Barösund med några söta tjejer<3

Lördag 9 juli
Vi vaknade, gluffsade i oss varsin smörgås och fixade oss, sen bar det av mot Barösund där Barösundsdagen hölls. Vi gick runt några varv men där fanns inget intressant, åt glass och vandrade omkring lite mer. Såg Api där också så hon hängde med oss. Klättra på bergklackerna barfota syselsatte vi oss också med, helt underbart men de förbipaserande båtarna kan ha funderat lite eftersom klipporna var både hala på vissa ställen och vassa så det blev en del vinglas och viftas med händerna för att behålla balansen :)
Api kom hem med oss och medan hon och Ela satt inne och nördade fick jag en del gjort till och med :) Klippte kaninens klor och plockade massa mummsit gräs till henne, tvättade skotern (nu tycker ni kanske jag var ogästvänlig men jag orkade inte sitta inne när solen sken för fullt^^). När jag tvättade skotern kom en såndär jättebroms och började surra runt mej (såndär som brukar vara på kor och hästar). Fy fan vad dom är äckliga, dom biter ju fan bort en jävla hudbit juh!
Ela stack hem eftersom hon skulle packa inför skribalägret hon skulle på så jag och Api for och simma en sväng innan det var dags för knytkalas hos grannen.
Åt massa gott men också en del minder gott... Det var något äckligt som bestod av skivade morötter och zukini nerdrängt i pesto till förrätt och fy fasen vad det smakade illa men det ville jag ju inte säga...
Efter maten for vi och simmade igen. Denna gången följde Ela med men for hem direkt sen och vi for hem vi med.
Mamma och Disa (Apis mamma) stack iväg till Valhalla direkt när vi kom hem så vi slapp dem :)
Men vi gick in i skogen och plockade lite blåbär för fick plötsligt en väldig lust att äta blåbär med mjölk och socker^^ Mycket blev det inte men efteråt somnade vi nästan direkt, båda var tydligen riktit sömniga för klockan var nog inte långt över tolv :O

Mihihii, fan så söta vi är ;)





Ela förstod inte riktigt idén med "händerna rätt upp i luften" :D


Tre irad! x)


Såhär ledsen blev han när vi skulle sticka :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0