Mycket lättare att köra när han snackar i telefon.

Torsdag 31 maj
Gick till skolan och fick ut ett modersmålsprov som hade gått bra. 8½ så får förhoppningsvis 9 i kursen men vi får se. Så skulle jag printa mer bilder till fotoarbetet men men färgen var slut så passade på att gå till hälsocentralen och kolla min hals istället. Hon tog ett prov men det visade negativt så ska imorgonbitti igen för ett annat prov och så hoppas på att det visar något så jag kan få något gjort åt detta... Just nu tar det ont bara att svälja så inte skoj.
Tillbaka till skolan och printade en massa. Hem och mamma råkade va hemma så stack med henne och handlade så nu överlever jag en stund igen så stack hon tillbaka till Båsa sen.
Kom hem och äta innan klockan blev fyra och vi for och köra. Fick köra till Pojo denna gången så snart blir det väl att sticka in till stan och usch vad jag är nervös inför det. Sådä för övrigt diggar jag när han snackar i telefon för det går mycke bättre att köra då, det är som att jag inte väntar på att han ska säga något utan då bara kör jag och det går bra. Sen lägger han på och så går det dåligt igen :D
Hemma satt jag framför tv:n och klippte ut alla bilder. Det var massor så tog en stund.
Nu har jag bara snackat med folk. Såna som borde vilja träffa mej men som inte visar några spår av det, såna som inte borde vilja träffa mej men som tydligen vill och så såna som det tog en stund att reda ut lite grejjer med. Haha och som jag har skrattar :D
Imorgon skolan tio men innan det ska jag till hälsocentralen så ska nog sova nu.
Dröm sött<3


560449_240227789425257_218272168287486_422313_436515347_n_large
Bara lite som ett tips för jag vet att ni ville veta hur man blir en panda^^

 


Fysisk och psykisk smärta.

Onsdag 30 maj
Stack till skolan och skrev prov. Gick helt okej känndes det som. Så hem via innan jag var duktigt och gick och handlade, kände mej nästan lite vuxen :D Kom och fixade med lite bilder till ett skolarbete och stack sen för att printa ut dem. Hem och fixa med mera bilder tills Eve ringde och de kom upp en sväng. Så till stan och hem kom jag först vid åttatiden... Orkade inte med mera bilder då utan har bara slöat. Hört på Nordman och snackat med folk.

Har så förbaskat ont i halsen nu igen så jag borde nog sticka och kolla det imorgon. Har ju inte varit bra på över tre veckor så nått fel är det juh... Lite småont i magen har jag också men det är psykist... Jag blir bara så sur!
Men nu sova så jag kan vakna med bra humör imorgon igen :)
Dröm sött<3


Hon ha blitt blond!


Lugn dag med massa pluggas.

Tisdag 29 maj
Vaknade och kollade på klockan, tio före åtta, höll på att få panik där en bråkdels sekund att jag höll på att bli försenad men kom på att jag trevligt nog började först tio så somnade lugnt om. Stack till skolan för en kort förberädande och så lite fixas med bilder. Andra morgnar har det kunnat vara upp till 19 grader när jag gåt ut åtta men idag var det bara 13 fasten klockan redan var tio men det kändes som tur var inte så kallt endå. Åt och stack med Jenny, Zaida och Madde till butiken för att köpa glass. Träffade på Max och hans kompis också innan jag kom hem.
Städade hela lägenheten, pluggade och slöade. Sex-tiden kom pappa efter mig och så stack vi ner till Båsa och hälsade på mamma som gjort pannkaka. Omnom!<3
Mer pluggas och lite sånt, kom nyss från duschen.
Förutom detta har min dag bestått av en massa sura människor som låtit sitt humör gå ut över andra vilket irriterar mig något enormt, det är ju inte shyst liksom! Menmen orka bry sig, nu sitter jag och snackar med Silvester vilket var superlänge sen så det är skoj men ska strax sova också.
Dröm sött<3

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/39198_1469417368469_5257347_n.jpg
Jag har saknat denna människa något helt enormt förstod jag nu!


Inte ens en vecka kvar tills sommarlovet är här.

Nu är det bara ett prov kvar att skriva så på onsdagen senast klockan tio är allt till skolan fixat för iår. Sen är det chill på ängen på fredagen och på lördagen avslutning och antagligen att sticka till Ekenäs sen. Så skönt att skolan är över fast så blir det juh massa jobb istället resten av sommaren men jag ska nog hinna med en massa annat skoj också denna sommar! :)


Kommer att ha denna enkla klänning på avslutningen :) (någon vecka gammal bild så är nog inte sådär vit mer).


Let's run away.

Måndag 28 maj
Stack till skolan för att skriva ett finskaprov som inte alls gick vidare bra. Kunde inte ens hitta en av texterna igår när jag pluggade och nästan en hel sida va enbart därifrån så ja... ni kan ju gissa hur det gick med det. Så häng med Ela, tecka, gjorde gardinan klar. Äta och tillbaka till teckasalen där jag satt i minst tre timmar och fixade en t-skjorta. Blev inte som jag ville men helt okej endå :) Riktigt chill var det att sitta där.
Hem och har inte fått något vettgt gjort alls. Snackat med folk och läst massa bloggar.
Sådär för övrigt är det ju 28 idag så bara en månad tills jag fyller nu. Oh vad det är nära, kändes som inte alls länge sen jag var 16 men alldeles snart är jag redan myndig. Helt sjukt men är super excited!
Dröm sött<3


Mera solat, mindre pluggat.

Söndag 27 maj
När jag väl vaknade lade jag mig ute i solen för att läsa på finskaprov. Mycket blev det dock inte läst eftersom Api och de kom. Solade, åt gott och snacka skit sådär som vanligt.
Åkte sen med dem till Karis. Har duschat, städat och fixat med en massa bara för att ha någon ursäkt att inte plugga... Jag är bombsäker på att jag inte kommer bli godkänd imorgon men det är bara att sticka och försöka sitt bästa.
Just nu är huden på min rygg helt styv av allt solas fast lite färg har jag fått i varje fall. Men nu sova så jag orkar imorgon också.
Dröm sött<3


En söt och nyfiken liten Tarzan^^


Från karis ti baresond!

Lördag 26 maj
Fasen vad folk var bäska sådä på morgonen. Själv packade jag i varje fall ihop vad jag skulle ha med till Båsa och så stack vi och handlade. Hämtade katten som typ skrek hela vägen ner. Han hatar att åka bil, tur behöver han bara göra de ett par gånger om året.
Vi var där redan tolvtiden. Stack till Vitträsk och solade en stund eftersom Api och Ellen var där. Hem igen och lite senare stack jag med Ela och Linda till Inko en sväng innan vi sen åkte vidare till Barösund för att hitta ett ställe att sola på. Det började bli rätt sent men skönt var det endå och efteråt stannade jag och Ela i Fagervik. Ela skulle träffa Jamppa. Själv satt jag mest där som tredje hjulet :D
Hem till Ela en stund innan jag kom hem. Såg början av melodifestivalen också och grattis Sverige! Tysklands låt var endå min favorit.


Haha!

Rian.

Hitta faktist till Backers rian utan större problem. J, hans kompisar och en massa folk jag knappt visste vem var. Och roligt som fan hade vi. Musiken spelande för fullt och allt var bara chill. Fint väder dessutom^^
Har ju varit i rian flera gånger för många år sen då föräldrarna var på fester men kände inte alls igen det så det var kul att se stället igen.
Mera mot natten skulle folk köras hem till Ekenäs så jag stack med. Efter chill, mys och tröttisar hoppade jag pånytt på skotern och tog mig hem. Det var inte alls så långs som jag trott.
Helt otroligt trött när jag var hemma så somnade direkt.


©Issu


Fungerande skoter och nu iväg.

Fredag 25 maj
Stack till skolan vid tiotiden för att fixa på tygtrycket och är nästan klar vilket är skönt. När jag kom hem stod pappa och fixade med min skoter så nu fungerar den igen. Full tankt fick jag också^^
Sprang iväg till Varuboden för att få lite info tills när jag ska jobba där. Börjar den 4:de juni! Och jag ska vara i kassan så önska mig lycka till för det lär jag behöva. Om någon frågar nått på finska kommer jag bara att sitta där som ett frågetecken, haha.
Hemma igen tog jag skotern och for till pappa. Låg på terassen i nästan två timmar, duschade och så åt vi. Så kom jag hem fixade mig lite och sen dess har jag bara suttit och kollat tv typ. Men nu ska jag klä på mig, hoppa på skotern och ta mig till Backers. Vettefasen om jag ens hittar dit men det återstår att se.
Vi hörs<3


Ennu en bild jag tror jag kommer ångra jag lagt ut men det är ett senare problem :D


Hihi.

Några bilder frånn igår - 24 maj när vi firade Katten<3

Vi började på Serendi där alla satt och söp... Själv satt jag med en slickepinne i munnen.. Liite outsider :D


Omnom!

Jag har fasen inte varit lyckad idag.

Torsdag 24 maj
Jag har lyckats faila med en massa idag. Började med att jag stack till skolan för att skära i lite papper (utskurning som ska tryckas på tyg) och självklart lyckades jag få till värsta papercut som inte ville sluta blöda.
När jag var klar med det stack jag till Serendi där Katten firades. Stort grattis gumman!<3 Så vidare till Knäppen för att äta och så bara chill innan jag var tvungen att skynda hem eftersom jag skulle köra klockan fyra. Vi körde i Snappertuna och på vägen man far till Båsa. Skoj var det även denna gång men faila hann jag med nu också. Körde på fel sida av vägen några metrar... Då är något rysligt fel i skallen ! Men tog ju mej till rätt sida fort så inget så men nästan riktigt pinsamt juh :D
Packade och kom till pappa sen. Grillade med mamma, halvsyrran och hennes sambo. Fasen vad god majsen var ennu en gång<3
Hunden hade de också med sig och ooosch va den hunden har energi, den bara hoppar hela tiden.
Efter det har jag såklart hunnit med ennu lite mer fail för det var tydligen inte nog ennu... Ringde nämligen ett samtal och fick total blackout direkt... Ingen big deal egentligen men kände mej ju bara så dum så visste inte vad jag skulle säga sen heller, en fint gick det endå :D
Men nu ska jag sova och se om jag kanske kan vara lite mer lyckad imorgon, det återstår att se :D
Dröm sött<3


Sötig vovve^^


Fundera inte så mycket onödigt.

Onsdag 24 maj
Två modersmålslektioner på morgonen. Sen hade jag fyra håltimmar och var supertrött så tänkte att jag kan passa på att sova några timmar men nejdå, fick inte alls vara ifred. Precis när jag somnat får jag ett onödigt meddelande. Ignorerade det och somnade igen men precis då ringer Nette och vill komma hit och färga håret.. Okejdå visst så färgade vi och det fastnade inget ens men efter det fick jag inget sovit mer. Duschade istället och fixade mig innan jag gick till skolan för att få ut engelskaprovet. Samma vanliga 6:a som alltid så ingen överraskning precis.
Sprang snabbt hem och plocka lite grejer innan jag sprang till tåget för att sticka till Ekenäs. Gick med Eve hem till henne en stund, fick bland annat ett plåster på lilltån vilket jag är ytterst tacksam över eftersom min tå annars skulle dött under kvällen :D Så stack vi till Stallörs där vi träffade på min fina kusin så hängde med dem en god stund. Sen även Jenny och en massa sånt folk en stund men vid sextiden gick jag och träffa J :) Stackarn var helt slut :D Satt på bryggan i solen skitlänge vilket var superskönt och annars gick vi bara omkring.
Lite efter nio hade mamma slutat jobbet så passade på att åka hem med henne. Sen dess har jag bara suttit här och snackat med folk och haft massa intressanta konversationer med min mamma... x) Men nu börjar det vara dags att krypa upp under täcket.
Dröm sött<3


Or take your time don't live to fast.
Troubles will come and they will pass.
You'll find a woman and you'll find love.

Skön, såndär "fundera inte så mycket på allt-pepplåt" :)


Osminkad och lite häng med Sara.

Tisdag 22 maj
Ela hade väckning klockan sex! Helt insane juh, omänskligt :D Så gjorde vi oss klara i varje fall. Hade varken smink eller hårspray eller något så blev att sticka nästan helt naturell ti skolan. Blev dissad för det redan när jag steg på bussen :D
Klockan nio hade vi studieplanering eller något liknande vilket jag lyckades komma försent till för hade ingen aning om var vi skulle vara så trodde först att vi inte alls hade något alls. Efter en lektion sen satt jag och väntade i två timmar på att ha finska men vi hade aldrig så kändes lite onödigt men hade ju fortfarande ingen nyckel så skulle endå inte kunnat gå hem. När Sara slutade stack jag med till henne i varje fall och så låg vi i solen och åt isglass^^ Solade lite smått sådär men INTE axlarna dock...
Så stack jag med till Ekenäs och kollade när hon sprang ärevarvet. Hade tänkt träffa Larisza också men hon hann aldrig komma så får träffa henne en annan dag :)
Dom var snälla och körde hem mig så här har jag suttit och lidit av min brända hud, fan vad jag har lyckats endå... :D Usch!
Just nu eurovision men ska alldeles strax sova.
Dröm sött<3
Öserrikiska Trackshittazs med Woki Mit Deim Popo. Nästan lite smårolig juh :D

Länk och bastu i fagervik.

Måndag 21 maj
Hade ingen finska så fick sova länge vilket var hur skönt som helst och så han jag också plugga lite extra till engelskaprovet. Mat innan provet och det gick väl helt okej typ. När det var färdigskrivet gick vi ut och hade oss i solen. På gympan spelade vi volleyboll, fyra spelare så det var nästan ett skämt men skoj endå.
Hade sportbh på och en topp som var rätt hög på ryggen så har fula ränder på ryggen nu eftersom jag lyckades bränna mej. Ränder på baklåren hade jag också lyckats få...
När jag sen skull hem efter sakerna jag skulle ha med till Ela upptäckte jag att jag glömmt nyckeln. Lyckat... Men inget att göra åt saken så stack till Ela endå. Chilla, en sväng med Linda och Manda till Karis och chilla med hann vi med innan vi på kvällen stack på en någorlunda lång men långsam länk. Att äntligen springa igen var superskönt^^ Vi sprang till kinesiska paviljongen i Fagervik. Jag har aldrig varit dit förut så det var najs, skitfint ställe :)
Bastubadas blev det när vi kom hem, så skönt!


Hihi, det ser ut som att grisen kryper upp ur hennes huvud^^ hahaha x)<3

Pluggande i solen.

Söndag 20 maj
Solsäsongen påbörjad nu då. Bara två veckor kvar till avslutningen så det var på tiden, man vill ju inte vara heldit sen heller. Men mycke kommer jag inte få solat endå tror jag, bara på helgerna i båsa och om jag sticker till pappa för att sola på balkongen här hemma är ingen höjdare...
Så legat i solen och läst på prov är ungefär det enda jag har gjort idag. Slöt som fan, speciellt med tanke på att jag hade sovit i elva timmar :D
Innan vi kom hem bakade mamma en supergod rabarberpaj så grannarna kom över och så åt vi upp den.
Stack direkt i dusche sen och ska alldeles strax sova. Men läste trevligt nog att jag börjar först elva imorgon :) Prov direkt vilket är mindre trevligt men sen är det bara två prov kvar innan sommarlovet :)
Dröm sött<3


Observera att där syns en stjärna också^^


Volkswagen van.

Tumblr_ku5ta3lwco1qans10o1_500_largeTumblr_lmxdlpuy4c1qzd0s7o1_1280_large
Åååh, tänk att få glida runt i en såndär! Jag skulle nog nästan dö av lycka då.
(Bilder från weheartit som vanligt).


Naken lapphund!

Lördag 19 maj
Lång skön sovmorgon och massa slöas innan jag stack till Ela vid tvåtiden. Där höll de på att raka hunden och fasen vad söt hon var efteråt. Det är en finsk lapphund men eftersom den fått någon form av utslag så skulle den rakas så det såg väldigt udda ut :D
Lite senare stack vi ut. Hittade ett älgtorn som vi klättrade upp i och låg och solade typ. Haha, smått otippat ställe o man säger så!
Så efter att ha varit hos henne en stund igen kom vi hit och åt grillkorv. Och sen hon stack har jag suttit och kollat på The Sitter. Humor film. Men nu börjar ögonen vilja stägas redan så ska nog gå och lägga mej.
Dröm sött<3


Svanen och lite mer av halsen ska ennu rakas men ååh hon är så söt nu^^


Båsa med Ela.

<3


Hört i fagervik...

Vi ser en brun fläck långt borta när vi går på en ödslig väg. Då kan det låta såhär:
-va e dedä för någå?
-de sir ut som en häst.
-nåmen va sku en häst göra dit?
-nå en älg då..
-men den rör int ju sej..
-de sir ut som en häst!
-men då måst de ju va en älg!
-nu sir de ut som ett lejon! nä en häst utan huvo.
-va fittan?? de e int nån jävla häst!
-men den har ju ben!!

Helt sådä perus feat. Ela Fakkeris ! :'D<3 Men jo det var nog en älg.

Moose-11_large
Muuu.


Sjukt rolig dag med Ela!

Fredag 18 maj
Försov mig igen... men tur var det för vi hade inte haft någon lektion men läraren hade inte meddelat något så alla hade suttit där och väntat men ingen lärare hade kommit. Istället fick jag sova längre och dessutom gjöra mej klar på racerfart så ingen tid slösad här inte :D
Efter mat, engelska och lite tygtryck på håltimmen (vill inte... varför ska just jag göra detta??) hade vi modersmål så fick stå och berätta om min bok men det gick helt okej, dessutom fick vi sluta nästan en timme tidigare så passade på att skynda hem och packa till stugan så mamma fick ta med allt. Själv stack jag på stan med Ela och massa annat skojigt folk. Stack och äta fettomat till Hese och så följde jag med hem till henne.
Fakkeriin menimme och där träffade vi Jimmy och lite folk. Sprang på bergen och hade sjukt skoj. Flyga fick jag också nästan. Åååh vilken känsla^^<3
Dom stack så vi gick till Vitträsk där Ela fick igång en söt liten brasa. Den blåste ut typ direkt men endå :D
Och efter att ha sprungit omkring på bergen tänkte vi att vi lika bra kan få ennu lite motion så vi gick till Båsa och fota lite. På vägen stötte vi på en älg, men den sprang iväg, pyh.
Hemma igen har jag bara suttit och frysit och snackat med Nette och Fredo men nu sova.
Dröm sött<3


Så pluppsi! Love Yah Girl!<3


Those days when you're sad but you don't know why.

Torsdag 17 maj
Ledig dag så fick äntligen sova länge. Och mycke anat fick jag inte gjort heller. Shakki hadd krapula så blev att sitta hemma nästan hela dagen. En kort träff med Jenny han jag med endå ;) Snacka om allt som har hänt och så blev det en kort promenad. Så stack vi till pappa för att grilla, lite annat folk var också där så det var helt chill. Och fy fasen vad gott det är med majs<3
Hemma gick resten av kvällen åt till skolarbete som jag dumt nog skjutit upp hela dagen. Engelska uppsats och bokrepport på tre sidor datorskriven text så trodde jag skulle få sitta uppe halva natten men var klar redan till halv ett så det var inte så illa :D

Kunnon emotional har jag varit idag också... blivit skitsur på allt och superledsen av ingen orsak alls hela dagen. Mysktiskt :D

3f3154057272aa509de0260d33e3a5a5_large
Eller bara sura utan att kunna förstå varför eftersom det inte finns någon anledning... Men det går över så whatever :D


Aha-moments.

Onsdag 16 maj
Lyckades duktigt nog försova mig så hade bara en modersmålslektion. Så en håltimme på vilken jag satt i teckasalen och skära i ett papper... Till mat fick vi underlig Raseburgare, halvgod, inget speciellt men värsta reporter och allt som gick omkring och frågade en massa av folk. Tråkig finska innan håltmmar som jag fördrev tiden med att sitta på ängen med Sara och Katten. Sist lite engelska innan jag fick skynda hem för att sticka och köra. Gick helt okej, fick flera sånadär "aha-moments" så det verkar ju lovande :D
Så traskade jag iväg tll teoritimmen sen och vi hade kort idag också så det var superskönt. I stan träffade jag Ela så hängde med henne resten av kvällen. Vi var och kruisa men Manda och Lotta bland annat :)

Var förresten och kollade hur det gått i studentsprivningarna, psykologin alltså och hade fått M så helt bra väl men det är mycket möjligt att jag skriver om det nästa vår endå, vi får se.

419029_384335598262542_351197351576367_1364043_228472002_n_large
Tuff.



Skolutfärd till Borgå.

Tisdag 15 maj
Imorse klockan åtta startade vi mot Borgå. Efter närapå två timmars bussresa var vi framme och började med en rundvandring runt gamla stan. Efter det hade vi fritid på vilken jag gick runt med Sara i lite butiker.  Så besökte vi Runebergs hem och efter det han vi en sväng till Brunbergs också innan vi satt oss i bussen och startade hemmåt. Jag somnade på vägen så det gick riktigt snabbt kändes det som.
Hemma borde jag fixat skolarbeten me fick inte alls mycket gjort. Klockan sju hade vi bilskola och skönt nog hade vi bara en och en halv timme denna gång.
Hemma fixade jag lite till på solarbeten och har snackat med lite folk^^
Men nu är jag heldöd och ska sova.
Dröm sött<3


Jeejee.


Ekenäs hela dagen.

Måndag 14 maj
Mamma drog med mig till Gullö efter skolan. En ö utanför Ekenäs. Hon ville nämligen att jag skulle komma med och fotografera så då gjorde jag det. Pappa och mofa var med de också och fan som de kan ta tid på sig. Mofa kollade in varenda byggnad och analysera hur träden tagits omkull... Jepps. På väg hem igen stannade jag i Ekenäs och hängde med J. Gick omkring hit och dit, träffade hans vänner och satt i Busters. Skoj :)
Tänkte missa tåget igen men han, snacka lite med Tony och väl hemma har jag gjort absolut inget men nu sova så jag orkar med de två kommande fullpackade dagarna...
Dröm sött<3


Narcisserna på gullö, visst var det väl fint men tråkit :P


Provsvar imorgon.

God morgon!
Gick till hälsocentralen imorse för att få en tid men istället fick jag gå direkt till väntrummet. Fick vänta över en halvtimme och själva svalgprovet jag gjorde tog ungefär två minuter. Sällan det är så, men nu är det gjort i varje fall och så får jag svar imorgon.
Kom sen till skolan och hade finska en timme. Bland annat ett förhör som inte gick vidare bra. Men nu är Kalevala arbetet inlämnat åtminstone. Nu sitter jag på håltimme och väntar på mat. Har skrivit lite på bokrapporten faktist.
Efter skolan blir det i varje fall Ekenäs men vi hörs ikväll :)


Nacken död efter finskaarbete på sex sidor.

Söndag 13 maj
Morsdag idag så Glad morsdag till alla mödrar och mormödrar!
Vaknade halv åtta och började städa. Ungefär en timme senare fixade jag frukost på sängen till mamma. Så fortsatte jag att städa. Damsugade hela lägenheten, torkade alla speglar i toalett och tambur, torkade damm från alla hyllor och lådor i rummet och redde upp lite i garderoben. Så böt jag sängkläder, kröp ner under täcket och sov några timmar.
Efter att jag vaknat har jag hunnit med att byka två maskiner, planera lite och jobba med skolarbete i minst fyra timmar... Gjorde finskaarbetet på sex sidor klart så det är riktigt skönt att ha det undan. Och började på bokrapport men det blev inte så mycket gjort på den tyvärr. Får fixa det imorgon istället. Min nacke är förbaskat sjukt efter att ha suttit här i flera timmar så ska sova nu.
Dröm sött<3

PS. Jag förstår mig fan inte på endel människor... :D

Product_87970_1_orig_large
Glad morsdag<3


Sjukt bortskämd katt.

Både mamma och pappa hade sparat korv när vi grillade för att ge åt katten eftersom han brukar äta. Så testade de ge det åt honom när han kom in men han ville inte äta så då sa pappa till mamma att "Du får no äta upp de, int vill han ha någå". Helt som att vi äter rester efter katten eller något, då kan man på allvar börja snacka om bortskämdhet :D Det låter kanske inte alls roligt men då gjorde det i varje fall det x)


Inte på Garfields nivå riktigt ennu :D


Första körlektion avklarad. Helt sjukt roligt!

Lördag 12 maj
Vaknade och stack på första körlektionen klockan tio. Så sjukt roligt var det. Fick bara köra några hundra meter innan jag var tvungen att backa, visst var det lite skämmande men skoj endå. Det enda var att det var jobbigt att hinna hålla reda på precis allt men i det stora hela gick det bra. När vi var klara sa han att han märker att jag tycker om fart. Höhö(A)... Nej men det var femttio där var vi körde mest och jag märkte flera gånger att jag hade överfastighet. Oj liksom :D Men jag visst att det skulle bli svårt. Åååh jag vill bara köra igen nuu! Haha!
Så hemma igen försökte jag sova bort flunsan. Sov flera timmar och efteråt kändes det nog bättre. Måste gå till hälsocentralen på måndagen och få läkartid tror jag. Har ju varit sånhär i över en vecka nu och nästan precis lika hela tiden.
Så ringde Jenny och sa att hon var utanför så gick ut och snackade lite med henne, följde med henne en bit på vägen sen också och såfort jag kom hem for vi till pappa och åt grillmat.

http://www.annonsera.se/images/00012/0/ford-sierra-20clx-dohc-91-(rep).jpg
Så snaaaaart får jag köra med min bil som ser ut ungefär sådär, längtar^^


Chillkväll med kusin och hans vänner.

Fredag 11 maj
Hade en timme finska och en timme engelska sen kom jag hem. Eve och några till kom hit en stund och lite senare stack vi till stan och snacka lite skit med Max. Men han stack nästan direkt och så ringde Robin och undrade om jag kommer på chill "halvfest" hon Gonnar så visst. Men fick sjutk brottom för han gav mej 20 minuter innan de skulle komma här via och plocka upp dej.. På den tiden skulle jag hinna duscha, äta och fixa mej. Jo sure.. men han nästan i varje fall. Vi stack dit och jofan länge skulle han stanna sa Robin. Kello klockan elva tyckt han att vi sku gå hem så ajja okej då for vi då. Vittu sån fjant till kusin jag har :D<3
Men chill var det där. Vi satt i en grillkåta. Varmt och skönt men röken var väl inte det bästa för min hals men jag överlevde ju.
Sen var det faktist skönt att gå hem i skymningen. Passligt varmt var det också.

17269_287985780238_732420238_4978004_3976454_n_large


Känslan av sommar i vinden.

Torsdag 10 maj
Vid tio stack jag till stan för att träffa Sara en stund så stack hon men träffade Ela iställe. Vi var en sväng till mej innan hennes morsa körde oss till Ekenäs. Till Axxell för urvalsprov. Så hänge där med henne tills det var slut. Träffade Daniela också (en gammal klasskompis) vilket var riktigt roligt. Så gick vi omkring i lite butiker sen men hon stack halv fem tiden. En stund efter det träffade jag J och hängde med honom och hans vänner tills jag kom hem. Sjukt najs dag :) Satt en hel evighet i Busters bland annat, typ hela kvällen faktist.
Så fick jag skjuts till tågstation och kom hem med ett såntdär löjligt jävla leende på läpparna :D Snackade lite med Nette på hemvägen och ska kanske träffa henne i helgen :)
Nu sitter jag och har finska som borde göras men ååh jag vill inte och så borde jag sova också.
Dröm sött<3

PS.
Hoppas ni alla är lika glada som jag en solig dag som denna!<3

Tumblr_m2nj22vu3n1r8jqkpo1_500_large
Man börjar känna lite sommar i luften :)


Lost i väntan på tillfrisknande.

Onsdag 9 maj
Till skolan för att ha bland annat studieplaneringsdag och nästa år kommer vara rätt fullt, dessutom kommer jag stressa en massa över att inte få tillräckligt med kurser för är precis vid gränsen så som det ser ut nu.
Hemma har jag bara legat uppkrypen under täcket, kollat Lost och försökt bli frisk. Orkar inte hålla på och hosta och harkla mig mer nu.
Nu ikväll träffade jag också Eve en stund innan hon stack hem till Ekenäs. Skoj att snacka lite med henne^^
Dröm sött<3

Tumblr_m3rpmm3cna1qfb46yo1_500_large
Skitcool. Sån vill jag ha.


Dagens låt.


Man får en sån energi av denna^^


Skola och bilskola.

Tisdag 8 maj
Modersmål första timmen. Efter det yrkesinfo, det sociala området och det var intressant. Blev bara ennu mer sugen på att sticka till Novia :) Tråkade på håltimmen och så en finskatimme. Kom hem och försökte bli frisk innan jag sprang iväg och tog passfoto, han inte alls reagera eftersom han där snubben bara sa att jag skulle sitta på en pall och så dök han ner bakom disken, kom upp igen och klickade en bild så jag ser förvånad ut men nu var det fixat åtminstone. Klockan sex var det dags för bilskola. Satt där och koncentrerade mig på att försöka att inte hosta och harkla mig hela tiden för jag vet ju själv hur jobbigt det är att sitta i samma rum när någon håller på så. Två gånger till nästa vecka sen är teorin över :) Kom hem och stekte plättar men nu börjar det bli dags att krypa under täcket och försöka sova bort flunsan.
Dröm sött<3


Men de blev inte alls såhär fint bruna utan jädra albinos... När jag försökte ha dem där längre blev de bara brända men visst blev de goda endå :)


Dagens låt.


<3


Supersöt grill.

http://madeinjapan.nu/images/2012/img_1176_2_201392565.jpg
Så fin, får sån lust att äta grillmat nu^^

Sjuk...

Måndag 7 maj
Hade ingen röst och halsen var sjuk som fan när jag vaknade. Stack till skolan och hade finska, håltimme där jag fortsatte med Big Ben som ska tryckas på en gardin.. Vill inte alls fixa detdär men har lovat så är illa tvungen. Och så två timmar engelska. Gymnastiken hoppade jag över för vill inte förvärra halsen och göra att jag får riktig flunsa.
Kom istället hem och lite senare blev det sådär doft i huvudet som om man är trött och seg så jag lade mej för att ta en kort tupplur. Det slutade med att jag sov i över två timmar. När jag vaknade var halsen mycket värre men efter lite te, vatten och halstabletter blev den helt okej. Fast nu börjar jag igen känna hur den blir värre. Undrar om det alls blir skola imorgon men jag tror nog det :)
Nu sova, dröm sött<3


Trött!


Rösten försvann.

Söndag 6 maj
Vaknade tidigt eftersom Sara skulle sticka på tävling och för att jag fortfarande inte lyckas hållas sovande om morgnarna.. Plockade allt och städade innan vi åt gott morgonmål och kakan som vi glömmde bort på kvällen. Supergod var den men jag var så mätt så blev tyvärr bara en liten bit.
Hem och så blev det bara en riktit slö dag. Stan ett varv men annars bara hemma. Tänkte gå ut och springa också men sköt upp det hela tiden och så började det regna. Tur var väl det eftersom min hals blev ett helvete mot kvällen. Knappt någon röst alls och tog bara ont. Kollade filmen The Vow eftersom Channing Tatum spelar huvudrollen, skrev en uppsats och så var det bara att sova.


Lite småkonstig men klart sevärd trots att jag inte alls gillar att hon inte kan minnas honom. Och bara för att han är med måste den ju ses :D


Dear John.


No words needed. Allt är så perfekt. Han, hon, dom ja allt! Denna film gör mej lycklig<3

Bastukväll med fina tjejer<3

Lördag 5 maj
Vi hade superskoj hos Katten. Åt en massa godsaker, satt en evighet i bastun och massa snack om allt möjligt intressant :D Så blev det chips, film och musik. Vi kollade Dear John. Totaläkskar den filmen och han är så jädra perfekt !
Tack för en lyckad kväll och vi måste göra om det snart igen :)<3


Hon sa att man skulle ta med snyggingar till henne så dessa snyggingar fick hänga sig fast i min lilla present. De hade varsit kärleksbrev till henne också. Sött av dem tycker jag :O

Gonatt.

402377_230888850328754_137277759689864_540468_506430241_n_large

Sååå söt men jag är supertrött och ska sova NU! :D

Dröm sött<3


On my way to Backgränd really soon.

Lördag 5 maj
Vaknade redan nio igen... Varför?! Stack till Canny med Ela senare och hittade lite smått. Butiken, träffa folk men så stack Ela hem. Sen har jag packat ihop lite grejer som ska med till Katten ikväll samt fixat hennes present :) Annars mest tv gloas och skitsnack med folk. Var duktig och diskade nyss också men nu börjar jag få brottom så ska inte skriva mer här. Men vi hörs imorgon<3

Ps. Jag blir nästan sur. De påtar int mej ett satan men såå jävla dålig stil bara! Bitch please, get over yourself liksom! :D
http://deborahdekrem.files.wordpress.com/2012/03/4f35923e34365_bitch-please.png

Firade Jenni.

Fredag 4 maj
Började morgonen med att efter duschen misshandla mina ben (Epilator... Aj). Stack sen och åt med tjejerna och sen en timme engelska. Stack ut och jogga en runda. Fixade mig och så kom Ela och Jenni hit.
Stan och stack sen upp på berget. Toppen ställe sen på sommaren när det är varmt. Vi gick alla till Bena med efter att ha varit där en stund stack vi vidare till Abc. Kall pizza, namnam. Så över till shell där det blev lite aggresionsutbrott och pappa polis kom på besök. Fan va onödit att hålla på sådär... Jenni sprang istället ett race i mörknet och det tog en tid innan vi hittade henne sen :D Men hon stack sen igen och vi for ut och kruisa lite med Linda. Polisen igen... Haha, vi är förföljda.
Kom hem och Ela somnade rätt fort. Själv satt jag och snackade skit med Silvester halva natten :) Men så skulle även han sova så det fanns inget annat att göra då än att själv också krypa under täcket och drömma sig bort :)

Jenni fyllde 16 så stooort grattis till henne :)<3


För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten
men jag vill känna på din kropp kropp hela natten
och mina vänner säger stopp
men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.


Dagens låt.


Så förbannat vacker<3
Och passa utmärkt till mitt underliga humör. Skiftar hela tiden från superglatt till nästan lite småangstit. Helvrickat :D


Pumpis.

Torsdag 3 maj
Efter att ennu en morgon vakna tidigt i onödan stack jag en sväng och träffade Ela och sen till Pumpis med Sara och Katten och chillade. Solen var inte alls på vår sida utan gömde sig nästan hela tiden bakom moln. Däremot så började den lysa som fasen en stund efter att de andra stuckit tillbaka till skolan och jag kommit hem. Ironiskt.
Har inte fått mycket gjort idag men nu på kvällssidan var jag ut och sprang. Mycket skönare än igår.
Imorgon en timme skola och så häng med Ela och Jenni :)
Dröm sött<3


Sötingar<3

Catcha up med Nette.

Så efter att ha hoppat i duschen mötte jag upp Nette i stan innan vi gick till henne. Catcha up om det senaste men jag stannade inte så länge. Så har jag snackat med söta människor. Chill kväll bara :)
Men det börjar bli sovdags. Dröm sött<3

557591_400760499964914_174740729233560_1218959_1343620625_n_large
Det ligger nog kanske något i det där :)


Snusande bäver.


Bara för att jag ser ut som en missnöjd bäver med snus i munnen :D Ne men svettig och snuskig efter joggingrunda i solskenet. Hade ennu en tröja på, visserligen tunn men det blev riktigt varmt... Men nu har jag lärt mej något till nästa gång i varje fall :D
Om en timme cirkelträning. Jag slår vad om att jag kommer ångra att jag sprang sen när jag är där och ska försöka orka göra något. Men det får jag bara leva med :D


Update: Det är ingen cirkelträning så behövde aldrig ångra mej. Men däremot börjar jag ångra att jag la in dendär bilden... Ser verkligen helstöd ut :D


Samma regn.

Onsdag 2 maj
Vaknade tidigt idag IGEN. Klockan åtta och kunde inte somna om... Men har fått städat nu i varje fall så nått bra fanns det med det också :)
Ska snart sticka iväg till skolan. Lektion 14.00 till 15.35.. Blä så onödigt.
Andra planer för dagen är:
-Ut och springa (beroende på vädert).
-Sticka på träning.
-Hem och duscha.
-Träffa Nette.
Vi hörs<3


Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn.
Den här är bara så fin :)<3

Dålig morgon men skoj resten av dagen :)

Tisdag 1 maj
Ny månad och ledig dag. Skönt. Dagen började med att jag klockan nio, efter bara sex timmars sömn vaknade och kunde omöjligt somna om. Istället hoppade jag upp på skrivbordet för att få en krok upphängd i taket.
Det gick inte. Inte på något vis. Jag blev fitti. Hoppade ner tog en gurka och satte mig framför tv:n. Åt gurkan. Blev glad.

Nam^^ Haha! :D

Snackade med folk och så kom Sara hit. Vid femtiden tog vi oss till tåget och åkte till Ekenäs. Träffade Jenny och de andra så hängde med dem först innan vi sen stack och träffade J och hans kompisar. Satt i solen och bara chillade :) Eve och hennes kompis stötte vi också på där en stund.
Tillbaka i Karis stack jag till Sara en stund. Hemma snackade jag en massa om en massa med en massa och förvirrad som fan var jag men det är vanligt så jag är van :D

Aprolig vappen i Ekenäs.

Måndag 30 april
Så vappenfirandet då. Efter lite skola och så hem och duscha stack jag via stan och sen med Ela och Max till Ekenäs. Fullt tåg men när man väl kom fram var det inte alls mycke människor där. Vi hängde med Jenny och alla dom en stund och så kom Jimmy och de andra.
Vädret var helt sjukt fint så jag hade trott att det skulle vara fullt med folk i Stallörs men det var skitlite jämnfört med tidigare år. Visst blev det mer och mer hela tiden men endå ovanligt lite.
Träffade Eve, Larisza, Isabelle, Alisa, Robin, Danno och alla dom. En massa gammla kompisar men också många nya. Hade helt enkelt sjukt jävla roligt och träffade en massa trevliga människor och såfort lite musik hördes var det svårt att stå stilla :D
Med rätt iställning och gott humör kan man ju alltid ha hur kul som helt så det gjorde liksom inget att det inte var så proppat där :)
Mot natten blev det kallt som fan och alla började sticka men jag hade endå turen att inte behöva stå ensam i kylan och mörknet och vänta på min skjuts :) Sen var det bara att komma hem och totta efter ett fett lyckat vappenfirande!^^ Tack allihop!<3

Några foton från tidigare på kvällen, superdålig kamera så det blev inge alls fotat senare.


Söta<3


RSS 2.0