Sweden here I come!

Söndag 19 februari
Gårdagen gjorde jag inte särskillt mycket. Bök kläder som sak med till Sverige när vi åker imorron, städade, fixade skoluppgift, packade och sånt. Skulle träffa Nette också men vi sköt upp det till idag så idag har hon varit hit. Api kom först men de stack båda samtidigt. Annars har jag plockat ihop de sista inför imorgon, kollat tv, snackat strunt och lite allt möjligt. Men nu är det bara att lägga klockan att ringa på lite före åtta och krypa under täcket för imorgon bär det av till grannlandet som sagt och hälsa på moster, shoppa lite och kolla in de snygga svenska killarna x) Kommer hem nästa sönda så det kan hända att det är tyst här tills dess.
Dröm söta drömma och ha ett roligt lov!<3

STORT GRATTIS TILL CASSU SOM FYLLER 18 IDAG!<3 Du ska ha sjukt roligt på din resa och uppleva LA fullt ut! :D


Gamlas Dans och Pikku Penkkis.

Fredag 17 februari
Blev lång sovmorgon och så duscha och göra sig klar innan Sara kom hit efter att ha fotograferat första Gamlas Dans uppträdandet klockan tolv. Så till två gick vi båda till skolan för att se och fota det andra uppträdandet. Det var fint och jag ångrade nog nästan att jag inte var med för roligt skulle det varit. De hade så fina klänningar allihop och den sista dansen de själv koreograferat var sjukt bra.
Ungefär en timme senare var jag hemma igen. Gjorde inget alls fören fem då jag sticka tillbaka till skolan för att hjälpa till med serveringen. Kokade kaffe i mängder bland annat.
Klockan började närma sig sex och korridoren/tamburen började fyllas med folk så där gick jag genom folkmassan med kaffekanna efter kaffekanna.
Så började uppvisningen och vi alla gick upp till salen. Lika bra som förra gången. Så gick jag fem minuter innan det var slut ungefär så vi skulle vara klara att servera kaffe när människorna började strömma ner. Allt gick bra och efter att ha städat allt for jag med till Sara. Lite senare bar det av till Box i snappertuna för Pikku Penkkis. Hade en bil framför och en bil efter hela vägen, lite de kan råka med tanke på att vi var långt ute i ödemarken (kändes det i varje fall som) :D
Drack bål och annat gott, dansade och hade riktigt jävla roligt. Satt och snackade skit med massa folk men så fyratiden ungefär ringde jag efter mamma så hon fick hämta oss. Taxi och skjuts kom ungefär samtidigt så nästan alla stack hem då. Förutom de som sov där. Hem och somnade direkt efter en rolig kväll. Tack allihop! :D




De var alla så fina!

Penkkis 2012.

Torsdag 16 februari
Började skoldagen med historia. Men sen var det dags för Abi programet. De hade verkligen lyckats med ett bra och mångsidigt program. GlABIatorerna hade skitfina dräkter och såg verkligen ut som romare. Så tack för ett underhållande program.
En håltimme innan två timmar religion. Stan med Sara och så hem. Hann bara öppna skolarbetet och skriva några rader innan Tony ringde och tyckte jag skulle komma till stan oh träffa honom och Marie. Senare kom Ela som varit i Ekenäs och Jamppa också . Vi snackade skit med lite folk och chillade. Så stack alla utom Ela till Svartå men jag väntade med henne tills hon fick skjuts (av sin syster som fått kortet idag så grattis! :D). Mumma.
Hem, snacka strunt och inte mycket annat. Nu ska jag sova och imorgon är det Gammlas Dans och Pikku-Penkkis. Ser fram emot det, det kommer bli riktigt rolligt!
Dröm söta drömmar<3

En tidning med mycke läsvärt sålde de också.

Periodrapport.

På grupphandledningen brukar vi få skriftlig periodrapport. Alltså vad vi fått i kurserna vi gått perioden före men de hade de slutat med. Men i varje fall så fick jag:
Engelska 6
Matematik 7
Geografi 8
Religion 8
Psykologi 10
Tycker inte så mycket. Engelskan var ingen överraskning, psykologin gjorde mej jätteglad men de andra är jag varken nöjd eller besviken med.

Den här perioden ser ut såhär för min del:

Helt okej liksom :)
Sjukt onödigt inlägg jag vet... Gonatt<3

Chill i snön.

Onsdag 15 februari
Efter en underlig dröm vaknade jag, gjorde mej klar och stack till skolan. Historia. Ville bara sova. Så grupphandledning efter det men den gick fort. Efter det en kvart finska. Så skulle vi ha studiehandledning men jag och två andra stack iväg och fixade lite dekoration till gammlas dans istället.
När vi var klara med det åkte jag med hem till Sara. Var ute i snön och fotade en massa skojigt men det blev rätt kallt och vått efter en stund så vi gick in. Kollade film, Going The Distance, helt okej men inte jättebra och så mummsade vi i oss varsin smörgås med lite glass som efterrätt^^
Halv sextiden var det bara att byta om och stika iväg på cirkelträning. Riktigt skönt var det och kände för första gången på länge att jag hade både lite kraft och motivation. Mina armar och kraft i samma mening är en lögn bara det men kände att jag orkade någorlunda för att vara jag ska vi säga :)
Hem och duscha och så har jag mest suttit här.


Ser ut som Sara sitter lugnt i snön å chillar och själv kryper jag upp från undergjorden täckt med snö :D Hihi men jag gillar den. Puss gumman<3

Att kyssas med en giraff.

Jag drömmde inatt att jag kysste en pojke, det var bara det att han råkade vara en giraff... och så hade jag en pojkvän också (han var typ lejon eller något, minns inte helt) och han var i närheten så efter pussen fick jag superont i magen och var hur rädd som helst att han skulle ha sett det. Dramatiska drömmar :D
(Asså det var lite något äckligt djuriskt att jag var med ett djur utan människorna såg ut som djur helt enklet:P)

Min blivande pojkvän<3

Alla hjärtans dag med ett riktigt bra slut.

Tisdag 14 februari
Alla hjärtans dag idag. Hoppas ni alla haft en riktigt trevlig och mysig dag.
Min började i varje fall med religion. Två timmar av ansträngning för att tvinga ögonen att hållas öppna. En håtimme som gick åt till möte inför gammlas dans men jag ser framemot fredagen! Historielektionerna var också, "koncentrera sig på att inte somna"-timmar. Finskan gick fort däremot och så uppsatsskrivningen fick vi sluta en timme tidigare från. Den ska vara klar den här veckan den också och jag har ingen aning när jag ska skriva det. När jag slutade gick jag iväg till hälsocentralen för att förnya ett recept. Trodde det skulle ta en stund men hon skrev sitt namn och så satt hon bara där. Jag stod och kollade förvirrat på henne och såg dum ut, var till slut tvungen att fråga om det var klart redan och tydligen var det så stack iväg till stan med Cassu. Ringde sen Nette också som hade hälsat på i skolan nån timme tidigare men hon hade inte tid med mig nu. Träffade Ela en stund istället före hon stack iväg och gjorde sig redo inför balen.
Och så var det detdär med att jag ibland är lite väl positiv. (Eller att min positiva sida  Det visade sig igen. Jag tolkar allt som tecken på att kanske, kanske, kasnke. Logiken säger nej men vad hjälper det?
Så kommer jag hem och sitter och känner mej ful, fet och äklig med en chokladplatta brevid mig... Var på så otroligt dåligt humör just då men tur så har man fina vänner. Även fast en del bor långt borta (t.ex. Vasa? Det är inte rättvist tycker jag! hehe :P) och jag inte kännt dem länge så är dom alla endå guld värda<3 Älskar er :))


Ibland är man på dåligt humör men ni får mej endå alltid att le<3


Tygtryck och badminton.

Måndag 13 februari
Hade tre lektioner på morgonen. Finska och religion. Efter det tre håltimmar vilka ja spenderade i konstsalen. Ska trycka på en gardin i engelska klassrummet och läraren tyckte det var en bra idé att trycka pennor... Vet inte vad jag tycker om det och alla andra komer nog säkert också tycka det är underligt men jag får bara göra som han tycker.
Sista timmarna hade vi gymnastik och de som är med och dansar i gamlas dans gjorde det. Vi andra gick till bollhallen, joggade några varv, spelade lite fotboll och sen badminton. Fick till och med lära oss lite av de riktiga reglerna så det blev lite fart i spelet sen. Riktigt roligt var det.
Hem och göra lite allt möjligt. Damsugade lägenheten och torkade dam bland annat, kände mej nästan duktig! :D




Hårgfärgning.

Söndag 12 februari
Nette kom hit och vi färgade hennes hår. Mörkbrunt denna gång. Jag blir nog nästan lite avunsjuk. Fick höra lite roligt skvaller och så snackade vi om det mesta. När hon stack vandrade jag iväg till Api och Robin.
Han var bort en stund men sen snackade vi om allt som hänt sen sist. Det var ju en tid sen jag var dit så fanns en del.
Hemma igen hade jag som vanligt fina konversationer med den enda och den andra. Vasabon ritade en fin bild till mig. Vad den förestället tänker jag inte dela med mig av men fint... Han kan verkligen det där mer människans anatomi. Kunde inte sluta skratta :D


Typ sån frisyr och hår skulle vara kul att prova, jag tror inte jag skulle passa i och för sig men lockar att testa gör det endå :)


Räkor och andra konstigheter.

Lördag 11 februari
Somnade tre oh steg upp ungefär tre så det blev 12 timmars sömn. Tydligen för mycket eftersom jag var trött hela dagen sen. Sara kom hit och vi snackade en massa roligt. Tänkte sticka till Robin oh Api sen men fick reda på så sent att om de skulle vara hemma eller inte så blev inget. Satt istället här och hade roliga konversationer, kollade lite serie och sånt.

Hade en massa djurljud för mig med Robin och Silvester snackade om räkor och att man tydligen inte odlar djur. Haha helstört men sjukt roligt :D

http://ohthunderroad.files.wordpress.com/2010/03/100312-90210.jpg



Rolig kväll med sjuka fötter.

Fredag 10 februari
Började dagen med två timmar uppsatsskrivning. Visst kom jag en bit framåt men fick men fick inte mycker skrivet. Så en timme finska. Vi började med ett nytt stycker - pest! Slutade sen men stack och äta med sötnötarna. Efter det hade sara två håltimmar så satt där med henne en stund.
Hemma var jag supertrött så tänkte ta en tupplur men så kom en snubbe som skulle fixa på våra datorer så det kändes ju bara jättedummt att ligga och sova. Men sov en stund och så läste jag lite.
Så var det att äta lite och börja göra sig färdig. Dusch, smink och hår. Så iväg. Via butiken och sen plockade upp Sara och iväg mot Tenala.
Jag hade energi som fan och dansade som en galning
(tre timmar i sträck ungefär).
Kanske inte snyggt men sjukt roligt. Larisza, Alisa, Isa, Robin och en massa annat folk träffade vi. Hade superroligt och med klackar på började fötterna värka fort så blev att vara barfota sen men det funkade bra det också.
Roliga, anständiga, jobbiga och dansande folk. Ja det var en salig blandning. Men det var mindre folk där än jag väntat mig.
Efteråt körde vi hem Sara och sen hem och sova.


Off to Tenala.

Cp bilder men nu sticker jag iväg till Fylgia i Tenala för att festa loss! Ha roligt ni också och hej så länge<3

As simple as that.

Sött när shakki får rage på en när man säger vad man tycker. Lite löjligt kan jag nog tycka att det är.
Det var snacka om socialbidrag och när jag sa att jag tycker att en som inte ens försöker hitta ett jobb trots att den är fullt kapabel till att arbeta så får den nog lite skylla sig själv om staten inte vill betala bidrag. Personen i fråga blev så arg att den sa åt mej att då å dö. Sen tog den bort mej på fb. Moget som fan^^
Känsligt ämne? Tydligen. Men orka bry sig. Jag sa ju bara min åsikt, det gillades dock inte verkar det som... Voivoi :)
Tumblr_lyqfbt8bht1r1usuyo1_500_large
If you don't accept my thoughts then I can't stand you anymore... As simple as that :)

Med dessa ord säger jag gonatt. Dröm sött<3

Drömmen om en röd bil.

http://www.m3addict.com/e30-bmw-m3/e30-m3-pictures/e30-bmw-m3-001.jpg

http://www.dancrouchblog.com/wp-content/uploads/2008/03/61b8_3.jpghttp://www.benlevy.com/auto/show/dd14/dd_20041.jpghttp://www.zatzy.com/attachments/allmaent/84605d1314166465-nissan-s13-roed-263236_10150400523623219_667593218_10582485_2806161_n.jpg
En röd Nissan eller BMW! Jag skulle typ dö av glädje om jag hade den på första bilden. Eller ja.. Det gäller nog alla dessa^^ Såå sjukt snygga. Blir helt bubblande lycklig i hela kroppen bara av tanken på hur det skulle kännas att sitta i nån av dem!<3
Btw så har jag ingen aning om varför jag vill ha just en röd bil men har alltid varit så av någon anlädning :)

Underlig film som tidsfördriv.

Torsdag 9 februari
Alla datorer var upptagna när vi skulle skriva vidare på uppsatserna så satt där och bara stirrade framför mej ungefär i en timme. Långtråkigt men det fanns ju inte så mycke annat att göra heller. Efter maten hade jag en håltimme så stack med Sara och Katten till butiken och köpte lite godsaker. Religionstimmarna segade sig fram och när de äntligen var över hade vi Snillemöte. Vet fortfarande inte vad jag ska skriva men får tänka ut något inom kort.
Hemma har jag kollar filmen Another Earth som jag inte rekomenderar. Tråkig och händelsefattig. Stod att det skulle vara ski-fi och den verkade intressant så fasten redan början var seg satt jag med hopp om att den skulle bättra sig... Det gjorde den visserligen aldrig så satt och ödade en massa tid.
Kollat lite bilar har jag också gjort. Suprise? Jo men sant. Jag ska ha mammas gammla bil så jag behöver inte bekymra mig om något sådant men jag kan endå sitta och drömma mig bort^^


Se den inte om ni inte är i desperat behov av att förlora tid (även då hittar ni säkert något bättre).


I skolan.

Har haft två timmar historia nu och väntar på att uppsatsskrivningskursen ska börja. Senare idag blir det möte med skoltidningen och jag borde bestämma vad jag ska skriva om men jag har absolut igen aning...

Snart besök till andra skolor.

Onsdag 8 februari
Enda morgonen jag börjar först tio. Skönt var det. Historia en timme och sen en finskatimme. Efter det hade vi studiehandledning och pratade om ett studiebesök vi ska på i mars. Till Åbo Akademi och Novia. Var hemma en stund och sen fixade jag mig klar för cirkelträning och gick iväg. Skönt att röra sig lite nu och då.
Hem och duscha, snacka skit med folk och lite sånt. Sen sovdags.

Dip dye.

http://data.whicdn.com/images/21984080/6326072953_5645a24108_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/22678017/AlHqArICQAAEZJ5_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/17244789/diydipdye8_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/20751811/2435_65f8_large.jpeghttp://data.whicdn.com/images/15944144/tumblr_lsjxvbaTuU1qf8ojso1_500_large.jpg
Så sjukt tufft det ser ut. Jag har länge velat ha röda ändar men jag kommer aldrig göra för det är mycket snyggare om man har långt, tjockt hår och det har tyvärr inte jag. Men det är bara såå fint :)
Snake bites som tjejen på sista bilden har är också riktigt fint. Är nästan lite sugen på att göra såna men tror inte jag skulle passa så jag får bara sitta och fortsätta drömma :)



Vi har en ny president.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/420346_10150544829752849_1437897616_n.jpg

I söndags var det presidentval här i Finland och snubben till höger vann. Sauli Niinistö. Skulle jag fått rösta så skulle jag lagt min röst på Haavisto. Jag tror han skulle vunnit också om folk inte skulle vara så homofobiska, eller åtminstone klarat sig bättre men jag är inte alls insatt i politik i och för sig så kan inte säga så mycket. Men egentligen spelar det inte för mig så stor roll vad vi har för en president så det funkar säkert såhär också :)

Lång skoldag.

Tisdag 7 februari
Religion två första timmarna. Och så en håltimme som jag spenderade i datasalen. Passade på att fixa finskaläxan då också. Efter maten hade vi historia. Tråkigt var det men tiden flög iväg. Jag tycker inte det är intressant men om hela kursen kommer fortsätta gå såhär fort så kan jag inte klaga. Hela finskalektionen gick sen åt till att gå igenom läxa. Och två sista timmarna modersmålskursen i uppsatsskrivning. Vi började på våra första uppsatser. Jag är inte alls nöjd med det jag fått ihop så kan hända att jag skriver om allt. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om...
Så slapp jag äntligen hem efter veckans längsta dag. Städade lite. Typ ordnade alla papper från förra perioden och sånt. Så försökte jag mig på den nya finskaläxan, snackade med vasabo och annat roligt folk och musik såklart^^


<3


Hår som sockervadd och lyckat prov.

Måndag 6 februari
Hade finska två timmar efter att nästan försovit mig. Förstår inte mycket hittills och misstänker att det kommer fortsätta lika resten av kursen... Efter det en tråkig timme religion. Kursen handlar om kristendomens historia... Låter inte jätteintressant i varje fall. Hämtade också psykologiprovet och blev skitglad när jag såg vad jag fått. 10- Wihoow!
Så hade Sara och jag tre håltimmar så vi stack hem till mig. Snackade, fixade med lite saker, skrattade och catchade upp. Så var det bara att byta om och gå tillbaka till skolan för att ha gymnastik.
Vi hade volleyboll, skitkul. Fast vi var en mindre än alla de andra lagen så vann vi två av tre matcher! :D
En sväng på stan med Sara innan jag kom hem, duschade, kokade makaroner, fixade en finskaläxa (försökte*), snackade med intressanta människor och annat trevligt.
Har fått höra lite underliga saker av människor också. Bland annat Nette och Jenny.
Nette skriver till mej "jag saknar dig!!!!!!!!! ditt blonda hår, doftar så gott, jag skulle bara vilja äta de för de e som sockerwadd W_W" och några minuter senare skriver Jenny "jo heihei gör barn med mei ;)". Just de ja, rawr ;)
Har fått höra dom underligaste sakerna ever hela dagen i och för sej men jo.. men jag älskar er alla^^<333
Sen började diskusionerna djupna lite men då var jag tvungen att sova så det kändes ju lite elakt.


(Y)


Överdriven kyla.

-27 grader sa de att det var på söndagmorgon när vi stod där på tågstationen. Det märktes. Att ta bort vantarna bara för en sekund var något att ångra och såhär såg mina ögonfransar ut... Lite frost?  Ser visserligen nästan lite tufft ut men fy faaan! Vår - kom fort.

Natturnering 2012.

Helgen 4-5 februari
Lördagen började med att försöka sova länge men vakan redan 11. Duschade och gjorde mig klar så kom Jenny hit^^ Vi stack till stan med Tony och Marie. Så till Ekenäs och nattfotisen. Kollade lite matcher och träffade människor. Larisza som jag inte sett på evigheter, Jimmy som försökte snödöpa mig och tyckte att jag borde heta Helena istället, Isa, Alisa, Sebbe och en massa annat folk också!
Senare mot kvällen stack Larisza och de andra på någon fest till Pau och vi hade turen att få följa med. Det var rätt lame när vi kom dit så gick rätt fort men vände lika snabbt oh gick tillbaka och tur var det för sen hade vi sjukt roligt med Vasabor, Ålänning och lite Ekenäsbor. Drack en massa underliga blandninagar av det ena och det andra som jag inte riktit vet vad var och så lite öl också. Dansade på bordet med Jenny och dansade som galningar annars också. Hade fiilisen på topp och skrattade åt det mesta. Vi var en sväng tillbaka till hallen också så de spelade, de förlorade men det gjorde absolut inget för dom ägde endå x)
Festandet fortsatte men en efter en höll de på att somna så vi sket i dem och stack tillbaka till bollhallen en stund innan vi vandrade iväg ut i kylan och väntade på 09.37 tåget till Karis. Så satt jag mest här. Efter att ha varit vaken 29 timmar, alltså ungeför klockan fyra så klarade jag inte av att hållas vaken mer så kröp under täcket. Hade klockan att ringa en timme senare men märkte inte alls när det ringde. Tre timmar senare vaknade jag istället av att Tony satt i stan och ville ha sällskap. Jag kunde int brytt mej mindre just då. Tvingade mej i varje fall att vara vaken några timmar sen men ut på stan vägrade jag att gå. När jag gick och sova igen sov jag som en stock resten av natten i varje fall. Var rädd att jag skulle vakna tidigt och inte somna om men jag skulle lätt kunnat sova måånga timmar till :D


Sötnos<3

Kort tripp till Ekenäs med mamma.

Fredag 3 februari
Började åtta, tre timmar senare hade jag haft modersmål där vi under kursen ska skriva några uppsatser så det verkar helt kul och en timme finska. Kommer inte klara denna känns det som. Det är bara att hoppas på mirakel då x) Stack till stan med Cassu och så vidare till Ekenäs med mamma en sväng. Skulle söka en mössa i Seppälä som jag vet har funnits där men hittade ingen. Inget annat jag testade var heller särskillt bra så kom därifrån tomhänt. Däremot hittade jag en oversize skjorta som inte alls är min stil men såg mysig ut och hittade också en mössa till sist. Inte precis sån jag vill ha men gillar den endå.
Hem och nån timme senare stack jag och Jenny till stan. (Och jag blev glad av helt löjliga saker som vanligt^^). Vi bestämmde oss för att gå till Abc sen. Lite kallt men inte så farligt som jag trodde :P Tuut-tuut... (höhö).
Köpte franskis, såå gott. Så snackade vi med lite människor och så hämtade mamma så vi inte skulle frysa iväg på hemvägen. Körde hem Jenny och har sen dess suttit här och snackat om en massa underligt men massa folk.
Har också blivit bortbjuden till underliga ställen idag. Tack men nej tack :)

Ps. Kanske liiite despeart endå när shakk som man nästan inte känner järmar att man ska komma till dem och sova, jonä nog är folk roliga nog.. x)

Teini.. jö xD

Kall dejt med Jenny.

Torsdag 2 februari
Drog mig till skolan till åtta och skrev ett prov som inte var så svårt som jag trodde det skulle vara och som gick mycke bättre än väntat kändes det som. Det vet jag ju inte innan jag fått resultatet men tro och hoppas kan jag ju endå.
Så mot kvällen tog jag en dejt men Jenny. Kallt som fan men det var såå värt det. Skojskoj! Följde henne en bit och så satt jag här och snackade med lite folk resten av kvällen^^

(Skyller ennu på Blogg.se)

Väcktes ur en dröm.

Onsdag 1 februari
Drömmde att jag kunde göra split så när jag vaknade var jag sur för jag inte kunde. Normalt x) Och så drömmde jag att jag var i Thailand men mamma väckte mig precis när vi kommit dit så typ inget hann hända. (Annat än att Ela hoppade över en bil...? jö xD).
En timme skola (fick biologiprovet, 8- så är inte jättenöjd men det får duga) och sen pluggas hela dagen. Hade några pauser där jag kollade 90210 men annars var det bara plugga, plugga och plugga... Och som alltid när man pluggar måste man kombinera det men skräpmat och annat uschingt som chips till exempel.

(Blogg.se vägrar fortfarande ladda upp bilder.)

Mini helg.

Tisdag 31 januari
Nu har en månad gått igen. Även detta år tycks vilja gå i en rasande tackt. Men nu känns det enda helt okej eftersom sommaren är påväg och hur mycket jag än tycker om snön och hur vacker den än är så börjar jag bli lite trött på denna kyla. -20 grader tycker jag börjar bli lite överdrivet nämligen.
Ledig dag. Slutade skolan tio på måndagen och ingen skola alls på tisdagen så det var nästan som en mini helg. Gjorde inget vettigt, bara slöade men egentligen borde jag pluggat psykologi. Men ja... det blev inget med det. Får stressläsa allt som vanligt istället.

(Blogg.se vägrar ladda upp bilder...)


Tony påstår sig hata mig x)

Söndag 29 januari
Sov skitlänge och var sjutk trött hela dagen. Gjorde inget. Diskade och städade och kollade tv och that's it typ.

Måndag 30 januari
Trots provvecka och inget prov var jag tvungen att dra mig till skolan till åtta. Vi skulle presentera våra arbeten och det gick väl okej och resten av timmarna var det bara att sitta och lyssna på de andras. Geografiproven var inte rättade så fick inte veta vad jag fått.
En timme efter att jag kommit hem kom Sara hit. Vi chillade och snackade strunt. Hon stack så så ringde Tony så stack ut med honom. Han berättade hela tiden för mig hur mycket han hatar mej... trevligt att träffast.. jo visst hördu x) Så stack vi via tågstationen när Marie kom och annars bara runt stan. Bibban, bussis och så med lite skoj shakk.
Tony och Marie åkte iväg med bussen så jag gick och köpte glass och kom sen hem. Åt lite och gjorde inget särskillt. Åttatiden däremot stack jag iväg och träffa Jenny. Gick emot henne innan vi sen gick en sväng runt stan. Följde henne en bit sen också. Hemmåt i rast takt och skönt var det men lite varmare skulle det gärna få bli NU!

Mängder med snö är det överallt och det är mys^^


Häng i stan och snackas med Nette.

Lördag 28 januari
Efter ett par timmar sömn vaknade vi. Gammalt smink och kläder som stinker tobak eftersom de rökte inne, man hade då aldrig kännt sej snyggare...
Så försökte vi få liv i de andra och när det äntligen lyckades  snackade vi bara en massa strunt innan vi stack iväg till tågstation. Jag, Jenny, Tony och Marie kom till Karis. Gick runt lite i stan. Jenny stack, jag träffade Nette och lite sånt kul sen kom jag hem.
Pappa kom hit och vi hade värsta familjemiddagen :P Sen kom Nette en sväng. Babbel om lite skojigheter och glufsa glass och kollade lite 90210.
Följde henne en bit så när vi skildes åt sprang jag några hundra meter, skönt var det men kallt som fan så gick istället. Men tog en omväg för att det var så skönt ute.
Jag hade en sån stark känsla av att jag vill vara 18 när jag gick där förbi Nox. En av få gånger jag verkligen på riktigt längtar efter att fylla 18 :)
Hemma och slöa. Lame.

Snart så :)


Fest i Ekenäs.

Fredag 27 januari
Klockan åtta bar det av iväg till skolan för att skriva geografiprov. En del frågor gick rätt bra medan andra inte alls gick så bra. Fick ut ett engelskaprov som hade gått superdåligt. Tänker inte ens skriva vad jag fått men godkännd blev jag i varje fall.
Tolvtiden slutade jag så kom hem. Var duktig och diskade till och med. Men tre stack jag tillbaka till skolan när Ela slutade. Hon skulle bli övernatt här.
Vi sträckte i stan med Jenni, Bena och lite andra. Jenny kom också senare. Vi sträckte runt överallt, bland annat till uncan (mjau) tredje gången i mitt liv som jag varit dit nu. Så sträcker folk lite i rummet och man kan undra varför men trevligt var det ju. Senare var Jimmy också där med oss en sväng. Tiotiden körde mamma mej, Ela och Jenny till ABC där vi satt och snackade skit. Träffade på Robin så vi snackade lite med honom och gick sen med honom till Shell. Åt franskis och catchade upp lite. Runt tolv blev vi bjudna på en fest till Ekenäs som de andra ville på så vi åkte dit. Helt okej men rätt tråkigt egentligen. Ingen hade fiilis utan satt bara och stirrade surt framför sej ungefär (eller jag hade det men så var jag den enda också) plus att alla somnade hur tidigt som helst. Meeeen sålänge det var lite liv i människorna hade vi kul. Sjutiden på morgonen stack Jenny, Ela och jag ner på våningen under och lade oss och sova.


... höhö.

RSS 2.0