Fundera inte så mycket onödigt.

Onsdag 24 maj
Två modersmålslektioner på morgonen. Sen hade jag fyra håltimmar och var supertrött så tänkte att jag kan passa på att sova några timmar men nejdå, fick inte alls vara ifred. Precis när jag somnat får jag ett onödigt meddelande. Ignorerade det och somnade igen men precis då ringer Nette och vill komma hit och färga håret.. Okejdå visst så färgade vi och det fastnade inget ens men efter det fick jag inget sovit mer. Duschade istället och fixade mig innan jag gick till skolan för att få ut engelskaprovet. Samma vanliga 6:a som alltid så ingen överraskning precis.
Sprang snabbt hem och plocka lite grejer innan jag sprang till tåget för att sticka till Ekenäs. Gick med Eve hem till henne en stund, fick bland annat ett plåster på lilltån vilket jag är ytterst tacksam över eftersom min tå annars skulle dött under kvällen :D Så stack vi till Stallörs där vi träffade på min fina kusin så hängde med dem en god stund. Sen även Jenny och en massa sånt folk en stund men vid sextiden gick jag och träffa J :) Stackarn var helt slut :D Satt på bryggan i solen skitlänge vilket var superskönt och annars gick vi bara omkring.
Lite efter nio hade mamma slutat jobbet så passade på att åka hem med henne. Sen dess har jag bara suttit här och snackat med folk och haft massa intressanta konversationer med min mamma... x) Men nu börjar det vara dags att krypa upp under täcket.
Dröm sött<3


Or take your time don't live to fast.
Troubles will come and they will pass.
You'll find a woman and you'll find love.

Skön, såndär "fundera inte så mycket på allt-pepplåt" :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Yes suppose so :)<3

2012-05-24 @ 09:21:35
URL: http://saraora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0