Popkalaset och sen Larisza<3

Lördag 18 juni
Vaknade inte tidigt precis men redde upp ennu mer (har så mycket onödigt i mitt rum så det kommer aldrig ta slut :P) och gjorde mig sen klar. Mamma kom hem via när hon sluta jobba så hon körde mej till Sara. Vi hann inte med mycke där utan åkte nästan direkt vidare till Ekenäs och Popkalaset^^ Vi fick bra platser och stod nära scen men lite senare gick Sara iväg men jag stod kvar eftersom jag inte ville ge upp platsen :) Snackade lite med några som stod där och fotade en massa.
När vi kom dit spelade Naked och efter det Sturm und Drang, Fork, Jay Smith, Petter och så var det överraskningsgäster bestående av Paradise Oskar och några andra av artisterna som sjunger i Vår tid-Vårt land
Och sist September.
Så var det bara att ta sig ut ur folkhopen när allt var slut. Träffade så Larisza, Elin, Isabelle m.fl. och vi gick in till stan. Satt och snacka en stund innan vi (Larisza, Isa och jag) gick hem till Larisza<3 Vi kokade makaroner som vi gluffsade i oss medan vi kollade filmen It´s a boy girl thing som var riktit bra :)

Kul hade vi så tack alla<3

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Kul att du bloggar! Fortsätt så :D

2011-07-19 @ 23:32:03
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0