Urusel uppdatering

Urusel uppdatering jag vet, beklagar men så är det bara :P Helgen på stugan och där har jag ingen tillgång till internet... Och det är där vi är de kommande veckosluten och så ungefär konstant under hela sommarlovet.
Vi stack dit på lördagen så då for jag till Ela, vi bakade faktist bullar ;) haha fick lite med hem också, thihi. Det var bäcksvart när jag gick hem, tur som fan att man inte är mörkrädd, kan bara föreställa mej hur äkligt det skulle ha varit då :S Stod först ute med Manda när hon rökt föresten, haha, alltid lika kul ;) får massa insider info om alltmöjlit :D Så på söndagen for jag lite senare efter att ha firat morsdag, eller egentligen kom Ela hit men vi for nästan direkt till henne så :P Dator hos henne (hade tyvärr ingen tid att blogga :/) Fixade ny msn till henne bland annat, hjälpte tillåmer Manda med nått arbete till skolan om hästar... haha. Jag kan INGET om hästar :P Där lärde man sej kanske nått nytt åtminstone ;) Så gick jag i bastun där, mest för att vi har lite problem med brunnen hemma för vi får inget kommunalt vatten så när grundvattnet är högt bli brunnen full, bläääk!
Så hem först seeent, bara lite tv sen sova. Och så igår när jag kom hem hade jag sjukt ont i maken så orkade ingentling, blev bara att direkt gå och lägga sig och försöka läsa lite på geografiprov. Det värsta var att jag somnade lite före nio så jag missade Kommissarie Winter :( (men vakande vid tolv pga magont igen.. :/ sjukt jobbigt). Imorron börjar jag åtta igen, före det ska jag hinna duscha...  fuck it! Så efter skolan blir det väl ntagligen stugan eftersom vi är lediga både torsdag och fredag. Mamma sticker tidigare så endera åker jag med pappa sen eller så med skoter senare. Var ju tänkt att jag skulle till Sara imorron med men vi får se hur det blir... Kallt att köra ner till Båsa så sent också :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0