var inte alls mycke folk och All My Bass så det blev tyvärr inte jättemycket av vårt dansas. Vi stack rätt fort och träffade lite hesabor blandat med några ekenäsbor på vägen ut och blev och prata med dem. Erika försökte reta upp en av dem och lyckades verkligen, så sjukt roligt att se! :D
Så istället for vi till Nox för vi var rysligt danssugna. Och där kan man snacka om feelis! Dansa som dårar gjorde vi verkligen, helgalet ;) Men lite småkul var det att vi (Pernilla och jag), bestämmt oss för att vi bara skulle dansa med varann och typ ingen annan och de har aldrig förr kommit så många påträngande snubbar som just då, vi fick ju för fan inte dansa ifred ens :D
Så hem och totta efter en lockande inbjudan till efterfest men jobb imorron så nej tack, och varningar. Jag vet vad som gäller och vad jag gör så förstår inte varför andra ska behöva bekymra sig över det...
 

Världens energikick!

Jobb och Lost.

Tordsag 26 juli
Tog Erikas jobbtur så jobbade från tio till fem. Efter det gjorde jag inte mycket alls. Slöade med en massa Lost bara ungefär.

Massor med blåa bär.

Onsdag 25 juli
Danne och mofa kom ner och började direkt fixa med terassen för att göra en helt ny. Dom bara jobbade på hela dagen. Själv gick jag till skogen och plockade blåbär för jag ville ha blåbär. Fick faktist ihop fyra liter tror jag :O Men så skön och lugnande känsla att bara sitta där. Höra fåglarna kvittra och låta tankarna vandera och snurra rund. Reda ut sig själv helt enkelt. Rätt underbart egentligen.
Så körde mamma upp mig till Karis där jag gick och träffade Tony en sväng och senare till Abc och träffa Pernilla och Erika :)
 
Vi satt i Abc och kollade in denna snygging ;)

Kubb med mammor och kusiner.

Tisdag 24 juli
Åt ett enormt morgonmål. Eller mitt var inte så enormt men Robin höste i sig sjuka mängder. Så efter massa mat och lite chillas stack vi ut och spela kubb med mammorna. Vi hade sjukt roligt och vann en gång var, men skulle det inte varit för kungen skulle vi vunnit båda för vi fortsatte spela endå bara för att se, haha!
Så talade vi om att åka och simma men de andra hade ingen lust så blev inget och lite senare stack de dessutom hem. Morbror hade kommit från Sverige tidigare under dagen så han och mofa kom ner och hälsa på. Kul att se honom igen. Tyvärr hann jag däremot inte träffa Ela den här gången heller :(
http://www.ahs-shop.de/images/product_images/original_images/sm74000339.jpg

RSS 2.0