Sjösjungfru.

Tumblr_mhasubcrnx1qf300go1_500_large68046644341277514_p70hwyyd_c_large
Om jag inte överlever morgondagen vill jag i mitt nästa liv födas som sjöjungfru!
Skämt åsido :D men visst skulle det vara underbart att vara en vacker sjöjungfru som fritt lever i vattnet och bara lever livet fullt ut!

Spänd inför imorgon!

Tisdag 29 januari
Skrivit misslyckat prov, handlat frukt, kommit hem, fixat lite smått, fixat mej, suttit i Abc och snackat massa med Cappe, stuckit vidare på jobb, haft rätt rolig dag, kommit hem, chattat med fina människor. Det är ungefär så min dag har sett ut. Nu sitter jag och frukktar morgondagen.. det är nämligen dags för min halsmandeloperation.. Hatar nålar och sjukhus så vill verkligen inte.. bara längtar tills allt är över! Skönt med sjukskrivning och varken jobb eller särskillt mycket skola visserligen. Kommer väl dö av halsont i och för sig så inte trevligt alls egentligen men hoppas bara att allt går bra... Ska sova nu så jag inte behöver sitta längre och fundera på alltihop!
 tidig väckning dessutom. Gonatt gott folk<3

Ragga på.

 
 
Vi röjjer runt som jaguarer ;)
Ragga på ragga på,
Kom igen och dansa med oss
Ragga på, ragga på
Kom igen och kicka loss
Höjj volymen mr. DJ
 
Riktig äkta måndagsfiilis med Pernilla!<3

Bra start på ny vecka.

Måndag 28 januari
Började skolan nio med ett muntligt prov i engelska. Kunde gått bättre men tänker inte klaga. Förberädande och sen utgivning efter maten. Hade fått en nia i biologin så är asnöjd! När vi gick egenom vad som borde varit satt jag bara och tänkte att jag hade en massa borta så trodde att det inte alls hade gått så bra men så fick jag ut det och blev rejält glad.
Hem och plugga sisådär tjugo sidor historia sen skippade jag det och somnade istället. En och en halv timme senare var det att vakna och skynda iväg till jobbet. Hade skoj med Malin hela dagen, särskillt när vi härjade runt bland hyllorna, haha! Kommer vara tråkigt när hon slutar!
Hem och plugga och så snacka en massa random med folk, roligt egentligen. Så äntligen sova sen.

Trött men lycklig.

Söndag 27 januari
Tvingade upp mej själv klockan halv elva och fixade mej efter att ha vaknat med en otroligt stor känsla av ren och skär glädje. Väkte sömntutan för att köra hem honom innan jag drog iväg på jobb. Rätt trevlig dag faktist och tiden rusade trots min otroligt trötta hjärna. Slutade jobbet, kom hem, Pernilla hälsade på en stund sen tänkte jag plugga men höll på att somna och försökte inte ens förhindra det för behövde verkligen sova.

Pick me up, spin me around and I'm yours!

http://data.whicdn.com/images/50636710/312434_523439977687623_1225438777_n_large.jpg
Den känslan<3

Bästa dagen på länge, ni berikar mitt liv till tusen!

Lördag 26 januari
Vaknade sådär passligt tidigt men vägrade stiga upp. Jobbig morgon, ville verkligen inte alls stiga upp.. Piggnade så småningom till och humöret förbättrades enormt. Hoppade i duschen, slöade en halv evighet, gluffsa smörgåsar medan vi kollade Happy Town. Abc en sväng och så en spontan roadtrip till Lojo liksom bara för att vi kunde :) Spontana påhittigheter är något av det absolut bästa som finns^^
Tillbaka dit en liten stund, spela slö fotis och hade ingen chans mot proffset själv. Så sprang jag iväg till butiken. Alko självklart, vidare hem och städa fög skulle nog inte tegdats ta någon dit på förfest annars så som det såg ut. Fixade mig och så kom Simme hit först, snart Pernilla och efter en stund kom Jürgen, då var vi alla äntligen här och kunde börja festen för fulla myggar. Simme blandade asgoda drinkar till oss. Salmiaklikör, tranbärsjuice och energidricka, så gott! Så spelade vi ölspel och jag som åter igen äter antibiotika fick ge upp rätt fort eftersom det steg i huvudet direkt.Lyssnade på musik och höjde fiilisen till toppnivå hann vi också med.
Blev alldeles lagom full tills vi drog ut. Bara jag och Simme. De andra två mådde inte rosor så de kom först senare. Dansade som en galning som alltid men massa skoj typer, chillade med Simme och hans vänner och dansade mer. Så blev han äntligen så full så han också ville dansa så sen gjorde jag inget annat än dansade resten av kvällen bortsätt från några tobakspauser ute i kylan (fattar inte hu folk klarar röka i den kylan!). När Pernilla kom tog vi tillsammans nästan över dansgolvet :D
Så började natten lida mot sitt slut och jag som hade jobb att gå till på morgonen hade inget annat val än att gå hem och sova men fick sällskap (som i å för sej däckade såfort vi kom innanför dörren typ) vilket jag är otroligt glad över.
Perfekt kväll, perfekt dag över huvud taget! Trots morgonen^^ Är så otroligt glad och somnade med en varm och skön känsla i magen av att allt blir bra oavsett vad.
Tack fina människor för att ni finns i mitt liv!<3

 

Vacker flicka.

Fredag 25 januari
Vaknade och iväg och skriva prov. Lättare frågor än jag hade väntat mej och mer än jag trodde hade visst fastnat i min lilla hjärna av läsandet så gick inte alls så dåligt som jag varit rädd för. Iväg till teckan sen. Två timmar kvar ungefär så är jag klar sen, awesome!  När jag kom hem var tanken igen att jag skulle plugga, äcklig hissa denna gång, men somnade.. Sov, sov och sov. Hann läsa lite innan Pernilla drog mig till Abc och självklart kunde jag ju inte motstå en sån frestelse :D Satt i evigheter och babblade strunt och morgondagen som kommer bli bättre än bäst. 
Och så en liten vana som spridit sig... Palla! Ibland gäller det verkligen bara att bita ihop så gott det går.
Stack hem och senare iväg igen. Massa babbel och snack, behövdes utan tvekan. Sov sen sött :)
 
 

Skola, blodprov, provläsning och chillas.

Torsdag 24 januari
Drog mej med stor möda upp från sängen efter att ha vaknat lite för sent än en gång. Iväg och skrev ett förhör som faktist gick någorlunda. Så jobba lite med teckakurs, snart klar^^ En lektion, sen iväg till Ekenäs för att ta blodprov. var livrädd typ för har aldrig i mitt liv tagit ett blodprov förrut, inte vad jag kan minnas i varje fall. Blev nästan lite besviken när det knappt ens kändes, hade förväntat mej att de skulle svida något helt otroligt, haha.
När jag kom hem var mina planer att plugga hela dagen men blev inte riktigt så. Var astrött och deckade såfort jag kom hem. Allt för många timmar senare senare vaknade jag och tog äntligen itu med pluggandet. Mummsade pomelo till så det inte skulle bli för tråkigt. Efter att ha fått en hel del läst började klockan närma sig nio och jag drog med Cappe till Abc. Satt och snackade om allt mellan himmel och gjord och hade superskoj. Surnade till rejält där nått tag också och känslan av att man inte har någon betydelse alls men slog ifrån mej tanken, påfrestande att tänka på sånt juh :D Så hem hann läsa lite vidare innan jag igen bara somnade poff pang, klockan var mycket så inte underligt heller.
 
 

Snälla sommar kom och rädda mig, orkar inte mycket mer.

Tumblr_mh3kfvs9lr1qflwfao1_500_large
Yes! Pallar snart inte detta mer!

Tröttheten höll på att ta över.

Onsdag 23 januari
Började skolan tio vilket var otroligt skönt efter den sena natten och mot all förmodan var jag inte ens så dödstrött efter bara fem timmars sömn så kom upp från sängen och iväg till skolan. Men så några timmar senare började jag nog känna tröttheten spridas i kroppen och huvudvärken dunka. Kämpade mej igenom dagen enda tills klockan var fyra. Var en sväng via butiken innan jag kom hem, pluggade och började städa. Så var det att hoppa i duschen så jag skulle hinna iväg på kaffe med Pernilla när hon slutade, blev en mycket längre träff än väntat. Satt där i över två timmar, skvallrade, snackade med skojj folk och hade skoj. Så mycket bättre än att sitta hemma med skolböckerna i famnen.
Lite missförstånd i skrivtligt format som så många gånger förrut. Tungt som fan men ska nog lösas strax, kan inte rå för att jag blir sårad dock.. anser mej ha mina orsaker att få bli ledsen och känna mig sviken som fasen fastän det egentligen inte allt är så utan bara jag som överreagerar till tusen. Accptera det är ni snälla :)

Försovning och andra trevligheter.

Tisdag 22 januari
Försov mig en timme. Oj... Orkade inte bry mej om att skynda. Har noll motivation kvar till skolan nu. Så kom en timme för sent. Hann annars med lite tecka och satt på ett möte i matsalen innan jag drog hem. Köpte massa frukt, bland annat dundergod pomelo, älska!
Kom hem, surfade runt, chattade och jobbade med religionsarbete. Runt sju åkte jag till Abc och träffade Pernilla en stund och såg en suris eller kanske inte var sur men jag blev nog en smula. Förstår bara inte mej på folk ibland hur mycket jag än försöker och vill förstå.
Efter att ha snackat skit med henne en stund kom jag hem och fortsatte med religionsarbetet. Efter många timmar skrivar. Var snart morgon då jag gick och sova.. så hade jag i varje fall 19 sidor skrivna och kunde andas ut och drömma sött.

Naturell kvarg med passionsfrukt och för mycket honung^^

Bildlöst och allmänt tråkigt.

Måndag 21 januari
Helgen var slut och skola igen. Hade presentation i religion, så skönt att få den undan redan. Hem en timme när jag slutat, var lite aktiv och drog sen på jobb. Dagen gick fort fram och söta fjanttar var och handlade av mig, skoj. Så hem och skriva lite mera skolarbete innan jag äntligen slapp och sova.

Återgått till att fortsätta kolla en av favoritserierna.

Söndag 20 januari
Bra morgon men så började klockan närma sig tolv pch eftersom jag hade skolarbete som baserade sig på ett besök av en gudstjänst och det stod på nätet att det var tolv slepade jag mej med stor möda upp, ringde kusin, drog henne med och stack till kyrkan. Men den förbannade gudstjänsten hade redan varit, de hade bara inte orkat uppdatera sin hemsida ennu efter årsskiftet, ni kan bara föreställa er min ilska, där hade jag helt i onödan dragit mej upp ur en varm och skön ssäng och tvingat mej ut i kylan.
Sur och tväg körde jag hem Api och stannade hos den en stund, Chillade en stund med Robin också innan han pyste iväg på jobb. Så hem och kollade Lost men började sen fixa med ett annat religionsarbete. Så sova när klockan redan var allt för mycket.
http://www.girlgonegeekblog.com/wp-content/uploads/2012/04/lost-wallpaper-1600x900.jpg

Snäll kompis utnyttjas för tekniska kunskaper sen träffa fin kille.

Lördag 19 januari
Drog på jobb till nio och jobbade fram till sex på kvällen. Cappe kom och var snäll kompiis och fixade datorstuff som jag inte riktigt förstår mej på, Hoppade assnabbt in i duschen när jag ju endå hade tid så passade på. Så drog vi till Abc en stund och satt och babblade. Efter det direkt till Simme för filmkväll. Väldigt trevligt. Awesome.

Jag har e väldigt trevlig klass.

Fredag 18 januari
Drog till skolan en tidig morgon åter en gång. Fick hålla min presentation vilken gick någorlunda i varje fall, kollade inte alls så mycket på pappret som jag trott att jag skulle så helt okej.
Kom hem och började fixa med skolarbeten. Så blev det brottom att fixa mig och sticka iväg till Serendi på Abimiddag. Hade roliga lekar, god mat, roliga människor och intressanta disskusioner så bortsätt från en sjujädrars huvudvärk så var kvällen skitkul :)
Så hem och fixa mera skolarbete.

Skitmorgon.

Torsdag 17 januari
Helt och hållet pain morgon trots att jag började först tio. Ingen ork allt i någon enda del av kroppen, helt och fullt död. Drog mej iväg till skolan i varje fall. Överlevde fyra timmar och stack sen för att rita lite. Skrivningsinfo och när jag ritat en timme gick jag hem. Skrinnade med brudenKollade några avsnitt Lost och resten av kvällen ägnade jag åt religion som blev så gott som färdigt. Sen fixade jag en presentation till engelskan vilket inte alls var trevligt men bara att tvinga sig själv. Äntligen sova när den var klar.

Lycka.

Onsdag 16 januari
http://i11.piczo.com/view/i/3/212/076636/212076636_1272459816_1.jpg
Vaknade redan innan klockan ringde än en gång. Verkar som jag inte behöver lika mycket sömn eller så är det just det att jag vill vakna för verkligheten är den bästa.
Drog iväg till skolan till tio och efter skolan träffade jag Bello en stund. Körde hem henne och träffade sen Pernilla. Efter massor av babbel om dittan och dattan kom jag hem, kollade lite Lost och jobbade sen med skolarbeten. Chatta tills det var dags att sova.
 

Skrinning första gången sen två år.

Tisdag 15 januari
Skola åtta till fyra, väldigt otrevligt..
Hann hålla en muntlig presentation i engelska som inte gick bra men visserligen bättre än jag trodde. Läste inte av pappret helt i varje fall så helt okej. Slutade äntligen sen och kom hem. Lite mer skolarbete en stund innan jag drog på mig flera lager kläder och stack ut i kylan. Skrinna med Pernilla stod nämligen på schemat. Var säkert två år sedan jag stod på ett par skrinnskor senast så gick lite stelt till en början men det kom snabbt tillbaka så fick det fort igen. Älskar att skrinna, lite liknade frihetskänsla som att simma. Man bara glider fram och man kan ta sig fram fort, riktigt fort, sådär så det känns som att ingen kan få tag på en om man inte vill. Fin känsla, frihet och makt över sig själv. Var äcklig och rödfrusen en sväng via Abc sen också innan jag tog mig hem. Direkt i duschen för man kände sig verkligen inte fräsh efter att ha kämpa sig fram på isen i kläder som blev alldeles för varma efter en stund. For sedan iväg på mysig filmkväll.
Tänk att småsaker kan göra en så himla glad! Helt otroligt^^

Vacker.

Måndag 14 januari
Stack till skolan till åtta. Fick sluta redan två men blev kvar och ritade en stund. Hem och fixa med skolarbeten och dsenare drog till Abc med Pernilla en sväng. Tog en snabbtärff men fin kille och så hem ch gjöra mera skolarbete. Inte mycket annat än att sova sen.
270938_492913327417188_82962755_n_large

Underbara vänner som alltid finns där.

 Söndag 13 januari
Fortsatte trots tillnyktrande att sura för visst var det lite elakt det hela och inte blev det bättre att fortsätta diskusionen på morgonen heller.. Fixade det ena med det femtte innan jag sen smet iväg för att träffa Cappe, Skojigt^^ Babblade som så många gånger förutom om allt mellan himmel och jord. Så skönt att veta att man har vänner man kan prata om precis vad som helst med<3
Kom hem och fixade skolgrejjer och drog sen för att reda ut gårdagens missförstånd. Så svårt men lätt värt det. Men hur glad jag än blir så finns de alltid endel saker som skrämmer mej där i bakgrunden..
Kom hem med ett leende på läppana åter igen och kunde sova gott^^

Träning och utgång en vanlig lördag.

Lördag 12 januari
Inge slöas denna morgon! Uppe med tuppen, stack till pappa och fixade med bilen och sen vidare till Ekenäs för att gymma med Eve. Asskönt. Så lite chill och sen hem.
Började jag fixa mig innan vi skulle draa iväg till Ekenäs på förfest jag, Pernilla och Erika. Mysig och lugn förfest så tackar så mycket för den :) Så vidare till Fe, aproligt att dansa med Pernilla som alltid och intressanta diskussioner med random människor men förutom det sög kvällen rätt ordentligt...
Förrutom att  det var tråkigt och händelselöst där plus en hel drös med sur människor så hade jag skitfiilis över mine egna fyllemeddelanden. När den man tror ska bry sig är totalnonchalerande känns det inte bra, visst fanns de utmärkta orsaker som exempelvis att jag var full och man ska inte snacka allvar då så förstår det men å andra sidan så är det just de.. Alkoholen gör en också extra känslig så kanske man kunde vara lite mer försiktig kan tyckas, När jag nyktrade till förstod jag ju själv att jag överdrev men sånt är svårt att se som full :D Så blev att gå och sova med ont i magen, tyvärr inte en av de bättre lördagarna detta inte..

Darin är en otroligt söt liten apa!

 

Denna låt har blivit mer och mer populär den senaste tiden vilket jag förstår för den är Apbra^^ Satt i varje fall och lyssnade på den på repeat idag viilket fick mej att vilja lyssna på andra av hans låtar också, dom äldre för jag var nämligen ett stort fan när jag var lite yngre, älskade hans låtar och gör det än kom jag fram till.
 
Huuur söt?^^
 
 Får rysningar av välbehag. Så bra minnen, totalt utspelad låt för mig men usch vad jag tyckte han var bra. Blir nog lite kär i honom nu av alla känslor som kommer upp till ytan^^ Lyssnade på honom när jag var glad, när jag var ledsen och allt däremellan. Säg vad ni vill men Darin äger<3 :))))

Har varit helupptagen hela dagen.

Fredag 11 januari
Tidig väckning och iväg till skolan. Efter fem timmar slutade jag och hann bara hem och vända innan jag var tvungen att sticka på jobb. Trött.. ville sova men sex timmar kändes kortare och slapp hem sen. Sen jag kom hem har jag jobbat med skoluppgifter i religion, påriktit intressanta uppgifter dinna gång till min förvåning. Etik så inget rätt svar utan mest spekulationer och sånt gillar jag. Klar med det och fortsatte sen med att skriva här. Äntligen klar så slipper och sova nu.
Massa planer för imorgon från att jag vaknar till sent på natten :) Ut med finaste bruden är nämligen planerna och före det lite ett och annat.
Dessutom kommer pojkarna hem så får se om det finns nån chans att hinna se dem också :)

 
 

Nya klackar. Kärlek!

Torsdag 10 januari
Det jobbigaste med kyla förutom kylan i sig och att det är halt är det i kombination med att man har bil. Halt som fan och dörrarna fryser fast stup i kvarten. Stod säkert i fem minuter och kämpade med den innan jag äntligen fick upp den. Så kom försent men skrev klart uppsatsen och lämnade in den så det borde vara förlåtligt för denna gång. Gick och ritade en stund, åt urgod fisk med rödbetor till som serverades i skolan. Säga vad man vill om skolmaten men ibland lyckas de verkligen.
Hade sen favorittimmarna.. matematik och historia kvar för dagen... Har redan halvt panik inför studentskrivningarna i matematik, måste klara dem, annars är jag stuck i gymnasiet och det är något jag verkligen inte skulle tycka om. Men ska försöka fixa så mycket annat som möjligt nu bara så jag kan hitta nån överbliven motivaton att slänga på matematiken så då ska det nog gå vägen :)
Usch vad allt handlar om skola här helt plötsligt, otrevligt tema men snart är det över, snart inge mer gymnasium någonsin!
Slutade och kom hem. Var dödssömnig så gick och lade mig, sov några underbart sköna timmar och hade sen täntk sticka på gym med Eve men blev inget med det så hann och hämta ut mitt Nellypaket innehållande två par skor. Är överkär i ena paret, lite väl höga tyvärr men älskar dem oavsett^^ (De andra var en aning stora tyvärr).
Cappe och Simme drog iväg på kryssning så ser inte dem på ett par dar. Vill också på kryssning, skulle vara sjukt roligt men snart Abikryssningen juh!
Tränade superlite, satsade på skolarbeten en stund men fick inte alls så mycket som jag tänkt gjort. Har ennu lite tid innan alla deadlines är här så ingen panik. Sen äntligen bara sova.

Äppel med kanel och ibland också jordnötssmör på är min nya drog. Gudomligt gott!

Kalkonsallad och söt kompis.

Onsdag 9 januari
Jobbig morgon, ville inte alls stiga upp och sticka till skolan. Hade det såå bra under varmt täcke... Men började först tio så lite skönt endå. Skoldagen flög bra i rasande fart och så slapp jag äntligen hem. Skrev på en uppsats en stund. Tränade en stund sen och efter att ha duschat, fixat mej och gjort mer skolarbete samt ätit en utsökt god kalkonsallad så drog jag iväg och träffade Cappe. Abc och snacka skit än en gång.
 

Kaffe med bruden och filmkväll som avslut på dagen.

Tisdag 8 januari
Upp och till skolan en morgon klockan åtta åter igen, heldöd och så ska man tvingas dra sig upp, inte trevligt alls. Hade hissatimmar som jag var någorlunda koncentrerad på för första gången på länge, vanligen sitter jag bara och ritar obetydliga små filurer här och där så framsteg!
Hade håltimme på vilken jag satt och ritade en papegoja, måste få tygtryckarkursen klar fort nu.. Efter det en rolig engelskatimme, muntliga kursen är lätt den bästa hittills (bortsätt från ett lite större föredrag som ska hållas ennu men stöter bort den tanken :D).  Efter dessa timmar gick skoldagen inte alls bra, ingen motivation och fick inget gjort! Förutom en enhörning ritad på biologitimmarna men skulle vara betydligt klokare att hänga med istället.
Slutade äntligen och drog till Abc på kaffe med Pernilla, mycke angenämt :) 
Började limma och klistra med arbetet till fotokursen i skolan så snart ska väl även jag vara genom gymnasiet ska vi tro.
Kvällens planer bestämdes, massa småsaker fixades och så stack jag iväg för filmkväll. Kollade slut Harbours Island så vi får ta itu med någon anna serie så småningom. Men så var vi vakna alldeles för länge för skolmogon sen men klagar inte, brakväll :)
 
 

Tillbaka till skolan, jobb och tomater.

Måndag 7 januari
Skola igen då. Otroligt hur två veckor kan pasera så fort och nästan obemärkt. Ingen trevlig känsla att dra sig upp klockan sju igen..
En lärare var borta så fick en håltimme men den gick tyvärr åt till matematik. Såfort skoldagen var sluta var det bara att dra vidare påjobb då. Tog en butiksrunda innan jag kom hem och städade och så massa babbel resten av kvällen igen en gång :)
 
Perfekt pausmat, så gott!

Till Lojo en sväng.

Söndag 6 januari
Vaknade av att mamma var påväg ut genom dörren och påväg till Lojo så tänkte jag kan lika bra smita med. Skuttade upp, drog på mej kläder och ut. Hade cirka ungefär fem minuter på mig så blev lite stressigt men finns ingen i Lojo endå ingen skillnad hur man ser ut som tur :D
Kom hem och kollade på några avsnitt Lost innan jag var tvungen att börja räkna matematik som skulle vara inlämnat dagen därpå.
Resten av kvällen gick åt till snack om allt och inget. Trevligt.
 

Slöare lödag får man leta efter.

Lördag 5 januari
Började dagen med jobb i en massa timmar men tiden flög fram. Skyndade hem och hoppade i duschen. Fixade med det ena och det andra och så niotiden träffade jag Cappe. Satt i Abc i en halv evighet som så många gånger förr. Skoj som fan och så hann vi ed lite kruis innan han stack hem och jag likaså. Nördade en stund sen bara sova.
 

En vanlig fredag.

Fredag 4 januari
Mysig frukost. Abc en sväng och så mera Harbours-Island kikas. Senare blev det att sitta och snacka gojja i Abc med Pernilla. Trevligt :) Fick aldirg träffa Cappe eftersom Simme skulle träffa "sin Cappe" som han uttryckte sig, han vill tydligt inte dela :( haha ojoj.
Hem, babbel, chill sen sova.
 
Jag har söta sockor^^

Väldigt mycke fattigare efter heldag av shopping med bästa bruden!

Torsda 3 januari
Steg upp äckligt tidigt för att hinna med att shoppa hela dagen. På halv åtta-tåget satt jag och Pernilla halvsovande och gluffsade i oss lite frukost i väntan på att tåget skulle ta oss in till Helsingfors. Eller så var det tänkt men när vi var i Alberga och kollade ut och såg Sello började vi fundera om vi skulle dit istället. Nej tänkte vi men så i absolut sista sekunden innan tåget fortsatte ändrade vi oss och störtade ut ur tåget. Tur det för hittade en massa skoj där.
När vi tyckte vi var klara i Sello hoppade vi igen på tåget och åkte in till Hesa en sväng endå. En smootie i arnolds och väldigt lite shopping senare började vi ta oss mot tågstationen för att ta oss hem tillslut.
Så en heldag av shopping med bästa bruden var vad det blev. Superkuligt, vi får absolut utan tvekan ta om detta!
Hem och duscha direkt sen, man blir så äcklig efter att ha provat en massa kläder hela dagen, gått runt och hesaluften över huvud taget..
Sen drog jag på filmkväll^^
 


Lång arbetsdag och träff med bruden.

Onsdag 2 januari
Stack på jobb till tio med tio timmars arbetsdag enligt arbetslistan på grund av inventering. Var nästan lite roligt och gick fort att räkna varorna men så när vi var klara och trodde vi skull få gå var vi ennu tvugna att plocka upp två "flak/lavor" med grejjer. Vi var tur nog så många så det tog inte särskillt länge så behövde bara jobba åtta timmar.
Direkt efteråt stack vi till Abc, jag och Pernilla. Mycke skoj och rolit snack sen hem. Babblade med folk och sen sova! Tidig morgon att se fram emot :)
 
 

Nyårsdagen fortsatte med lite mer nyårsfirande.

Tisdag 1 januari
Sov till sent men vaknade endå före alla andra. De andra började få liv i sig så vi slöade en stund och sen hem till Karis. De körde hem mej och jag somnade igen en liten stund. Upp, fixa och så iväg och träffa Cappe. Vi hade vårt eget lilla nyårsfiras med raketer och hela baletten eftersom vi spenderat nyår på olika ställen haha :D
Så stack vi till klubben för att spela biljard, hade helt aproligt, så awesome!
Sen bara hem och slöa en massa innan det blev sovdags. Trevlig dag lugnt sagt.
Ett nytt år har börjat och det började bra.
 

Nyårsafton 2013!

Måndag 31 december
Nyårsafton idag! Ett till superbra år har paserat igen. Känns ledsamt att detta är över för har hänt så otroligt mycket bra iår. Underbart år men ingen idé att vara ledsen över det för nästa år kommer bli precis lika bra, det är jag övertygad om :) Eller kanske ennu bättre om ifall det är möjligt.
Började dagen med att sticka på jobb. Hem och fixa mig, fort som fasiken för snart skulle det firas rejält!
Väntade i vad som kändes som en halv evighet för såg såå mycket fram emot kvällen men mitt goda humör höll sig troget kvar endå för det var nog inget som kunde förändra det^^
Cappe hade synd nog bestämmt sig för att fira på annan ort så ingen Cappe tyvärr.
Jag, Simme, Frida, Rani och Jontte åkte till Svartå där Rani bor. Sjukt fint hus dessutom.
Vi spelade biljard, ölspel, mer fyrverkerier, 00.00 happening, mer ölspel, för mycket ölspel, babbel om allt och inget och bara helt awesome! Så började firandet sorgligt nog lida mot sitt slut så vi gick och sova.
Bra dag, tack alla!<3

 
Å så ett par snodda bilder också:
Biljard med Frida och killarna i dimman.

Vinner nog aldrig bilis men vad gör väl det.

Söndag 30 december
Började morgonen med mer Harbous Island tillsammand men supergod hemmalagad pizza mumms!
Hem och kolla lite One Tree Hill (usch en sån serienörd jag har blitt...).
Duschade och fixade mig och träffade sen Cappe sjutiden. Satt i Abc och hade hur skojit som helst. Så kom Simme och Jontte dit, vi alla stack till klubben och spelade biljard, jag förlorade ungefär precis alla omgångar men skitkul^^
Kom hem, chattade och så sova.
(BIld snodd av Cappe, hoppas det är okej^^)

Lugn lördag.

Lördag 29 december
Jobbade hela dagen och dirkt efteråt till Abc med Pernilla. Erika kom dit en sväng också, skojskoj för har inte pratat med henne på länge. Simme och Cappe kom dit, de andra stack och jag chillade med dem. Cappe stack hem och så blev det filmkväll. Eller serie, Harbours Island. Den var bättre än jag hade vågat tro. Såå tutiga sen. Ojoj sov supergott.
 

Tvärsväng på dagen.

Fredag 28 december
Vaknade någorlunda tidigt, duschade och drog sen ut på stan en sväng. Butiksgåas för att fördriva tid bara liksom. Mysigt ibland. Kom hem och kollade One Tree Hill, skulle träffa Pernilla men blev inget så mer One Tree Hill. Snackade med Cappe om hur dålig denna fredag var... Båda klagade som små barn, haha.
Drog iväg till mofa för att säga hejdå åt Danne som skulle åka tillbaka hem ti Sverige tidigt morgonen därpå. Ennu mer skitfredag sen.
Satt i Abc och tog ett snack men att ha ett seriös samtal i Abc visade sig inte vara den bästa idén så vi tog oss vidare. Fredagen blev bra tillslut, eller om det kanske redan hade hunnit bli lördag men strunt samma. Var fly förbannad i något skede men hann bli glad flicka innan jag kom hem så kunder gå och sova gott utan ont i magen sen så bra avslut helt enkelt. Skitdag som blev bra till slut.

 

RSS 2.0