Ela övernatt<3

Fredag 21 januari
Så var det fredag igen. En händelserik sådan också :)
Efter en skoldag bestående av matematik-geografi-håltimme(^^)-engelska-historia och massa kul med mina fina vänner, for vi med Ela på stan. Stod med Sara och väntade på hennes sjuts när en kom förbi, nästan lite nolo för jag kännde inte igen honom först... hahaha xD Fan vad man kan vara bra... :D Whatever :)
Lite senare träffade vi några av Elas kaverin också så satt i Masa med dem en stund. Så gå omkring mera, bland annat till Canny igen.
Efter Canny gick vi tillbaka in till stan där vi igen stod och snackade med några Elas kaverin :)
Så kom mamma och Disa efter oss och :) Mamma skulle in till Disa ennu sen så vi snackade med Robin :D Haha han nördade bara massa spel och lyssnade på musik, men stackarn är sjuk och har inte kunnat hänga på sitt stammställe - Abc eller stan heller för den delen så ha lider väl av tristess x) Snackade om lite allt möjligt men sen hem. Åt och nördade lite dator fören vi vid niotiden begav oss till Abc. Precis när vi kom såg vi igen de samma som vi satt med i Masa tidigare men dom stack. Så vi satte oss där som töntar utan liv och hade inget bättre för oss :D Möhöhöö. Mittiallt kom folk hur mycet som helst dit.. måst bara säga att Ela är nog gullig hon^^
Vi satt där rätt länge så ennu lite senare kom några andra av Elas kaverin dit som vi snackade lite med :) Fören vi gick hem tog vi en rätt lång promenad. Var hemma lite före tolv.
Vi var båda sjukt sömniga så det blev att sova redan vid halv ett :O

En intressant och händelserik dag alltså, fylld med överraskningar. Haha en riktigt bra dag men man kan ju undra hur vissa mår... "å ho ja bryr mej..." säger jag bara :)) Lite lågt om du frågar mej :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0