Vårrullar och höstregn.

Fredag 21 september
Skola men fick sluta supertidigt. Jag hade trott att jag inte alls skulle hinna besöka ekenäs höstmarknad iår men eftersom jag fick så många timmar ledigt innan jobbet hann jag dit en sväng. Stack hem och duschade, drog sen Katten med mig och en stund senare befann vi oss i Ekenäs. Hittade en plånbok vilket var på tiden eftersom min gammla har varit sönder i snart en månad redan. Annat som jag hittade var ett par väskor och en nyckelring. När vi blev hungriga köpte jag gudomligt goda vårrullar<3
Så hann jag bara innanför dörren här hemma innan det var jobbdags. Timmarna gick superfort och när jag kom hem hade jag så mycket överlopps energi så kunde inte låta bli att sticka och springa trots halsen. Meen den tycks aldrig bli bättre hur länge jag än väntar elller hur många gånger jag än besöker hälsoårdscentralen så kan ju inte låta det hindra mig hur länge som helst!
Sprang bara utan mål men så tänkte jag att varför inte hälsa på pappa om han skull råka vara hemma. På väg dit började det regna och han var heller inte hemma så bara att springa tillbaka men så råkade halvbrorsan också komma dit när jag stod och knackade på. Snackade med honom en stund. Sprang hem i regnet och tog en skön snabbdusch innan jag la mig för att sova.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0