En bild från idag.

http://saraora.blogg.se/images/2012/img_3630_196213792.jpgHaha! <3 (©Sara)


Jag vill ju också ha hund juh!

Hos Sara kollade vi film Love Happens, dålig, tråkig och inte sevärd enligt mig, händer inget och den är bara konstig. Vi åt pizza och lite annat smått också. Så tänkte vi se en till film men istället gick vi ut och tog en massa roliga foton och korta, små filmklipp. Snackat om allt och inget har vi självklart också hunnit med. Chill <3
Pappa ringde och sa att halvsyrran, eller egentligen hennes sambo, har skaffat hund. I didn't see that one coming så blev jädra förvånad men i varje fall så åkte i dit en sväng. En söt liten beaglevalp som somnade i min famn^^ Endera för att den gillade mig eller så kanske för att jag var så tråkig, man vet ju aldrig :D Men så gulligt, jag är riktigt avusjuk just nu.
Har varit trött hela dagen och nu vill ögonen nästan inte hållas öppna så ska strax sova tror jag.
Dröm sött<3


Bara dålig mobilbild tyvärr men hade inte kameran med. Blev lite varmt att ligga i famnen så skönt med svalt golv^^


Halväcklig ananasmak.

Fredag 30 mars
Finskaförberädande klockan tio, känslan av att jag inte kommer klara provet på måndagen blir bara starkare men då är det bara att skriva om och försöka igen. Gick och äta med Sara och Katten och så satt jag och snackade med Ela och Jenni när de var och äta. Snackade lite sommarplaner och annat. Jag ser så otroligt mycket fram emot denna sommar. Kommer att bli sjukt kul!
Fick ut proven, hade gått helt okej, 7½ sen hängde jag med Sara tills hennes träning började.  Men snart slutar hennes träning så ska springa dit så åker vi till henne sen.
Vi hörs<3

Var via butiken och köpte denna också. Valde denna bara för den är mycket finare än Tropic, haha! Den var helt okej men inget jag kommer köpa igen. Ananas och mandarin skulle den smaka.

Dagens låt.


'Cause it's like anything can happen.

Honey.

Torsdag 29 mars
Historieprov klockan nio. Gick helt okej kändes det som. Skolan en stund, hängde med Sara och Ela. Här hemma har jag fått lite religion pluggat, lägenheten städad och fixat med lite allt möjligt. Har även haft besök av Eve och kollat båda Honey filmerna. Så sjukt bra och man vill bara ställa sig och släppa löst själv, tyvärr har jag ingen taktkänsla så det ser inte vidare bra ut när jag gör det men sjukt kul är det endå så har stått här och rört mig som en idiot, är rädd att man inte kan kalla det dansa men det var det jag försökte :D
Imorgon sticker jag till Sara sådär för övrigt.
Dröm sött<3

http://idasfilmochserieblogg.bloggsida.se/files/2011/08/Honey-honey-878723_1024_768.jpg
Sevärda båda två men tycker nog ettan är ennu bättre. Och Jessica Alba har verkligen drömkroppen.


Dagens skratt.

Måste bara berätta en sjukt rolig story innan jag ska sova.
En kompis hade kollat på Mr. Bean för några dagar sen och sett honom stoppa in tuggummi i örat istället för öronproppar. Min kompis var tydligen tvungen att testa om det funkade så satt han där med tuggummi i örat. Bra så långt men så skulle de ha ut det och enda lyckades de med men inte det andra...
Någon dag senare skulle han på körlektion eller uppkörning eller vad det var för mopedkörkortet så han fick en öronsnäcka eller vad det heter så att han kunde höra instruktionerna av körläraren men han fick den i örat med tuggummi i så han körde knappt något och körde en massa fel.
Fan vad jag skrattade när han berättade detta :D Kanske lite elakt att skratta men ärligt, vem stoppar in tuggummi i örat!? :D
Tuggummit är nu utplockat och allt är lugnt.


Hittade tyvärr ingen bild på det men när jag googlade Mr. Bean hittade jag denna och det ser också jädra kul ut :D


Anmält mig till bilskolan.

Onsdag 28 mars
Började tio så innan jag stack till skolan hann jag med att både duscha och anmäla mig till bilskolan. Historia genomgång för prevet imorgon, finska som vi repeterade lite. Finskaprovet skriver jag på måndagen och I'm soo screwed... Men jo får bara försöka helt enkelt.
Stan en sväng med Sara och Katten, träffade på Tony men var tvungen att snabbt springa iväg eftersom jag hade läkartid. Preventivläkaren vilket innebar att jag också skulle få en gyn ungersökning så var ju skitspänd och nervös och ville inte alls dit och så var det försenat så satt där i minst 20 minuter och väntade. Irriterande. Men det var inte alls så skrämmande som jag föreställt mig och gick skitfort så sen kom jag hem och pluggade historia.
Vid halvsex blev det en kort joggingrunda med Sara och sen cirkelträning. Dusch och mera historia. Har precis läst allt klart, kan väl lite småsaker men känns inte som att jag förstår mig på helheten så vi får väl de hur det går. Och nu ska jag alldeles strax krypa under täckat.
Dröm sött<3

Har ingen passande bild så får bli denna på en kentaur eftersom de nämns i anteckningarna jag läst och det var det första jag kom att tänka på :P
http://static.desktopnexus.com/thumbnails/625265-bigthumbnail.jpg

Historia som inte vill fastna.

Tisdag 27 mars
Religion, föreläsning om unisef, historia och finska. Sista timmarna modersmål. Vi fick ut uppsatserna, två av tre hade gått helt okej och läraren snackade på i evigheter om absolut inget utan upprepade bara allt hela tiden men tack och lov fick vi sluta nästan en timme tidigare.
Hemma har jag kollat tv och läst en hel del till historieprovet på torsdagen. Läste ju några sidor igår också, det är typ första gången någonsin som jag börjar plugga två dagar i förväg men bra kommer det endå inte att gå eftersom jag inte förstår eller ser något samband i det jag läser så det är omöjligt att få det att fastna på minnet.
Nu tänkte jag så småningom börja krypa under täcket. Kanske.
Imorgon blir det skola, läkarbesök, historiapluggas och träning så fullt upp helt enkelt.
Dröm sött<3


Jobb i sommar!

Måndag 26 mars
Finska två timmar först sen började rellan och mitt arbete var det första som skulle presenteras så var inte Danne som jag jobbade med där. Jag trodde jag skulle bli tvungen att ha presentationen själv, usch. Men datorn tog evigheter på sig att starta så han han precis komma dit och presentaationen gick bra.
Stan med Sara, Katten och Cassu på håltimmarna. Sen gympa där vi dansade och spelade lite korgboll.
Kom hem och skulle precis hoppa i duschen när telefonen ringde. Jag har fått sommarjobb!! Skojskoj :) Så ringde den igen och det var Jenny som undrade om jag kom ner på gården och snackade lite så stod där och skvallrade om allt som hänt i säkert en timme. Äntligen slapp jag i duschen och nu tror jag jag ska läsa lite till historiaprovet så jag inte har så mycket sen :)


En fjantig bild tagen alldeles just.


Arrrg!

Det var meningen att jag skulle träffa en annan gulli kompis idag också men det hade personen i fråga tydligen inte tid med vilket inte stör mej men man kan ju faktist meddela till mig då eftersom det var bestämt, men det gick tydligen inte så jag satt och väntade helt i onödan och när jag fick reda på det såg jag ungefär såhär arg ut...
http://static3.devote.se/gallery/big/20120305/a9e2d0f31bb01301098c18474e81ade1.jpg
Haha! :D Nej men seriös, jävla oförskämmt juh.

Står inte med fötterna på jorden.

Sönda 25 mars
Vi vaknade lite innan tolv och medan Sara fixade på ett skolarbete låg jag och fördrev tiden med att ligga med benen i vädret och läsa lite gammla tidningar.
När hon skulle iväg på träning hoppade jag av hos Api och efter att ha varit där en stund gick jag, hon och Tonja till stan och till mig. De tog som vanligt mängder av egofoton på varan. Teinin :D Så själv hoppade jag i duschen och sen de stack har jag fixat lite läxor och annat sånt.


Chill lördag med sötingen.

Lördag 24 mars
Steg upp sent och fixade lite här hemma, så pasade jag på att epilera benen när jag nu råkade ha tid men fasen asså det tar länge, och vidare skönt kan man ju inte heller säga att det är. Men värt det anyway :)
När mamma kom från jobbet hämtade hon en supergod kycklingsallad till mig så mätt och glad åkte jag sen till Sara. Katten var där en stund men stack sen. Vi hängde där ett par timmar och for sen till Abc. Satt där och snackade och tryckte i oss lite fettomat. Emmi råkade vara där så det var kul att snacka lite med henne eftersom det är skitlänge sen jag sett henne :)
Senare åkte vi runt lite i stan och några minuter före ett var vi hemma hos Sara och kollade film. Och kröp sen och sova.

Katten gömmer sig bakom mig, Sara gömmer sig nästan bakom cokisen. Snygga shygga chejjer :D Och jag borde gömt mej med det gjorde jag inte :D

Snapshots.


Vårsol.

Fredag 23 mars
Nu är rummet städat!
Så har jag varit i stan idag. Invigde min skinnjacka sådär offentligt idag. Våren är verkligen snart här! Har träffat massa skojjsit folk också. Förtst Eve och hennes kompis Amanda, vi stack till Koti pizza. Så Nette, Max och lite andra. Senare stötte jag på Api och alla hennes gulliga kompisar. Alla stack så Tonja, hon och jag gick till Api. Åt mummsigt, såg en film och snackade lite om de mesta. Nyss kom jag hem och är så otroligt trött så ska precis just sova.
Dröm sött<3

Mina ögon ser nästan grönaktiga ut på den här bilden. Men - Vårsol!<3


En del skola, en del stan - Min dag hittills.

Fick allt till modersmålskursen klart de två första timmarna så den är så gott som undan och efter en tråkig finskatimme och lite mat stack jag med brudarna en runda på stan. Knäppte även lite bilder med mini-kameran och söta jävlar fick jag på bild. Se själv^^


Ostädat.

Torsdag 22 mars
Till skolan 8 för två supertråkiga timmar historia. Modersmål, blir tur nog klar med argumentationen imorgon. På religionstimmen jobbade vi med ett grupparbete och efter att ha fått reda på en del halvsjuka grejer så gick vi arbetet gjort.
Ekenäs med mamma och köpa minneskort till digikameran. Runt i lite andra affärer gick vi också sen hem och har inte gjort mycket. Borde verkligen städat men de får bli imorgon.
Nu ska jag fixa en läxa och sen sova gott.
Dröm sött<3

http://asunshinelife.blogg.se/images/2011/bc31f43f5422ed9e_55716919_135886245.jpg
En massa äcklig mat har jag inte omkringslängt här men annars börjar det snart se ut sådär här :D


Ögongodis O.o

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lzakjkTep81r1pjl9o1_500.jpg


Psykologiskrivningen undan!

Skrev prov i sex timmar och tror det gick någorlunda men vågar inte tro något för vill inte bli besviken sen. Så kom jag hem och kollade filmen A Few Best Men som var helt okej men med helstört slut. Kollade även senaste avsnittet av Vampire Diaries. Så efter lite tjat gick jag med på att sticka ut och kruisa vilket var helt skoj till en början men samtalsämnena blev bara sjukt jävla enformiga och lite smått respektlösa eller hur man ska säga så kom hem rätt fort. Snacka med söta människor. Silvester som också skrev psykologin idag så vi snackade lite om provet och så lite babbel med en annan söt liten kompis som jag ska få krama lite här någon dag^^
Nu är jag heldöd och ska krypa isäng direkt.
Dröm sött<3

http://2.bp.blogspot.com/-PDEzAf3CJHU/Tu5gib6y-7I/AAAAAAAABvQ/5gFv9M13ZlQ/s1600/A+Few+Best+Men+soundtrack.jpg


Klar med läsandet.

Nu är allt läst och ska precis sova så jag inte är trött imorgon. Jag hoppas det går bra och hoppas det inte kommer så mycket frågor om utvecklingen för den kan jag inte så mycket om verkade det som när jag försökte repeter, det andra sitter väl helt okej men usch, känner hur nervositeten börjar smyga sig på.
Så bra som jag vill att det ska gå kommer det inte att gå men endå helt okej tror jag nog jag ska få till det. Annars blir jag otroligt besviken på mig själv.
Dröm sött<3


Imorgon gör jag offeciellt slut med dessa!


Pessimist - Javisst! Nej usch.

Tydligen har jag för höga förväntnngar på mig själv så trots att jag varit yr från och till i en vecka, haft huvudvärk lite nu och då de sennaste dagarna och hade inte ätit eller druckit särskillt mycket så tog jag ut mig till fullo och det gillade inte min kropp så den sa emot och det var äckligt. Såg inget och det kändes som att ögonen gick i lås. Men efter att ha suttit och druckit vatten en stund var allt bra igen och jag kunde joina de andra. Jag kände mig bara så jävla dålig för jag menar vafan, det var inte ens sådär supertungt precis... -.-

Sådär för övrigt så tror jag mer och mer på det att man kan påverka hur man mår med tankarna varje dag som går. För jag menar nu när jag är trött och bara läser dagarna i ända så är jag skult negativ vilket jag inte är vad vid och orkar inte fundera så mycket på någon så nu tycks inget gå bra.
Ingen vidare skojjsig dag har det varit men jag är inte angstig fördet vilket är lite småunderligt.
Nu ska jag sova för imorgon kommer helt säkert bli en bättre dag oavstett hur dränkt jag kommer vara av böcker och papper :D


Lagom störd bild, jag vet.
Dröm sött<3


Inget vill liksom som jag vill idag.

Måndag 19 mars
Började dagen med en rejäl försovning. Vaknade en kvart innan jag skulle vara i skolan. Snöade gjorde det också. Varför kan inte våren komma nu redan, jag tycker det kunde vara dags! Så fick jag höra att jag tydligen hade tandkräm runt halva käften när jag sprang till skolan. Jaja, bevis på att jag borstat tänderna i varje fall, haha.
Stan en sväng och hem och plugga. Så var det dags att gå till sportfigur där jag trodde vi skulle få gymma men nejdå vi körde bodycombat, -attack och lite sånt istället. Besviken belv jag men visst var detta också kul förutom att jag inte rikti var i form så det svartnade framför ögonen på mig men efter en stund kunde jag vara med igen.
Och så när man kommer ut därifrån svettig, röd och äcklig så kommer ju självklart värsta snyggingen gående förbi, lite småironiskt sådär vilken otrolig tur jag tycks kunna ha idag...
Såfor det var slut kom jag hem, duschade, sov en timme och hela resten av eftermiddagen och kvällen gick åt till att plugga.
Mofa kom och kollade tv med världen volym också så kunde inte läsa om jag inte kröp in i garderoben så det gjorde jag. Haha, udda ställe att studera på kan tyckas men skit samma :D
Nu sitter jag här hjärndöd och överansträngd med huvudvärk och känner mej allmänt stressad. Så börjar jag åtta imorgon ingen dessutom.
Tänkte att jag skulle plugga på håltimmen imorgon så jag inte skulle sitta heeeela dagen imorgon också med böcker och papper men nej då ska vi hålla på med något annat onödigt så då får det bli en Dead but alive-dag med psykologin imorgon igen då och på onsdag klockan tre är det äntligen över :D


Ser fram emot morgondagen!

Läste just att vi tydligen ska till sportfigur imorgon på gympan. Blev superglad, så glad så jag tog ett litet skutt nästan^^ Har länge tänkt att jag skulle sticka till ett gym någon dag men har inte blivit av och så imorgon blir det av. Fett najs! :D
Men nu ska jag krypa under täcket så jag orkar med dagen. Blir psykka och gym för hela slanten imorgon då ju verkar det som^^
Dröm sött<3

http://sportfigur.fi/images/stories/logoja/sportfigur-logo.jpg


Värmeskydd och långa naglar.

Köpte denna idag. Visste inte att de fanns små så sökte den stora men råkade hitta den här också så eftersom jag inte använder plattång och annat särskillt ofta (Fön i och för sig) så tänkte jag att det är lika bra att testa en sån här söt liten först :)

Och sådär btw så kan jag tala om att jag är superglad just nu för mina naglar är som typ långaaaa för en gångs skull och har inte brustit^^ Missfärgade av nagellacka är de men det gör inget! Haha de kommer säkert snart börja skiva sig igen men ja ska glädjas så läge det varar :D


Lojo med kusinerna.

Söndag 18 mars
Vid 11 åkte vi till lojo med Robin, hans flickvän (sådär btw är de bara urgulliga tillsammans^^), Api och deras morsa. Först en loppis där jag hittade två par faruk som båda var sjukt fina. Men iget av paren passade på mig. Trots att de var samma storlek båda två var ena paret sjukt lösa och de andra för små... De hade typ tre cent som de vääägrade gå upp i gränen men annars skulle de varit helt perfekta och dom var så fina och jag blev skitsur när de inge fick på mig. Skulle de varit de som skulle varit stora skulle jag köpt dem och klippt till short men nej sån tur hade inte jag :P
Så citymarket och åt sedan en supergod smörgås på subway med mamma eftersom de andra åkte till simhallen.
Kom hem och läste ut fjärde boken, städade lite och sitter här nu. Borde läsa några sidor till ennu idag men skulle verkligen inte orka så vi får se.


Bilden är ju inge vidare men gott var det^^


Gårdagens outfit.


Skojssig min jag har :D


Sara fyller 18<3

Lördag 17 mars
Det blev inte att åka till Ekenäs eftersom mamma inte mådde bra så fick tur nog lite extra tid att plugga.
Så börjde det närma sig den stora kvällen så hoppade i duschen och göra sig klar. Packade present, fixade ett kort (det i inlägget under) och åkte till Sara.
Först var det bara vi och lite släktingar men så började det komma mer och mer folk. Nikke, Sebbe och Cassu bland andra. Vi hade superskoj. Blev bjudna på champis och massa annat gott, kollade film och lite gammla roliga bilder. Snacka om allt möjligt och fick höra en massa om hur det var i Korea när Nikke var där som utbyteselev och annat skoj.
Så började folk åka iväg och tillsist även jag eftersom Sara skulle fira sin myndighet med att sticka till Santa Fè (en pub i grannstaden) ;D Själv är jag bara en liten unge ennu så får snällt vänta några månader till.


Välkomstdrink.

Födelsedagsbarnet! Ennu ett stort grattis<3


Massa gäster (av någon anlädning hade jag inte alls fram kameran medan Nikke var där så på honom blev det ingen bild :O).


Denna söta flaska och en tröja fick hon av mig.


Firar världens finaste Sara!<3


Full sådär på mitt på morgonen?

Fredag 16 mars
Det börjar bli en vana med att det händer underliga saker på morgnarna. Först håller jag på och svimma, sen slå huvudet i lampan och idag var jag superyr. När jag steg upp ville benen inte alls lyda, det känndes lite som att vara full. Smårolig men sjukt underlig känsla och den höll till viss del i sig hela dagen.
Modersmåål två första timmarna där jag skrev analysen klar (artikeln blev klar igårkväll och den blev fanemej inte bra). Hela finskatimmen satt jag och gjorde absolut inget. Men ingen var skärskillt koncentrerad så de flesta satt bara och snckade om allt möjligt. Sjukt chill dag och sen slutade jag.
Stan med Sara och Cassu. Canny hade fet rea så vi gick dit och jag hittade lite grejer.
Kom hem och läste lite psykologi och surfa runt en massa, sen packa ihop allt grejs hos pappa och åka till lägenheten.
Började reda upp min garderob eftersom allt låg i högar och ingen ordning alls. Sen var det att vika in allt jag hade med mig. Annars har jag kollat på djungelns drottning bland annat. Har inte sett så mycket ennu att jag riktitgt vet vad jag tycker men visst är det lite kul att se. Lite som Robinson fast i australien och endel av dem är fjantiga och man kan nog nästan kalla dem bimbon också :D Men jag tänker endå kolla det eftersom Caty är med
Nu ligger det fortfarande saker i min säng så ska röja lite där och sen sova.

Imorgon blir det kanske en sväng till Ekenäs på förmiddagen. Om inte så blir det psykologiplugg halva dagen vilket skulle vara nödvändigt. Lite plugg blir det i och för sig även fast jag åker men på källen sticker jag och fira väldens finaste och bästa Sara som ju fyller 18<3 Skoj! (Ett skojjigt kort borde jag också få fixat).
Dröm sött<3

Bruden i svart hår är Caty.


Dagens låt - Ouw jag knycker närhet från dig då och då.

Ouw jag knycker närhet från dig då och då, huhu förlåt,
jag tar på dig för mig för att förstå,
även om vi inte är så får mina lungor turbulens,
tack som fan för att du inte går ändå,
även om vi inte är så får mina lungor turbulens
tack som fan för att du inte är som jag.


Jag skämms.

Jag bara gnäller och gnäller på allt. Hur stressigt det är med skrivningarna och hur mycke andra läxor jag också har att ta itu med sammtidigt. Hur mycket kommer jag inte klaga nästa år då när jag skriver flera ämnen. Iår har jag ju bara ett liksom. Usch nej, fy på mig.
Jag har själv valt skola och kurser och jag har också själv valt att skriva psykologin redan nu så får skylla mig själv och helt ärligt... Det är gymnasiet, vad hade jag förväntat mig?! Jag blir fett irrierad på mej själv när jag inte gör annat än klagar!
Men visst, sålänge det inte helt och hållet går till överdrift är det väl okej, snart är det skrivet ju så då behöver jag inte gnälla mer, haha!

Sådär när jag endå håller på med att klaga kan jag berätta att jag inte förstår något alls av det vi håller på med i finskan för tillfället och jag blev underkännd till och med i ett enkelt litet förhör vi hade så kursprovet kommer inte blir roligt men får bara försöka bli godkännd, har denna och en kurs kvar och måste absolut bli godkännd i någon av dem! ÅNGEST :D

Jag tycker om vårt land, jag tycker om finska och jag vill lära mig men av någon anlädning hittar jag ingen logik och inget jag kan förstå när de kommer in i huvudet på mig. Allt åker bara ut lika fort igen.

Ingen bra dag.

Det är verkligen inte min dag idag. Högre makter tycks vilja straffa mig men anledningen har jag ingen aning om. Dagen började med att jag slog huvudet i lampan. Vaknade och trodde jag försovit mig rejält så jag som flög ur sängen. Tror jag hade drömmt att jag vaknat så trodde att jag somnat om x) Kallt var det ute också.
Första timmarna tråkig historia som jag inte alls kunde vara koncentrerad på, modersmål där jag trodde jag skulle få skriva på analysen men det fick jag inte, håltimmen som jag också hade tänkt ägna åt analysen hade vi info om helsingfors universitet så fick inget gjort då heller. Nu två timmar religion. Sen ska jag hem och äta glass och plugga hela dagen... börjar känns som att jag är gift med skolan och det är definitivt inte jag som är den dominanta här, haha! Men jag ska nog överleva endå :D

En till bild från serendi igår i brist på annat. (Tagen av Sara <3). Apmiffad min jag har, I knöw x)


Serendi och plugg.

Hade som planer för dagen att plugga psykologi, att skriva artikel och analys och att städa. Och en del fick jag i varej fall gjort.
Började tio och det var riktigt skönt. Hade dessutom bara två timmar. Efter skolan gick jag till Canny med Sara, Katten och Cassu, sen Serendi (typ ett café). Satt och snackade strunt och hade skoj.
Hem och äta glass och börja dagens pluggas. Läste ut den tredje boken så nu bara två kvar och kollade lite på gammla studentuppgifter... Det var få av dem jag tycker att jag skulle kunna svara på så börjar bli lite nervös.
Dammsugade och började med artikeln. Den är långt ifrån färdig och både den och analysen av reklambilden måste göras klara imorron. Usch men det är bara att bita ihop och få det gjort. Lite mera glass och så mycket mer har jag inte hunnit med faktist, och nu är det dags att sova.
Dröm söta drömmar<3

Söt Katten med god aptit :D


Boken väcker underliga tankar.

Det står en hel del intressanta saker i psykologiboken.

Till exempel att för att ett foster ska bli manligt måste det utsöndras tillräckligt  med testosteron för det hindrar utvecklingen står det.
Med andra ord är pojkar minder utvecklade redan som foster. Det är kanske därför det är så långsamma i mognadet över lag :D

En annan sak det stod som jag började fundera över var att ett foster som enligt generna är kvinnligt kan utvecka maskulint könsorgan om det under ett kritiskt läge utsätts för en stor mängd testosteron.
Betyder det att personen inte känner sig hemma i sin kropp, alltså blir transvestit?
Men i så fall hur kommer det sig att även män kan bli transvestiter. Det motsäger ju min teori eller så finns det någon annan orsak för män..

En störd och subbig mobilbild som passar perfekt till mina störda tankegångar :D
(kommer ångra detta :D)

PS.
Gjorde en "att göra" lista för morgondagen men det strulade så blev inget med det.
Dröm sött i varje fall<3

Arbetsintervju.

Tisdag 13 mars
Religion två timmar. Håltimme som jag utnyttjade till att sticka en sväng till butiken och sen läsa några sidor psykologi. Sista timmarna modersmål och började där skriva min analys om en bild ur diesels reklamkampanj. Hem och läsa och tänkte att jag skulle få minst hundra sidor lästa idag men så började pappa snacka något om datum och när jag förstod att det var 13:de idag fick jag nästan panik för det slog det mig att jag hade arbetsintervju idag men trodde det var imorgon. Tur nog var det ennu en timme tills jag skulle befinna mig där så jag hann ju bra. Jag tror det gick rätt bra och får jag det inte blir jag riktigt ledsen.
Efter det stod jag och snackade med Max medan jag väntade på skjuts. Fortsatte läsandet men motivationen var som bortblåst så ligger lycket efter i planerna nu.
Men imorgon har jag mycket tid att läsa :)

http://theinspirationroom.com/daily/print/2007/3/diesel_global_warming_venice_2.jpg

Denna ska jag analysera in i minsta detalj innan fredag. STRESS!

Att springa..

Solen sken och det var underbart väder hela dagen. Perfekt temperatur och allt för en joggingtur och jag hade en sån enorm lust för att springa men dels har jag inte så mycke tid för sånt just nu men oavsett.. Var ska man sprnga?
Allra längst på vägkanten är det endera massor av snö, glashalt eller lerigt. Där trotoaren börjar är det snöis som bara kratchar under fötterna och utanför det är det bara vatten... Ska man springa mitt på vägen då eller? Usch, men hoppas det har ändrats tills jag är klar med skrivningarna och har mer tid igen :)


Andra boken utläst.

Måndag 12 mars
Började dagen med tre timmar skola och de tre håltimmarna jag hade efter det utnyttjade jag till att gå hem och plugga psykologi. Så klockan två var det gymnastik på schemat så då var det bara att dra sig iväg till sporthallen. Sprang några varv och spelade sen badmington. Såfort vi slutade skuttade jag duktigt hem till lägenheten och fortsatte läsa. Andra boken fick jag utläst och nu har jag läst några få sidor i tredje.. Mycket är det kvar men är på god väg :)
Här hemma borde jag städat men sket i det och satt här istället. Dusch och lite annat. Snacka om en liten dejt med en kompis men det blev inget med det så har liksom inte så mycket att säga. Det enda jag gör om dagarna tycks ju vara att umgås med psykologiböcker -.-
Imorgon är det lång skoldag och efter det hem och läsa på direkten. Kommer somna, det kan jag slå vad om.


Stessig vecka framför mig.

Söndag 11 mars
Dagen har bestått av pluggas... Har massor kvar oh det känns som att jag i slutet av veckan kommer ha stressat sönder och dessutom vara så fullproppad med info så allt blandas ihop och skrivningarna kommer skita sig. Förutom psykologipluggandet har jag en uppsats, en artikel (och möjligen ytterligare en liten) och en massa finskaläxor att ta mig an innan veckan är slut. Nu ska jag sova gott efter en skön dusch.
Dröm sött<3

http://hofh.myshowroom.se/files/2011/08/l%C3%B6rdagens-outfit-pride.jpg

Jag önskar jag ägde en sån här ziperall. Tyvärr gör jag inte det och den säljs inte heller, det var bara någon specialmodell de hade på Pridefestivalen i Sverige. Så fin! Presis som tjejen på bilden, Hofh, hon har en superbra blogg för övrigt!

Tre och en halv månad kvar.

Dedär med att närma sig 18. Ser fram emot det massor samtidigt som det är lite skrämmande. Det är så mycket som det känns som om jag inte har hunnit med ennu.
Ung och fri säger man men är det så? Visst man kan bestämma själv så jo men man har ansvar så då är man ju på sätt och vis inte fri. Men oavsett så väntar jag med spänning. Bara ungefär tre och en halv månad kvar nu.
Det verkar ju som att det är världens grej att fylla 18, bli myndig, få körkort och få gå på barer men egetligen kommer det antagligen inte alls att kännas annorlunda alls, det är den bilden man har bara :D

Sara har mindre än en vecka kvar innan hon fyller. Jag är nog lite avunsjuk :)

http://www.m3e30.se/phpBB2/userpix/2_DSC_1956Custom_1.jpg
http://www.m3addict.com/e30-bmw-m3/e30-m3-pictures/e30-bmw-m3-001.jpg
Jag vill köra runt i någon av dessa bilar. NU!

Fett värt inlägg...

Det där om utbildning... som nästa vill jag ju bli socionom och det är dit jag kommer söka. Åbo, Hesa, Vasa eller någonstans i Sverige vet ja inte ennu. Åbo eller Vasa blir det förmodligen och med tanke på att Vasa är så långt bort så blir det med högsta sannolikhet till Åbo jag söker.
Sjöfart verkar också sjukt roligt och intressant. Men jag tror inte att jag vill jobba på sjön hela livet och socionom yrket är mycke bredare och finns mer valmöjligheter så i så fall skulle jag ta båda men att lägga 8 år på studier och fyra och ett halft av dem på något jag förmodligen endå inte kommer jobba med länge så känns onödigt och korkat när de inte ens har någon nytta av varann på något vis men det skulle vara sjukt tufft.

http://www.tillvaxtverket.se/images/18.3c4088c81204cca906180006858/Fartyget_Schieborg_380.jpg

Jag menar, tänk er att ha kontroll över en stor fet båt, vilken känsla! :D


Loreen med väntad vinst.

Som väntat vann Loreen så stort grattis till henne! Och minst lika stort grattis till Danny för andraplatsplaceringen.
Sitter för tillfället med en snarkande katt bakom mig och läser Hofhs och EpicFaiils bloggar men ska krypa isäng nu.
Dröm sött<3

http://1.bp.blogspot.com/-6pZK7oZ64p8/TzAuKXwgl_I/AAAAAAAAFk4/8cuJ5GKg7wc/s1600/Loreen.jpg


Go Danny!

Sitter och kollar på melodifestivalen.
Jag håller tummarna för ingen mindre än Danny såklart. Bara för att han är han, vad han än skulle sjunga skulle jag förmodligen hålla på honom. Hans röst är otrolig och han är typ vackrast ever! Dansen är bra men enligt mig är ljuseffektgrejjerna inte så nödvändiga men låten är bra, så glad och positiv, man blir bara så lycklig när man hör den.
Men om jag bortser från att Danny är Danny så tycker jag Molly eller Ulrik är värd en vinst men Loreen ligger gott till och så mycket som folk snackat om henne har hon nog bäst chans, själv tycker jag inte den är särskillt speciell men absolut inget speciellt heller.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419545_10150675508938781_35624488780_10183306_554821677_n.jpg

<3 Hittills har han två tolvor^^

Första boken utläst.

Lördag 10 mars
Vaknade tolv och började nästan direkt plugga psykologi. Läste i några timmar men somnade sen så nu ligger jag efter i pluggandet igen. Vaknade av att pappa ropade av att det var mat. Efter lite hemlagade köttbullar med potatis var det bara att läsa vidare och efter lite mer kämpas var första boken äntligen utläst så nu är det bok två som ligger på schemat.
Men när jag läst ut boken tog jag en paus och den håller dessvärre på fortfarande. Fy på mej men så är det.

Osminkad i sällskap av min kompis för morgondagen...

Oj, vad man kan.


Jag brukar nästan aldig betala med kort men hade inga pengar med igåt så blev illa tvungen den här gången. Jag failade totalt...
Först ville inte plussakortet fungera, så lade jag in bankkortet fel väg, skrev fel kod, eller tror jag skrev rätt men väntade för länge innan jag tryckte på ok och så när jag gått två meter kom jag på att jag hade glömmt plussakortet där vid kassan... Hade ju inte kommit långt så det gjorde ju inget men lyckat liksom, Man märkt att jag var lite trött :D

Liten, enkel kamera.


Maailman pienin zoomkamera stid det och liten är den, mindre än min telefon till och med.

Har länge funderat på att köpa en liten, enkel digitalkamera ganska länge för att inte alltid behöva släpa med mig systemkameran. Den här som jag hittade i Citymarket igår var liten, söt och inte farligt dyr så tänkte att jag skulle passa på. Ett riktigt impulsköp var det så hoppas bara att jag inte ångrar det.
Skärmen är liten och grafiken är inte mycket att tala om men bilderna i sig blev helt okej, en helt vanlig digitalkamera helt enkelt.

När jag frågade en som jobbade om den svara han bara "juh, juh, juh" (sådär med lite visslande ljud som man brukar tala om att ålänningar säger) på vad än jag frågade. Helt vrickat, jag fick ju inte vettiga svar på något och när han sa att det inte var något kort med visade han på ett som hängde där men det skulle inte ens passa i kameran. Smart snubbe dedärra...

Studiebesök i Åbo.

Fredag 9 mars
Mot skolan tio före åtta. Bussen mot Åbo för studiebesket startade jämt. På vägen dit var jag bara trött, satt och lyssnade på musik och ville bara sova. När vi kommit dit fick vi höra lite om först Åbo Akademi och Novia. ÅA intresserar mig inge vidare och kom en och berätta om hur bra Åbo är som studiestad och fast man bara tyckte att hon stod där och överdrev så tror jag faktist det inverkade på mig för efter idag är Åbo som stad betydligt mer tilltalande än tidigare.
Så om novia. Sjöfartsutbildningen verkar superkul och intressant. Så tufft liksom. Men är inställd på att studera det sociala området så än så länge är det det jag tror det blir för min del.
Så gick vi på lunch. Det fanns flera maträtter och alla såg underliga ut så tog lite av två för tänkte att jag ju kunde smaka. Detta gjorde att köksan fick raivare på mig och snäste till mig att "man tar ju sen bara EN maträtt!" jahapp just de ja, sur som fasen var hon :D
Efter det fick man gå till det programmet man ville och vi gick på Medborgaraktivitet och ungdomsarbete, själva utbildningen var intressant men arbetssättet lät inte vidare tilltalande så det förstörde hela bilden. Som andra gick vi på Det sociala området och Vård. Efter det är jag ennu mer entusiastisk vad gäller socionomyrket.
Vi gick en sväng runt i staden och den verkar verkligen mysig. Så bar det av hem. Stack och träffade Ela och så och så kom Dennis från Hangö så honom hängde vi med. Och Tony också. Tony och Dennis stack och för vår del bar det av till Lojo med Sara efter att ha hängt en stund med Nette.
När vi kom hem därifrån for Ela hem och jag och Sara satt några timmar i ABC. Åt en hamburgare och hade jävla roligt som vanligt :D


Sötingar (mobilbilder).


Pluggandet har börjat.

Torsdag 8 mars
Till skolan åtta för två timmar historia. Sen uppsatsskrivning, det enda jag gjorde var satt och sökte en bild att skriva en analys om. Stan med Sara på håltimmen. Rella två timmar och så till stan och träffa Ela som varit i påminne. Hängde med henne, Jenni och lite andra i bussis innan hon stack med bussen och jag kom hem och pluggade.
Med mindre än två veckor kvar, fem böker med runt 180 sidor i varje att läsa så växer stressen för varje timme som går men efter över tre timmars intensivt läsande är jag nu på sida 98 i första bocken. Inget att skryta om precis men har ju fått en början i varje fall. Men på helgen får jag verkligen ta mig i kragen och råplugga!
Resten av kvällen satt jag bara här och kollade på tv. Borde fortsatt att läsa men så blev det inte och städa skulle inte vara helt onödigt här det heller.

Jag diggar idén med Risifrutti men har aldrig riktigt tykt om det. Är inte så mycket för gröt å speciellt inte risgrynsgröt så när jag såg denna var jag tvungen att prova och hade höga förväntningar. Den levde nog till stor del också upp till förväntningarna, de var faktist riktigt god. Bra konsistens och av de med ris börjar jag nästan må illa men detta gick fint att äta :)

Studieplaneringsdag.

Onsdag 7 mars
Enligt läseordningen borde jag börjat först tio men eftersom vi har en så kallad studieplaneringsdag så var det bara att dra sig till skolan redan till kvart över åtta. Sved lite gjorde det nog.
Något särskillt viktigt kändes det ju inte heller som vi fick veta. Det pågick till tolv och efter det stack jag med till Sara. Där chillade vi, snackade, surfade runt, åt godsaker och sånt tills klockan närmade sig sex och cirkelträningen skulle börja. Ingen bra idé att äta smaskiheter direkt innan träning... Underar hur länge det ska ta innan jag lär mig det.
Cirkelträningen gik bra och det var skönt att röra sig. Sprang gjorde vi däremot inte eftersom det var halt och jag hade inga såna skor heller.
Så hem, dusch, lite tv och så sova.


Lite pluggas har jag endå fått gjort.

Tisdag 6 mars
Sista två timmar uppsatsskrivning. Som nästa ska vi skriva en analys. Funderar på att ta en film eller reklam men vet inte ennu. Vi fick sluta lite tidigare så jag stack en sväng på stan med Cassu. Snacka lite skit med Vicke och Jimmy i bussis nä Cassu väntde på sin buss. De mobbade mig som fan de jävlarna :D
Hemma har jag kollat tv och pluggat faktist. Hade tänkt att jag skulle försöka läsa en halv bok men riktigt så mycket blev det inte :/ Så har jag diskuterat en massa intressant med folk och även hunnit bli fly förbannad på en del människors beteende.
Kom alldeles just från duschen och nu är det bumms isäng!
Gonatt<3

Imorgon sticker jag till denna söta tös efter skola<3

En håltimme.

Efter att ha hållit på att försova mig stack jag till skolan. På religionen gjorde vi ett kort pararbete som ska presenteras nästa gång. Nu sitter jag på en håltimme och kollar på bikinin. Det känns surt med en onödig håltimme och så slutar jag dessutom först halv fyra. Blä.

Söt!

Höll på att svimma tror jag.

Måndag 5 mars
När jag stod och sminkade mig ville benen plötslgt inte sammarbeta mer och jag kunde inte koncentrera blicken, allt bara snurrande. Jag har aldrig svimmt så jag vet inte hur det känns men såhär kan jag föreställa mig att det är. Men efter ett glas vatten, ett par sockerbitar och några minuter liggandes på rygg med benen upp var jag normal igen :D
Men detä känns bara så sjukt äckligt, som om man inte har kontroll över sin egen kropp utan bara håller på att falla ihop. Usch.
Började skoldagen med finska, andra timmen blev inställd eftersom vi istället skulle gå och se på en teater. Lite underlig och jag förstod aldrig riktigt sammanhanget, kanske bara jag som är dum men endå. Helt okej var den väl.
Gympaläraren var frånvarande så vi hade ingen gympa, så istället för håltimmar slutade jag. Då orkade jag inte gå till konstsalen heller utan gick istället en sväng med Sara och Katten till stan. Cassu är tillbaka från USA också så henne fick jag se idag också :)
Sen jag kom hem har jag fått lite pluggat faktist, musik, tv, njuta av det underbara vädret och lite sånt.
Men nu blir det sovdags.
Dröm sött<3



Studentskrivningarna är snart här.

Söndag 4 mars
Helslö dag, finns en massa som borde ha gjorts men så blev det inte. Bland annat borde jag pluggat till studentskrivningarna. Det är bara lite på två veckor kvar tills jag ska skriva och jag har knappt börjat läsa ennu. När jag tänker på det känner jag bara hur paniken kommer smygande. Jag hinner ju läsa, det är inte det men det är mycke och kort tid så det blir stressläsas igen... Det är inte så farligt heller egentligen men när det är så otroligt många olika teorier och namn man ska lära sig, sånt är jag inte alls bra på.
Öppnade boken i och för sig men det blev aldrig någo läst :/

Snubbar som dessa och deras teorier, skoj...

Chill lördag.

Lördag 3 mars
Vid fyratiden for jag in till stan och träffade Nette. Vi catcha upp det senaste och gick runt lite. Åttatiden stack jag iväg och träffade Ela. Hon, Jenni och Bena var hemma hos en snubbe jag aldrig tidgare sett. Där chillade vi med musik, babbel, äcklig öl och senare kom Jimmy också dit. Bena försökte fördriva tid med att meditera också men det gick inget vidare.
http://2.bp.blogspot.com/_4T-BYz_QFiE/TG-kOnZatoI/AAAAAAAAAAM/Z-7TUNWRESw/s1600/yoga2.jpg
Såg ju inte sådär fridfullt ut precis... x)

Några timmar in på natten orkade vi inte vara där mer utan for iväg till Shell. Manda, Linda och de andra kom också dit så vi satt där ett par timmar och snackade och skrattade.
Runt fyratiden smög jag in här hemma och jag var nästan hundra procent säer på att jag lyckats utan att väcka pappa men fik sen veta att nehepp han hade visst vaknat trots att jag försökte smyga in så tyst jag bara kunde :P

Här har det varit dött ett tag nu.

Så nu har här varit dött i två veckor. Uups...

På måndagmorgon åkter vi iväg till flygplatsen och flög över till Sverige. Några timmar senare satt vi hemma hos moster och hennes man. Åt gott hela veckan, shoppade en del och hade skoj. Så mycke särskillt gjorde vi inte egentligen, mest chill men det var skönt det också. Och såklart en dag i Ge-kås också.

Det har hunnit byta månad igen. Mars är här och snart kan man börja kalla det vår.
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m06t11VDkF1qfdwsio1_500.gif

Förra veckan hade vi flexvecka, i vilken jag hade en reklamkurs som var riktigt intressant. Men så lärorik var den kanske inte eftersom det mesta av tiden gick åt till att vi själva gjorde en engen reklam. Eller egentligen motreklam, jag gjorde mot dagens skönhetsideal och en annan mot McDonalds för det var det första jag kunde komma på.
Många timmar hade vi inte heller, ungefär hälften av vad vi borde haft så det var en kort och skön vecka.
Ganska så händelselös annars också.
Måndagen när vi kom hem stack jag direkt ut och kruisa med Ela och hennes syrror annars typ inget, på fredagen blev jag totalfeidad så även då var det totalt händelselöst så jag kan inte ens skylla min dåliga uppdatering på att jag har varit upptagen :D

RSS 2.0