Stärvande.

Blev inget med Robin idag eftersom han stack till Ekenäs. Frågade i och för sig om jag följer med men värdet var dåligt och har varit helt slut hela dagen. Ingen energi och inget vidare humör så det får bli en annan gång :)
For och handlade med mamma sen åkte vi till pappa och här är jag nu. Försökte se filmen Something Borrowed men den stärvade efter halva filmen så orkde inte. Nu sitter jag och snackar med Robin och Jenny men är apsömnig så det blir att sova inom kort. Fast å andra sdan tänker jag så nästan alla kväller men endå sitter jag uppe alldeles för länge. Hoppeligen inte idag :)http://christinarisberg.blogg.se/images/2011/something_borrowed_153235339.jpg
Imorgonbitti åker mamma till Sverige och kommer hem först på söndagen. Synd bara att jag har skola och inte slapp med :P
Dröm östa drömmar<3

Ösregn.

Kom hem från skolan för typ en och en halv timme sen. I ösrenet...
Hade en timmar modersmål imorse där vi diskuterade det isländska språket. Man fattar fan inte vad de säger. Sen istället för den andra modersmålstimmern fick vi gå och lyssna på en föreläsning om Unisef. Biologi en timme. Troligen blir exkursionen (tror det heter så) av nästa onsdag, hoppas i varje fall. Efter mat och snack med Jenny hade vi en timme psykologi innan två timmar matematik. Så slutade jag och gick ut. Åh vilken tur tänke jag eftersom det knappt regnade mer (tidigare när man kollat ut genom fönstret bara öste det ner) och började glatt gå hemmåt. Långt hann jag inte innan himlen som öppnade sig... Trevligt. Inte har jag långt hem men det var otroligt många vattendroppar som hann attackera. Det resulterade i en dyngsur tröja.
Funderar på att sticka till Robin idag och sen blir det väl bäljars.


För tillfället skiner somlen men man vet aldrig hur länge det håller.

I want not to want him

Tisdag 30 augusti
Religion två timmar bestende av intressanta diskusioner. Modersmål en timme. Nordiska språken. Efter maten som bestod av morotplättar, riktigt gott och lite snackade med Jenny och sånt hade jag biologi två timmar. Sista timmen psykologi. Den lektionen gick fort så det var skönt. Väntade skitlänge på att studiehandledaren skulle få tid för mej men hon satt och pratade i telefon så jag gick. Kom hem ett varv innan jag gick och träffade Nette. Snackade lite med Robin, förundrades över hur folk kan bete sej såotoligt olika från dag till dag, babblas och lite sånt innan hon stack hem.
Hemma har jag kollat vampyrer<3 Ätit lite lakritsglass och snackat med folk. Det är komplicerat dehär...
Vet inte vad jag borde göra... vet inte ens vad jag vill göra :/ Misstänker saker och sånt.
En vän har föresten gjort något som ifall han kände det var det rätta att göra är jag stolt över honom men funderar endå lite om han verkligen tänkte igenom det noga. Får bara hoppas på det :)

Har så många tankar i huvudet just nu. Så här kommer lite passande låtar.








Dröm söta drömmar<3

SOLO och lakritsglass.

Måndag 29 augusti
Så var det ny skolvecka igen. Efter två timma psykologi och en timme religion hade vi två håltimmar vilka till störst del spenderades i datasalen. Så en sväng till stan hann vi också. En timme matematik, sen konst. Ritade nästan en hel fjäder... Haha :D Efter skolan gick jag en sväng på stan med Sara. Nette kom från tåget så fick höra lite om hennes dag innan hon stack. Träffade på mamma som hade köpt glass men hon var påväg bort så jag fick föra hem den.
Nette var fortfarande kvar. Hon hade stannat och snackat med en gammal klasskompis så snackade med dem lite snabbt innan jag stack hem. Så skulle jag egentligen träffa Nette igen men hon stack hem så då blev jag hemma jag också.
Har fått rummet städat i varje fall. Dammsugat, torkat lite dam från hyllor, vikt in kläder i garderoben eftersom allt låg huller om buller och dammat mattor också. Dom är tunga så det var inte så enkelt :P Dessuom fick jag massa äckligt damm i halsen.
Efter några avsnitt med vampyrerna, lite SOLO läsning (fick låna tidningen av Nette<3) och lakritsglass ätande (MUMS<3) blev det att sova.

Denna :)

Ingen morgonmänniska.

Söndag 28 augusti
Blev väckt vid nio. Förstörde mitt humör en del jag menar morgonpigghet är en egenskap som helt hoppat över mej :D
Stress, stress, massa stress innan vi vid tolvtiden stack hem till Nette. Vi satt i hemmes rum. Läste läste SOLO medan hon nördade dator. Så åkte vi till stan för att köpa tågbiljetter till henne och så handlade de. Tillbaka hemma hos henne fick vi god zucchini-maletköttlåda :) Efterrätt blev det glass med smak av tjära^^
Så kollade vi filmen Bridesmaid. Inte superbra men heller inga större fel på den. Lite senare kom mamma och hämtade mej. Blev dator med intressanta diskussioner och så dusch innan det var dags att sova.
http://brokenreviews.com/wp-content/uploads/2011/05/Bridesmaids-Movie.jpg

Lördag kväll med Nette<3

Lördag 27 augusti
När jag vaknade började jag reda upp gammla saker. Tidningar och lite sånt. Tömde både inneburen och uteburen som Elvira haft. Myste lite med Tarzan. Så duschade jag och lite sånt.
Åkte till butiken med pappa. Handlade lite snabbt sen for vi till Hesburger och åt. Blev en kycklingsallad för min del. Med gurkmajonäs... Så gott!
Efter det körde pappa mej till lägenheten och kom med upp en stund.
Lite senare gick jag till stan och träffade Nette. Såg en mopo som var rätt så grau^^  Satt och snackade om lite allt möjligt. Så träffade vi Anna, en som gick i min klass i högis. Chillade lite med henne men så skulle Nette hem. Hon fråga om hon fick sova hos mej istället så visst men hon stack hem och duscha och hämta lite saker. När hon var klar träffades vi i stan. Åkte med Annas kompis till abc. Michael, en av Nettes kaverin var där så vi satt och snackade lite med han och några han va med en stund innan de åkte iväg.
Nån ukrainsk gubbe började snacka med oss på finska. Visst jag fattade någorlunda bra de ord han sa men han prata om något helt underligt och hoppa från ena samtalsämne till andra så det va ringen logik i något han sa. Jag berättade att jag inte kan finska men då börja han bara babbla ennu mer med mej så vi gick över till Shell en sväng innan vi kruisade runt lite i stan.
Anna skulle hem en sväng så vi satt med några typer under tiden vi väntade. Gulligt folk :D Hon kom tillbaka och vi satt alla där en stund men tillslut började alla sticka så det gjorde vi med. Hemma tänkte vi kolla någon film Crank men ingen av oss orkade så vi stängde av det och sov istället :)
http://coreytess.com/wp-content/woo_custom/21-crank_sucks.jpg

Aino

Lame uppdatering förlåt men har bara inte blivit av. Nu är jag dock tillbaka :)

Fredag 26 augusti
Så hade en skolvecka gått igen. Började tio vilket var otroligt skönt fasten jag gick och lade mej alldeles för sent. Men man kan ju inte bara sticka när ens vänner behöver snacka<3
Psykologi en timme, sen håltimme, matematik och två timmar modersmål ennu innan vi slutade. Blev på stan med Sara och Jenny. Köpte glass. Aino. Har aldrig smakat på denna förut. Det var vaniljglass med hallonsås och macadamianötter. Mums<3 Orkade inte äta hela så vi drog hem till mej en kort sväng innan det blev stan igen. Träffade Nette så henne satt vi och snackade med en stund. Sen åkte jag med hem till Sara. Hon hade kusinbarnet där så vi var lite med henne ute på gården. När de åkt hem kollade vi filmen Friends With Benefits. Rysligt bra.
Så var de snälla och tänkte skjutsa mej till stan men stannade i Bäljars istället. Där hade jag ingen laddare och telefonen var död, ingen dator heller så fanns inte precis mycket att göra. Men jag var sömnig så det blev att sova rätt tidigt.


Traditionen med suddiga bilder måste nödvändigtvis upprätthållas så här har ni :D Sara med kusinbarnet på studsmattan.

Musik på parkeringen.

Torsdag 25 augusti
Två timmar biologi. Efter det en håltimme på vilken jag var i konstsalen. Eller gick ut och söka en "bortglömmd skatt" till en uppgift. Kan inte bestämma om jag ska välja en fjälder eller en kapsyl. Tror det blir fjädern :) Efter maten var det rastmöte om gulnäbben. Tydligen så får vi inte ha den under skoltid eftersom föräldrar med mera tycker det som händer efter skoltid är fel. Så onödigt. Spelar inte så stor roll egentligen men att anlädningen ska vara att det kan kännas för vissa som att man måste delta fastän man inte vill men det är väl bara fegt att inte kunna stå emot bara för att de flesta andra är med men för övrigt sej jag själv igen anlädning till varför man inte skulle vara med på det heller. Jag menar den dagen står du mer ut ur mängden om du är klädd som vanligt än om du är med så.
Efter en timme matematik var det dags för ett till möte, även det om gulnäbben men nu angående hur vi ska ordna det. För nått kommer ordnas även fast vi inte riktit vet hur ennu :)
Två timmar religion men en massa intressanta diskusioner om etik och moral (första timmen avslutades med att alla, även lärarenn satt och typ gapskrattade :D). Så inläddes i princip dagens tredje möta. Jag har anmält mej för att vara me och skriva skoltidningen för att få fler kurser och det hade många andra också gjort så vi var fler än vanligt. Snackade om hur det kommer få till och klockan tre fick vi gå.
Robin ringde och berättade att han tyckte jag skulle vandra iväg till han så förde hem tunga böcker och sånt och träffade sen på Api och hennes kompis som jag gick med när de gick hem. Där snackade jag lite med dem och senare for jag, Robin, Nette och Martin till ABC. Satt där och babblade en stund innan Nette stack hem och vi gick till Robin. Tomas kom dit och det slutade med att vi alla satt ute på parkeringen och lyssnade på musik och snackade ungefär :D Kul var det och så var de så snälla så de körde hem mej^^
Nu är klockan allt för mycket igen eftersom jag som vanligt sitter här och har helt ovettiga diskusioner med skojiga männiksor. Så tack gode gud för att jag börjar tio imorgon.
Gonatt, dröm söta drömmar<3

Bildlöst jao!

Stan med Nette nästan hela dagen :)

Stack och träffade Nette igår sen. Gick omkring, såg saker som jag gärna skulle varit omedveten om. Så stack Nette hem till sig och jag till mig men efter si sådär en timme eller två frågar hon om jag kommer till stan igen så efter att ha gått om varann och inte hittat varann och snackat lite med Sanna hittade vi varann äntligen och gick och satt oss i en trappa. Lyssnade på Nettes musik medan hon rullade omkring på sin långboard :) Alla som såg mej trodde jag var nått angstbarn som satt ensam utan för en butik men whatever :D 
Lite före åtta for Nette hem så sen satt jag här. Fick veta en hel dej om en person. När nån anförtror sej sådär till en om värkligt personliga saker så känner  man säg rätt hedrad (hedrad är fel ord men kommer inte på något bättre). Fruktansvärt att såna saker förekommer men det gör ju det :/ En grymm värld vi lever i helt enkelt. Men den är sammtidigt rätt underbar :D
Satt uppe alldeles för länge och så räknade jag matematikläxan. Duktig studerande^^

Fårskalle kan man också kalla mej, fattar nämligen inte mycket av läxan :)
(Men får är åtminstone söta^^)

Vindruvor och choklad.

Klockan tio före åtta imorse gick jag till skolan. Började med två timmar modersmål. Vi fick läsa en norsk text som vi sen ska skriva ett referat om. Visst är det lite svårt att förstå men i ett sammanhang går det nog endå. Så biologi. Snackade om en utflyckt vi åker på om två veckor (om det blir som planerat). Kommer nog bli riktit kul^^
Efter att ha ätit och babblat med Jenny hade vi dagens sista lektion. Psykologi. Skulle haft två timmar matematik sen ennu men läraren är borta så det slapp vi. Köpte några böcker inför kommande perioder och förde hem dem. Tog konst-"mapparna" från förra året (min och Kattens) och förde dem till skolan. Så en sväng med Sara på stan. Vindruvor och choklad! Mumms<3
Sara stack och nu har jag suttit här mest.
Är sådär sått irriterad på min kusin... Han underade om jag var hemma idag och att han skulle komma hem men fick nyss meddelande om att han skuter upp igen för han var tydligen trött så han sku fara hem och sova... Joujou -.-
Funderar på att träffa Nette en liten stund men det kan hända att hon sticker hem direkt när hon kommer till Karis så vi får se :)

Byebye.

Konst och så något grötaktigt.

Tisdag 23 augusti
Två timmar religion. Skoj :) Men ser inte fram emot presentationen ett dug! Modersmål en timme fören min hungriga mage fick lite mat i sej och så två timmar biologi. Skoj det också :) Sista timmen psykologi men gick sen till konstsalen och jobbade en timme. Har en massa idéer men kan inte bestämma mej för vad jag ska börja med.
Hade snackat med Robin om att han skulle komma hit och berätta hemliheter så när han fick reda på att hans mamma och Api skulle kolla hit blev han rädd. Haha nej men vi sköt upp det till imorgon. Istället stack jag och träffade Nette när hon kom hem från Hesa. Vi snacka strunt och gick omkring. Lite efter att vi kommit hem hit kom Api och Disa. Vi gjorde inget särskillt, snackade lite bara. Nette stack hem och så lte senare skulle de andra till butiken så jag följde med.
Hemma igen blev det ett avsnitt med vampyrerna innan jag tog en dusch och har nu mest suttit här och babblat strunt och ätit nån "YOSA", typ grötaktit fast mer som puré. Kan inte beskriva den. Hatkärleksrelation har jag också till den. Skitgod samtidigt som jag nästan inte gillar den.


Sådär ser den ut i varje fall. Nam^^

Roliga kurser.

Måndag 22 augusti
Första måndagen i skolan. Jag gillar faktist måndagar den här perioden :) Först två timmar psykologi, religion en timme - gillas! Så två håltimmar sammtidigt som Sara^^ Som jag dessutom kan tillbringa i konstsalen. En timme matematik, helt okej och så två timmar konst. Har i och för sej inga jobbiga kurser alls den här perioden egentligen så alla dagar är rätt bra.
S
tack sen till tågstationen och möta Nette som kom hem efter sin första dag i Axxell City. Hon hade en massa intressant att berätta så vi satt och snackade en stund och träffade på lite människor innan hon fick skjuts hem så jag gick hem jag också.
Några Vampire Diaries avsnitt (eller tror det faktist blev bara ett... :O) och annat skoj, som exempelvis intressanta samtal på facebook och liknande :D


Vacker låt och killen kan ju sjunga^^

My heart starts pounding. When I look into your eyes.


I know I'm still young
But, I know how I feel
I might not have too much experience
But, I know when love is real.

By the way my heart starts pounding
When I look into your eyes
I might look a little silly
Standing with my arms stretched open wide.

I love you this big

Säger godnatt med denna vackra låt. Dröm söta drömmar<3

En liten röd tomat.

Söndag 21 augusti
Vaknade vid elva ungefär. Efter många timmars sömn^^
Idag har jag radat lite ved faktist så något vettigt har ja ju fått gjort. Så satt jag och surfade runt medan jag väntade på att få mat och efter att ha diskat åkte vi hem. Hann aldrig träffa Ela men får göra det en annan gång istället då :)
Hemma har jag suttit här mest. Babblat strunt med lite folk och sånt. Men nu tror jag det blir ett avsnitt Vampire Diaries innan jag kryper under täcket. Skola klockan åtta imorgon...

Tomat inte mycket större än min tumnagel och så otroligt god!<3

Man måste bara vänta och se.


Jag har på känn att om jag gör som jag enligt mej själv borde kommer historia upprepas. Om det ens finns någon möjlihet till att det ska gå längre vill säga men om det fortsätter såhär så kan jag inget annat tro.
Just nu är jag inte helt övertygad om att det är värt det, antar att det bara är att vänta och se vad som händer.
Tidigare idag fick jag också veta något aom jag inte var berädd på och som nästan krånglar till det ennu lite mer.
Jaja, får helt enkelt se vart detta leder :)

Annat perspektiv.

Lördag 20 augusti
Trots att jag gick och sova tidigt sov jag endå till elva. Det betyder minst tio timmar sömn :O Lite senare kom mamma efter mej, hem och plocka lite och så innan vi sen kom till Båsa. Här hjälpte jag till med lite och sånt.
Kvällen bestod till stor del av att snacka med underbara människor. Fick en del tankar åtminstone liiite utredda. Det är nämligen en del som snurrar i mitt huvud för tillfället så tack för det och tack för att ni över huvud taget finns. Tur att man har så fina vänner<3 :)
När vi nu enda snackar om att reda ut tankar genom att diskutera olika saker med folk så kan jag säga att jag (som så många andra) tycker att pojkar är enklare att prata med. Eller man får mer ut av det eftersom de inte tänker helt på samma vis som oss. Det hjälper en att kunna se situationen ur olika synvinklar och få bättre perspektiv :)
Tumblr_lk8zebuowi1qj5rbgo1_500_large

Yoü and I


Rätt så ny låt av Lady Gaga. Eller ska jag vara ärlig så har jag ingen aning utan det är bara vad jag fått för mej. Helt okej faktist. Inte vad jag väntat mej av henne men inte var det dåligt  varje fall :)

En kväll med Sara och Jenny<3

Fredag 19 augusti
Älskar fredagar! Av den enkla anledningen att det är den enda dagen i veckan som jag börar först klockan tio. Började med en timme psykologi och sen en håltimme. Satt i datasalen med Sara, nördade lite och gjorde en läxa. Så hade vi matematik en timme och mordersmål två timmar. Sara stack hem direkt så det gjorde jag också.
Fixade lite här, packade lite jag skulle ha med till Pappa och kollade sen vidare på den där jävla serien jag har blivit beroende av :P
Lite innan halv sju kom Sara efter mej och hon, jag och Jenny åkte till ABC. Åt franskis med gurkmajonnäs. Omnom<3
Satt där ute en stund och snackade. När vi skulle gå igen lyckas jag bra som vanligt... Nej så farligt var det inte, bara lite humor :D Hade precis sett en bil jag trodde var Tomas och antog att Robin också var med. De åkte till Shell så vi gick dit men då hade de redan stuckit (om de ens var de). Vi fick tråkigt så vi gick in till stan istället.
Till butiken och köpa en dricka och så satte vi oss och snackade om de ena intressanta efter de andra^^
Strosa omkring lite ibland och såg lite skojiga saker.
Så berättade Sara och Jenny om något jag inte såg och jag förstår inte hur jag kunde missa det! :O Men om det stämmer är jag sjukt glad men om det inte stämmer är det enklare på något vis. Typ så... Svårt att förklara och jag tänker inte gå närmare in på det.
Senare började det bli lite kallt så vi fick skjuts hem och hemma blev det dator en stund men var skitsömnig så gick och sova rätt tidigt :)

En bild Sara tog igår (lånad från hennes blogg) eftersom jag aldrig tycks ha några egna bilder... Nej men orka bära kameran med sej liksom. Sara fota med telefonen men sådan bra telefon har tyvärr inte jag :D

Kommer tvingas ha en lång muntlig presentation... Fy fan.

Torsdag 18 augusti
Till skolan klockan åtta. Efter två biologitimmar satt jag i datasalen på håltimme. Sen matematik och två timmar religion. Tror religionen kommer bli rätt intressant. Men sen kommer vi också ha ett skriftligt arbete som vi har sex timmar på oss att laga och sen hålla en muntlig presentation på. Fy fan, vill INTE ha den presentationen, och lång ska den vara också... Minst en kvart tror jag det var. Men sen har vi åtminstone inget prov på denhär kursen. I och för sej har jag mycket häldre prov än presentation men whatever :P
Mitt ämne nu är barnarbetskraft men tyckt någon sa att två hade "hoppat ur" kursen så nu finns det två till ämnen att välja mellan så funderar på att byta men få se.
Efter det fick jag sluta. Annars skulle vi haft Snille (typ skoltidning) men det börjar först nästa torsdag :)
Gick till stan med Sara. Biblioteket bland annat. Men så åkte hon hem och jag gick hem jag med. Förde väskan och åt lite innan jag stack iväg ut igen för att träffa Nette. Hon mötte sin kusin i skolan så jag gick dit. Vi for in till butiken, köpte glass. Tranbär, rätt så gott faktist.
Hennes kusin tog bussen hem och vi gick till S-market där vi satt och babblade strunt med Fredo :D Så stack hon till nån och jobba så jag kom hem.
Fixade matematikläxan eftersom Sara skulle komma och hämta sin bok sen.. Som duktig studerande har jag nämligen inte skaffat mej den än (A)
Resten av kvällen bestod i princip av serien jag är beroende av... Snart är hela första sesongen färdigkollad.
Så mummsade jag i mig en god svampomelett innan det blev sovdags.


Gulligt foto på en gullig kossa från när jag var och tog en massa foton på dessa stirriga varelser^^


Snart får jag mat!

Årets första håltimme. Sitter här och väntar på att få mat eftersom jag är sjukt hungrig.
Fördriver som vanligt tiden med att kolla på Weheartit. Blev nog lite småkär i denna väska.
Tumblr_lk4ww49p381qf9ahpo1_500_large_large<3

Royal Desire.

Jag är lite rädd att jag inte ska få in tillräckligt många kurser tills jag går ut (eller då slipper jag väl inte ut men ja...). Jag antar att jag hade för få kurser förra året. Eller det var nog nästan 30 så det borde räcka. Eller 29 tro jag det är för det står 28 men läraren har inte skrivit in vitsoret i musik från förra året ennu så måste gå och prata med henne. Men iår har jag bara fyra kurser de två sista perioderna men får inte in någon annan kurs... En matematikkurs kan jag på in en annan period så ska fundera på det och så några extrakurser så ska det väl lösa sig. Det skulle svida rätt rejält om man skulle vara tvungen att ta ett år till bara för det så hoppas det lyckas.

Föresten så fick jag en present av Cassu idag. Christina Aguileras parfym Royal Desire^^ Tack så mycket!<3
Nu blir det att borta tänderna och sen sova. Usch vad klockan gick fort nu plötsligt.
Dröm söta drömmar<3
http://earsucker.com/wp-content/uploads/2010/08/christina-aguilera-royal-desire.jpg

Inte ifred ens på toa!?

Onsdag 17 augusti
Slutade skolan efter att ha haft sex lektioner. Helt okej dag. Sen gick jag med Sara till stan, satt och åt en glass bland annat. Och fick vara med om den lyxen att få skjuts hem... Och till skolan imorse också. Haha det är några hundra meter men inte tackar jag ju nej precis.Nej men Sara råkade köra förbi precis när jag skulle gå över vägen så de stannade och jag hoppade in :)
Hemma har jag typ inte gjort något. Glömmde be mamma om nykel till garaget så det blev att vänta på att hon slutade jobbet vilket var typ nio. Men jag fördrev tiden med Vampire Diaries. Jag är fast... Det är inte kul när man känner att man bara måste se resten. Får försöka se allt nu så snabbt som möjligt så behöver jag inte gå och längta efter nästa avsnitt mer :) Och snackade med Nikke. Det är sjukt länge sen vi snackade ordentligt... Det är det där med tidsskillnaden. Jobbigt men om några månader är han hemma från Korea igen :) Är nog avunsjuk på hans vistelse där, han har upplevt så mycket där och kanske också lärt känna sej själv ennu bättre genom att få så mycke nya erfarenheter.
I varje fall så när mamma kom hem åkte vi direkt till pappa. Hämtade böckerna och tog en dusch (skulle inte hunnit innan tio idag heller efter att ha kommit hem...).
Vågade inte duscha här i lägenheten tidigare efter det som inträffade idag. Haha nej så hämst var det inte men usch! Jag kommer hem från skolan och går på toa men får man vara ifred? Nej eftersom de arbetar på huset fortfarande så kommer en kille upp med en lift eller vad det var och började fixa på badrummsförnstret! Som tur var börjde han ner sej typ direkt och började fixa något nedanför fönstet så då smet jag snabbt som ögat ut. Det var inte så kul kan jag berätta :D


Som sagt. Suddiga bilder var det vi sattsade på när Sara var här...

Innan halv åtta.

Idag skriver jag historia... Nej men det är första gången jag skriver den här tiden på morgonen. Klockan är inte ens halv åtta. Kommer nog inte ske många gånger till heller :P
Strax drar jag iväg till skolan. Så tror jag att jag slutar redan klockan två idag, skönt.


Såhär tidigt!?

Sex minuter över tio -.-

Vittus skit! Har liksom inte lärt mej ennu att man inte får duscha efter tio i det här jävla huset så där sket det sig -.- Får duscha riiktigt snabbt imorgonbitti då eller bara tvätta håret i lavuaren men fy var irriterande!
Dröm söta drömmar<3

Börjar åtta imorgon.

Internet har bråkat ennu mer så kollade på ett avsnitt av Vampire Diaries igen som hade hunnit ladda klart sålänge som det funkade :)
Men i varje fall så sen jag kom hem har jag kollat på tv lite och annat suttit här. Snackat lite med lite roliga typer^^ Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova :) Börjar klockan åtta imorgon... Inte skönt precis men man får väl bara ta sig i kragen :)
Borde ha åkt hem till Bäljars idag också men mamma var borta och jag har ingen nyckel till garaget så slapp inte åt skotern... Har nämligen två böcker lånade från förra året som Katten och Cassu ska ha :) Så borde jag ju köpt böcker själv också men gör det en annan dag. Böcker är tråkiga och dyra juh, såna vill man inte köpa :) Men några böcker har jag fixat (bara ingen som råkar vara för denna perod :P).

Sist Sara var här sattsade vi mest på suddiga bilder...

Hilary är gravid.

http://modoration.com/wp-content/uploads/2011/08/Hilary-Duff-Mike-Comrie.jpg

http://www.firstclassfashionista.com/wp-content/uploads/2010/08/Hilary-Duff-and-Mike-Comrie.jpg

Hilary Duff är tydligen gravid. Grattis till henne! Hon har länge varit en av mina absoluta favoritskådespelare men det förvånar mej att hon skaffar barn redan. Jag menar hon är rätt ung och har en bra karriär.

Glad för hennes skull i varje fall.


Första skoldagen avklarad^^

Tisdag 16 augusti
Vi slutade tolvtiden någon gång och efter att ha pratat med studiehandledaren gick jag med Cassu och Katten till stan. Ett åkte dom hem så då gick jag också hem. Sen fightades jag med internet eftersom det inte ville fungera. Vet inte om det är något fel just nu eller om det är otroligt dålig kontakt här. Men i förrgår var det helt okej och igår var det i och för sej dåligt men inte så uruselt som idag. Hoppas att det bara är något tillfälligt.
Så ringde Nette och undrade om jag kommer till stan och träffa henne vilket jag gjorde. Hängde där nån timme med bland annat Fredo, som fyller år idag för övrigt så grattis till honom! Men han skulle stick lite före sex och Nette stack med så då gick jag också hem. Det var bara det att det totalt ÖSTE ner så hela jag var dyngsur när jag steg innanför dörren.

Regnig dag med andra ord.

Mörkt och regnigt.

Godmorgon!

Nu sticker jag iväg till skolan. Lite ovant känns det ju men vi hörs senare :)61691f5ced1b71c2529151c029826f60_large
Mihihii.

Sista dagen på sommarlovet är snart över...

Om lite på en timme är sista dagen på sommarlovet slut... Rätt tråkigt känns det ju men vem vet, kanske jag kommer tycka det är skönt att vara tillbaka också. Om inte annat så ju fortare skolan går desto mindre är det kvar innan jag tar studenten (om jag klarar det vill säga) vilket känns otroligt skönt men å andra sidan så närmar sej skrivningara i samma takt och det känns mindre bra. Blir stressad av bara tanken...
Struntar nog i det där avsnittet och ser det en annan dag istället för det hackar hela tiden. Ska istället lägga mig i sängen och lyssna på musik en stund och sen sova gott. Förhoppningsvis också vakna pigg och glad imorgon.
Skola.. usch.
Dröm söta drömmar<3
http://go.ninemsn.com.au/img/vampirediaries/vampirediaries_main.jpg

Testat.


Detta försökte jag mej på igårkväll men det blev inte i närheten så bra... Kan ju bero på att jag nästan aldrig använder locktången :P Så imorse när jag vaknade var det endå lite lockigt men mer "oredigt". Helt okej med mej, volym blir det så också men ute i den fuktiga luften och lite regn ibland raknade det fortare än kvickt.
Jag och lockigt hår sammarbetar nog inte så bra, haha synd det för jag gillar lockigt hår.

Blev ingen huvudstad idag för vår del.

Måndag 15 augusti
Vi var ju påväg till Helsingfors imorse Sara och jag och jo, vi var där i god tid, köpte biljetter och satte oss på tåget. Men tåget åkte aldrig iväg eftersom de hade elektriska problem så vi struntade i det. Tänkte åka senare på dagen istället men det blev inget med det heller. Dessutom var vädret dåligt och hälften av anledningen till varför vi åkte dit var att vi skule fota en massa. Inte lika kul att ta bilder när vädret suger. Istället har Sara spenderat dagen här. Vi har vandrat omkring på stan, kollat film, några avsnitt av The Vampire Diaries och slappat. Så åkte Sara hem efter att vi haft extremt udda men sjukt roliga konversationer.
Mamma kom hem från Båsa för några timmar sen och jag har fått uppackat det jag skickat med henne så nu ligger inte allt huller om buller överallt mer :)
Blev nog lite fast i serien så nu försöker jag se ennu ett avsnitt men det stärvar hela tiden -.-

Bilduppladningen sammarbetar inte heller så det får blir något som inte har något med texten att göra.


Hatkärlek.

Sötast i stan.

Söndag 14 augusti
Kom hem och bar upp alla väskor. Tungt som fan... Packade upp lite och åkte till Bäljars en sväng.
Nästan direkt som jag kom hem kom Sara hit. Vi nördade, snackade och lite sånt. Ut på en kort promenad var vi också och fick se en del av BK:s match :) Så åkte hon hem, jag duschade och fixade lite här men nu blir det sova eftersom det är tidig väckning imorgon. Reda klockan halv åtta skall jag befinna mig på tågstationen, träffa Sara och sen bär det av till Helsinfors för en heldag men shopping och massa fotografering^^

<3 Sötast i stan. Lätt^^
Dröm söta drömmar<3

Elokuu.

Bestämde mig för att se den finska filmen Elokuu medna jag packade det sista men det slutade med att jag satt som klistrad eftersom den var mycket bättre än jag väntat mig. Jag förväntar mig i och för sig aldrig något bra av finska filmer... Bara fördomar kanske men vadådå det har väl alla? :)
http://static.iltalehti.fi/leffat/dvd_elokuu1008JID_ad.jpghttp://estb.msn.com/i/81/B04B9A381970FCDD639677A35B79D.jpg
Ganska bra film och skulle inte ha något emot att se ut som den där tjejen heller :)

Nyss tömde jag kaninburen så mamma kan riva ner den.
Nu blir det att lasta på skotern. En hel del. Fy fasen... kommer inte vara roligt att köra :P Sen ska allt dessutom bäras upp för alla trappor...
Hem till pappa (som inte ens är hemma ennu tror jag) måste jag också och vid sextiden ikväll kommer Sara och hälsar på en stund<3
Vi hörs senare (om jag får datorn med mig vill säga)!

Vakna vid nio.

Sova bort hela dagen? Jo men tjenare! Istället för att sova till mitt på dagen som jag antog att jag skulle vaknade jag innan nio.. Låg kvar i en halvtimme ungefär men kunde inte sova så struntade i det och steg upp istället.
Funderar på att se någon film nu men kan inte bestämma mig för vad jag ska se.
För övrigt så vet jag inte alls när jag åker till Karis för det är en sak jag skulle vilja fota men det går först sent på eftermiddagen och vet inte om jag orkar vänta så länge. Men jag borde oavsett börja packa ihop allt snart.

Nu drogar jag denna vackra låt<3 Och får en sådan lust att kolla på twilight men det tänker jag inte göra nu.

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road,
he lost his soul
To a woman so heartless.
How could you be so heartless?
Oh... How could you be so heartless?

Stjärnhimmlen.

Lördag 13 augusti
Sista dagen på jobb. Fasen så skönt. Nu har jag åtminstone förtjänat lite egna pengar. Vi plockade lite på saker en stund men sen fanns inte så mycket att göra idag heller. Och tur var väl det för jag skulle inte orkat med mycket heller. Haha men så förde jag sopsäcken, den vägde hur mycket som helst och den släpade jag på medan Robin kommer gående med en låda med lite potatis... (Det är väl ändå han och inte jag som borde leka stark -.-) Folk kollade snett kan man ju säga :D
Så skulle jag hämta posten men färjan hade precis åkt så orkade inte vänta där i tjugo minuter. Åkte sen efter dem med skotern och tur var det för jag skulle aldrig orkat bära dedär... Det var sjukt mycket :P
Så medan jag väntade på att färja skulle komma stod jag och snackade med Robin och Tomas... Eller snarare lyssnade på deras intressamta koversationer, mihihiiii :D
När jag kom hem var jag dödstrött och kolapsade direkt i sängen, tre timmar (?!) senare vaknade jag...
Föresten hade jag planer på att åka hem idag men det blev det inget med eftersom jag var så sömnig och dessutom finns det ingen mat hemma så jag sticker hem imorgon istället.
Mamma gick över till grannen med en paj så jag stack med för att få en liten bit jag också :) Mumms^^
Så kom mofa dit och de började se på någon film så jag kom hem och satte mej här.
Drack en energidrcka som jag köpte idag men min kropp är inte van med det eftersom jag aldri brukar dricka dem och inte heller kaffe så ja... Blev hyper, halvgalen och så är det ju vätskedrivande också detdär skitet -.-
Snackade lite med Sara om måndagen då vi förmodligen hittar på något roligt^^
Nu sitter jag vaken alldeles för länge och kommer sova bort halva morgondagen... Fy på mig.
Jaja, dröm söta drömmar nu<3



Var ut och fotade himlen ikväll. Diggar faktist den senare bilden av någon anledning :)

Jukka Hildén

Fredag 12 augusti
Körde till jobbet, nästsista dagen. De hade bytt ut färjan till en ny. Eller ny och ny men en annan, denna är längre och smalare. Inte mycket att göra nu heller så fördrev tiden på samma vis som föregående dag.
Självklart skulle det regna när jag körde hem också.
Hemma blev det dator en stund innan jag stack iväg till Ela. Vi flyttade omkring i hennes rum och så hittade jag en tidning som jag bläddrade i medan hon städade lite. Låg och lyssnade på musik medan vi snackade lite om allt möjligt. Kollade tv en stund också.
Så stack alla andra bort och vi blev ensamma hemma, såg typ bara på tv. O.C, Frendit och Duudsoni Amerikassa. Haha Jukka är bäst asså!<3
Körde med Ela en bit mot Fagervik varifrån Manda kom och så hem. Lite dator innan jag tvättade håret och stack och sova.

Elvira avlivades idag... :( Lite tomt känns det men jag vet ju att hon har det så mycke bättre nu<3 En riktig gammal gumma på elva-tolv år var hon, det är hög ålder för en kanin.

Jukkadudeson_largehttp://gabrella.blogg.se/images/2010/tumblr_l1ab8ib7wt1qzkzyro1_500_119368800.jpgJukkadudeson_large

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lpexx8BGZs1qdvc7jo1_500.jpg

http://static.metrolive.fi/images/1/2/8/3/0/12830/12830_510x300.jpg

<3


Chill hos Robin

Torsdag 11 augusti
Åkte till jobbet. När jag steg utanför dörren blev jag lycklig över att det höll upp så satte mig glatt på skotern för att köra iväg men långt han jag inte innan det började smattra på hjälmen och det blev mer och mer ju längre jag kom, kul att komma på jobb genomblöt...
Påväg över med färjan såg jag föresten finaste regnbågen jag någonsin sett sådär påriktigt :O Den var rätt nära så den var tjock som bara vad, och inga moln eller något ivägen så man såg hela bågen klart och tydligt. Fatta så sur jag blev över att kameran inte var med..
Så fanns det nästan ingenting att göra så min arbetsdag bestod till störst del av att bläddra i tidningar och babbla strunt med Robin och Cilla. Så senare kom Dessi så då var vi fyra människor på jobb men inget att göra.. Lite smålamt? :D
Robin slutade en halvtimme senare än mig så jag väntade på honom. Så stack vi upp till hans kämpä, chillade, snackade om det mesta som alltid och så tillrädde han nån utsökt middag bestående av makaroner i en påse med redan färdigt iblandade kryddor och sånt som skulle va tomat och mozzarella... okej det låter väl inte som det godaste precis men det smakade faktist riktigt bra. Bortsett från att de inte han bli riktigt klart så det var lite hårt men whatever :D Så till det "spökdricka"(mehukatti med smak av päron)...
Kollade på Tokyo Drift gjorde vi också. Kan man annat än älska den filmen? Jag tröttnar åtminstone aldrig på den :) Annars låg vi mest där i varsin soffa och lyssnade på musik.
Innan jag åkte hem gick vi en sväng ner till butiken och pantade alla burkar och flaskor han hade sparade, det hade blivit en hel del :P
Det var svinkallt att köra hem. Innan jag gick och sova satt jag här en stund. Snackade med Cassu och lite annat roligt folk.
För övrigt är jag nu stolt ägare av en blå colt tändare... Haha nej men var bara tvungen att ha den eftersom den var så fin! :D


Hämtat hem missekatten.

Onsdag 10 augusti
Åkte på jobb. Såg en söt liten ekorre som skutta över vägen. Det fanns inte mycket att göra så det var bara att stå och göra en massa onödigt och låtsas vara aktiv :D
När jag kom hem hade mamma just fått veta var Tarzan var och var påväg och hämta honom så jag åkte med. Där låg han bara helt lugnt och spann i gräset... Haha vilken tönt^^ Men nu är han tillbaka i varje fall och rätt skönt känns det ju. Hade inte saknat honom men nu när han är här igen så märks det hur underligt det var utan honom.
Så blev det filmen Eating Out - All You Can Eat. Inte lika bra som Drama Camp men helt okej endå :) (Fortsättningsvis förutsatt att man inte är homofob :P).

Såfort vi kommer hem ligger han bara på trappan å spinner oskyldigt som inget har hänt :D

Filmkväll med Eve :)

Tisdag 9 augusti
Så när klockan ringde var man ju inte överlycklig och otroligt pigg precis men inte heller så slut som jag varit rädd för. Det var som om det skulle börja regna igen så mamma var snäll och körde mej till Barösund^^ Eve hoppade hos sej och så jag vid färjan.
Jobbade första gången sammtidigt som Dessi och efter en stund blev jag bara heelt slut :D Hon måste nog ha tyckt jag var rätt jobbig.. och lat xD Så slutade jag och åkte över med färjan. Inget regn så kändes lite onödigt att ha mamma och hämta istället för att ha tagit skotern imorese... Men precis när jag ser bilen börjar det dugga och efter en stund ösregnar det så jag var ganska glad att jag inte behövde köra^^
Vi körde via efter Eve också så hon kunde komma hit och hämta sin cykel. Hon stannade ganska länge och vi han med att försöka kolla några avsnitt av Pritty Little Liers men det gick inget vidare så vi valde att kolla film istället. Baby, den var klart sevärd :) Och fortsatte med filmen Eating out - Drama Camp, sjukt bra och rolig. Handlar om en grupp människor, de flesta bögar, en transvestit/transexuell och några till som åkte till ett läger för att öva sig i drama, teater och dramatisering och tillslut tävlade de indelade i lag mot varann. Om man inte är homofob tycker jag den är värd att se :D
Efter filmen stack Eve hem och jag började kolla på nån film om vampyrer, Vampireboys men den var skitdålig och inget att se på så såg bara en kvart eller något... Har väl kanske ingen rätt att dömma filmen om jag inte sett den men fy fan va trist den verkade i varje fall :P Såg i varje fall The Boy In The Striped Pyjamas istället. En film som utspelar sej under andra världskriget om en liten kille som flyttar till landet och får inte gå bort från deras gård men hittar ett ställe där han slipper till andra sidan muren så dit ut rymmer han om dagarna. I närheten finns ett koncentrationsläger för judar och där finns en kille som är lika gammal som han och de blir vänner. På varsin sida om stängslet... Riktit bra film den med, otroligt sorglig i och för sig.

http://www.david-huynh.com/images/babyposter.jpg
med David Huynh :)
http://www.thequ.co/wp-content/uploads/2011/07/Eating-Out-Drama-Camp-poster-Brocka.jpg
Snygga killar o_O
http://divokys.blogg.se/images/2011/boy_in_the_striped_pajamas_147760618.jpg
Sorglig...


Ledig dag.

Måndag 8 augusti
Ennu en ledig dag, otroligt skönt. Slöade hela dagen, film och dator bara. Såg Jørgen + Anne = sant. En norsk film om en tioårig flicka tror jag som blir kär och försöker på en del underliga sätt få killen att vilja bli ihop med henne. Rätt tråkig men helt okej om man inte har något bättre för sej :D
Åttatiden kom Eve hit, henne har jag inte heller sett på en tid så vi hade en massa intressant att snacka om :D Hon ville kolla filmen Bad Teacher så då gjorde vi det och den var faktist bra :) Hon sov sen över trots att jag skulle upp redan nio morgonen efter. Tyvärr låg vi uppe och snackade alldeles för länge...

http://2.bp.blogspot.com/-LUy8JERGkAY/ThrKboAtfrI/AAAAAAAAAnM/nm2MTx6ffso/s1600/Bad+Teacher+Movie+Poster.jpg

Söndagen i bilder.


Sämsta filmen jag sett på länge.

Söndag 7 augusti
Vacknade runt halv elva och började dagen med att kolla film... som så ofta förut när man sover hos Sara^^
Filmerna Never Been Kissed (har sett men den är bra) och Smiley face. Otroligt dålig film.. vi följde nog int med mycket i handlingen, eller tja om man kan kalla det handling... Usch vilken dålig film, se den inte helt enkelt.
Så åt vi frukost och gick ut. Fotade en massa, babblade och hade skoj med såpbubblor, vattenpistol och var riktigt lata.
Vid sex-sjutiden var mofa påväg till Båsa igen så han hämtade mej och så åkte vi ner.

http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/221168.1020.A.jpg

Kväll spenderad hos Sara

Lördag 6 augusti
Stack på jobb och när jag slutade regnade det lite, jag körde ner till färjan och det började bara ösa ner... Tur så slapp jag lite under tak medan jag väntade.
Hemma satt jag mest här. Hade egentligen tänkt köra upp till Karis men hade ingen lust med det i regnet så fick snällt vänta på att mofa skulle komma ner, dricka sitt kaffe och sen åka med honom :) Klockan hann bli lite mycket men det gjorde inget. Han körde mej till Sara där vi hade sjukt roligt. Har inte träffat henne på flera veckor så vi hade en massa att snacka om. Jag har ju jobbat och inte varit i Karis nästan alls, hon har tävlat, varit i Tyskland och massa så.
I tyskland hade hon köpt en gullit t-skjorta till mig (Taaack<3) och så visade hon alla andra snygga kläder hon köpt. Blev ennu mer besviken på att jag inte slapp med när jag såg allt dedär fina juh :(
Så medan vi satt och snackade såg vi på Ice Age - Dawn of the Dinosaurs och Prom. Den sistnämnda var riktit bra!

http://blog.80millionmoviesfree.com/wp-content/uploads/2009/05/ice-age-dawn-of-the-dinosaurs.jpghttp://moviesdatacenter.files.wordpress.com/2011/05/prom-2011.jpg

Jobba när man är ledig...?

Fredag 5 augusti
Körde iväg på jobb och när klockan var ett trodde jag att jag slutade (eftersom jag tog förgivet att jag hade alla dagar nio till ett) men gick och kolla på arbetslistan (som jag inte ens tänkt på att jag var med på eftersom jag inte var med veckan innan) för att se om jag jobbade lördag och jo det gjorde jag. Dessutom såg jag att jag inte slutade fören klockan två så det var bara att börja jobba igen men det värsta var ju att jag skulle varit ledig i måndags men jobbade endå eftersom jag inte visste -.- Inte så kul men det var fullt upp så jag behövdes ju tydligen.
Åkte hem och angstade. Haha, ne men inte gjorde jag något vettigt heller... Satt på datorn, åt god vispgröt och så på kvällen bjöd grannen på paj.


Vispgröten var gjord på krusbär och vinbär.

En blå liten slända

Onsdag 3 augusti
Jobbade på förmiddagen, slöade resten av dagen. Det är ungefär så min dag såg ut. Danne och mamma byggde ihop skåpen så de ska bli kul att se hur de ser ut där hemma nu :)

Torsdag 4 augusti
Jobbade igen och åkte sen hem. Lite senare kom Robin hit så vi stack och fixade på hans moped. Eller snarare - han fixade på sin mopen och jag satt och fördrev tiden med att pyssla ihop lite saker av blå järntråd, tillexempel en slända^^ eller stog och mummsade i mig en massa krusbär. Så snackade vi självklart om allt och skvallra om vad som hänt de senaste dagarna :)
Han lyckades inge vidare med att få igån den så en vän till honom kom och kollade på den men inte heller han fick igång den så där står den ennu.
När jag kom hem upptäckte jag att Danne och mofa var här, Danne åkte hem på fredagen så det var liksom sista kvällen han var här. Så blev klockan mycket och det var bara att säga hejdå :/



Ursöta plåster

Tisdag 2 augusti
Jobbade som vanligt till ett. När jag slutade var det att skynda hem eftersom vi skulle åka till Ikea så vi for via och hämtade mofa och Danne och så bar det av. Själv hittade jag bara ett häfte och gulliga plåster men mamma köpte två skåp och stor byrå. Medan de andra lastade allt på släpkärran stod jag och köade i en evighet för två chokladplattor och en hotdog... Haha hotdogen hann jag till och med äta innan jag kom fram till bilen så det känndes ju lite onödigt men när man väl kommit halvvägs fram til kassan var det ju inte som att man bara ville gå därifrån heller. Tid hade vi och choklad är gott! Det visste väl ingen...^^
Tillbaka i Karis bar vi upp alltihop till lägenheten, fy fan dedär grejerna vägde.
Så väl i Båsa igen var det bara att sova direkt för jag kunde knappt hålla ögonen öppna :P

PATRULL Plåster, blandade mönster Antal i förpackning: 20 styck

Isblå ögon och otroligt vacker

Måndag 1 augusti
På jobb, fast fick senare reda på att jag egetligen var ledig men det fanns mycket att göra så jag behövdes ju tydligen. Dagen gick rätt fort och när jag slutade och gick ut genom dörren såg jag väldens vackraste varelse... Okej en viss överdrift fanns det ju i det där men fan inte långt ifrån. Jag dog nog lite där på stället. Så sjukt söt, snygg och het kille, allt på samma gång :) Isblå ögon som skymtar fram under hans ljuust ljuuuust bruna, nästan blonda lite arfokrulliga hår<3 Brunbrännd hy som framträdde extra tydligt mot en mörkbrun tröjja... WOW!
Så påväg hem stannade jag till i Cafét där Ela och Manda var på jobb. Satt och snackade med dem och drack Elas coca-cola(A)
Hemma, blev det dator en stund innan jag gick och sova ganska tidigt.

Tumblr_lpfio5qmeo1qe31xzo1_500_large

Faces 2011<3 Del 2

Söndag 31 juli


Temat för iår, Viva La Difference.

När vi vaknade gluffsade vi i oss ett morgonmål och tog en snabbdusch innan vi lite före tolv skyndade iväg mot facesområdet igen. Vi gick omkring en stund innan Edvin kom dit. Kan hängde på en stund, vi satt och lyssnade på något band och så men så skildes vi åt. Jag och Nette gick ner till strandscenen för att kolla vad som spelades och så råkade killarna från kvällen före (de som smög sig in) vara där så satt med dem, snacka gick inge vidare eftersom man inte hörde varann så vi gick upp och dansade som idioter istället, mycke roligare :D Men inte långt därefter feidade de. De gick förmodligen till någonn uteservering till vilka vi inte slapp -.- Haha, så träffa vi på brorsan (halvbror rättare sagt men det är ointressant :D). Han jobbar där så vi gick en rundtur med honom. Kollade in campingen, fick se hur de hade de "backstage" och sånt. Rätt skoj^^ Men så var edet dags för The Capital Beat att spela så vi fick skynda oss dit. Riktigt bra var de<3 Efteråt gick vi några rundor igen i väntan på Jukka Poika. Hem dit var vi sov hann vi också en sväng, Nette skulle byta skjorta och så åt vi.
Mätta och glada gick vi och lyssnade på Jukka Poika. Alla var som galna och stod och studsade omkring, där mitt i stod vi också men mot slutet slapp vi framåt så vi stod längst fram med Pinja och hoppade^^ Sjukt bra feelis!
Redan sextiden tog allt slut och alla började dra sig iväg. Vi satt kvar med brorsan en stund men så gick vi också. Tackade för oss och Nettes mormor hämtade oss. Väl där fick vi glassa :) Med smak av tjära :O Men det var riktigt gott^^
Mamma hämtade mej lite senare och vi kom hit ner till Båsa. Jag var helt slut och stack och sova direkt.


Den killen har en grymm rygg :O Så tatueringen och den bruna hyn till... Så snygg! :D Och den lilla killen är för söt. En t-skjorta så stor så den mer ser ut som en klänning, men vill man ha en faces t-skjorta och är sådär liten får man nöja sej med "lite" för stor storlek^^


Blev man sömnig kunde man ta en tupplur :)


Eller varför inte ett dopp för att svalka sig? :) (Ljuset föll så fint på bryggan där ute. Mulet runtom och bara som en ljusstrimma mer på de där paret).

Faces var en utav de bästa händelserna på länge och nästa år kommer bli ennu bättre. Dels är jag 18, dels blir det mer och mer kännt för varje år så det kommer mera folk. Förra året var det 5000 besökare har jag för mej att jag läst, iår hoppades man på 6000 men de kom hela 8000 människor dit! Och dels så ser dom ju vad so funkar och vad som inte funkar och kan förbättra till nästa år. Tillexempel att ha sittplatser framför scen var ingen höjdare eftersom människorna blev mer stela då och lika många vågade inte stå där och dansa men å andra sidan var det ju bra för de lite äldre besökarna :) De hittar nog någon smart lösning.

Förresten stötte jag också på en stirrig typ... Asså det var som om jag hade en smutsfläck som täckte typ hela mej för han stirrade hela tiden. Okejdå, visst tänkte jag så jag hälsade på honom sen, han svarade i och för sej men däremot dagen efter när jag såg honom kollade han snabbt ner i makern när vi kom i närheten... Vafan va vitsen med det då kan man ju undra? -.- Dessutom råkade han hela tiden vara på samma ställen som vi. Lite weird men sammtidigt rätt humor :P


Haha!^^

Digidigi<3


Juha Pekka Tapani Heikkinen^^

Faces 2011<3 Del 1

Lördag 30 juli
Vi hann knappt vakna ordentligt innan Nette var här :P Stack ut på stan, satt med Basti en stund utanför Masa. Han stack och vi satt kvar en stund. Så kom det en man och ställde en fråga, helt vänligt men han belv totalignorerad av den ena (?) och frågan ställdes på finska så jag förstod ju som vanligt inte (xP) utan fråga vah? Men han hann aldrig upprepa frågan innan den andra börjar skrika på honom (?!). Kom igen liksom, det var bara en fråga... Betydligt oartigare att stå och skrika på en främling :/
Så blev Ela hämtad och jag och Nette for till Kpk och köpte pizza, åkte hem till henne och åt, mumms^^ Hon packade ihop lite innan vi gick hem till mej igen. Jag gjorde mej klar och så efter en stund hämtade Veka oss :)
Hon hade en sovsäck med till mej eftersom jag var smart nog att glömma min i Båsa... huuups :D Och så åkte vi till Gumnäs. Förde våra saker dit var vi skulle sova. Nettes styvpappas föräldrar var det väl :)
Skyndade sen fort till området och äntligen inne började vi vandra omkring, spana in området och människorna. Såg en del jag känner, eller mera vet vem är men de försvann sen plötsligt.
Vi lyssnade på bra musik, bland annat Juha Pekka Tapani Heikkinen så nu har jag hans skiva också^^
^^ (Suddigt, beklagar men tog inte min kamera med utan allt är taget med en vanlig digitalkamera)

En massa intressanta incidenter fick vi vara med om, intressanta samtal med roliga människor och annat. Försäljare och annat okännt folk, Pinja och så träffade jag på Frey en stund. Två killar erbjöd sig fota oss (resulterade i fotot på mej och Nette två inlägg tidigare :D) när vi stod med kameran i högsta hugg. Det var två skittrevliga afrikaner men jag kommer inte ihåg vilket land de kom ifrån. Ena var i varje fall sjukt lång^^


När vi sen gick hem (lite väl tidigt tyvärr men de vi sov hos orkade inte stanna uppe så länge utan vill sova så :) Mångade började dessutom dra sig mot "krogarna/uteserveringarna") träffade vi två ursköna killar från Lovisatrakten någonstans som hade som planer att smyga sig in på området under natten. Vi stod och snackade med den en stund, snygga var de också :) Ena hade gulligt, ljusbrunt krullhår på skallen, brunbränd hud och ett ständigt oskylldigt och vänligt ansiktsuttryck den andra hade kort blont hår, stylat så de stod rakt upp och glasögon, i vilka han passade otroligt bra (jag säger inte att glasögon är fult utan bara att jag tror denna killen inte skulle sett fullt lika bra ut utan, fast det vet jag ju å andra sidan inte :P). Så stack dom iväg över åkrarna och vi gick hem. Åt lite, snackade om kvällen som gått och så försökte vi sova. Men fönstret var uppe och man hörde de förbipaserande tydligt så det var liksom intressantare att tjuvlyssna lite på dem :D Nån satte sig tillochmed i dikeskanten utanför en stund.
Men tillslut somnade vi endå trotts ljudet och tur var väl det, vi skulle ju orka med dagen efter också :)


Söta Nette<3

Karisnatten 2011

Efter en tråkig torsdag bestående av jobb och lite café häng med Ela och Manda och för lite sömn trots att jag gick och lade mig otroligt tidigt var helgen då äntligen här.

Fredag 29 juli
Åkte på jobb, chefen hade trott att jag inge skulle komma men jag behövdes som tur var så kom inte i onödan utan "räddade" dem typ istället eftersom det fanns en massa att göra :P
Körde hem och satt på datorn en stund innan vi åkte upp till Karis. Ela följde med hon också.
Så innan vi stack till stan tog jag en dusch och så gjorde vi oss klara.

I stan träffade vi en massa roligt folk. Först Laura och Sarah och Matte (två av hennes vänner), gick till ängen med dem och dit kom också Sebbe förbi en sväng. Lite senare anslöt sig Nette och Edvin också. Det regnade så vi vandrade iväg till lågstadiet :) Nette stack hem nästan direkt och Ela feidade iväg med Pinja. Så träffade jag Janet, hon och hennes vänner hade kommit hit enda från Kyrkslätt, snacka med henne en stund men de skulle till Ekenäs sen så de åkte iväg.
Så träffade jag Robin och "gänget". Line, en skönsjungade tjej från Esbo var också med dem och fan vilken toppen tjej hon är :) Hängde mest med dem resten av kvällen.
Träffade självklart också en massa andra fina människor, till exempel Larisza och hennes vänner, Sebbe igen, Janet en stund till, Jenny (Henne har jag inte sett på sjuukt länge :O), Simon som hade en sjukt gullig schäfervalp med sej, många av Elas vänner och så en hel hop till. (Sara var på nån tävling så henne fick jag tyvärr inte alls se).
Så började Ela må dåligt. Jovisst det var inte det lättaste att skaffa vatten men Line följde med och lyckades gjorde vi och så efter en stund mådde hon bra igen :)
Robin och de andra stack hem sen så jag och Ela gick bara en runda där innan vi gick hem till mej. Eller skulle gå hem till mej men så låg något fyllo på gatan som hade tuppat av, det stannade en kvinna som tydligen kände honom och typ bad oss läda honom till taxistationen, några tiotal meter, det borde gå fort så okejdå. Fort? jomen visst... Gick trögt som fan och när vi väl kommit fram kunde vi tydligen inte lämna honom där? Han var fullt medveten då så det borde inte varit något problem men nejdå, det var tydligen bättre att stå och skrika..?
Sånt håller fan inte jag på med. När vi till slut kom hem damp jag ner i sängen helt död såfort jag hade fått sminket ur nyllet och sov sen gott hela natten :)

En underbar kväll bestående av roliga händelser, sköna människor och fint sällskap. Tack allihop!<3

(Kameran fick stanna hemma så det blev inga bilder. Slöskrivet, långt och ointressant är det dessutom men det skiter jag fullständigt i :D)


RSS 2.0