Tacokväll med kusinfamiljen och grannarna.

Måndag 23 juli
Såfort jag vaknade fixade jag mej, packade ihop allt som skulle med till stugan och stack iväg för att reda ut lite grejjer. Blev först en film så det seriös snacket blev inte så långt men lite fick vi klart i varje fall.
Mamma hämtade mig och vi kom ner till Båsa. Min fina kusin med sin mamma och flickvän kom också hit och så stack vi över till grannarna på tortilla/tacokväll. Helt sjukt gott! Speciellt guacamole. Tacokvällen fortsatte till vinkväll för de andra men den var vi yngre inte riktigt med på så vi kom över till oss istället. Massa snack och chill men dom somnade tidigt som vanligt. Men tur var väl det kanske för mitt humör var konstigt och svängigt så behövde nog sömn.

Lite sömn och mycke chill.

Söndag 22 juli
Hade skitsvårt att somna och när jag väl somnat vaknade jag snart igen. Stod ute på balkongen en god stund och lät bara tankarna snurra. Skönt! Så småningom vaknade de andra också och vi kollade film, nytt försök och den här gången somnade ingen. Vi fyra stack och äta. Inte alls god fettomat men de andra verkade gilla. Via butiken, lite chill på vår gård och sen sova. Fy fasen vad skönt det var att äntligen sova.
När jag vaknade drog jag iväg till Abc och träffade Nette. Senare också Pernilla och Erika.
Så hem, snacka skit och så sova igen.
Men mysiga shorts och lånad t-skjorta drog vi in till stan och röjde lite. Trevligt hade vi.

Chill med hesafjantar och fullt ös i Ettan.

Lördag 21 juli
Stack på jobb och jobbade till halv fem. Hem och äta, fixa mej, till och med locka håret och så iväg till Ekenäs med Nette. Chillade i stan där några hesabor började snacka med oss så hade en halvtråkig förfest på bryggan med dem innan vi drog till Ettan. Värsta drama där. Blev dissad, sket i det och dansa loss som en galning men sen dissade jag i min tur vilket jag vet att inte alls var shyst men det bara blev så. Allt slutade endå bra. Med film och fjantar som somnade efter en kvart så bara att stänga av allt och sova jag också då.
 
Helmysko men roliga snubbar didära.
 
Och så tog vi lite egobilder på oss själva också såklart.

Med cykel en sväng till Abc.

Fredag 20 juli
Slöa hela dagen och så mot kvällen tog jag cykeln och stack till Abc och träffade Pernilla och Erika. Satt och snackade det ena och det andra innan dom stack så jag cyklade en sväng hem till pappas för att hämta en tröja. Min halvbror har hållit till där lite nu och då nu när pappa är uppe i sommarstugan och fy fan som han har fått det att se ut. Jag trodde jag var dålig på att hålla städat men jag skulle aldrig få det att se ut sådär. Fy fan vilken svinstia...
http://bloggar-mu.norran.se/edvinlofgren/files/2011/04/gris_32330664_43521101.jpg

Speciella diskusioner och trevlig kväll.

Torsdag 19 juli
Gick till jobbet till tio. Satt i kassan första timmarna och städade hyllor med Pernilla de sista två timmarna. Stackars folk som hörde våra diskusioner för dom var inte på många vis normala, Speciellt inte med tanke på att vi var i en butik där vem som helst kan höra, haha! :D Duscha hann jag såklart inte med imorse heller eftersom jag som vanligt vaknade för sent så jag hoppade i duschen såfort jag kom hem.
Senare stack jag ut och träffade en. Vi gick bara runt i vår lilla stad i över två timmar. Satt i pumpis en stund och lite sånt. Massvis med skratt och prat.
När jag kom hem kollade jag ett avsnitt Lost innan jag gick och sova ovanligt tidigt och sov supergott.
Trevlig kväll helt klart :)
Var egentligen tänkt som en hundpromend men ändrade planer så blev bara promenad utan hund men kolla vilken gulli "promenad utan matte"-bild jag hittade :)

Hälsocentralen och häng i Abc med tjejerna.

Onsdag 18 juli
Vaknade för en gångs skull någorlunda tidigt vilket även det var hur skönt som helst. Fick en del gjort. Bykt, fixat mat, varit till hälsocentralen, tog ett par prover på grund av att halsen är sjuk igen. Fick svar direkt på ena som visade att det var nått så fick tid att träffa läkare ett par timmar senare då jag fick antibiotika utskrivet så nu äter jag det igen.. Cyklade iväg en sväng till Säästöpörssi också och en snabb sväg till Canny.
Lite senare träffade jag Manda. Sjukt länge sen sist så det var superskoj. Vi var till Canny igen och hittade en tröja, en shortsdress och ett nagellack.
Mamma kom till Karis så handlade lite med henne och så hade hon varit snäll och lagat mat åt mej. Lite senare åkte jag till Abc och träffade Sara och Kattan. Massa snack och prat om allt möjligt :)
 
Såhär spenderade jag en del av tiden idag..
 
Ps.
Bra att folk kan lära sej att sköta sitt eget..

Jobba hela dagen.

Tisdag 17 juli
Sov länge igen så hann inget annat än duscha, äta och fixa mig färdig innan jag var tvungen att skynda iväg på jobb. Lite kunder var det också så dagen gick långsammt. Men så sjukt skönt att äntligen slippa hem sen. Satt och snackade med skojjiga typer, kollade Lost och så sova.
 

Natthimel.

Såhär fin var himlen på natten/morgonen när jag kom hem på måndagnatt :)

Skoj med kusin och massa andra.

Måndag 16 juli
Sov länge och slöa resten av förmiddagen. Tvåtiden kom Robin, Danno och Martin efter mej. Satt i Abc en stund och så kruis runt. Plötsligt bestämmde de att de skulle ha fest hos Martin så dit bjöds det folk och så stac vi dit.
Nette, Larisza, Isabelle, Alisa, Sebbe, Gonnar och många fler.
Dansade som galningar med Nette. Skojskoj. Så där någon gång sent på kvällen stack jag, Nette, Gonnar och Axel ut och hoppa barfota på en helvåt studsmatta. Slintade typiskt nog omkull men sjukt rolig var det. Typ roligast på hela kvällen. Så mer mot natten stack jag med Sebbe och Ida till Shell och åt franskis. Otrolit gott just då! Och länge sen jag träffat Sebbe sådär påriktit så det var trevligt.Sen äntligen hem och totta. Allt för sent egentligen :)
 
Mys att stå ute i regnet och vänta när regnet bara öste ner :)

En glad flicka.

Söndag 15 juli
Vaknade alldeles för tidigt och väckte tydligen de andra så dom blev nästan lite sura, men bara nästan :) Så satt vi och kollade på superskojiga Ray William Johnson på youtube hela morgonen. Hem kom jag någon gång mitt på dagen ungefär. Nette kom hit en stund. Vi snackade, var och handla och åt. Senare kollade jag filmen Soul surfer. Lite konstig men rätt bra.

Skitbra kväll i Ettan.

Lördag 14 juli
Slöade hela morgonen, kollade lite Lost bland annat. Sen började jag äntligen fixa mej klar. Duscha, dilemmor om vad man ska ha på sig, smink, fixas med hår och allt det. Stal sen skjuts till Ekenäs av mamma när hon stack på jobb. Träffade Nette och gick runt och förfestade.
Fick ett väldigt intressant samtal av Pernilla också. Så hängde vi med lite kompisar till Baywatch. Han den ena var lite full så det var skitskrämmande när han vingla på där nära vattnet påväg till Ettan sen, haha ojvoi!
Träffa massa skoj folk. Bland annat mina fina jobbkompisar Emmi, Pernilla och Erika :)
Dansade loss, drack lagom och skitkul. Sjukt trevliga människor och helt apbra kväll på alla vis!
Efterfest och så behövdes det ju lite sovas också :)
 
<3

Träffa Bello!

Fredag 13 juli
Jobbade till halv tre. Hemma en stund och stack sen och träffade Bello. Över två år sen vi träffades senast eftersom hon varit i Ungern så det var sjukt skoj! Vi träffades i stan och cyklade till Abc. Satt och babblade om en massa, skrattade och hade trevligt. Så träffade vi Ela en stund också för hon råkade komma dit. Stod och snackade med Bello ennu en evighet innan vi sen skiljdes åt och jag kom hem. Ojoj, trött som fasen så det blev sova rätt direkt.
 
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/483332_3350292511530_1840291025_n.jpg<3(Bild tagen av Fanni)

Slö dag med tråkmat.

Torsdag 12 juli
Jobbade från nio till halv fyra. Hem en sväng och sen ut och träffa Tony. Marie var med och hade skitcoolt illrött/rosa hår. Men dom stack nästan direkt så kom hem igen. Fixade mat och snackade med Nette och Jenny. Kollade lite Pritty Little Lias och sen sova.

Supertråkig mat men jag hade brottom..

Blåa små bär.

Onsdag 11 juli
Stack och köra nio och sen direkt på jobb. Handlade lite och kom hem. Slö dag. Åt de supergoda blåbären jag plockat tillsammans med gädde och lite socker.
Gotta love!<3

Bärplockning är för självdestruktiva!

Bärplockning är en bra aktivitet för dem som vill skada sig själva... Hade dedär och ett till ungefär lika stort sår när jag kom hem och dessutom säkert 15 bett över hela benen. Aj!

Bärplockning.

Tisdag 10 juli
Mamma väckte mig och så stack vi till Ingå. Vi var och köpa nån typ bänk som mamma hittat på pryltorget och när vi sen skulle sticka sa mamma till snubben vi köpt det av "hejhej vi hörs!". Låter kanske inte som det roligaste i världen men fy fan vad jag skrattade. Vi hade varit där fem minuter och hon hade aldrig förr talat men snubben, haha, det for lite fel kan man lugnt säga :D
Så in till Ingå en sväng innan vi stack och plockade bär, låter kanske inte kul men så mycke smultron och blåbär som där fanns var det faktist skoj.
Hem och äta skitgott och sen ut och träffa Ela. Så fick jag sån lust att äta mer blåbär så innan mamma körde upp mej till Karis var jag tvungen att gå och plocka lite mer.
Hemma var det bara att städa och så fixade jag blommorna från när jag fyllde för de flesta började torka. Hängde buketten med alla rosor i taket men dom är inte helt torra så luktar lite mystit..Blä!

Ett hav av sniglar.

Måndag 9 juli
Stack på jobb och jobbade till halv fyra. Då kom mamma och hämtade mig så stack jag med till Båsa. På kvällen stack jag till Ela och hade skoj och babblade om allt som vanligt. Vi tog en promenad och satt oss på höbalar på någon random åker men så kom de som äger åkern så vi fick hoppa ner och gömma oss i det höga gräset tills de gått förbi och ojj vilka mängder med sniglar där fanns på varenda blomgren och grässtrå, helt sjukt!
 

Hem från Hangö och massa slöas.

Söndag 8 juli
Vi vaknade runt tolv, fixade oss, mötte upp Max och hans vänner och tog tåget hem. Gick värsta omvägen bara för jag tyckte jag behövde lite frisk luft eftersom jag var sjukt trött! Köpte en supergod glass också.
Resten va dagen fortsatte lika slött.. Bara sitta här ungefär.
Nam!

Hangöregattan.

Lördag 7 juli
Jobbade till kvart över sex och tog sen sjuans tåg till Hangö. Träffa Jenny och Zaida och gick runt med dem och träffa massa annat folk. Max, Frans, random folk, lite gamla klasskompisar och så Line från Esbo. Ungefär ett år sen sist vi sågs så det var superskoj och hade superskoj hela natten tills någongång sex-, sjutiden på morgonen när vi stack hem till Jenny och sova.
Jag har aldrig förr varit på Hangöregattan så hade väldigt höga förväntningar för hur mycke folk det skulle vara och hur mycket där skulle hända för tycker inte det var så speciellt egentligen.. Men skoj endå :)
Hade förväntat mej ungefär sådär och mycker mer ennutill.

Börjar närma sig körkort sådär sakta.

Fredag 6 juli
Vaknade, åt gröt och fixade lite. Lagade mat att äta på jobbet eftersom jag inte hann äta innan. Kollade på tv en stund och stack se ut och köra. Det gick faktist riktigt bra förrutom ett par kärringstop och lite onödig stess men jag blir stressad i svängar. Men det känndes bättre än det brukar i varje fall. Det blev en sväng nästan till Ekenäs och massa köras runt i stan. Så började klockan närma sig två så körde till Varubodens parkering och gick på jobb. Mycke kunder så tiden gick fort. Men så var det en surgubbe som gnällde en massa på mig om det ena och det andra. Andra sa sen att det han sa inte var rellevant utan elakt så bra att veta för jag förtsod verkligen inte mycke när han bara var ironisk till allt :D 
Det var för övrigt inte kul att sitta och se när det kom mängder av människor som man märkte att var påväg till Hangö, jag blir så avundsjuk. Men imorgon!
Så fick jag sluta, handlade lite och kom hem. Övade på körkortsteorin och blev godkännd två gånger så nu har jag bara tre gånger kvar att bli godkännd innan jag får gå och skriva teorin. Skojskojskoj^^
Nu är jag helt otroligt trött så ska alldeles strax sova så jag orkar imorgon.
Dröm sött<3
Första godkända övningen! En stund senare fick jag en till godkännd :)

Hangö på lördagen.

Tumblr_m6gsknwqqm1qg9kfqo1_500_large
Ser sjukt mycke fram emot lördagen, bara att hoppas på fint väder nu också. Skulle det vara som det varit idag skulle det nog inte kunna bli mer perfekt! Håller tummarna.

Ledig dag och strålande vackert väder.

Torsdag 5 juli
Blev väckt sex på morgonen av ett meddelande... Trevlit :D Steg i varej fall upp först några timmar senare men har fått en hel del gjort idag. Diska och städa undan lite. Så kom mamma hem en sväng. Åkte med henne till pappa där jag låg ute i solen och försökte få lite färg. Har jobbat en massa när det råkat vara sol så är lite av en blekfis för tillfället. I vanliga fall brukar jag ha legat en månad i Vitträsk nästan varje dag så detta är nästan ett skämt. Men visst fick jag lite färg, kan hända att det är borta såfort rödheten lägger sig men endå något.
Det kom lite moln så jag började putsa på bilen invändigt. Den har stått ute orörd i två år så det var en del att göra... Så ska den dammsugas och trycksprutas ennu så är allt klart. Körkortet kvar att skaffa bara men är ju på god väg :)
När jag kom hem ringde jag Nette så hon kom till stan. Hängde med Tony en stund och sen bara snackade. Handla och så chill på ängen. Så otroligt skönt med riktitg genomträngande sommarvärme<3
Hem och så ut och springa en kort runda, bara lite på helften av den vanliga. Så dusch och sitta och snacka med skojjiga, söta typer men nu sova!
Dröm söta drömmar<3
Första lediga dagen den här veckan och helt molnfritt. Åååh vad jag blir lycklig!

Folkbuss in my heart.

Onsdag 4 juli
Jobbade nio till tre och när jag slutade stod Eve och väntade på mig. Vi gick hem och fixade mat och så fick jag en superfin födelsedagspresent. Så sjukt fint gult linne med en folkbuss på<3 Så gick vi till stan, köpte glass och satt i solen :) Så var jag tvungen att sticka eftersom jag skulle köra. Var till Ekenäs en sväng men det var helt folktomt, alla var och kollade fotbollsmatch på sportplan i Karis men det var bara bra att det var lugnt. Helt okej gick det nog.
Hem och nörda och sen sova.
Rita åkte hem idag också förresten, nu är det en tid tills vi ses igen<3
Så underbart!

Måste skärpa mig.

Tisdag 3 juli
Slöade hela morgonen vilket till slut resultera i att jag blev lite försenad till jobbet.. men var två minuten tror jag me fy måste verkligen skärpa mig! Jobbade till nio och slapp sen äntligen hem. Satt och snackade med sött folk och blev massa mobbad :))
Sen sova lite för sent det också.
529210_10150900641626161_41557976_n_large
Lite småsöt.

Pasta med lax.

Måndag 2 juli
Började jobba tio och slutade 17. Efter det åkte jag direkt till Rita för att äta. Pasta med laxsås, fy fasen vad gott det var. Jag älskar Ritas mat, skulle nästan kunna äta så jag spricker. Så hem och duscha och träffa Sara en stund. Handla lite och sånt.
Har ett stort dilemma också... Vet inte vad jag ska tycka men min hjärna har nog rett ut det om bara några dar så inga bekymmer egentligen :)

Födelsedagsbjudning i efterskott.

Söndag 1 juli
Sov så länge ja kunde och gjorde mig sen klar för att sticka till Rita och de andra på familjemiddag. Supergod mat och en ennu godare fruktsallad till efterrätt. Utsökt!
Började städa undan lite när jag kom hem för strax därefter kom Frey och Nette. De var inte på födelsedagsbjudningen så de fick komma och gluffsa kaka nu istället. Fasiken vad de fick i sig, jag skulle spruckit av bara hälfen men tur att de gillade den :)
Så massa snack om är det sen blev tomt här fick jag äntligen sova. Skönt.
Eftersom allt som var bakat till torsdagen var uppätet fick det bli en färdigkaka.

Fira myndigheten.

Lördag 30 juni
Efter att par timmars sömn var det bara att stiga upp och springa in till stan ennu en gång för att ta tåget hem. Höll på att somna sittandes där och var först nära att inte alls hinna med tåget heller.
Såfort jag kom hem tvättade jag ansiktet och lade mig och sov. Sov från och till hela dagen. Vaknade ofta men var fortfarande lika trött så det var bara att fortsätta sova. Tyckte sen jag sovit tillräckligt så hoppade i duschen och fy fasen vad skönt det var! Men nej, var fortfarande död så kunde inte hålla mig vaken, speciellt inte eftersom det var ettan som var planerna för kvällen. Sara var i Helsingfors hela dagen så hann tur nog sova länge sen ennu. Så fixade jag mig och pappa körde oss till Ekenäs. En energidricka på vägen gjorde under så piggnade till helt redan då men sen när vi var där och dansade så fanns det inga känningar alls av trötthet. Jag hade en superrolig kväll med Sara och träffade mängder med roligt folk.
När det stängde stod vi utanför och väntade på skjuts en stund men blev "medbjudna" till Prisses så gick där via en sväng innan vi kom hem. Hölls vaken av lite textas men sen blev det välbehövd sömn!
Tumblr_lk1t2c0vaq1qba1yno1_500_large

Skitkul kväll och natt med mina söta små ekenäsvänner.

Fredag 29 juni
Jobbade från nio till halv fyra och for sen hem och grejja med en massa tills 22.10 tåget for till Ekenäs. När jag kom till Ekenäs började jag gå till Isabelles där hon, Larisza, Alisa, Sara och Tova var. Österby eller Västerby eller nått så en bit var det att gå. När jag kom fram hade de precis bestämmt att vi skulle in till stan så det var bara att gå hela vägen tillbaka. Vi stack till en fest, rätt lame först men det började komma mer och mer folk hela tiden så det blev riktit skoj. Speciellt sen när vi flyttade inomhus.
Efter dansas, ölspel och annat skoj slocknade han som hade festen så vi alla stack. Till en fest som var nära Isabelle så tredje gången jag gick den vägen på bara några timmar, motion är bra! :D
Gick och hörde på sångfågel och snackade skit hela vägen bara. Så mera festas resten av natten. Sextiden ville killen vi var hos ha ut oss så nästan vi alla som varit där gick till en bensinstation för de trodde den var öppen så de skulle få tobak men de var den inte. Fin syn för de förbipasserande med en hop ungdomar, över tio stycken står på en stängd bensinstation sextiden på morgonen :D Efter en stund tyckte vi i varje fall vi skulle gå hem till Isa och sova. Klockan var lite över sju när jag somnade så inte mycket till nattssömn om man säger så, haha!
Såhär såg jag ut. Fick sy om t-skjortan innan jag stack dessutom :D (Observera de fina blommorna i rummet, och det är mindre än helften av det jag fick till födelsedagen :) Fina är de.)

18 firat med nära och kära.


Äntligen 18 år!

Torsdag 28 juni
Vaknade tidit men en mysig ögoninflamation och for ut och köra. Gick helt okej. Sen kom mamma och hämtade mig, vi stack och handla det sista till firandet. Fick grattiskram av chefen vilket gjorde mej superöverraskad.
Så till Båsa och börja fixa. Bål, servering, kakdekoration och sånt. Midsommarbjörkar fixade vi också eftersom vi inte hade några till midsommaren. Så sextiden började folk komma och vi började med en hallonsmakande chanpangeliknande sak som välkommstdrink. Gott. Vi hade supertrevligt och åt en massa gott som mamma och moster hade bakat. Fick en massa fint också men mest pengar och såklart bilen, körkortet och besiktningen! Hosh vad mycke jag fick egentligen. Blev helt mållös.
Så mot natten började alla dra sig hemåt och för mig som skulle jobba på morgonen var det bara att såfort jag kom till Karis igen gå och lägga mej.
Men tack alla för en otroligt trevlig födelsedag. Festandet fick vänta till helgen.
 
Bild tagen av Sara.

RSS 2.0