Senaste veckan

Torsdag 7 april
Nette kom till skolan så stack vi till stan och satte oss för att snacka skit. Babblade lite med en kul typ en stund också som kom förbi.
Vid halv-tre tiden gick vi tillbaka till skolan och väntade på att högstadiet skulle sluta. Nette sade sig tycka de påminde om ett zoo med massa apor när de prang omkring där ;)
Så hem och läsa på engelskaprov.

Fredag 8 april
Skrev engelskan. Hade inte läst tillräkligt men tyckte det gick okej (vilket de skulle visa sig att de inte gick men xP)
Så var det att sticka iväg till tågstationen och köpa biljett. Tågresan gick fort. Böt platts så jag satt bervid Sara efter en bit och snackade massa onödigt som vanlligt :D
Väl där visste ingen riktit vart vi skulle så vi irrade runt där men hittade tillslut så det var tur.
När vi satt där inne och väntade på att musikalen skulle börja gick de som spelade runt i publiken, rätt cool idé faktist :) Musikalen i sig var bätter än jag väntat mej. Blev lite tjatigt ibland och själva storyn kanske inte var så intressant men i stort sätt var det bra.
Så strosade vi omkring i Helsingfors. Mest i Forum. Hittade inte så mycket men kul hade vi^^ Tänkte köpa ett par fakrushorts i H&M men kunde inte bestämma mig först och när jag hade bestämmt mej för att köpa dem och gick tillbaka fanns det inga i rätt storlek mer... SNYFT! :(
Så fick vi skjuts hem av Kattens farsa så slapp ta tåget. Hihi.
For till Sara och Cassu var också med. Mamma var och hämta Rita (moster) från flygplatesen.
Vi började kolla på filmen Charlie St. Cloud men hann inte se hela så får göra det någon dag :) Den är i och för sej sjukt mysko :P
Så kom mamma och Rita efter mej :) Fick present av Rita^^ En sjukt gosig filt och en typ "strandväska" men söta motiv som hon köpt i Thailand.

Lördag 9 april
Dagen fick åt till att chilla, umgås med Rita och sånt. Så var vi borta hela kvällen så det blev inget pluggas idag heller.. precis som igår (A)

Söndag 10 april
Gjorde i princip inget annat än läste historia. Känns som jag inte förstår något så man kunde ju undra hur det skulle gå. Så trist ju, hata krig!
På kvällen såg jag filmen Låt den rätta komma in som kom på tv. Det var inget fel på den men bara väldigt underlig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0