Ikea besök

Tisdag 22 mars
Skrev förhör idag igen på kemin... Han (läraren) tycker inte vi är vidare bra läxläsare så han har bestämmt sig för att pina oss med förhör varje gång ända tills vi lyckas :P
Efter hälsokunskapen finska, första timmen gick fort men på den andra ville tiden som inte gå :P Historia och engelska två sista timmarna, vi skrev CV och arbetsansökan.
När vi slutade surfade jag runt en stund innan jag gick till lägenheten där mattan var på plats och jag är skitnöjd med mitt rum hittills :) Så bestämdes det att vi endå sen skulle sticka till Ikea fasten de igår inte ville -.-
Hittade skrivbord, taklampa och hyllplan till rummet. Ennu ska jag ha tv-bord.. eller vill ha en hylla på ligg typ, vet inte hur jag ska förklara men typ den här fast på andra ledet:

EXPEDIT Bokhylla svartbrun Bredd: 79 cm Djup: 39 cm Höjd: 149 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg


Behöver också en bokhylla och något smalt skåp, typ en skitsmal bokhylla men med dörrar. Sen självklart massa småsaker som sänglampa, gardiner, och allt sånt men endå, det största blir liksom fixat :)
Påväg hem var vi via mofa och Danne men när vi äntligen tog oss hem fixade jag lite på ett grupparbete psykologin men borde även jobbat mer på finskaläxan... Kollade bara snabbt ungefär :S (men min hjärna är för trött för att orka koncentrera sig och börja fundera ut något vettigt, får skylla på det om inte annat :D)
Nyss testade jag "banan med choklad i mikron"... Smakade okej, inge större fel liksom men såg fruktansvärt äckligt ut :O Haha.

Imorgon blir en skön dag
, hälsokunskapen blev inställd eftersom vår lärare skulle på kurs så vi börjar tio och sen som vanligt på onsdagar slutar jag klockan två.
Men Danne far hem imorgon :( Angst.

Nu ska jag hoppa isäng och njuta av min sovmorgon imorgon^^
Dröm söta drömmar!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0