Vappen ;) och massa bilder :)

Bästa vappen EVER ;) Före vi for hade jag chatat med Bello och hon ville också med oss till Ekenäs men trodde att hon inte skulle hinna itid till tåget men så ringde hon och sa att hon fick skjuts så hon kommer med :D Väl framme i Ekenäs stack vi in i s-market och köpte näsdukar... tur var väl det för min snuva blev ju inte bättre av att vi gick där ute liksom :P Så gick vi omkring där bara, runt halva stan flera gånger ;) haha. Fota såklart också :)


Sara poserar ;) haha men det blev lite ljust :P


Den är tuung :O


Bello hoppar ;)


Sara och Bello i lejonparken ;)

Senare träffade vi Ida och Larisza, det var med dem vi var resten av kvällen sen :) Kände inte Larisza från förut men hon var jävla kul att va med :) Jag måste träffa henne igen liksom.


Ida e glad :) <3


Larisza ville inte bli med på bild :P <3


Sara och Bello. Sötisar! :) <3

Så gick vi och satte oss på gräset där ungefär mellan s-market och järnvägsstationen, gräset var fuktit, blä, men det gick bra endå :P Men det var lite kul för Sara satt på sin halsduk... haha, och så när vi skulle sicka så tog hon i halsduken och skulle ta bort ett skräp.. det var fanemej inget skrep utan en oskyldig liten daggmask ;) den hade liksom kommit upp ur jorden för det var för blött i marken när det regnat en stund tidigare. Men oj vad en liten daggmask kan ställa till med endå. Alla var halvt rädda för den och tyckte den var skitäcklig så nu måste jag bara fråga... - vad är det som är så äkligt men en liten mask? :P Visserligen var den lite slemmig (jag var ju tvugen att ta bort den ;P) men endå :P haha aja, nog om det, haha ;)


Sara <3


Ida <3


Larisza <3 (hon sjunger därför en sån min ;P)


Bello <3 Näärbild :P På den här bilden ser man verkligen hir lika hon och hennes syster är :)


Smurfdricka ;)


Mimindricka ;)


Hallondricka ;) hahaha! :P <3

Först var det rätt lugnt i hela Ekenäs förutom en del mopeder som körde omkring men senare mot kvällen blev det livat i Stallörsparken eftersom det var där alla "ungdomar" sammlats, det var roligt som fan att bara gå omkring där :) Sebbe, Danne, Johan m.fl. joina oss också ;)
Haha, lite outsider kännde man sej endå för de flesta där var rätt fulla :P Själv var man nykterist - javisst ;) haha nä men nu när jag tänker efter så drack jag faktit.. x) Väääldit lite blandas cocis som Larisza drack av, men blää så hon fick dricka själv :P Men en kul grejj med det med, haha, jag sa till Sara att hon skulle smaka men att det var äcklit... Hon fattade inte att det var blandat :P Som om jag skulle säga till henne bara sådär att du smaka på den här colan den är inte god, thihi, hon är så gulli ;) Love yah Sara!<3 :) Så smakade jag på något Sebbe hade också, helt ok, typ som energidricka men jag tycker sprit över huvud taget smakar illa så... haha :P Fast jag har ju dn turen att jag inte behöver dricka jag är överenergisk/hyper endå ;) haha.
Såg massa folk som man kännde där i parken by the way. Folk från skolan bland annat, mest åttor men andra nog också ;) Jag gick med Larisza och Bello på varsin sida med armarna över varann så det var fan inte kul när något skrämde dom för en sak kan jag säga, dom tjejerna kan skrika dom... och i varsitt öra på mej dessutom -.-
Inte konstigt om jag skulle blivit döv eller nått ;) haha :D
Sen stack Larisza för hon skulle kruisa med sin syrra och hon hann inte tillbaka fören Linda (Saras syrra) och Jonas (Lindas pojkvän ;P) kom efter oss. Det var synd att vi inte hann säga hejdå :( Men aja :P Så åkte Bello med oss också :) Linda körde Jonas bil, haha det var humor, musik på skithögt ;)
Väl hemma somnade jag rätt fort, var trött som bara vad efter en lång dag :D

Detta var en dag jag sent kommer glömma ;) Tack alla som gjorde den såhär minnesvärd <3


Det blev rätt mycke bilder och mer lär det komma :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0