Bara slask.

Måndag 5 december
Man kan ju inte annat än älska det här vädret... Fy fan. Bara en massa slask. Så otoligt skönt att få komma hem och ta bort sina genomblöta skor. Hoppas det blir riktitg snö snart.
Dagen började i varje fall med en försovning men han itid i varje fall. På håltimmen fixade jag matematikläxan och förstod den trots att jag missade lektionerna. Sista timmarna gick jag till konstsalen. Ska börja med tygtryck men ver inte riktigt vad jag ska trycka. Funderar just nu på en groda men vet inte riktigt. Nette kom dit sen också och vi träffade Pinja. Gick med henne och lite andra människor till pizzeria. Själv delade jag bara en taldrik med franskis med Nette. Omnom. Sträckte sen runt lite mer med henne innan jag stack hem.
Nu har jag fått filmen sedd också. Alltså Rise of the planet of the apes som jag snackade om. Innan jag sett första halvan hade jag redan hunnit gråta ett antal gånger. Sjukt angst på vissa ställen. Allmänt var den riktigt sevärd men första halvan var bättre än resten och slutet var underligt...
Resten av kvällen har jag fördrivit med att snacka med Api och andra töntar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0