Oj! Äntligen ett inlägg MED bilder ;)

Torsdag 14 mars
Så en till börja-elva-dag. Dessutom bara en enda riktig timme nämligen matematik. Men var först och bar upp ennu en hylla till lägenheten.
Matematiktimmen gick fort och så var det två timmar något de kallade "sex-snack", haha mina klasskamrater hade en del skojiga kommentarer :D För övrigt var det slött men geografi skulle inte varit roligare så :) Så skulle vi egentligen ha musik men på grunt av musikalen vi var på förra veckan fick vi vara lediga men gick istället och lyssnade på en fotograf som kom till vår skola och berättade om foto utbildning, henner jobb och bilder eller bildspråk i allmänhet.
Efter skolan och ett snabbt varv in via stan for vi till Sara. Mummsa choklad-mintglass<3 efter att ha varit ut och fotat en stund. Så frågade Sebbe om Sara ville komma med och kollade på fotbollsmatch så vi alla stack dit och sitta. Så skönt när solen lös en i ansiktet men det gjorde också att man inte såg något. Strunt samma, känslan av våren som är påväg är mer glädjande än att sitta och glo på en fotbollsmatch :)
Men solen försvann och vi började frysa så såfort matchen var slut stack vi hem till Sara igen. Kollade på tv, åt lite och så fören mamma kom och hämtade mej.
Har sett på tv en stund nu men ska dra mig till sängs.

Men först några bilder från idag.





Vilka sötnosar ;)

Dröm söta drömmar!<3

Kommentarer
Postat av: Sara

Jöö, de nog okej :) <3 O sori när int ja ha fråga dig ibland:/

2011-04-15 @ 13:58:11
URL: http://saraora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0