Vill skippa de närmaste veckorna.

De kommande tre veckorna kommer jag stressa sönder och kommer inte ha ett liv..
Denna vecka:
-Skrivning, hörförståelse i finska.
-Ha körlektioner.
-Försöka få körkortet skaffat äntligen.
-Skriva långt geografiarbete.
-Skrivning igen, textkompetens i modersmål.
-Jobba...
 
Nästa vecka:
-Skrivning, hälsokunskap.
-Läsa en bok till modersmålskursen.
-Skrivning, skriftliga delen i finskan (dödens).
-Jobba tre dar.
 
Senföljande vecka:
-Skrivning, essä i modersmål.
-Skriva bokresension.
-Ha bokpresentation.
-Skriva geografiprov.
-Skriva engelskaprov.
-Jobb.
 
Veckan efter det får jag äntligen andas ut lite. Provveckan fortsätter då så har visserligen två prov men modersmål och matematik är inte så farligt. Usch skulle väldigt gärna hoppa över de kommande tre veckorna!
Men ser sjukt mycket fram emot höstlovet i varje fall för då sticker jag till Sverige med Sara och hälsar på moster. Det kommer bli så sjukt roligt! Massa shopping, driva runt och kolla in vackra göteborg bland annat.
Förutom det så när de tre närmaste veckorna har gått är första perioden undan så bara två tredjedelar kvar av den tid vi spenderar i skolan nu sista året i gymnasiet. Så skön känsla!
 
394713_342464449171916_885994438_n_large
 

Pussglad vovve.

I fredags när vi var och firade fina kusin var denna sötnos också där. Blev bara suddbilder eftersom hon inte var stilla en enda sekund. Enda sättet att distrahera henne så mycket att man fick en skart bild var att att låta sej bli pussad :D

Förbannade söndagar.

Söndag 9 september
Hata söndagar. Åtminstone de senaste...
Man har ingen ork att göra något men man har endå en massa som ska göras. Läxor, skolarbeten, städa och så ska man förutom det ennu sova i vettiga tider så man orkar stiga upp och gå till skolan på morgonen.
Förutom det är humöret inte det bästa heller. Sur, arg, ledsen och allt känns hopplöst.
Anyway så steg jag upp vid tolv. Gick till butiken och köpte mer grekisk youghurt men denna var bara typ superhård och äcklig, inte alls krämig och god som den förra jag köpte, äckligt. Så blev bara ennu surare.
Har nu fått några avsnitt av One Tree Hill påsedda, alla läxor gjorda och lite sånt så tänkte att jag inte skulle sitta här mer ikväll utan istället ta hälsokunskapsboken i handen och plugga lite till skrivningarna. Städa skulle jag också hinna med då kanske men vet inte om det kommer lyckas... Vi får se vad det blir av dagens sista timmar.
 

Nio timmar jobb och inte mycke dansas.

Lördag 8 september
Började jobba kvart över nio med nio långa timmar framför mig. Kände verkligen inte för att sitta och vara supertrevlig mot massa halvsura människor... Var liksom lite för trött för det men bara att bita ihop och vara glad och trevlig endå, får ju trots allt betalt för det så ska inte klaga.
Efter jobbet kom jag hem och fixade mig och lite sånt. Så var det tänkt att jag, Pernilla, Nette och kanske Katten skulle ut men de två första bailed i sista minuten vilket kändes lite surt. Men Katten kom hit, vi provade kläder, fixade oss, snackade och hade skoj<3 Så gick vi iväg till Nox men det var ett fjasko. Så gott som tomt. Vi två stog och dansade och hade hela dansgolvet för oss själva. Lite efter tolv hade de visserligen kommit mer folk men fortfarande inte fler än tre stycken på dansgolvet så vi stack... Sååå onödigt... Skitkul att dansa med Katten men de kunde vi fan ha gjort hemma hos mej istället. Skulle varit precis lika roligt om kanske inte lite roligare till och med :D
Kom hem, satt på datorn och var sur på den ena och den andra en stund men sket sen i det och kollade på One Tree Hill hela halva natten... Fin lördag.
 
Denna fina himmel möttes jag av när jag slutade.

Jobbar röven av mig.

Sitter på kaffepaus nu och äter massa mummsiga nötter :) Bara ett par timmar kvar så är min niotimmars tur över. 
Vi får se vad som händer ikväll, är dödstrött så borde väl sova men med lite energidricka ska ja nog orka dansa tror jag  :D
 

Fullt upp och sömnbrist.

Fredag 7 september
Började åtta ennu en morgon. Tre lektioner, en lunch med Eve och så två håltimmar. Gick till Canny och köpte en present åt Api. Hem en sväng hann jag också med. Sen tillbaka till skolan för två timmat modersmål. Fick arbetet färdigskrivet så nu har jag  varje fall ett mindre.
Hemma hann jag inte vara länge innan klockan blev sex och vi stack på födelsedagskaffe till fina kusin. Gott att äta, intressant snack och söt vovve.
Passade på att komma hem när jag fick skjuts men inte långt senare kom Pernilla efter mig. Lite krus, massor av babbel och en runda till Abc.
Hem, chatta, fixa med lite bilder och borde sovit för två timmar sen.. minst. Har sovit alldeles för lite senaste dagarna och imorgonbitti jobb så ingen sovmorgon. Men nu blir det sova i varje fall.
Dröm sött<3
 

Jag, preseten och det fina födelsedagsbarnet<3

Eric har skaffat överkropp som heter duga.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m68in1mYfG1ryc4xgo3_1280.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m62kdidV4p1qbiykfo4_250.gifhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_m6f5w5Zd4F1qfww3po4_r1_250.gif
 
Ojojoj vad har här? Killen är ju råsnygg, vilken kropp liksom!

Sååå glad.


Såhääääär glad blev jag när Sara var supergullig och lånade mig ett skal till telefonen tills jag skaffat eget. Ljusrosa dessutom, supersött^^

Halkbanan undan.

Torsdag 6 september
Steg upp och hoppade i en lång varm dusch. Cyklade iväg till skolan för två timmar geografi på vilka jag bara satt vid en dator och samlade ihop lite information och sen en timme engelska. Kom hem och hade ett par timmar fria innan klockan blev två och jag drog till halkbanan och slirade runt lite, skojskoj :D Nu är den undan och eftersom jag var ensam fick jag flera timmar så inte mycke kvar nu! Det börjar närma sig.
Hade sen massa som jag borde fått gjort men satt bara och gjorde inget som vanligt. Får snart ångest eller något. Snart börjar skrivningarna, provveckan strax efter, innan det ska jag ha körkort och en enorm hög skolarbeten fixade, förutom det ska jag ha tid att jobba, umgås med vänner och ha ett liv... Verkar som om livet får vänta lite...
 

Huuups, spillde visst kaffe över hela mig.. och tungan fastnade utanför munnen me vad kan man göra :O
Supertråkigt skämt men jag hade tråkigt när jag väntade på att få sticka iväg och köra vilket resulterade i en massa underliga egobilder :D

Rekomenderar grekisk youghurt.

Onsdag 5 september
Skolan några timmar sen å handla. Eftersom jag tyckte mitt morgonmål igår var så gott slog jag på stort och köpte en hel bunke grekisk youghurt och honung. Hem och Gjorde lite skolarbeten men sket i dem rätt fort och kollade vidare One Tree Hill.
 
Testade även med blåbär men godare utan. Nam!

Less på skolan.

Tisdag 4 september
Skönt med sovmorgon. Skola till halv fyra och kom sen hem. Hade skolarbete att göra men det gick bara inte så satt mig och kolla på One Tree Hill istället. Med morötter och dipp, mycket mysigare^^

Underbart gott mogonmål, en trött flicka och One Tree Hill med morötter och dipp.

Skola, jobb och spökligheter.

Måndag 3 september
Skola två timmar, matematik. Så hem och fixa lite skolarbeten, slöa, nörda och chilla innan det var dags att sticka på jobb. Satt i kassan och gäspade sex timmar innan jag äntligen fick sluta och slapp att skrämma flera kunder med små hostattacker.
Blev och snacka med Pernilla och lite andra en stund men sen hemcyklandes i kylan.. Man börjar märka alldeles för tydligt att vintern är på väg. Inte alls trevligt.
Så massa chatt och sen sova.
För övrigt är jag fett sur på sonera eftersom jag har avtal om obegränsat internet per månad och så fick jag meddelande om att jag använt typ 80 procent..? Får gå och fråga om det.
 
Bara för att jag ser ut som ett spöke. Och spöken är coola, speciellt utan smink :)

Jävla skitdag! Fast inte egentligen.

Söndag 2 september
Vaknade, satte mig vid datorn och snackade med Cappe typ hela förmiddagen. Ingen av oss var på farligt glatt humör... Haha bara massa suras på allt :D Senare kom Pernilla hit så fick höra vad som egentligen hänt igår för förstod verkligen inte, blev helt sjukt förvånad. Inte shyst gjort men man måste göra va som känns rätt.
Mot kvällen blev det ett flera timmar långt snack med honom.. Om allt.
Vill inte hacka på eller trycka ner men jag vet att det låter så ibland. Det är inte meningen, jag är inte särskillt arg mer, alla gör vi misstag, det är okej, ingen är perfekt. Dessutom fick jag ju veta hur det egentligen låg till så ja... och lycklig var jag så då har det ju inte så stor skillnad vad som hände sen. Värt det :)

 
Man kan inte alltid vara på gott humör.

Utekväll med finisar.

Lördag 1 september
Vaknade efter nästan tolv timmars sömn men man blir trött av för mycket sömn också så var superpigg när jag vaknde men gick sen bara omkring som en zombie, humöret sjönk också. Drog i varje fall iväg för att handla med mamma och när vi kom hem satte jag mig och kollade lite one tree hill och åt bondost. Så gott<3
Så var det att fixa allt, städa, duscha och fixa mig. Senare kom Nette, hennes snubbe och Cappe hit och chillade. Snacka messa strunt och hade trevligt. Men de skulle iväg så blev ensam en stund. Så kom Pernilla, Sara, Cassu, Katten och Cappe hit. Chilla med musik, dricka, feelis och snack.
Halv elvatiden drog vi till Nox. Dansade loss som galningar och hade sjukt roligt.
Men så senare, nån timme efter midnatt sådär så börja irritationen stiga... Folk feida, andra var bara superledsna och resten satt och gnällde.
Väldit störande också när någon sitter och säger att de har väldigt tråkigt och nog alldeles just går hem men så går de inte endå utan stannar och fjantar sig. Okej fine! Men jag vill inte se det!
Men efter allt detdär hade min feelis växt till sig ennu mer så dansade ennu galnare bland annat med söta Katten<3 För när jag är ute och blir sur får jag världens energikick vilket leder till att jag knappt ens kan sluta dansa en sekund.
Dansa ennu mer och så var det efterfest hos Katten. Mina söta vänner hade facerapeat mig tidigare på kvällen och det fick jag ett samtal om mitt i natten. En random kille hade väl läst det och ringde till mig och sa att jag hade gett min nummer till honom.. haha sure, aldrig. Och att han läst min status på facebook. Oukidouki men skulle vara kul att veta vem det var, haha.
Så var det dags att dra och jag blev följd hem, haha, humor som fan men vet inte vad jag ska tro egentligen, härregud vilken kväll :D
 
Några bilder från förfesten. Vilka fina vänner jag har<3

Utkast: Sep. 01, 2012

Hej jag heter Emilia, kallas miiiiiiiiiiiiiiili! ja e full och snart ska vi till affes. katten hälsar :) och alla andra är fulla :) SPEECIELLT PERNILLLLLAAAAAHH :)

Inhandlat.


Bland annat detta köpte jag. En mysig slapp tröja, leggings, en till tröja, färggranna shorts, en 3/4:s ärmad lång topp och så ett pra svarta jeans och en silvertopp som inte kom med på bild.

Söta odjur.


Cool ödla, rolig gecko och supergullig kanin som vi kollade lite på^^
 

Shopping i Lojo med Pernilla.

Fredag 31 augusti
Skola från åtta till tre. På håltimmarna hann jag, handla lite, bestämma dagens planer med Pernilla och hem en runda. Slutade, kom hem och blev sen hämtad av Pernilla. Vi drog iväg till Lojo på lite shopping och chill.
Sen bara hem. Var helt dödstrött så gick och sova supertidigt. Redan halv elva ungefär O_o
 

Mössprovninga och andra trevligheter.

Har köpt ny telefon.

Torsdag 30 augusti
Gick till skolan till åtta men slutade bara tre timmar senare så det var inte farligt alls. Två slöa timmar geografi och så lite engelska. Direkt sen åkte jag iväg och gjorde teoriprovet och klarade det! :) Men det passade inte med halkbanan innan nästa torsdag så kan inte köra upp då och sen har jag ennu några körlektioner kvar så kommer ennu ta minst två veckor tills jag får kortet. Klarar jag det inte på första så kommer jag inte få köra fri och ensam på evighetslänge så får verkligen hoppas.
När det var gjort kom jag hem en sväng och sen till skolan för att höra på skrivningsinfo. Usch det är alldeles snart juh!
Efteråt hämtade Pernilla mig. Vi åkte iväg till Ekenäs. Fick äntligen ny telefon köpt. En Galaxy 2II blev det och jag är nöjd. Så vidare till stranden där vi satt och snackade lite med Erika m.fl. men de andra stack rätt fort.
Vi funderade lite på att åka till Lojo men det blev aldrig något med det eftersom det var så skönt att bara chilla vid vattnet. Och så satt jag ju självklart och lekte lite med telefon, haha.
Så småningom bar det av hemmåt och gjorde inte mycke alls resten av kvällen.
 

Bildlöst och tråkigt.

Onsdag 29 augusti
Läraren jag skulle haft fde två första timmarna var borta så fick ennu en minisovmorgon och hade sen bara två timmar som dessutom gick fort. Men två timmar efter att jag slutat var det dags för jobb. Sju timmar så mycke mer än skola, jobb och skolarbete hann jag inte med. Äta supergod kinuski glass tog jag mig faktist tid till på kvällskvisten endå. Skönt att lägga sig för att sova efter lång dag.

Min första panini ever.

Tisdag 28 augusti
Började först tio så fick minisovmogon. Så sex jobbiga timmar. Slutade halv fyra och träffade Pernilla direkt efter det. Tog en liten dejt i Abc men kom sen hem. Gjorde inget vettigt alls och senare på kvällen gick jag till Serendi och träffade Pernilla och Cappe. En sväng via Abc igen. Åt en mummsig panini med mozzarella. Så bara hem och tutta.
 

Kanske sådär smålöjlig men so be it.

Måndag 27 augusti
Började skolan klockan åtta med två timmar matematik men de var de enda timmarna för dagen så sen kom jag hem. Fixade med det ena och det andra men så kvart över två stack jag på jobb. Slutade kvart över åtta och satt sen ute på en balkong och pratade ennu lite mer om allting, fortsatte gårdagens diskussion typ.
...Jag är inte bra på att dölja känslor, kan ju bero på att jag inte försöker så farligt mycket heller, så ja, satt ju i varje fall bara och lipade som en fjant. Upprörd över det jag hör, oförstående till det som sagt, arg över vad han gjort, ledsen över det som hänt och typ utan känslor för övrigt.. Ingen kyla och fan ingen hunger, bara smärta och tomhet. men det hjälper endå att släppa ut allt så strunt samma. 
Nu och en tid framöver kommer jag skriva alldeles för mycket, saker som jag egentligen kanske inte borde skriva, saker som jag kanske kommer ångra att jag skrivit men jag vill skriva av mig så får väl lov att ångra mej sen bara då.
Och jag kanske överdriver enligt många för så farligt var det inte, och nej det var det inte men jag reagerar starkt på det mesta, lätt för att bli glad men även lätt för att vara ledsen och alla känslor behövs. Och allt går över, det vet jag ju såklart, men det har inte gått om än så just nu är det såhär. Jag ångrar inget och är samtidigt glad så inget att fundera så mycket över egentligen men vill endå bearbeta känslorna, annars ligger de bara och pyr inom mig :) Och jag är tacksam över att vi kunde prata ansikte mot ansikte.
 
<3

Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig.

Södag 26 augusti
Vaknade niotiden av ett meddelande. Även det blev jag arg av. Vi chillade i varje fall någon timme men fick sen städa undan lite snabbt för jag skulle på jobb. De andra stack och jag började jobba. Sex timmar senare var jag helt slut och fick äntligen komma hem. Snackade ut om gårdagen här hemma hos mig. Bra att jag äntligen fick veta sanningen men självklart tar det ont som fan. Det är sånt som händer jo men den vetskapen tar endå inte bort smärtan på någå vis. Han stack och jag träffade Pernilla. Stackars henne som fick stå ut med mitt humör just då :D
 
Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig
<3

Kul dag med ett förjävligt slut.

Lördag 25 augusti
Hann med väldigt mycket idag. Steg inte upp jättetidigt men när jag väl stigit upp gick jag först till stan. Handlade lite och gick sen via Canny där jag fyndade en supermysig tröja och lite annat. Kom hem och städade innan jag började fixa mig. Pernilla kom hit och så stack vi en sväng till Serendi och träffade Nette, Alex, Simme och Cappe. Nette och Alex for vidare och vi andra kom hem till mig. Förfestandet började, massa snack, kortspel och annat trevligt. Vi hade riktigt jävla rolit! Sen drog vi till Ettan och eftersom jag var på lite smådåligt humör hade jag druckit för mycket så vet inte i detalj vad som hände sen. Vi gick runt och dansade som galningar och snackade med folk ungefär. Senare när jag var uppe på kansten brevid dansgolvet och dansade kom en snubbe och lyfte upp mig på sina axlar. Sjukt roligt :D Resten av kvällen minns jag däremot tydligt och klart. Blev så jädra respektlöst behandlad... Förstår inte hur man kan göra så! Var så förbannad, så arg men framför allt så ledsen. Visste som inte vad jag skulle göra av mig själv när vi tillslut tog oss hem. Pernilla och Cappe kom till mig och sova och direkt efter ett antal glesa och arga meddelanden från mej somnade jag som en stock. Usch!
 

RSS 2.0