Firade Katten (och vappen) i fredags <3

Fredag 29 april
Modersmål, biologi och sist matematik. Så gick jag till lägenheten för att vänta på att Sara skulle komma från sin stafettkarneval-träning så vi skulle kunna gå och köpa precent till Katten eftersom vi helt hade glömmt bort att kolla igår, men hade en liten tanke i skallen efter att ha varit dit och kikat på onsdagen.
Vi köpte presenten och så var jag också tvungen att köpe en t-skjorta till mig som jag blev dödskär i :)<3
En bild stulen av Sara:

(Sexigt.. Men där är t-skjortan i varje fall)

Hemma fixade jag det sista inför övernattningen, packade allt och kollade dessutom de två sista avsnitten av OC så att Cassu kunde få tillbaka sin box :)
Sara kom efter mej fem-sex tiden någon gång och vi for iväg till Backgränd. Till brankis där var vi skulle tillbringa kvällen och natten :)
Vi åt tortillas, badade bastu (över två timmar tror jag...), snackade massa om allt<3 var ut på en kort promenad, kollade film och lite sånt skoj :)
Mycke bilder tog jag tyvärr inte men några kommer det nog senare tror jag.
Fick sova i soffan medan de andra hade madrasser på golvet. Sov faktist gott och somnade förvånansvärt snabbt efter att ha lagt huvudet på dynan.
Hade det sjukt kul där, tack söta Katten för att jag fick komma :)<3

Har självklart mer att berätta men nu måste jag sova för klockan är alldeles för mycket och har tidig väckning imorgon. Mer text kommer inom kort :)
Dröm söta drömmar!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0