Planer.

Idag torsdag fyller jag hela 18 år så vi firade mig i Båsa med nära och kära. Och helgen kommer vara rätt proppad verkar det som.
-Fredag blir det antagligen fest hos Isabelle med Larisza och massa andra, superskoj! Och så möjligtvis en övernattning med Ela, om inte blir jag i Ekenäs och sova så inga problem här inte.
-Lördag blir det i varje fall utgång på kvällen med Sara. Ser så fram emot det!
-Söndag kommer jag bhöva sömn så först sova superlänge och sen bjuda Nette på födelsedagskaka.
Fullt upp ser det ut som.

Happy 18th birthday!

För 21 minuter sedan fyllde jag 18 år! Så nu sitter jag här myndig. Mamma ringde nyss och sjöng för mig men nu måste jag sova. Är lite såsjuk och ska köra klockan nio imorgonbitti, det är så mycket som skjutits fram av mina körtimmar nu så har en del kvar men hoppas det här sista går fort nu så att jag får mitt körkort så småningom :)
Gonatt nu ska jag drömma söta drömmar! Och ni med<3

Chill hos Sara.

Onsdag 27 juni
For på jobb till nio igen och slutade halv fyra. Helt slut även idag. När jag slutade var Sara utanför och väntade så stack vi till henne. Tänkte kolla film men det var strul med ljudet så det blev inget med det. Så försökte vi (eller kanske snarare jag..) stalka en kille på fb men han var helt totalt omöjlig att hitta så även det sket sig.
Men fota lite gjorde vi för Sara sa att hon absolut ville, haha :) Och så började mitt öga bråka. Först trodde jag att jag fått en ögonfrans eller något rosk för det var irriterat och sjukt som fan bara man rörde typ... Så när jag fick skjuts hem av hennes syster märkte jag att det ögat var mycket mindre och såg ennutill helpsykat ut eftersom mascaran var borta från det ögat så hade som halva ansiktet sminkat :D
Senare på kvällen började det bli helt rött och ihopdraget och superkonstigt så har börjat ta medicin för det men är lite tveksam till att det kommer hjälpa endå.. vi får se. Hoppas kan man ju alltid.
 


Trög skalle.

Tisdag 26 juni
Jobbade från tio till 17. Huvudvärk och helt trött i skallen hela dagen så tiden gick långsammt, och så var det dessutom gläst med folk så det kändes ennu långsammare.
När jag kom hem fixade jag lite att äta och satt mig framför datorn men hade flyttat datorn till sängen så efter bara en lite stund hade jag somnat och sov till nio. Skönt som fan.
Men piggare blev jag inte så satt bara och närdade lite mer innan jag hoppade i duschen. Typ superlänge eftersom huvudvärken släppte så det var så otroligt skönt men tyvärr var den tillbaka nästan direkt när jag kom därifrån.
http://www.betterbusinessgrowthfaster.com/Portals/139537/images/work-in-progress.jpg
Jeejee.

Shopping i Lojo.

Måndag 25 juni
Fixade och packade ihop lite så stack vi hem en sväng och förde alla saker sen iväg. Var och tankade och Danne råkade vara där så snackade lite med honom, fasen vad tråkigt det jobbat verkar. Stå där ute hela dagarna. Helt okej om det är sol men i kyla och regn. Blä!
Så plockade vi upp Rita och mofa och iväg till Lojo. Mamma och Rita ville bara gå på loppisar men fick dem även meddragna till bland annat H&M. Hittade faktist en del.
Tillbaka i Karis for vi till Rita och åt kål+köttfärsgryta med klyftpotatis + halloumiost. Nästan gudomligt gott!
Hemma städade jag och packade upp. Rita och de andra kom på kaffe och så var det var tal om att jag kanske skulle köra men det blev tyvärr inget.
 
http://jessicasthlm.files.wordpress.com/2012/05/tumblr_lx19v83jeq1r86we0o1_500_large.jpg?w=500&h=332
Längtar som fan!^^

Mera regn.

Söndag 24 juni
Moster och de andra kom hit ner till Båsa och vi åt grillmat. Kotletter och annat mummsigt. Till efterrätt blev det banankaka som mamma bakat. Det var min absoluta favoritkaka när jag var liten men har inte ätit den nu på många år så det var helt juvligt gott^^
Mera innesittas och kolla söta små lögnarna (Pretty Little Liars asså).. det är sjukt vad jag orkar sitta inne och glo men vad annat kan man göra i sånt här väder.
Regnig blomma.

Årets första smultron.

Lördag 23 juni
Alla andra steg upp supertidig å eftersom vår lilla stuga är ganska minimal så var det omöjligt att sova mer efter det. Men bra att inte sova bort hela dagen i och för sig :) Vi tog en kort promenad och hittade årets första mogna smultron<3
Senare började regnet att bara ösa ner. Och så fortsatte det hela dagen så låg bara inne och umgicks med moster och kollade Pretty Little Lias.
Åt god mat och jordgubbar till efterätt. De stack, lite mer nördas och sen bara sova gott.
 

Midsommarfiras.

Fredag 22 juni
Midsommar och Elas födelsedag! Stort grattis gumman!<3
Fixade, diskade och packade ihop lite innan pappa kom och hämtade mig så stack vi till Båsa. Rita, Tomas och mofa var redan där då. Så var det dags att äta. Riktigt gott.
Efter maten gick jag ut på en barfotapromenad, första för i år :D Plockade en massa blommor och hemma igen satt jag mig och fixade ett par kransar. Den ena hade visnat nästan innan den var klar... Överdrift men hängig blev den. Den andra däremot var av blåbärsris med några rosor fastbundna i så den höll betydligt bättre. Blev till och med nöjd.
Glass och jordgubbar till efterrätt och så fick jag skynda för att hinna med Ela och Heidi som skulle till Sannäsudd. De hämtade mig och vi stack iväg. Först en sväng till Abc. Gick in med min krans på huvudet så fick ju några blickar.
Elas andra syster, Paula, skulle också med så sen skulle vi ennu via deras. Tog en jävla tid eftersom de var mitt i bastubadas men så kom vi äntligen iväg sen. Med åtta människor i en bil blev det lite trångt så jag och Ela fick sitta i bakluckan, haha så jädra skoj^^
Väl där hängde vi med snappertunabor och dansade som fan :D Mådd sådä passlit bra men de fanns ju nog dom som mådde sämre. För hälften av shakki slutade det nämligen med att de stod och spyd... fy och usch.
När det var slut där stod vi och snackade med snappertuningarna och några ekenäsbor. Alla ville testa min krans så plötsligt såg jag nån gammal gubbe gå med den på huvudet. Hur den hamnade där vet jag inte men man kan nästan kalla den stulen. Lite synd var det juh men huvudsaken var att den hållits på mitt huvud största delen av kvällen i varje fall :D
Så påväg hem var vi via shell. Random människor tyckte att vi skulle komma till hangö, skoj men nej tack :D
När jag kom hem låg alla redan och sov så jag gjorde detsamma.
 
Vi hade en otrolig tur med vädret idag!<3 Sol och värme hela dagen.
 
Trångt som fan så vi fick hoppa in i bakluckan :D<3

Dagen före midsommar.

Torsdag 21 juni
Stack på jobb från nio till tre. Fullt upp hela tiden men de flesta var tur nog på bra humör. Slutade och var påväg hem men så råkade jag stöta på Nette så blev i stan med henne. Canny en sväng men det blev ingen hatt för det är tyvärr inget som passar min skalle. Inget annat heller. Så träffade vi Tony och hängde med honom. Snackade lite med Frans också som tyckte det var superskoj att slänga all aska på mig.. Hur kommer det sig att tobak, speciellt röken allti söker sig till mig. Det spelar liksom ingen roll var jag sitter, röken råkar endå allt som oftast söka sig mot mig. Stört :D
Så ringde mamma och sa att hon var hos mofa eftersom Rita (moster) och hennes man kom hit från Sverige tidigare idag. Fanns massor att prata om och så bjöds det på rabarberkaka. Men så ringde Sara och sa att hon slutat träningen så stack in till stan tillbaka och träffa henne. Gick runt massa, skvallrade om allt som hänt sen sist, åt godis och hade allmänt roligt som vanligt. Superslöa igen såklart.
Påväg hem till mig träffade vi på Bena och några av hans kaverin så satt och snackade en stund med dem innan vi faidade och kom hem hit. Mera babbel och jag höll på att somna, så övertog Sara min dator och jag höll ennu mera på att somna och så när hon ska fara frågar hon om jag inte tänkte hämta skotern... Fuck! Jag hade helt och hållet glömt att jag hade den i stan men det var bara att glatt hoppa upp och sticka efter den.
Nu är jag totalt övertrött, hämst.
Dröm sött och ha en riktigt rysligt trevlig midsommar allihop!<3
 
1163634-9-1309176608906_large62f7c0e720dce8201f990eaa96ba9d79_largeJag måste komma ihåg att binda en krans imorgon! Och så får vi hoppas på värme också :)

Jobb och jogging.

Onsdag 20 juni
Steg upp och fixade mig vid tiotiden. Tony ringde så stack till stan och träffade honom. Han växlade mellan att ena sekunden kalla mig fet och andra anorektisk, voivoi att han orkar :D
Så träffade jag på Max som följde med mig till Canny när Tony fastnade med Ronja. Kollade på en t-skjorta och senare kom Robin till butiken med exakt en sådan som han just köpt så tur att jag inte köpte den. Hittade inget annat heller men blev sjuk på en hatt trots att jag ser heldum ut i den. Den i sig är ju cool^^
Så var jag tvungen att sticka till jobbet. Från två till åtta. När jag slutade köpte jag en supergod marsglass och kom hem. Böt om och stack ut på en joggingrunda. Tungt som fan typ i början av de två sista kilometrarna men så anföll ett par hundar mig och jag klappade lite på dem och precis efter kom denna übersnygga människa gående... Han liknade Danny fucking Saucedo. Bara det säger ju en hel del och hur snygg han var! Lång, blond och brunbränd, det var nästan så jag fick dra efter andan några extra gånger... Men det hela gav mig en energikick så resten av vägen sprang jag mycket snabbare utan problem trots att jag precis innan varit helt slutkörd :D Men fy vad mina ben kommer att vara sjuka imorgon!
Hem och duscha, snacka lite med Ela och Sara, åt en supergod mozzarella-tomat smörgås och nu sitter jag och snackar med bästaste Silvester men ska strax sova. Klockan är redan alldeles för mycket med tanke på att jag har jobb imorgon bitti!
Dröm sött<3


Han ville inte vara med på bild :D

Teroriprovs övning.

Tisdag 19 juni
Jobb från tio till fem så chill morgon och endå sluta relativt tidigt. Så hade jag tänkt träffa Nette men det blev inget med det så kom bara hem och gjorde inte mycket alls. Fixade mat typ bara. Tonfisk-pastasallad.
Kom äntligen på att jag måste börja öva till teorin i bilskolan så gjorde det. Som bäst på frågorna hade jag ett fel och som bäst på bilderna hade jag tre men tyvärr inte samma gång så det blev inte godkännt. Inte underligt med tanke på att jag var supertrött så koncentrationen var inte på topp.
 
Jag tycker att det gärna skulle fått se ut sådär men nehepp :D

Abc med Sara och Jenny.

Måndag 18 juni
Sov länge och slöade massa. Plockade ihop allt som skulle med upp till Karis och så kom vi hit. Halv sextiden ringde bilskoleläraren så då for jag och köra. Gick helt okej, skoj var det i varje fall :D Efteråt lämnade mamma av mig i Abc när hon skulle på jobb. Stod och snackade med Robin en stund medan jag väntade på Sara och Jenny. Vi satt där ett par timmar och hade superskoj, massa nytt skvaller och annat skoj babbel. Dessutom såg jag en kille som såg precis ut som Silvester, började nästan tro att det var han men nejdå. Det roliga är att när jag såg Silvester var jag övertygad om att det var denna kille ända tills han öppnade munnen och jag fick höra de underbara österbotniskan. Fasen vad jag också vill kunna snacka så. Sen "mobbade" de mej för att jag halvt stirrat men vadådå,? Klart jag stirrar när jag nästan börjar tro att det var österbottningen, och jag menar.. vad fasen skulle han göra i Karis abc ?! :D
Så var Saras mamma snäll och skjutsade hem mej så jag slapp gå, för det var faktist lite kallt sen på kvällen.
Hemma kollade jag massa Pretty little liars igen innan det blev att sova.
 

Plättar och pannkaka.

Söndag 17 juni
Jag sov övet tolv timmar men var endå trött hela dagen. Grannen bjöd på plättar så vi gick över. Goda var det men genomstekta som hon påstod, det kan jag inte hålla med om, de var som hälften deg, haha men som sagt, gott endå. Detta blev min frukost i princip och sen hade mamma gjort pannkaka så jag var tvungen att äta lite sånt också. Det kan man kalla min lunch. Oj vad hälsosammt. Senare fick jag tur nog i mig lite riktig mat men satt och var slö endå. Solen var framme men det var inte alls varmt så hade ingen lust att va ute. Bättre att sitta inne och låtsas att det är varmt ute :D
Nörda och såt och så var det att sova igen. Var vaken ungeför precis tolv timmar om ens det efter att ha sovit tolv timmar.. Nått är fel :D

I rövas med Ela och Eve.

Lördag 16 juni
Stack på jobb men fick ingen gröt till mogonmål för hade ingen mjölk, smörgås istället och var hungrig efter en halvtimme typ. Okej nu överdrev jag men jag vill verkligen ha gröt, haha.
Jobbade till halv fyra, köpte sen en supergod twix glass som jag åt på vägen hem. Nam<3 Så hemma var det bara att packa ihop lite grejer och fixa med annat innan mamma kom och hämtade mig och så stack vi till Båsa.
Hon körde mej vidare till Barösund till Rövas där det hölls konfirmationsläger. Åt grillkorv och hade skoj med Ela, Eve och en massa ingåbor. Sen fick jag åka hem med fartdårar, uss vad jag inte heller kommer att kunna hålla rätt fart på vägarna :D
Resten av kvällen gick åt till att bara slöa och sen sova.

Sött, folk kommer för att hälsa på och de enda de gör är sitter inne på rummet. Hympf! :D

Inte som andra.

Fredag 15 juni
Steg upp tolvtiden, fixa med lite grejer, mat och annat innan jag stack till jobbet. Skojigt folk :)
Så har det varit en lite sådär bakvänd fredag.
När andra koper öl sitter jag och säljer den. När andra sticker på fest far jag ut på en joggingtur, när andra super dricker jag en smootie och när andra festar natten lång går jag och lägger mig. Jobb imorgonbitti.
Dröm sött<3


Jordgubb-kiwi-banan-smootie.


Vill känna kärlek.

http://static3.devote.se/gallery/big/20120108/bd569269a3eaa801bc1c0dcb67129694.jpg
Jag har ingen aning om vem, men någon. Jag vill känna riktig jävla kärlek nu! Haha fan vad desperat jag låter :D


Lykkeskri.

Torsdag 14 juni
Slöade framför tv:n enda tills Tony ringde så stack ut och träffade honom. Snackade massa om en massa som vanligt men så var han tvungen att springa tillbaka till jobbet så stod och snackade lite med Ronja. Hon var i glasskiosken så jag fick till och med en glass. Nam^^
Hem och fixa mat och fixa massa men skynda iväg till tåget. Trodde att jag inte skulle hinna men hann precis. Väl i Ekenäs ringde jag Larisza som ennu var hemma så tänkte att jag får vänta ensam men precis då råkade Tony hoppa ur en bil. Snackade en stund med honom och sen med Jay en stund. Gick in ett varv i Seppälä och hittade en skoj t-skjorta, allt för stor men tänkte att jag kanske kan sy in den.
Sen träffade jag äntligen Larisza. Är evigheter sen vi sågs sist mer än typ avslutningen så det var superroligt<3
Satt i stallörsparken och snackade en massa innan vi bestämde oss för att gå hem till henne så där satt vi och lyssnade på musik och snackade ennu mer innan mamma hämtade mig. Vi han en snabb sväng till butiken innan mamma körde hem mej och stack vidare till Båsa. Åt lite och har nu suttit här. Kollar filmen 21 och snackar lite mer med Larisza. Men snart sova. Imorgon kvällstur och sen morgontur på lördag så kommer att vara väldigt osocial tror jag :D
Dröm sött<3


Helt otroligt gott!<3


Tillbaka i Karis.

Onsdag 13 juni
Det märktes att jag jobbat på igår för det kändes i så gott som hela kroppen speciellt sido-magmusklerna, armarna och låren men det är skönt, har nog saknat träningsvärk lite :D Vaknade i varje fall nio och packade ihop allt. Kom till Karis med mamma. Handlade lite och så hem och duscha.
Koka en brabarberkräm, fixa sallad och ränsa kyckling hann jag bland annat med innan jag drog iväg på jobb. Endel var inte på bästa humöret kan man säga. En tant börja halvt skrika på mig för att hon inte skulle betala med det kortet hon sa så hon var tvungen att vänta en stund bland annat. Jag hade väldigt svårt att inte börja skratta :D
Så när vi skulle stänga var det igen en sur tant där. Hon blev tillsagd att butiken stänger men hon fortsatte bara att handla och sen när hon väl kom till kassan stod hon och sa att vi borde sagt i presens eller inte presens eller nått... I varje fall så stod hon och tjata om gramatiska former. Så himmla onödigt :D Hon var nog fullt medveten om att vi stänger nio tror jag nämligen.
Så kom jag hem, städade, nördade och fixade en banan-blåbärs smootie (sjukt gott) sen sova.


Smootie och rabarberkräm. Nam!<3


Regndroppar ränner längs huden.

Tisdag 12 juni
Satt inne halva morgonen trots att det var superfint väder men sen kom kusinerna och vi stack och kärrade ved. Det var skoj men allvarligt, de enda som fick perngar för arbetet  de va de enda som gnällde... Så att höra på det tog på nerverna. Så percis när vi fått allt gjort började det regna. Sprang hem i regnet och stod sen ute på gården me regndroppar rinnande ner längs huden, det regnade rätt rejält till och med. Det är sommar. Det är lycka<3
Vi fick sen skjuts till Vitträsk där jag äntligen fick årets första dopp taget. Så sjukt skönt. Hämst att ta sig i men när ma väl var i, dedär simtagen. Frihet!
Träffade Ela och Jamppa. Ingåborna kom en sväng men stack rätt fort för dom kände inte för att fiska. Vi for istället med Linda en vända till Barösund och sen hem till Ela. Jag hörde av ett as som har jädra svårt att förstå saker och ting, blir förbannad snart. Låt mej bara vara! Annars var alla också helt uppochner. Rädda och ledsna och allt för småsaker. Chill out perople! :D
Hem, kolla Eastwick och lite snack med Tony och Silvester<3 Och annat crazy people som typ Benjam, hoho endå sånt folk :D
Sen sova och bilskolan vägrar svara och säga när jag ska köra nästa gång. Jag kommer ju inte hinna få kortet alls tills när jag fyller på det här viset..

Detta var första dagen av sommarlovet som verkligen kändes som sommar. Sol och värme, arbete utomhus, kusinerna här, simma och att stå i regnet. Fler sånahär dagar tack!


Att grilla i regnet var inte det lättaste.


Söt skrikig unge.

Måndag 11 juni
Gick till Elas vid fyra och direkt vidare till hennes syster där vi vaktade lilla Leo. Söt unge men fy vad han orkade skrika. Han skrek så han knappt fick luft men sen somnade han så gullit^^
Så kom Linda och vi stack till Ingå. Ela träffade sin pojkvän och vi spelade fotboll med honom och hans vänner. Så snackade vi om att fara och simma så jag tänkte att jag äntligen skulle få årets första dopp avklarat men det blev inget med det men skoj hade vi för det :D
Så hem, nörda lite och sen sova.


Dagens låt.

Tried to forget you but i
can't get you outta my head

Just when i think you're gone,

you come back and turn it on

and just like a simple song.

I can't get you outta my head.


Hur kan man komma över endel så lätt medan andra som man knappt träffat alls inte går att få ut ur skallen hur man än försöker? Sjukt juh! :D


Off to Elas.

Godmorgon!
Eller eftermiddag egentligen men strunt samma. Ska snart sticka till Ela. Vi får kanske sitta barnvakt idag, annars hittar vi på något annat skojigt :) Sov över tio timmar och så har jag bara slöat, är ännu också trött men det går hoppeligen över när jag får lite frisk luft.
Vi hörs sen<3


<3


Grillning och bastubad med Ela.

Söndag 10 juni
Sova sent så vaknade sent, man märker att sommarlovet är här. Slöade och så kom Ela hit. Snacka massa och så en sväng ti henne innan vi drog vidare till Vitträsk. Ela var modig och doppade sig. Usch och fy O_o Vi fixade igång en lite eld när vi blev hungriga och grillade, nam. Och kollade på en snygging som var och fiskade. Oartigt att stirra säger de men so what :D
Vi gick till Café trots att vi inte trodde det var öppet men det var det. Cocis och bulle^^
Sen fick vi sällskap också och mina nerver höll på att fara stup i kvarten!
En sväng till Barösund tog vi också, varför vet jag inte för såg typ inte en människa. Men sen kom vi äntligen hem till Ela igen. Massa babbel och bastubad. Superskönt.
Gick hem, klockan var nära tolv och det var hur ljust som helst så med tanke på det märker man att det är sommar men temperaturen skulle ju också kunna visa på sommar tycker jag.
Kollade Eastwich, fick samtal som freaked me out! (Kan du snälla bara hålla käfte liksom?!!). Sen sova för pallade inte mer -.-


Fotat påväg från Elas igår.


Sket i popkalaset.

Lördag 9 juni
Vi sov länge, åt och kollade tv. Stack ut en stund. Upp till träsket och gå en sväng. När vi kom tillbaka kollade vi mer tv och åt god mat. Så bestämde jag mig för att inte sticka till popkalaset. Vet inte riktigt varför men hade ingen feelis, dåligt väder var det, skulle fått bråttom och inte kunnat stanna övernatt så skulle blivit tvungen att bli hämtad av mamma och åka till Båsa mitt i natten. Och så att betala 30 euro för att slippa dit trots att jag inte alls hade lust kändes lite onödigt. Stannade hos Sara istället och hade kul. Vi gick ut en stund, snacka ännu mer och kollade första avsnittet av Eastwick. Jag fastnade...
Sen hoppade jag på skotern och åkte hem efter att ha spenderat över ett dygn med Sara! :D Slängde in det sista i väskan och så kom vi hit ner till Båsa.
Satt och lyssnade på radio från popkalaset tidigare och när det var Den svenska björnstammens tur ångrade jag nog lite att jag inte var där... Och nyss har jag kollat två avsnitt till av Eastwick. Men nu sova!
Dröm sött<3


Söt!


Inte länge kvar nu.

Fredag 8 juni
Den åttonde! Bara tjugo dagar tills jag fyller, helt otroligt hur nära det är nu.
Började dagen med jobb. S-korten ville inte riktigt samarbeta med mig men annars gick det bra. Handlade och kom hem, var helslö enda till sextiden när jag stack till Abc med Sara. Satt där superlänge och snackade om precis allt, en tid sen sist så fanns en del att tala om :)<3
Blev hemkörd och packade snabbt ihop lite grejer att ta med till Båsa sen tog jag skotern och kom till Sara igen. Vi kollade filmen En gång i Phuket. Den var skitorolig. Båda var halvdöda så efter det lade vi oss bara och sov.


Känner energin pumpa i kroppen.

Torsdag 7 juni
Satt halva morgonen och hörde på Cascada och kände hur energin bara pumpade i mig! Den musiken får mig att känna mig som att inget kan stoppa mig. Och snart är antibiotikakuren över så då kan ja börja springa igen och få ut lite energi den vägen så att jag inte är så emotional hela tiden :D
Grannen bjöd på mat så gick dit och åt supergod köttfärspaj. Packade och så körde mamma hem mig. Kollade sen How do you know och Big miracle. Den första var rätt bra men den andra var tråkig. Började kolla Supernatural men det stärvade efter bara ett halvt avsnitt så snackade lite med skoj folk och gick sen och sova. Jobb att vakna till så bäst att få lite sovet.

http://www.comingsoon.net/gallery/55133/Big_Miracle_1.jpg

Köra.

Onsdag 6 juni
Sov superlänge men när jag väl orkat dra mig upp stack jag till stan och träffade Tony en stund innan jag kom hem och packade. Stack ut och köra och så kom mamma och hämtade mig. I Båsa kom Ela och Jenni till oss en stund innan vi gick till Fagervik. Chill men det blev riktigt kallt mot kvällen så kom hem.
Ville fråga ut bara för att veta (och för att jag är intresserad av hur folk tänker) men snubben tog det hela på helt fel sätt och blev sur. Whatever dude.. if you can't tell me the truth I don't want you so really.. I don't care mush at all. Grow balls for God's sake :D MEN bara för att jag inte vill ha honom betyder det ju inte att jag bara kan glömma allt sådär, det går tydligen inte att förstå så okejdå, om det är så du vill ha det så visst :D

1028735-7-1339252022758_large
Summerfeeling!


I'll be okey just not today.

Tisdag 5 juni
Jobb från nio till halv fyra, gick riktigt bra. Sen försökte jag mej på ett samtal men det gick inte att svara -.- Senare fick jag också veta anledingen.. Otroligt fegt och dessutom respektlöst tycker jag.
Blev skitsur och stack till Hesa. Kanske inte sen absolut bästa idén med tanke på att man vart än man såg såg en massa kärlekspar men så farligt var det inte. Fick också höra en massa intressant.
Bland annat fick jag veta lite om mitt rykte typ. Inget att bry sig om men jag blev bara förvånad för :P Sen hem och sova.

Tumblr_m5ctxsvkge1rs1kxwo1_500_large

And get over it! Hell yeah! :D


Första dagen på jobbet.

Måndag 4 juni
Vaknade onödigt tidigt igen och upptäckte att jag i sömnen lyckats öppna facebook på telefonen och rådda lite, duktigt juh. Diskade och lite sånt men ååh, hela lägenheten skulle behöva dammsugas nu igen men orkade inte. Blir helt förvånad nu när ingen annan är här hemma och städar hur fort det blir smutsigt.
Så ringde läkaren och sa att jag skulle få antibitotika så nu ska jag väl forhoppningsvis äntligen bli frisk!
Mamma hade varit och köpt det så nu när jag kom hem påbörjade jag kuren. Hoppas det hjälper för annars blir jag nog nästintill förbannad. Har haft såhär i en månad nu liksom..
Så drog jag till jobbet, första gången så var nervös men det har gått helt bra. Såg först på när en annan satt i kassan sen fick jag pröva själv med henne brevid men nästan hela sista halvan av dagen var jag själv. Gjorde självklart en massa fel men det ska nog börja löpa så småningom. Dessutom var de flesta förstående så det var lugnt :)
Slutade kvart över nio så har bara suttit här men imorgonbitti jobb igen så nu dusch och sen sängen!
Dröm sött<3

http://www.bigblues.fi/logo_varuboden.jpg

Jeejee!


Hemgjord rabarber-hallonkräm.

Söndag 3 juni
Vaknade tidigt, såg lite på tv och försökte sova lite mer sen men det var lika omöjligt som på morgonen att somna om så fortsatte bara att sitta och glo på tv. Så vid tretiden tog jag skotern och stack till Nette som fyllde 18 igår. Stor grattis!<3 Fick supergod kaka, massa snack och så kollade vi film.
Hem en sväng innan pappa kom efter mig och vi åkte till Båsa. Grillade. Majs, nam. Och till efterrätt rabarber-hallonkräm som mamma gjort och grädde till det. Läskigt gott!
Hem och nu sova. Imorgon jobb och jag är nervös. Kommer få tunghäfta när jag ska försöka säga ågot på finska men de går som det går, bara att försöka sitt bästa.
Dröm sött<3

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395817_2630868662263_1571770003_3190195_2130714132_n.jpg
Grattis Nette!<3


Avslutning!

Lördag 2 juni
Fixade mig och så stack jag på avslutning. Har fått min första sjua i engelska i gymnasiet, jeejee, blev skitglad, finskan däremot var ju inte godkänd men resten hade gått bra.
Kom hem och lade mig och såg på tv, somnade till och med. Så hoppade jag i duschen och fixade mig igen. Ela kom och vi stack ut och kruisa lite innan vi for till Ekenäs. Efter lite mer kruisas träffade vi Eve och Amanda och jag passade på att bli lite arg där en lite stund också. Helt löjligt och utan orsak egentligen men jo...
Annars träffade jag Sebbe, Felicia, Larisza, Isabelle, Elin, Alisa med flera<3 Fasten det tyvärr inte var mycke folk där alls. Alla utom lilla jag slipper ju in på krogen MEN snart, snart, snart!^^
For till Eve sen för det var svinkallt och hände inget innan jag fick skjuts hem.


Äntligen sommarlov!<3


Juni månad är här.

Fredag 1 juni
Juni månad är här nu och snart fyller jag år. Körkort ska jag skaffa så småningom också och en massa annat som händer under sommaren. Usch vad jag ser fram emot... framtiden bara helt enkelt :D
Vaknade i varje fall lite senare än jag tänkt men stack till hälsocentralen och får svar på måndag så bara att vänta och se. Kom hem och duscha och sen til skolan. Chillade på ängen, åt grillkorv och kollade vollleyboll matcher. Mulet var det men vi hade tur för det kom nästan inge vatten (hoppas regnet håller sig borta imorgon kväll också!). Så stack jag med Sara och kolla lite skor, blev helt förälskad men det ena paret hade way too hög klack och var rätt dyra dessutom och dom andra fanns inte i min storlek. Tillbaka på ängen satt vi och åt sorbet, inte lika god som jag trott men helt okej. Vidare till kusinerna sen, deras mamma blev färdit med sina studier nämligen. Stort grattis till alla som blivit klara!
Hem och har fixat lite stuff och kollat filmen 13 going on 30. Sjukt rolig! Men nu börjar det bli sovdags. Imorgon avslutning^^
Dröm sött<3


RSS 2.0