Massa söta killar idag ;)

Först fastnade jag i programet nästan halva så det blev inget skrivet sen så stärvade internet som vanligt så det blev ennu mer fördröjjning men nu är jag tillbaka då :)
Min första lektion började fem före tio - tyska. Vi fick ut tre prov, två landsomfattande och ett vanligt. Fick 8 i det vanliga och 8- i de båda landsomfattande tillsammans, är rätt nöjd med tanke på att det är språk :P Dessutom fick vi veta att vi slipper tyskan på onsdagsmårgon denna vecka också ;) haha. Börjar nio med andra ord. Sen finska, trist som fan -.-' Så geografi, provutgivning, fick 9+ (eller var det - ?... minns inte säkert :P) Weee men det harmar för det var en grej som jag glömmde skriva :/ Aja sånt händer :) Näst sista timmen fördjupad finska -.- och så till sist engelska (Sara på stafettövningar :( hon var borta på geografin också). Efter skolan på stan med bello ;D såg maaassor av söta killar ;) thihi, Karis sötaste som jag nämnt tidigare och så en sjukt söt kille som tydligen är 18 enligt vad bello sa... fan de låter mycke men det är kånstigt för jag är snart 16 och då är det bara två år till 18 så :P Men gulli som fan i verje fall :D Så karis tredje sötaste också, haha :P Och en kille som väl är 14 eller 15 skulle jag tro... hmmm. En kaveri bor granne med honom ;) thihi sötis :)
Oj fan, tänkte nästan glömma! :O Det är en klass på besök till gymnasie nu och i den klassen går ennu en gullig kille, hihi :D ... x) Föresten satt jag med bello på en bänk idag och så var han med några vänner där nära... vadå glo!? jag då?!! No way...*host* haha jag kollar som fan på alla sötisar (är en dum liten unge som inte kan låta bli xP) och dom märker fan de :$ hwuups säger man då ;) Men strunt samma, hoppas det inte stör dom allt för mycket i varje fall :) Fan jag babblar på om massa onödigt hela tiden fasten jg egentligen borde gå och lägga mej NU har ennu lite att läsa igenom sådär snabbt till prov och förhör imorron :/ Kemin kommer inte gå bra, jag frstår mej inte på det liksom... :/ elektrolys och elektrolyt och ackumulatorer och korrosion och massa annat oförståeligt :O Får förbereda mej på det värsta helt enkelt :P
Nu är det natti natti åtminstone - äääntligen ;) haha
Söta drömmar<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0