Firat nyår med fina människor<3

Lördag 31 december
Nyårsafton då. Sista dagen va år 2011. Hoppas ni hade en lika sjukt rolig kväll/natt som jag för min var helt jävla bäst!<3 Han tillockmed med att bli kär... helt jävla såld men det kommer snart gå över så det var nog bara något tillfälligt, haha x)

Började dagen med att städa, duscha och göra mej klar. Ela och Eve kom elite före fem någon gång och vi stack in till stan och träffade Nette, Jenni, Beni och såna. Så en stund efter att vi kommit hem igen kom Sara. Vi drack lite olika saker och lyssnade på musik. Lite senare kom Jenny också och vid elva gick vi tillbaka in till stan. Eller egentligen till Kila eftersom Jenni och de var där så när klockan slog tolv så inledde vi år 2012 med  värsta gruppkramen där med folk man knappt visste vem var.
Så kollade vi på när de sköt raketer. Jenny blev rädd där ett varv och det slutade med att vi båda ligger på marken, haha : D
Vi hade skitkul men så sa någon att polisen var påväg så då gick vi alla in till stan istället. Träffade mera människor och hade kul med dem. Vissa påträngande jävlar och andra sjukt gulliga, haha.
Där hände inte så mycket men så nice människor och roliga händelser. Så stack de flesta men vi hängde med tre killar. Mixu, Waltsu och Lassi ehkä? Haha :D Gick till en lekpark bland annat. Annat vi sysslade med var att ligga på gatan och skratta, vara helt vrickade sådär som vanligt och ha sjukt jävla roligt.
Vid halv fem ungefär började de sticka hemåt så vi tänkte göra detsamma men på vägen mötte vi Simme så det blev att snacka lite skit med honom en stund tills han bestämmt sig att han inte skulle någonstans utan bara hem och sova. Haha:D
När vi äntligen kom in i värmen satte vi oss i köket, var helt borta och lade pizzor i ugnen. Nattmat jao! Det var i varje fall och när vi fått dem i oss bäddade vi åt oss och snackade om kvällen.

Min nyårsafton var i varje fall minnesvärd, underbar och helt awesome. Kiitti, tack alla!<3

Hahahahhahah xD<3 (bild tagen av Sara (A) hihi)

Kommentarer
Postat av: Jenny

DU firade nyåret med mei ;O

Joffaand deva så gryymmmt roligt !♥

2012-01-02 @ 12:40:37
URL: http://egnaval.blogg.se/
Postat av: Ela

Hörddu :D det var nog den bästa kvällen ever åt mig... =)))) & ja håka just att på bilden har ja 2 drickor i handen ;o wtf? :D <3

2012-01-04 @ 12:13:35
URL: http://danis.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0