En sväng till Lojo.

Tisdag 14 augusti
Så var sommarlovet slut men så sjukt många roliga minnen kvar! Har haft ett superroligt sommarlov som har gått rysligt fort och idag var det dags att gå tillbaka till skolan. Så om de kommande månaderna går lika fort så är jag alldeles snart ute ur gymnasiet om allt går som planerat. Och vem vet, om ett år kanske jag befinner mig i Åbo (eller Hesa eller Vasa) för att påbörja mina studier till socionom, hoppas får man ju alltid :)
Anyway, klockan tio samlades vi alla i festsalen och tre timmar senare fick vi gå hem.
Då följde jag med Cassu, Sara och Katten till Lojo på en helt spontan roadtrip. Shopping, chill, hesemat och catcha upp, sjukt roligt var det. Så hittade jag ett par jeans i HM som jag bara älskar. Så hade de andra lite andra planer senare på dagen så vi började styra hemåt. Bokhandeln och sen stannade jag på stan med Katten :)
Kom hem och städade undan lite omkringslängda kläder innan jag ringde Pernilla. Hon kom hit och efter lite chillas bestämde vi oss för att sticka och simma så åkte till Bastsjön. Ganska kallt vatten men så otrolit skönt! Så massa snack och så stack vi och utövade våldgästande en liten stund och var supersniiky innan vi stack :)
Sen hem och sova.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0