Grattis Ela!<3

Måndag 20 juni
Inge vettit fick ja gjort. Fixa en omelett och lite nudlar och sen åt jag för mycket men gott var det^^
Sov någolunda tidigt eftersom det var väckning klockan sex dagen efter sen igen...

Tisdag 21 juni
Tutta gott vidare som vanligt när jag kom hit till lägenheten. Duschade, fixade lite, plockade lite som skulle med till Båsa och sånt. Så var vi och handla innan vi åkte ner till Båsa igen.
Så stack jag till Ela som hade sin storasyster och två systersöner på besök. Gulliga ungar domdäran! :D
Vi bakade en gräddtårta till dagen efter då tuffingen fyllde år :) Och började med en annan tårta men jag var tvungen att sticka hem då.

Onsdag 22 juni
Ela fyller!<3 Så då stack jag iväg dit. Vi fixade massa smörgåsar och lite sånt. Sen började de komma gäster dit. Hon fick ett sjukt fint armband som jag är avis på :)

GRATTIS GRATTIS underbara lilla sötnos :D<3

Tack för att du finns, sommrarna sku inte vara lita roliga utan dej!<333


Tidig väckning...

Söndag 19 juni
Mamma hämtade mig ungefär klockan sju på morgonen -.- (eftersom hon slutade jobba då) så jag smög ut trött som fan efter att ha varit uppe halva natten men sov vidare när vi kom ner till Båsa. Var typ död hela dagen utan någon som helst energi så det blev en slö dag med massa filmkollas och sånt.
Dirty dancing blev det också att de på senare på kvällen eftersom den kom på tv. har bara sett delar av den förut men såg äntligen hela från början till slut och den var sjukt bra<3

De få som inte sett den - se den, den är värd det :)

Popkalaset och sen Larisza<3

Lördag 18 juni
Vaknade inte tidigt precis men redde upp ennu mer (har så mycket onödigt i mitt rum så det kommer aldrig ta slut :P) och gjorde mig sen klar. Mamma kom hem via när hon sluta jobba så hon körde mej till Sara. Vi hann inte med mycke där utan åkte nästan direkt vidare till Ekenäs och Popkalaset^^ Vi fick bra platser och stod nära scen men lite senare gick Sara iväg men jag stod kvar eftersom jag inte ville ge upp platsen :) Snackade lite med några som stod där och fotade en massa.
När vi kom dit spelade Naked och efter det Sturm und Drang, Fork, Jay Smith, Petter och så var det överraskningsgäster bestående av Paradise Oskar och några andra av artisterna som sjunger i Vår tid-Vårt land
Och sist September.
Så var det bara att ta sig ut ur folkhopen när allt var slut. Träffade så Larisza, Elin, Isabelle m.fl. och vi gick in till stan. Satt och snacka en stund innan vi (Larisza, Isa och jag) gick hem till Larisza<3 Vi kokade makaroner som vi gluffsade i oss medan vi kollade filmen It´s a boy girl thing som var riktit bra :)

Kul hade vi så tack alla<3

Glad midsommar!

Nu sticker jag till Ela där midsommaren ska firas och senare sticker vi till nån fest... (Massa gammla människor men kan bli kul endå :D).
Ville bara önska alla en riktigt trevlig midsommar!<3


Smultron<3

Filmer och Karis

Onsdag 15 juni
Dagen bestod av fler filmer och lite sånt.

Torsdag 16 juni
Åkte med mamma och grannen till Karis där mamma överaskade mej med en popkalaset biljett när hon va in och betala bensin  i shell :) Tack mamma<3 Så åkte vi till Hagalandet. Nästan lite skoj till och med :)



Fredag 17 juni
Var till Ela en stund. Haha, vi satt i Mandas rum och såg på när hon var duktig och städade^^ Sen va tydligen Robin hos oss så fick cykla hem igen. Vi snacka strunt en stund innan han stack och vi for ti Karis. Stannade övernatt där.

Kycklingwook<3

Tisdag 14 juni
Steg upp runt tio. Stekte ett ägg till mej och åt en mummsig äggsmörgås sen åkte vi upp till Karis. Vi bykte en massa och lite sånt men mest kollade jag på tv.
Gick sen till Socis för att äta tillsammans med mofa och det var typ världens godaste kyckling gryta/wook eller vad man vill kalla det. Själv skulle jag vilja kalla det thaigryta men dock inte så kryddstark som thaimat men lika sjukt good som den vi åt i thailand^^ Got to love it<3 Åt alldeles för mycket eftersom den ju var så god så var nog inte långt från att spricka heller... Haha :D
Tillbaka till lägenheten, tog lite kläder och sånt sen for vi till pappa. Till Sara en sväng och hämtade lite saker och så hem igen. Så tillbaka hit till Båsa. Vi kom så sent så när vi ätit var klockan för mycket för att sticka någonstans. Istället kollade jag en film och snackade med lite männiksor men klockan har hunnit bli skitycke nu så ska sova.
Gonatt, dröm söta drömmar<3


Regnigt väder

Regnig dag fylld med filmer

Måndag 13 juni
Nette åkte med mamma när hon stack på jobb vid sisådär sex tiden. Vaknade till av att dom stack ut men somnade lika fort igen.
Vaknade och steg upp klockan tio. Har haft världens latdag och bara legat och kollat på film hela dagen :P Eller ja.. fem stycker har jag hunnit med. Och knaprat lite morötter och sånt, mumms^^
Vädret idag har däremot inte vart på topp men gör inget. Så himla mysigt när regnet smattrar på taket :)
Igår brände jag dessutom "övre låren" och huden runt bikinikanten ordentligt så tar ont att bara sitta för tillfället och när vilka fula ränder jag har :D

Badat bastu har jag också gjort men nu ska jag strax sova.

Trust - En film om en flicka som blir våldtagen men det tar länge innan hon fattar det.
Touch of pink - En film om en homosexuell muslim som ska erkänna för sin mamma att han är bög men tar god tid på sig att samla mod.
Love and sex - En film om en flicka/kvinna som aldrig kommer över en av sina kärlekar utan blir tillslut ihop med honom igen.
Little Athens - En film om... vet inte riktigt, den vr tråkig :P
Blood of Beasts - En film om en vikingaby (tror jag) och om kungens dotter som älskar en man som förvandlats till ett monster.


Ingen av filmerna var särskillt bra men bläddrade bara igenom filmer på en hemsida och tog första bästa som verkade ens lite intressant :) Little Athens var sämst och Blood and Beasts var bäst av dessa. Om man gillar fantasy där effekterna inte är särskillt bra gjord... haha, nej men jag tyckte inte det spelade så stor roll :D
http://popcritics.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/blood-of-beasts.jpg

Solsken och skräckfilm^^

Söndag 12 juni
Som väntat låg vi på stranden typ hel dagen. Evelina var där och senare också Ela, Manda och Linda men så kom hem vid sextiden ungefär och fixade skitgoda skinkpizzor åt oss. Omnom^^
Egentligen hade vi tänkt fota lite sen men blev inget med det för Ela kom hit och vi började kolla skräckfilm istället :) Började med The roommate och fortsatte sen när Ela stuckit hem med Jennifer's body. Rätt bra för att vara skräckfilmer båda två. Men tyvärr stärvade den andra massor så det var inte så kul. Får se om slutet någon dag för man föratod inget av vad de sade.
När den var slut var det bara att lägga sej och sova.
http://www.hans-zimmer.com/~hybrid/barton/jennifer_cover.jpg

--> stranden

Ett lite sent god morgon!^^
Vaknade just efter att ha sovit gott. Har ätit morgonmål och just bär det av till stranden där vi säkert hålls hela dagen.
Ha en varm och skön dag<3

Rio med Nette<3

Lördag 11 juni
Nette is here<3 Vi kom hem från stranden för några timmar sen där var Evelina också och senare kom Ela, Manda och Linda dit de med. Vi simmade, solade och snackade strunt som vanligt. Massa fina minnen snackade vi också om. Till exempel lägerskola på nian<3
Just nu sitter vi och försöker se på filmen Rio men internetet här är en lite långsammt så det stärvar med jämna mellanrum men det ska vi väl genomlida :P
Hittills verkar den superbra och dessutom riktigt rolig!

http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/rio-poster2.jpg

Nette kommer kanske hit endå :)<3

Nette kanske kommer hit endå. Får hoppas för det skulle vara kul :)<3 Annars har jag en himla lust att sticka occh simma nu men får vänta tills jag vet om hon kommer eller inte. Tänkte gå ut i solen med en bok nu tills jag vet hur det blir^^ Hörs senare :D


Bye bye<3

Falskt?

Oärliga människor.. fy fan vad jag stör mej på brutna överenskommelser. Man ska inte lova något man inte sen kan eller kanske ens vill hålla.
Lögner är det absolut värsta jag vet. Slå mej, hata mej, vad som helst men ljug fan inte för mej! Det finns inget värre än lögner, det är bara bevis på svaghet och feghet för att säga sanningen... En liten vit lögn ibland är okej men annars - håll dej till sanningen, alla vinner endå på det i längden :)

Jag är inte sur eller något även fast det kanske låter så jag tycker bara vissa saker är allt bra löjliga men orka bry sej liksom :D (eller ja... jag skriver av mej här så bryr jag mej sen ennu mindre^^)


Lev ditt liv med ett leende på läpparna och var inte så allvarlig hela tiden ;)


En riktigt het dag...

Fredag 11 juni
Nehepp... Katten slapp inte till Ekenäs och Cassu stack typ direkt så det blev bara jag och Sara. Inte för att det gick någon som helst nöd på oss utan vi hade det skitskönt liggandes vid stranden och snackade :) Det enda jag handlade var ett bälte ungefär och så lite mat så man överlevde såklart :D Glass i stora lass också<3
Elin kunde tyvärr inte komma till stan fören senare hon heller så fick inte se henne :/ Larisza träffade jag däremot. Henne måste jag träffa någon dag här snart också<3
Vi hade en kul dag i ett otroligt hett Ekenäs och sen körde vi hem Sara och kom hit ner till Båsa igen :D
Satt här tills det blev sovdags :)

Lite bilder från dagen :)

Hunden låg i skuggan men tycktes spana längtansfullt mot vattnet^^



Urgullig unge^^ (Var bara tvungen att fota :D)


En till unge :D Men jag älskar denna bild :)


Nån tönt som sir smått hög ut :D


En sötnos!<3 Med sockar på? :O hahah :D


Sola<3

Luften var kvav och varm även då det var lite mulet så jag trodde det skulle börja regna och åska men det började aldrig.

De näraste dagarna^^

Imorgon åker jag upp till Ekenäs med mamma när hon ska på jobb så där ska jag träffa Sara, Cassu och kanske Katten<3 Så kanske man träffar på andra skojjiga typer också.
Det enda jag vet är att jag ska äta glass.. flera kanske till och med^^ Vi har ingen ordentlig frys här så det brukar inte bli mycke sånt här nere i stugan liksom.
Sen så hänger vi antagligen mest i Stallörs och där omkring och självklart lite butiker :D
På kvällen hänger Nette antagligen och förhoppningsvis med ner hit när mamma slutar och så stannar hon till söndagen någon gång :) Skojskoj<3




Åtminstone dessa finingar ska spenderas lite tid med^^<3

En lång dag på stranden

Torsdag 9 juni
Har varit hemma nån timme nu efter en lång dag på stranden.
Vaknade alldeles för sent idag igen men cyklade sen iväg till Ela efter att ha packat ihop simkasse, ätit och så. Vi stack direkt vidare till Vitträsk. Hoppade i, så sjukt skönt :) Inte så himla kallt ens en gång :) Så låg vi och solade och babblade om de mest konstiga sakerna... En barnfamilj som var där i närheten tycktes bli en aning skraja för oss (A) Lite senare kom Eve dit hon också och vi simmade mer, solade mer och sackade mer :) Hade sjukt rolligt i varje fall<3
Så cyklade vi hem till Ela. Den sackaren hade brännt sej rejält. Jag har fått lite ränder jag också men inte sådär röda som hon :P Vi fick korvsoppa och låg sen i hennes rum och lyssnade på musik enda till jag stack hem. Robin var och hälsade på en stund innan han stack vidare tll barösund igen. Jävla unge! Han åt upp mitt godis :( Men kanske va bäst så :D Är rätt hyper fasten jag borde sova snart så socker skulle väl inte gjort det bättre :D
Och nu snackar jag med fina människor som vanligt^^

Tumblr_lmjj9lwvtp1qea223o1_500_large

This Aint A Love Song



I've been lost, I've been losing
I've been tired, I'm all hurt and confusion
I've been mad, I'm the kind of man that I'm not
I'm going down, I'll be coming back fighting
I may be scared and a little bit frightened
But I'll be back, I'll be coming back to life
I'll be coming back to life

And I'm a little bit lost without you
And I'm a bloody big mess inside

This ain't a love song this is goodbye

Gonatt!
Dröm söta drömmar<3

Flyta fritt i vattnet<3

Onsdag 8 juni
Vaknade sent, fixade lite här och åt. Sen bar det av till stranden. Ela svarade inte i telefonen så stack utan henne men hon kom senare :) Evelina var på standen så vi simmade, solade och snackade alla tre :) Låg där skitlänge men sen cyklade jag och Ela hem till mej. Nördade här typ enda tills hon skulle hem och nu sitter jag och snackar med ursköna människor :)<3 Tur att de finns sådana också för en del är bara too much... Orka med idioter (sura sådana dessutom) helt enkelt :D (många tycker säkert det om mej också me tyck på bara, inte mitt problem^^).




Bilder tagna hos mofa för några dagar sen^^

Bambi

Tisdag 7 juni
Stack till stranden med Ela och tog årets första dopp, var inte så farlit som jag trott utan bara helt underbart skönt<3
Vi låg där en stund men gick sen iväg till cafét. Så cyklade jag hem, åt lite och körde till barösund. Till Robins kämpä där vi satt och babblade en massa om allt möjligt. Länge sen vi snackade så det fanns en hel del skvaller och intressanta berättelser :D
Hihi, när jag skulle hem fick jag för första gången i mitt liv trycka på "kalla på färjan" knappen :) Kände mej sjukt märkvärdig när den kom över bara för att hämta mig, haha. Så efter sådär halva vägen ungefär blev det en tvärbromsning. Efter en liten kulle stod en hjort med världens sötaste lilla bambi precis vid vägkanten. Stog och kollade på dem en stund innan hjortmamman sprang iväg in i skogen. Bambin staplade på en bit och lade sen ner sig i gräset så skulle jag inte vetat att den var där skulle jag inte sett den. Fy fan vilket sött litet djur<3Sweet dreams little one
Typ så^^

Årets första dopp?

Sommarvärmen där ute är strålande och ska strax dra mej ut. Funderar på att ta årets första dopp idag också men får se :) Tar väl kanske skotern så kan jag sticka ner till barösund på samma gång och kolla stället där Robin ska få bo nu under sommaren :)
Sitter för tillfället och väntar på mat men ska sätta mej ute med en bok nu tills det blir klart och sen stranden<3


Mjuk sand under fötterna skulle inte heller sitta fel men tyvärr finns inget sånt här. Ta mig med till Thailand någon?^^

Apsömnig efter en lång dag :)

Måndag 6 juni
Var tvungen att stiga upp redan klockan nio för vi åkte upp till Karis för att handla, plocka lite saker och sånt. Somnade där en stund också i min säng när jag låg och väntade på att mamma skulle bli färdig x) Så åkte vi till en massa butiker och sen äntligen tillbaka hit :)
Fixade lite innan jag cyklade till vitträsk dit Evelina också kom. Inge simmas blev det, tycker vattnet är för kallt ennu :P Speciellt där när det bara är berg runt (asså som en grop i berget) ingen sandstrand eller något så det tar ennu längre innan det blir varmt :P Men vi satt och snackade om det ena och det andra innan jag var tvungen att cykla tillbaka hem för att äta. Har träningsvärk i benen så uppförsbackarna var riiiktit plågsamma men fram kom jag ju så inte ska jag klaga :)
Nu har jag suttit och haft fina diskusioner med Elin igen och de pågår fortfarande men vi övergav facebook-chatten eftersom den inte alls var sammarbetsvillig och gick över till msn istället :)
Men är sjuk sömnig nu så ska bara skölja av ansiktet och sen sova. Får hoppeligen sova lite längre imorgon :)
Gonatt, dröm söta drömmar!<3

Imorgon får jag förmodligen träffa Robin också, känns som att jag inte sett min skojiga kusin på evugheter så det kommer nog bli kul :D

Tumblr_lkbdshpmpv1qe4xmjo1_500_large
Att cykla omkring är liksom något som hör till på sommaren^^

Första sommarlovsdagen^^

Söndag 5 juni
Första dagen på sommarlovet inleddes med att jag vaknade ganska tidigt (otippat, jag vet :O). Vi åt smörgås och jag åkte hem med 12.37-tåget. Gick hem från tågstation sen. Inga problem annars men bara lite jobbigt att slepa på en tung väska :P
Gick in till Api en stund när jag gick där förbi. Vi spelade lite, snackade och fick god mat^^
Hem sen. Packade allt och hoppade på skotern för att komma hit till Båsa. Det var kallt att köra trots att vädret var härligt men fryser hela tiden just nu på grund av dom jobbiga brännskadorna :P
Här packade jag upp samma saker och städade och höll på. På kvällen cyklade jag till Ela. Vi gick ut och gå och satt på höbalar och snackade strunt :D Hemma hos henne kollade vi när Manda och Linda sjöng singstar en stund men såg sen film.
Hemma satt jag och sanckade här mest. Hade bland annat mycke intressanta diskusioner med Elin^^

Tumblr_lgs29z7mlt1qedcspo1_500_large
För sommaren är här!<3

Avslutning och rolig kväll i Ekenäs!

Lördag 4 juni
Ingen fjällande rygg tack och lov :)
Steg upp halv nio ungefär och körde sen till lägenheten. Duschade och gjorde mej klar för avslutningen. När vi kom till skolan hade brandalarmet just gått så alla stod där ute :P I klassrummen fick vi våra periodrapporter och sen delades stipentier ut. Jag fick ett stipendie i modersmål. Boken Innan du somnar :)
http://www.ebfa.se/upload/Innan%20du%20somnar.jpg

När allt var slut for jag och spela lite volleyboll med Nette och sen hem med mamma. Lite senare for jag till Sara och vidare med buss till ekenäs med Cassu.
Hem till henne och äta en smörgås och lite sånt. Så gick vi ut. Träffade Ellu och hennes pojkvän och gick in till stallörsparken där vi satt och snackade med llite olika. Ida och Nata satt där med oss en stund dom också :)
Men vi fick kallt så vi gick hem till Cassu och tog mer kläder, dessutom skulle Katten också komma så vi passade på att vänta på henne.
In till stan igen. Träffade Ellu, gick omkring lite och så men efter en stud satt de andra sig där på en brygga, satt med dem en stund men där hände inget så gick tillbaka in i stallörs för att träffa Larisza men hon sprang bara omkring en massa så jag gick omkring med Isabelle. Kul var det men lite senare gick jag med Elin istället. Skitkul tjejer båda två som jag aldrig typ snackat med förut så fick med andra ord två nya vänner :)
Lite före två tror jag klockan var när vi stack hem till Cassu för att sova. Katten smög ut mitt i natten hon bara, haha x)
En helt sjukt rolig kväll hade jag så tacka alla fina människor som gjorde min kväll så bra som den var!<3

(Blev inte så långt som jag trodde :P)

Dröm söta drömma<3

Har inte skrvit på en tid igen och nu blir det inget heller för måste sova :D Lördagen var händelserik så kommer förmodligen bli alldeles för långt skrivet om det men strunt samma^^

PS.
Världen är fylld med en massa idioter men det är inget att bry sej om ett dugg! Ja menar.. sommarlovet är ju här och allt ;)<3 (sen så finns det ju dessutom en hel del helt fantastiskt underbara männiksor så det jämnar ut sig :D)

Ser ut som en kräfta imorgon...?

Fredag 3 juni
Efter gårdagen som bestod av att göra absolut inget vettigt över huvud taget var dagen betydligt mer händelserik. Stack till skolan klockan nio för att få geografiprovet i vilket jag fått så jag blev riktigt glad^^ Så gick jag till busstaionen för att vänta på Cassus buss. Vi gick en sväng in i butiken och sen till lägenheten där jag fixade lite saker innan vi sen gick till skolan där Katten satt. Sara kom lite efteråt och så gick vi ut på ängen där vår skoldag skulle ta fart. Volleyboll och fotbollsmatcher spelades, mummsig grillmat åts och många skratt skrattades.
När vi gick in till stan för att vänta på skjuts ringde Nette till mej och sa att hon var i stan så hon kom med oss och en öldrickande Tony träffade vi också på.
Så tog vi en snabb sväng via lägenheten för att hämta Nettes present och bestämde sen att jag skulle sticka direkt till henne så vi var tvugna att feida Sara och skynda iväg eftersom gäster var påväg till henne.
Vi fixade bål och lite sånt. Efter en stund kom Nettes mormor och morfar dit och ennu en stund senare kom Cattis, Emmi, Jessica, Lena och Anna :) Skitkul att se speciellt Emmi och Jessica eftersom jag inte sett dem på evigheter kännd det som<3
Vi åt supergod tårta som Nette bakat, smarrig drink och massa annat. Spelade lite wii en stund innan vi stack in till stan till ängen. Satt där och snackade och passade lite volleyboll :) Nette, Cattis och Jessica stack men jag satt kvar med Emmi en stund och fler anslöt :)
De andra gick till butiken så jag gick hem sen. Klockan var typ halv nio då och riktigt varmt fortfarande... Underbart väder<3
Det ända negativa med denna dag var egentligen att jag fick för mycket sol så nu är jag lagom bränd -.- Kunde knappt sitta normail tidigare men har nu smörjat in mej med sjukt massa olika krämer och grejs så känns lite bättre nu åtminstone :) Fan om jag börjar fjälla! (har nog aldrig gort det förut heller.. men någon gång måste ju vara den första :P) Jag brukar inte bränna mej så lätt men iår tycks jag göra det hela tiden. Borde lära mej använda mer solkräm... Men sånt är jobbigt :P Tur nog brukar huden återhämta sej ganska fort så får hoppas på ett mirakel till imorgon :D
Skolavslutningen är ju imorgon den också så fan va snyggt att vara rödd som en kräfta... jaja, mitt eget fel att jag har brännt mej så jag ska sluta klaga :D

Sjukt flummig skrivet (och bildlöst dessutom) förlåt men är skitsömnig och ska krypa under täcket nu :) Min hud behöver vila... får hålla mej i skuggan de närmaste dagarna men det är ju bara så tråkit juh :D
Dröm söta drömmar<3

If i fall

God morgon världen!
Känner mej utvilad och pigg, skönt att få sova ordentligt efter att ha börjat åtta senaste dagarna :P
Utanför skiner solen så satt nys ute och glufsade i mig morgonmål.
Föresten: Stort GRATTIS till Nette som fyller år idag!!<3
Vi hörs senare.

If i fall, can you let me down easy?

•juni•

Tumblr_lm3hwvl6em1qir1hyo1_500_large

Dröm söta drömmar<3

A moose (i sommarvärmen)^^

Onsdag 1 juni
Nu månad igen och sommarlovet är nära. Sista provet skrev jag som sagt imorse och det gick sådär. Hade helt missat hur man skulle räkna en grej (basen till potenser), kunde bara inte komma på det så bland annat det drog ned allt en massa. Fick 6½ men bara han höjer det till 7 i kursvitsord så är jag nöjd. Geografiprovet däremot fick vi ju inte alls ut utan får det först på fredagen.
Efter skolan gick vi till Canny och sen for jag hem. Packade allt jag skulle ha till Båsa och kollade så att skotern startade. Mamma tog det med och förde mej sen till ABC där mina fina vänner satt :) Stal lite av deras mummsiga franskisar (mohahaaa) och köpte sen en glass efter att vi suttit där ute en stund.
Katten och Cassu gick in till stan medan Sara kom med mej hem för att vänta på att få skjuts. Såfort hon stuckit åkte jag ner hit. Körde i bara topp upptill och flös inte ett dugg... Skulle egentligen bara köra en bit och kolla hur kallt det var men blev hela vägen endå. Snacka om att sommarvärmen är här<3
När jag kom hit lade jag mej ute och läste lite i en bok. Höll på att somna och när det blev för varmt gick jag in och lade mig i sägen istället, somnade direkt.. Huups :) Tror inte jag sov länge men när jag sen låg där ute var det nära att jag somnade igen.. x)
Stack på en joggingtur istället. Är en tid sen sist så förvånade mej att jag klarade av de 4 kilometrarna jag brukar försöka springa, speciellt med tanke på fettomaten idag och att jag ätit massa annan skitmat de senaste dagarna också :P
Efter halva vägen ungefär blev jag riktigt skrämmd... En älg stod precis brevid vägen en bit fram, inget med det men jag såg den så sent bara eftersom det precis före kommer en lite kulle så måste uppför den för jag såg den. Stor och fin var den och vi stod och stirrade på varann en stund innan den kände lukten av mej och sprang iväg in i skogen :) Älgar är fina djur, hihihi^^<3
Tumblr_ljo1h2ub1y1qas047o1_1280_large

Här har jag bara suttit och hört på musik och sånt men ska riktit just krypa undet täcket och sova :)

☮ For good or for bad.

I miss the time i didn´t knew you
cuz then i tought you was someone you´re not.
Now when i know i´m just disappointed
but I will allways wish for a change
and never stop hoping.
For good or for bad.
Only time can tell...

Are you gonna kiss me or not

Ennu en låt :P Det börjar bli mycket av dem här snart men whatever^^

Falling back


Been the richest friend I know
Thank God, a pocket full of dough
Only see ice when it snows
Standing on the corner in the cold
Blowing in my hand when I'm feeling low
And that's when I see her
Forget them other girls, yo I think I need her in my life
Cuz everything's going wrong in my life
Til shawty right there caught my eye

And I was tired of being lonely

Wishing that I had someone to hold me
So happy that you showed me a reason for living

You took me away from the pain

And bring sunshine in my life
Most of the girls are the same
That's why love never satisfied
Just when I think I'm through
I find myself falling back in love again

I just wanna touch you, touch you, touch you

And I just wanna hug you, hug you, hug you
And I just wanna love you, love you, love you
Baby imagine, imagine
Just when I think I'm through
I find myself falling back in love again

Let me see what's on your mind

Cuz I know had my share of dimes
But I put them all on the line
Just to have a moment of your time
Let you know what I would do if you were mine
So shawty, you should go and roll (?)
I'd be the one to hold you
When nights get cold in your life
Whenever things go wrong in your life
I be the one that's gonna make things alright

And I was tired of being lonely

Wishing that I had someone to hold me
So happy that you showed me a reason for living

You took me away from the pain

And bring sunshine in my life
Most of the girls are the same
That's why love never satisfied
Just when I think I'm through
I find myself falling back in love again

Baby, I'm so tired (I'm so tired)

Tired of running around (tired of running around)
With no one (with no one)
To really hold me down (no no no no no no)
Girl, I need your love
Right here, right now, some way

You took me away from the pain

And bring sunshine in my life
Most of the girls are the same
That's why love never satisfied
Just when I think I'm through
I find myself falling back in love again

I just wanna touch you, touch you, touch you

And I just wanna hug you, hug you, hug you
And I just wanna love you, love you, love you
Baby imagine, imagine
Just when I think I'm through
I find myself falling back in love again
Just when I think I'm through (just when I think I'm through)
I find myself falling back in love again

It's the wrong kind of place to be thinking of you

And totally the wrong time...



I give my gun away when it's loaded
Is that all right, yeah?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it?
Is that all right, yeah?


No

provutgivning?

Matematikprovet gick helt okej hoppas jag. Tyckte några av uppgifterna blev underligt korta så kan hända att jag hade dem helt fel... Bara att hoppas på det bästa :)
Nu väntar jag på att vi ska ha utgivning. Vår lärare trodde han skulle hinna rätta dem till klockan elva så då borde vi få ut dem (matematikproven). Geografiprovet borde vi också få ut men de är inte rättade så vi ska bara gå igenom proven men båda utgivningarna är samtidigt så... -.-
Föresten syns mina fula sträck på benen inte alls lika bra idag, bara liite :)

Imorse fören jag kom till skolan visade termometern på 18°C. Och då var klockan innan åtta :)
Tumblr_llv6hixxdh1qibsoqo1_500_largeTumblr_lm3np1pihg1qaax1mo1_500_large
Tumblr_lm2q43yzus1qeo968o1_500_large
Sommar!<3

RSS 2.0